Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Opwindend voorspel en een erotische cumshot

0 views
0%

Opwindend voorspel

Als er iets is waar de mooie blonde vrouw van houdt, dan is het een opwindend voorspel. Ze vindt het heerlijk om de tijd te nemen tijdens de sex, zodat zowel zij als haar vriend er optimaal van kunnen genieten. Dit keer gaat het echter vlugger dan verwacht, maar dat zou met haar appjes te maken kunnen hebben. Ze is hem de hele dag al aan het teasen en heeft meerdere foto’s van zichzelf naar hem gestuurd, waarop ze te zien is in verschillende lingeriesetjes.

Elkaar teasen

De knappe blondine weet dat hij het zwaar heeft op z’n werk, maar ook dit ziet ze als een opwindend voorspel. Hij doet af en toe hetzelfde bij haar, het liefst als ze in een vergadering zit. Dan stuurt hij foto’s naar haar toe, waarop te zien is dat hij aan het masturberen is. Dat heeft een directe uitwerking op zijn vriendin, die een beetje begint te stamelen als het haar beurt is om een zegje te doen in de vergadering.

Ze hebben afgesproken dat als het maar even kan, ze hun appjes lezen onder werktijd, want soms begint het erotische en sensuele voorspel al in de vroege ochtend. Zeker nu ze omstebeurt thuiswerken en ze de tijd hebben om mooie foto’s van zichzelf te maken.

Cumshot op haar lekkere kontje

Als haar vriend uiteindelijk thuiskomt, dan ziet ze in zijn ogen dat hij te opgewonden is om eerst te gaan eten. Dat kon ze op haar vingers natellen, dus heeft ze sexy lingerie aangetrokken en hem opgewacht in de hal. Daar is ze op haar knieën gegaan om zijn mooie pik in haar mond te nemen en hem naar het randje van een orgasme te brengen. Vervolgens heeft ze zich voorovergebogen, zodat hij haar van achteren kon nemen. Het duurde niet lang voordat hij klaarkwam en haar een mooie cumshot op haar lekkere billen gaf.

From:
Date: december 14, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *