Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Rijpe vrouw, elegant en grote borsten, heeft sex met haar veel jongere minnaar

0 views
0%

Een onwaarschijnlijke ontmoeting in een nette kroeg

Ingrid is een mooie rijpe vrouw die heerlijke grote borsten heeft. Het is een keurige nette elegante dame, waarvan je niet direct zou verwachten dat die een veel jongere minnaar heeft. Zelf kon ze het ook nog maar moeilijk begrijpen, want ze had zelf verwacht dat ze met iemand van haar eigen leeftijd zou gaan. De knappe mature vrouw was net een paar maanden gescheiden en voorzichtig weer toe aan iets nieuws. Dat hoefde geen relatie te zijn, maar sex zou ze helemaal niet erg vinden. Ze is, ondanks dat ze wat ouder is, nog steeds verzot op sex en het liefst wilde ze drie keer in de week de liefde bedrijven.

Ze had een date via het internet geregeld met een knappe man van haar leeftijd. Ze hadden afgesproken elkaar te ontmoeten in een nette kroeg in het centrum van haar woonplaats. Zij zat er keurig op tijd achter een glaasje witte wijn, maar haar date kwam niet opdagen. Ingrid had nog een half uurtje gewacht en net toen ze op wilde staan, kreeg ze aan appje van haar date, dat die verhinderd was. Hij bood niet eens zijn excuses aan en Ingrid streepte hem gelijk weg van haar lijstje met potentiële kanshebbers om bij haar in bed te belanden.

“Gemiste kans voor hem”, dacht ze bij zichzelf toen ze opstond en richting de garderobe wilde lopen om haar jas te gaan halen. Ze was in gedachten verzonken en lette niet op, want ze stond nogal abrupt op en stootte tegen een jongeman aan die achter haar stond. Die wilde net een slok van zijn biertje nemen, met als gevolg dat zijn gezicht en t-shirt onder zaten. De mooie rijpe vrouw deed haar hand voor haar mond en zei meerdere malen sorry. De jongeman keek haar met een vriendelijke glimlach aan en zei: “niets aan de hand, maakt u zich niet druk, dit kan gebeuren.”

Een goed gesprek met een knappe jongeman

Ingrid bood hem een biertje aan en die wilde hij best aannemen, maar dan moest zij nog een glaasje wijn met hem drinken. Dat kon ze hem niet weigeren, dus stelde ze het naar huis gaan nog eventjes uit. Pas twee uur later keek ze weer op de klok en zag dat de tijd al aardig was opgeschoten. Ze waren in een gesprek verwikkeld geraakt en ze voelden elkaar op de één of andere manier goed aan. De rijpe vrouw had zich zelfs heel eventjes afgevraagd hoe Michael, de keurige jongeman, er naakt uit zou zien en liet die gedachten gelijk varen.

“Gek oud mens”, dacht ze bij zichzelf, “wat moet zo’n knappe jongeman met jou?”

Hij wil maar wat graag met haar mee naar huis

Ze besloten om nog één drankje te nemen en dan zou ze een taxi pakken en naar huis gaan. Het begon haar op te vallen dat Michael af en toe stiekem naar haar grote borsten keek. Ze besloot om een balletje op te gooien, nee had ze en ja kon ze misschien wel krijgen.

“Gewoon zeggen als je geen zin hebt”, zei ze en keek hem recht in zijn gezicht aan, “zou je anders met me mee willen om bij mij thuis nog een drankje te doen.”
Op het moment dat ze het gevraagd had, voelde ze zich een grote doos. Natuurlijk ging hij niet mee, want de kroeg zat vol met jonge vrouwen, waar hij veel liever mee naar huis ging. Ze was dan ook verrast toen hij direct zei:

“Dat lijkt me heel erg leuk.”

Hij stond op om de rekening te gaan betalen en nog geen drie minuten later stonden ze buiten. Er stond een taxi voor de deur te wachten, dus konden ze gelijk instappen. Michael was een galante heer en hield keurig de deur voor haar open, iets dat ze ten zeerste kon waarderen.

Bij haar thuis aangekomen, schonk ze voor allebei een witte wijn in en gingen ze verder met hun gesprek. Ingrid wist nu bijna zeker dat hij wel eens in haar bed zou kunnen belanden, alleen zou hij nooit de eerste stap zetten. Daar was hij net even iets te verlegen voor. Ze vroeg of hij misschien niet naast haar wilde komen zitten, dat was een stuk gezelliger.

Mooie rijpe vrouw laat haar grote borsten zien

Michael dacht er niet eens over na en ging dicht naast de mooie rijpe vrouw zitten. Hij was aardig opgewonden geraakt bij het idee dat hij met deze mooie oudere vrouw seks zou gaan hebben. Hij viel op oudere vrouwen en Ingrid had zomaar de hoofdrol in zijn fantasieën kunnen spelen. Ze had ongemerkt twee knoopjes van haar blouse opengedaan, zodat haar decolleté nog beter uitkwam en ze zag aan Michael zijn gezicht dat hij het heel erg kon beweren.

Ingrid ging nog een stapje verder en vroeg met een lief stemmetje of hij het goed kon zien. Michael kreeg een rood hoofd, want hij wist dat hij betrapt was en maakte zich al op om richting zijn eigen huis te vertrekken. Hij begon een stotterend zijn excuses aan te bieden, maar de mooie oude vrouw kapte hem af en vroeg:

“Zou je ze anders in het echt willen zien?”

Ze wachtte zijn antwoord niet eens af, maar knoopte haar blouse helemaal open en liet die van haar schouders glijden. Vervolgens maakte ze met een snelle beweging haar sexy bh los en keek Michael recht tegen haar topless grote borsten aan. Zijn pik kon niet stijver worden en het begon zelfs een beetje pijn te doen.

Ingrid bleef hem aankijken terwijl ze zijn broek begon los te knopen en zei:

“Het lijkt me niet meer dan eerlijk dat ik die van jou te zien krijg. Ik voel me anders ook een beetje opgelaten dat ik hier halfnaakt zit en jij al je kleren nog aanhebt.”

Michael knikte alleen maar, want hij was met stomheid geslagen. Hij had erop gehoopt dat hij seks met deze mooie vrouw zou hebben, maar nu het daadwerkelijk ging gebeuren, wist hij het even niet meer.

Ze vindt het heerlijk om hem te pijpen

Ingrid had ondertussen zijn broek en boxershort naar beneden gedaan en keek verheerlijkt naar zijn grote penis. Hij had een mooie grote pik en ze wist nu al dat ze daar veel plezier aan ging beleven. Eerst moest hij echter helemaal naakt, dus trok ze zijn schoenen uit en lagen kort daarna zijn broek en onderbroek op de grond. Hij trok zelf zijn t-shirt uit en Ingrid zei met een geil stemmetje dat haar borsten nogal gevoelig waren en dat het de hoogste tijd was dat ermee ging spelen.

Hij aarzelde heel even en ging toen met zijn mond naar haar stevige ronde tieten en begon aan haar tepels te zuigen. Ingrid pakte hem bij zijn achterhoofd vast en duwde zijn hoofd stevig tegen haar aan. Ze had inderdaad hele gevoelige borsten en ze voelde de tintelingen door haar lijf gieren. Ze zou seks gaan hebben en nog met een mooie jongeman ook. Dat had ze absoluut niet ingecalculeerd die avond.

Ze wreef met haar andere hand zachtjes over zijn rug heen en fluisterde in zijn oor dat ze heel erg opgewonden van hem was geraakt en wat ze allemaal met hem ging doen. De knappe rijpe vrouw vond het heerlijk om hem te plagen, want telkens als ze iets geils zei, stopte hij even met zuigen. Het leek wel alsof hij het allemaal nog moest verwerken.

“Zal ik anders die mooie pik van je in mijn mond nemen, ik voel dat hij er hard aan toe is. Vraag het me, dan doe ik het gelijk voor je. Dan ga ik die mooie pik van je verwennen en misschien mag je zelfs in mijn mond klaarkomen.”

Ze vond het een heerlijk spel wat ze aan het spelen was en Michael ging er gelijk in mee. Hij haalde zijn hoofd bij haar borsten weg en vroeg netjes:

“Zou je me willen pijpen?”, vroeg hij, maar dat was niet voldoende.

“Zeggen nette heren niet eens meer alstublieft. Dat wil ik wel graag horen, want anders gaat het hele feest niet door.”

“Zou je me alstublieft willen pijpen?”, vroeg Michael direct en dat was het toverwoord.

“Omdat je het zo lief vraagt”, zei Ingrid terwijl ze opstond. Ze duwde Michael zachtjes naar achteren en ging voor hem op haar knieën zitten. Ze keek hem nog even geil aan en liet toen zijn grote pik in haar mond verdwijnen. Ze vond de geur en de smaak van zijn pik heerlijk en ze gooide al haar ervaring in de strijd. Met haar hand had ze zijn ballen vastgepakt en met haar mond verwende ze zijn eikel. Ze maakte cirkeltjes met haar tong en trok hem met haar vrije hand langzaam af. Af en toe stopte ze heel even en ging met haar tong langs zijn pik naar beneden en wachtte dan heel even. Ze voelde hoe Michael dan heen en weer begon te gaan, want hij wilde dat ze door zou gaan. Hij was nog nooit zo lekker gepijpt en hij wilde het liefst haar mond gaan neuken. Zijn zaad kwam bijna zijn oren uit, maar Ingrid wist zijn orgasme een hele tijd tegen te houden.

Ze slikt alles door

Ze voelde dat zijn opkomende orgasme weer weg was en ging dan langzaam met haar tong omhoog en likte hem op het meest gevoelige plekje van zijn pik, precies onder zijn eikel. Uiteindelijk wilde ze zijn zaad proeven en stopte ze met hem gek te maken. Ze liet zijn pik tot aan zijn ballen in haar mond verdwijnen en met een paar keer heen en weer gaan, kreeg ze wat ze nodig had, zijn hete zaad in haar mond en keel.

De mooie rijpe vrouw was er blij om dat ze nog steeds kon deep throaten en slikte keurig alles door. De druk was nu van de ketel bij Michael, zodat hij het tijdens het neuken lekker lang volhield. Ingrid stond op en gaf hem een zoen op z’n mond en zorgde ervoor dat er tijdens het tongzoenen een beetje sperma uitgewisseld werd. Michael had dit nog nooit meegemaakt, maar hij vond het best geil om zijn eigen zaad te proeven.

“Ga je met me mee”, zei Ingrid ten overvloede toen ze opstond en richting haar slaapkamer vertrok. Ze was blij dat ze sexy lingerie had aangetrokken, want Michael kon zijn ogen niet van haar afhouden toen ze haar rokje en sexy onderbroek had uitgetrokken. Ze had zwarte panty’s, jarretels en hoge hakken aan. Dat had het gewenste effect op Michael, want zijn grote pik werd niet eens meer slap. Die bleef keihard omhoog staan.

Ingrid had ondertussen een kletsnat kutje gekregen en moest snel die grote penis in haar vagina voelen. Zo diep mogelijk. De rijpe vrouw ging met haar benen wijd op bed liggen en Michael dook nog net niet op haar. Door de pure opwinding kon hij haar kutgaatje niet vinden en was hij tegen haar billen aan het stoten.

Seks gaat verder in haar slaapkamer

“Dat komt later”, dacht ze bij zichzelf, “eerst wil ik zijn pik in me voelen.”

Ze ging met haar hand naar zijn keiharde pik en zorgde ervoor dat die tegen het goede gaatje kwam te zitten.

“Nu stoten lieverd en doe en beetje voorzichtig met me, want het is een tijdje geleden dat ik zo’n lekker pik in me heb gehad.”

Michael vond af en toe hard neuken lekker, maar hij was meer van de uitgebreide seks en duwde zijn pik langzaam naar binnen. Ze had een veel strakker kutje dan hij had gedacht en het voelde goddelijk toen hij heen en weer begon te gaan. Al snel hadden ze een heerlijk tempo gevonden en twintig minuten lang hoorde je alleen maar gekreun en Ingrid die hem geile verhaaltjes aan het vertellen was. Allebei waren ze druk bezig om hun orgasme in te houden, maar voor Ingrid was er op een gegeven moment geen houden meer aan. Ze zag sterretjes toen ze hard klaarkwam en ze klampte zich helemaal aan Michael vast. Die gaf nog een paar flinke stoten en begon toen voor de tweede keer die avond zijn zaad te spuiten.

Het orgasme van Ingrid was net ietsje minder geworden, maar toen ze zijn hete zaad voelde, kwam het in alle heftigheid weer terug. Hun onderlichamen schokten van genot en hij leek niet te stoppen met spuiten. Uiteindelijk werd het genot langzaam minder en haalde hij zijn pik uit haar vagina. Hij ging naast haar liggen om bij te komen en Ingrid nestelde zich gelijk tegen hem aan. Ze had haar hoofd op zijn borstkas gelegd en was met haar hand naar zijn halfstijve pik gegaan en wreef er zachtjes over.

“Dat was heerlijk en had ik net even nodig”, zei ze en nog geen halve minuut later lagen ze allebei te slapen. Ze konden de energie goed gebruiken, want ze hadden nog een heel weekend heerlijke geile en erotische seks voor de boeg.

Visited 126 times, 1 visit(s) today
From:
Date: december 15, 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *