Online Erotiek en Seksshop
Online Erotiek en Seksshop
Download nu de hele video!

Opwindende anale sex, Latino minnaar vindt haar grote kont heerlijk

0 views
0%

Opwindende anale sex met een knappe volle vrouw

Julia heeft sinds kort een Latino minnaar die verzot is op haar volle grote kont en haar grote borsten. Ze is een knappe volle vrouw die alle rondingen op de juiste plekken heeft zitten. Julia wist dan ook dat het niet lang zou duren, voordat hij het idee zou opperen om anale sex met haar te hebben. Daar heeft ze geen enkel probleem mee, want als ze goed genomen wordt van achteren dan is ze in staat om een anaal orgasme te krijgen.

Hij neemt haar in haar grote kont

Haar Latino minnaar wist het aardig op te bouwen door eerst liefjes te vragen of hij zijn grote penis tussen haar grote tieten mocht stoppen. Hij houdt van al haar rondingen, dus het was niet zo vreemd dat hij daar wilde beginnen. Het werd een heerlijke sexbeleving en de volgende ochtend vroeg hij op dezelfde lieve toon of ze het erg zou vinden dat hij zijn pik in haar volle grote kont zou stoppen.

“Ik dacht dat je het nooit zou vragen”, was de eerste reactie van Julia die gelijk hem stijf pijpte en vervolgens op haar handen en knieën op het bed plaatsnam en zei, terwijl ze achterom keek: “waar wacht je op?”

Visited 155 times, 2 visit(s) today
From:
Date: januari 9, 2020
Pornosterren: Julie Cash / Ramon Nomar

One thought on “Opwindende anale sex, Latino minnaar vindt haar grote kont heerlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *