Online Lingerie- en Latex Shop
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Elegante echtgenote blijkt ook een sletterige kant te hebben

0 views
0%

Elegante echtgenote is mooi in sexy lingerie

“Wat denk je ervan als je keurige nette elegante echtgenote dingen met je doet die je nooit had verwacht?”, vroeg Ingrid met een geile stem aan haar man. Ze waren net een jaar getrouwd en het was een zwaar jaar geweest. Ze was langdurig ziek geworden en in al die tijd hadden ze maar mondjesmaat sex gehad. Na een succesvolle behandeling ging het nu een stuk beter met haar en ze was van plan om haar echtgenoot te verrassen. In de tijd dat ze in bed had gelegen, had ze niet alleen boeken gelezen, maar was ook druk bezig geweest op het internet. Niet alleen voor het nieuws en haar interesses, ze had ook naar opwindende sexvideo’s gekeken en kon niet wachten totdat ze een paar dingen bij haar man kon uitproberen. Ze was nooit zo avontuurlijk geweest in de slaapkamer en ze vond haar seksleven eigenlijk wel goed. De opwindende sexfilmpjes hadden er echter voor gezorgd dat er een sletterige kant bij haar bovenkwam die ze niet kende. Ze had vroeger wel geëxperimenteerd met sex, maar nu ze dit had gezien, was het eigenlijk allemaal heel erg normaal wat ze had gedaan.

Ze gaat haar seksleven een boost geven

Ze was die middag gaan shoppen en was met een paar tassen vol sexy kleding en lingerie thuisgekomen. Ze wist precies hoe ze het ging brengen, de keurige elegante echtgenote, die ze ook was, zou dingen doen waar haar man heel veel plezier aan zou gaan beleven. Het was niet gelijk dat ze met blinddoeken en bondage aan de gang ging, al wilde ze dat zeker ook proberen. Ze zou voorzichtig beginnen met hem te pijpen in de huiskamer, in plaats van in de slaapkamer met de lichten uit en vervolgens zouden ze de standjes doen waar ze normaal niet zo van gediend was, maar het af en toe deed om haar man te plezieren. Als hij dan zou klaarkomen, dan mocht hij zijn zaad op haar gezicht spuiten. Ze kon niet wachten om de blik in zijn ogen te zien als ze dat tegen hem zou zeggen.

Hij zou waarschijnlijk helemaal uit zijn dak gaan, als ze met een lief stemmetje zou vragen of hij haar in haar kontje zou willen nemen. Ze had al een tijdje geoefend met een dildo die ze online gekocht had en ze was er helemaal klaar voor. De keurige nette en elegante echtgenote zou vanaf nu af aan steeds meer haar sletterige kant laten zien had ze besloten. Nu alleen maar hopen dat haar man er in mee zou gaan.

Visited 356 times, 2 visit(s) today
From:
Date: oktober 7, 2023
Pornosterren: Candy Lee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *