Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Onverwachte liefde, luxe, weelde en heel veel seks

0 views
0%

Ik ben gewoon een lekker ding

Ik ben Claire, de knappe blonde vrouw uit de titel, die overigens helemaal klopt. Ik heb eindelijk vakantie en ik ben er van plan gebruik van te maken ook, ik wil seks, heel veel seks. Dat ik mezelf een knappe vrouw vindt klinkt misschien arrogant, maar het is gewoon zo. Ik heb een strak lijf, mooie grote stevige borsten en een geil lekker kontje.

Het kost me weinig moeite om een man te verleiden om seks mee te hebben. Ik heb met meer dan genoeg mannen in bed gelegen die een uur ervoor nog overtuigd verklaarden dat ze monogaam en al jaren gelukkig getrouwd waren.

Die huwelijkse trouw werd meestal snel overboord gezet als ik hun oor fluisterde dat ik niet kon wachten om hun pik in mijn mond te hebben of dat ze m’n strakke kutje mochten vullen. Aangezien ik over het algemeen alleen voor mannen met geld ga, ik hou wel van een beetje comfort, lagen we al snel in een hotelkamer en maakte ik mijn beloften waar. De seks was beter dan ze ooit met hun vrouw zouden kunnen krijgen en ik heb er een paar sugardaddy’s aan overgehouden. Zoals ik al zei, ik hou van geld, comfort en luxe.

Een dure hoer en sugardaddy’s

Ik heb gewoon een goede baan en ik kan voor mezelf zorgen, maar de rijke mannen zijn het verschil tussen een middenklasse auto of een Mercedes Sport. Soms zie ik mezelf wel eens als een dure hoer en daar wordt ik best geil van. Het enige verschil is dat ik zelf mijn “klanten” uitkies. Als ik daardoor in een duur appartement kan wonen en meerdere keren per jaar op vakantie kan, dan heb ik er geen enkel probleem mee. Ik moet van m’n jeugdige schoonheid gebruikmaken, zolang als het kan.

Eén van mijn sugardaddy’s heeft een groot vakantiehuis in St. Tropez, even buiten de stad, waar hij meerdere keren per jaar naar toegaat. Wat zijn vrouw niet weet is dat hij in het centrum van de stad ook nog een duur penthouse heeft. Zijn bankrekening is meer dan goed gevuld. Ik kan altijd gebruikmaken van dat appartement, want hij heeft het eigenlijk gekocht om seks met mij te hebben als hij op vakantie met zijn vrouw is. Hij weet dat ik ook seks met andere mannen hebt, maar dat boeit hem niet. Zeker niet als ik samen met een andere geile jonge vrouw op hem zit te wachten en hij verwend wordt door twee knappe blonde vrouwen.

Ik ben ook zo biseksueel als het kan en als ik een knappe vrouw zie, waarvan ik doorheb dat ze ook van de vrouwenliefde is, dan ben ik niet te houden. Of het jonge of oudere vrouwen zijn, dat maakt me niet uit, als ze me naar een orgasme weten te beffen, dan ben ik verkocht. Op die manier ben ik aan mijn nieuwe verloofde gekomen, een nogal rijke jongeman, die samen met zijn zus een heel groot bedrag op zijn bankrekening mocht bijschrijven toen ze de erfenis van hun opa hadden gekregen. Groot genoeg om nooit meer over werken te hoeven nadenken en hun leven in ultieme luxe door te brengen.

De ontmoeting met een knappe rijke vrouw

Nu vraag je jezelf misschien af hoe ik via de lesbische liefde aan een rijke jongeman gekomen ben, dat is best een apart verhaal. Ik was mezelf helemaal aan het laten gaan in één van de betere clubs van St. Tropez, L’Esqui Club, het voorportaal van een hele prestigieuze club, waar de elite aan het partyen is, Les Caves Du Roy. Het is vrijwel onmogelijk om daar binnen te komen als je niet tot de Rich and Famous behoort. Ik heb het niet eens geprobeerd, want ze hebben van die deurnichten staan die je ook gewoon de toegang weigeren als je een geil lekker ding ben als ikzelf. Die schande wilde ik mezelf besparen, dus ging ik uit mijn dak in L’Esqui Club, waar de drankjes ook een stuk goedkoper waren. In Les Caves betaal je prijzen waar een gemiddeld Nederlands gezin van op vakantie kan gaan.

Niet dat ik echt veel drankjes zelf hoef te kopen, want ik krijg genoeg aangeboden, al moet ik wel wat meer m’n best doen dan in Nederland. In de club lopen namelijk nog meer knappe jonge vrouwen rond, wannabe insta-modellen of social media influencers die een aardige groep volgers op hun naam hebben staan. Ik paste er wel aardig tussen, alleen zorgde ik dat mijn bankrekening op een andere manier gespekt werd.

Ik was me net aan het afvragen wie van de gelukkige mannen mij een volgende cocktail kon bezorgen toen er eentje voor mijn neus gezet werd door de barman en ik hem verbaasd aankeek. Hij wees naar een spetterende mooie jonge vrouw, die een lieve glimlach opzette en mijn kant op kwam lopen. Ik moet eerlijk toegeven, ik voelde mijn kutje overlopen en ik had gelijk een beeld voor me hoe haar hoofd tussen mijn benen zat en ze me aan het beffen was.

Ze stelde zich voor door me een zoen op mijn mond te geven en ik deed eigenlijk automatisch mijn mond open. Een soort van Pavlov reactie en omdat ik natuurlijk best wel een sletje ben. Het zoenen leek wel een eeuwigheid te duren en uiteindelijk was zij degene die haar hoofd terugtrok en me weer met die prachtige glimlach aankeek.

“Ik ben Helena en jij bent?”, vroeg ze en ze keek me met een geile blik aan.

“Ik ben Claire en ik moet zeggen, je kan aardig zoenen”

We barsten allebei in lachen uit en het volgende moment pakte ze m’n hand en trok me mee naar het rustige gedeelte van de club, waar je een beetje normaal met elkaar kon praten aan de bar. We zaten dicht bij elkaar en tijdens onze kennismaking waren we vaker aan het zoenen dan aan het praten. Ik voelde de kriebels in mijn buik en ik was bang dat ik spontaan verliefd aan het worden was, iets dat ik eigenlijk altijd probeerde te vermijden. Verliefdheid brengt nodeloze complicaties met zich mee. Helena betoverde me echter op een manier die ik niet kende en het voelde goed, zeker op dat moment.

Opwindende lesbische seks in een limousine

“Kom we gaan even een paar deuren verder”, zei ze plotseling en stond op. Ik zag dat een stukje verderop een nogal fors gebouwde man ook opstond en dat Helena hem wenkte. Ze spraken kort en ik zag de man vervolgens driftig in zijn mobieltje praten en toen we buiten stonden, verscheen er uit het niets opeens een grote limousine. De gespierde man hield het achterportier voor ons open en nadat we ons hadden laten neerploffen op de zeer comfortabele achterbank, ging hij voorin, naast de chauffeur zitten.

“Dat is Hank, mijn bodyguard, die heb ik helaas af en toe nodig”, zei Helena die vervolgens tegen de chauffeur vertelde waar we naar toe gingen. De afscheiding tussen de voor- en achterkant van de limousine ging dicht en Helena keek me diep in mijn ogen aan.

“We gaan gezellig een stukje rijden en daarna verder van de nacht genieten. Weet jij iets wat we onderweg zouden kunnen doen?”

Het was duidelijk dat ze geen antwoord van me verwachtte, want ze trok m’n topje omhoog en vervolgens met een vlotte beweging mijn bh ook. Ze keek verlekkerd naar mijn stevige grote borsten en begon vervolgens aan mijn tepels te zuigen. Ik kon een kreun niet onderdrukken en ik pakte haar hoofd vast en drukte die nog steviger tegen mijn borsten aan. De mooie Helena ging langzaam met haar hoofd naar beneden, ondertussen overal zoentjes geven, totdat ze bij mijn korte rokje was aangekomen, die ze langzaam omhoog trok. Mijn onderbroekje was haar volgende doel en daar zat ik, met mijn benen wijd op de achterbank van een limousine, terwijl een knappe vrouw met haar mond naar mijn kutje ging.

Ze laat me klaarkomen met haar mond

Iets waar ik zelfs in mijn uitgebreide fantasieën nog nooit over nagedacht had. Mijn lover voor die avond bracht dingen bij me los die ik niet kende, want ik moest het eerlijk toegeven, ik was nog nooit zo goed gebeft. Helena was duidelijk een vrouw met ervaring en ik voelde hoe ik een overdonderend orgasme zou gaan krijgen. Het genot schoot vanuit mijn kutje door mijn hele lijf heen en ik probeerde niet eens meer stil te zijn. Het interesseerde me geen reet of de chauffeur en de bodyguard mee konden genieten, voor mijn part waren ze elkaar aan het aftrekken.

Het enige dat ik wilde was klaarkomen en Helena voelde me feilloos aan. Ze stopte een paar vingers in mijn kletsnatte kutje en ze was de eerste die zonder mijn hulp mijn G-Spot had weten te vinden. Ik zat te trillen op de achterbank en telkens als ik dreigde klaar te komen, stopte ze even en bleef ze heel zachtjes aan mijn clitoris likken. Net genoeg om me in een staat van pure opwinding te houden, maar te weinig om me klaar te laten komen. Dat spelletje hield ze een paar minuten vol en toen verloste ze me uit mijn lijden. Ze ging nog een paar keer met haar vingers langs mijn G-spot, terwijl ze snel met haar tong over mijn cliltoris ging.

Ik verstrakte helemaal toen mijn orgasme als een wervelwind door mijn lijf schoot en ik drukte mijn dijen tegen haar hoofd aan. Ze bleef zachtjes doorgaan met beffen en ik was even helemaal de weg kwijt. Mijn lijf schokte helemaal van het vuur dat zich vanuit mijn kutje verspreidde en ik had het gevoel dat mijn zenuwen veranderd waren in genotsbanen met als enige doel mijn hoofd te laten ontploffen.

Ik was helemaal out en viel slap op de achterbank en voelde alleen nog hoe Helena me in haar armen nam en met me knuffelde. Dit was het meest heftige orgasme dat ik ooit had gehad en daar had een knappe vrouw voor gezorgd. Ik begon langzaam weer bij te komen en begon me een beetje bezorgd af te vragen hoe ik dit ook bij Helena voor elkaar kon krijgen. Ik ben gewoon goed in bed, of het nu met een man of vrouw is, maar dit was van een hoger niveau.

De seks gaat verder in haar VIP-kamer

Ik merkte ondertussen dat de auto vaart minderde en Helena begon vlug haar kleding goed te doen. Het leek me het beste om haar voorbeeld te volgen en we hadden ons net gefatsoeneerd toen de chauffeur vroeg of hij de deur kon opendoen. Wat volgde was glamorous, want het bleek dat we gestopt waren bij Les Caves Du Roy, niet ergens achteraan de rij, maar gewoon bij de voordeur. De doorbitches bogen nog net niet toen Helena en ik aan kwamen lopen, maar het scheelde niet veel. De deuren zwaaiden voor ons open en voor het eerst van me leven voelde ik wat echte rijkdom is.

Helena leek iedereen te kennen en ze stelde me aan iedereen voor. Ik liet het allemaal in een roes over me heenkomen en bedacht me dat ik al deze nieuwe contacten moest koesteren, maar na een paar stevige cocktails en een gekleurd pilletje dat ik hoogstpersoonlijk van Helena kreeg, zweefde de avond voorbij. Ik stond met haar uitgebreid te zoenen en genoot van de luxe die de club te bieden had. Helena had toegang tot het VIP-gedeelte, nogal exclusief, waar ze zelfs een eigen ruimte had. Dat was duidelijk een kamer die ingericht was om seks in te hebben en dat was dan ook wat we deden.

We namen de tijd voor elkaar, terwijl op de achtergrond de bassen voorzichtig door de muren klonken. De champagne en hapjes stonden klaar en we konden gewoon helemaal naakt rondlopen. Er was zelfs een spiegel waardoor we op de dansvloer konden kijken, maar niemand kon ons zien. Dat was de plek waar ze me tegenaan drukte, terwijl ze me van achteren nam met een voorbinddildo. Ze had een soort van kast geopend die in de muur verwerkt was en die zat vol met alle seksspeeltjes die je maar kon verzinnen.

Ik had gezien dat ze de voorbinddildo had gepakt en ik knikte alleen maar. Ik was als was in haar handen en wilde alle genot die ze me te bieden had tot me nemen. Daar hoorde dus ook bij dat ik met mijn tieten tegen de spiegel aangedrukt stond, terwijl de mooie Helena de voorbindildo had omgedaan en mijn kutje van achteren vulde. Al had ze het ding in mijn kontje gedaan, dan had ik waarschijnlijk net zo’n hard orgasme gekregen. Het was gewoon te geil voor woorden, iets dat ik nog nooit had meegemaakt en dat is in mijn geval best knap.

Tot vroeg in de ochtend hadden we seks met elkaar en uiteindelijk begonnen de pilletjes uit te werken en besloot Helena dat het de hoogste tijd was om te vertrekken. De auto stond op één of andere manier voor de deur en ik wilde net zeggen waar ik woonde, zodat ze me thuis konden brengen, toen Helena vroeg of ik bij haar wilde slapen. Ze wilde heel graag met me ontbijten, maar ze had ook nog een verborgen agenda, waar ik pas later achter zou komen.

Natuurlijk stemde ik in, want ik wilde ten volle genieten van het avontuur waar ik in terechtgekomen was en om eerlijk te zijn, ik wilde Helena nog niet kwijt. Ik ging er eigenlijk vanuit dat het bij deze ene avond en heerlijke nacht zou blijven, maar Helena had blijkbaar andere plannen.

Mijn eerste stappen op een superjacht

Ik keek naar buiten en had eigenlijk verwacht dat ze naar dure wijk zou rijden, waar de monumentale onbetaalbare panden stonden, maar het werd de haven. De auto stopte bij een aanlegplaats waar een superjacht aan de kade lag. Ik kon me niet voorstellen dat die van Helena was, maar dat bleek wel zo te zijn. Niet direct van Helena, maar wel van haar familie. Dit was een jacht met een prijskaartje van minimaal tweehonderd miljoen euro. Het echte werk.

We werden ontvangen door een lading personeel, die wilden weten of we nog iets te weten of te drinken wilde hebben, maar Helena wimpelde ze af. We waren allebei toe aan slaap en ik nam niet eens de tijd om de luxe van de kajuit van de rijke vrouw in me op te nemen, maar dook naast haar in bed en nog voordat onze hoofden de kussens hadden geraakt sliepen we.

Ik werd wakker van Helena die me een zoen op mijn mond gaf en ik moest echt even alles op me in laten werken. Het eerste waar ik naar keek was de grote klok die aan de muur hing en ik zag dat het al een aardig eindje in de middag was. Vervolgens keek ik naar Helena die een strak mantelpakje aanhad en een klein rolkoffertje vasthield.

“Mijn vliegtuig staat klaar, want ik moet helaas naar Argentinië toe om het één en ander te regelen. Blijf jij lekker liggen, mijn broer komt er zo aan en ik heb verteld dat jij op de boot bent. Hij kan wel wat gezelschap gebruiken en ik weet nu al dat hij je erg leuk gaat vinden. Oh ja, hij is mijn tweelingbroer, dus schrik niet van de gelijkenis. Als je naar huis wilt, ook goed, mijn chauffeur staat voor je klaar.”

Ze gaf me nog een tongzoen en stond toen op en liep naar de deur. Daar draaide ze zich om en zei:

“Wij gaan elkaar zeker nog tegenkomen Claire, dan gaan we elkaar nog beter leren kennen.”
 
 

 
 
Pagina 2 van dit erotische verhaal

Visited 465 times, 5 visit(s) today
From:
Date: juli 28, 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *