Mature Zoekt
Download nu de hele video!

Sex op de camping, in een openbaar toilet

0 views
0%

Sex in een openbaar toilet

“Ik ben opgewonden”, fluisterde zijn vriendin in zijn oor. Ze zaten op het terras van het campingrestaurant en het was nog vroeg in de middag zodat de grote meute campinggasten nog niet aangekomen was.

“Dan gaan we toch terug naar de caravan”, zei hij, maar dat bleek niet de bedoeling te zijn.

“Ik wil spannende sex, de kans dat we betrapt worden, dus het openbaar toilet daar lijkt me een goede plek om te beginnen”, zei zijn vriendin die op wilde staan.

“Ben je gek, op een openbaar toilet op de camping, ik wil niets oplopen en het graag ergens doen waar het niet naar een riool ruikt.”

“Niet zeuren”, zei zij vriendin die zich naar hem toe boog en hem op zijn mond zoende. Ondertussen wreef ze met haar hand over zijn kruis en ze voelde hoe zijn pik stijf werd. “Ik ben net op het toilet geweest en het is keurig schoon en netjes, er zit zelfs een douche in. Het is gewoon een soort openbare badkamer. Dat is het voordeel als je op een luxe camping zit, het kost een paar centen, maar dan heb je ook wel wat.”

Hij pruttelde nog wat tegen, maar wenkte de serveerster om de rekening te betalen en liep gedwee achter zijn vriendin aan. Het openbaar toilet lag niet direct in de doorlopende wandelroute, dus ze hadden iets van privacy, maar zijn vriendin keek toch even goed rond, voordat ze met z’n tweeën het damestoilet ingingen.

Het één voor het ander

“Dat betekent wel dat we ook ergens anders aan sex op de camping gaan doen. Ik heb een heel beschut plekje gevonden, in de duinen”, zei haar vriend, terwijl hij met zijn hand in haar onderbroekje ging en over haar kutje begon te wrijven.

“Wat jij wil, lieverd”, zei zijn vriendin, terwijl ze zich stevig tegen hem aandrukte en zijn stijve pik tegen haar kontje voelde. “Maar als ik net als de vorige keer op de parkeerplaats een onbekende man moet pijpen, zodat jij kan kijken, dan verwacht ik nu wel dat je me heel goed gaat beffen.”

Haar vriend zei niet eens meer wat, maar ging op zijn knieën op haar naar haar eerste orgasme te beffen. Het idee alleen al dat ze sex hadden in een openbaar toilet en dat zijn vriendin zelf al zei dat ze een onbekende man wilde gaan pijpen, eentje die aan het toekijken was, zorgde ervoor dat hij super opgewonden was geworden. Misschien als hij haar nog een orgasme zou bezorgen door het beffen, dan zou ze zich wellicht ook door hem laten neuken terwijl ze hem zou pijpen.

Experimenteren en misschien wel een geil trio

Het was maar goed dat ze van experimenteren hielden en elkaar graag deelden. Maar eerst zijn vriendin nog een orgasme bezorgen en dan lekker douchen. Dan waren ze als het aan hem lag helemaal klaar om de duinen in te gaan. Dat soort dingen moet je niet te lang uitstellen, dacht hij bij zichzelf, terwijl hij tegen zijn vriendin zei dat ze zich voorover moest buigen. Hij stak zijn keiharde pik van achteren in haar kutje en neukte haar net zo lang totdat hij zijn zaad in haar spoot. Dat was het moment dat zijn vriendin nog een keer klaarkwam en dat was precies op tijd want er werd boos op de deur geklopt.

Een vrouw aan de andere kant van de deur riep hard dat er nog meer mensen naar de wc moesten en ze trokken snel hun kleding aan. Het had geen zin om er één voor één uit te stappen, dus deden ze de deur open en renden ze uit het openbare toilet de beschutting van het aangrenzende bos in. Pas na vijf minuten stonden ze stil en moesten ze allebei hard lachen.

“Zag je hoe die vrouw keek, die moet zich een ongeluk geschrokken zijn”, zei zijn vriendin die zijn hand vastpakte en hem verleidelijk aankeek.

“Wijs jij de weg naar dat beschutte plekje van je, dan kunnen we doorgaan, want ik ben zo geil als een pak boter. Ik hoop voor je dat er toeschouwers zijn, want ik ben best bereid om een pik in mijn kutje te hebben die niet van jou is. Dan kan die van jou in mijn kontje, want we hebben al een tijdje geen geil trio meer gehad. Goed plan?”

Visited 419 times, 11 visit(s) today
From:
Date: februari 21, 2024

Related videos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *