Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Opwindende masseuse gebruikt de “milking table” om hem klaar te pijpen

0 views
0%

Capri Cavanni is een knappe blonde vrouw die direct laat zien waar haar massage toe gaat leiden. Ze heeft sexy doorkijklingerie aan, waardoor haar grote borsten goed te zien zijn. Met haar laatste klant van die dag kan ze het heel goed vinden. Hij is nogal gestrest, iets dat ze heel goed kan verhelpen. Ze verteld niet aan hem dat de komende massage wat afwijkt van haar normale massages en hij hoeft niet eens bij te betalen. Ze begint met het erotisch masseren van zijn borstkas, maar gaat al snel richting zijn penis. Hij ligt op de speciale “milking table”, een tafel met een gat erin waar de klant zijn pik doorheen kan steken.

Pijpen onder de milking table

De mooie blondine legt uit wat de bedoeling is en gaat vervolgens onder tafel zitten om hem hemels klaar te pijpen. Nadat haar klant op haar grote borsten is klaargekomen, komt ze onder de tafel vandaan en kijkt hem met een geile glimlach aan. Ze heeft zelf ook een klein orgasme gekregen toen hij zijn zaad op haar grote tieten spoot. Ze wilde net gaan vertellen dat hij niets extra’s hoefde te betalen, maar ze was al te laat. Haar klant had zijn portefeuille, die naast hem lag, al gepakt en betaalde het dubbele van wat hij normaal moest betalen.

“Ik wil graag de komende wekende elke maandag, woensdag en vrijdag een afspraak voor een massage met een happy ending. Die mag je tot het einde van het jaar vastzetten in je agenda.”

From:
Date: juli 24, 2019
Pornosterren: Capri Cavanni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *