Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Nuru massage, massageolie en hete erotische sex

0 views
0%

Nuru massage en goed glijden

Marjolein had haar vriend een speciale erotische belevenis beloofd. Ze had, zonder dat hij het wist, een cursus nuru massage gevolgd en ze kon niet wachten om het op haar vriend uit te proberen. Ze had een volle fles massageolie meegenomen en het rijkelijk laten vloeien. Nadat ze een body-to-body massage had gegeven, kwamen ze vanzelf in een standje 69 terecht. Haar vriend was in extase door de hete erotische sex en kon niet wachten tot hij zijn knappe blonde vriendin kon neuken.

Hete erotische sex

Nadat ze elkaar een orgasme bezorgd hadden, gingen ze naadloos over in de vaginale sex. Zijn grote penis gleed zonder problemen in haar kutje en naderhand moest hij toegeven dat dit één van de meest memorabele sexervaringen is geweest. Marjolein was blij dat ze de cursus had gedaan en dat het een gewenst effect had op haar vriend. Ze ging namelijk een vervolgcursus doen en dan moest haar vriend mee als oefenobject.

“Dus iedereen is naakt daar”, vroeg hij een beetje omslachtig.

“Oh ja”, zei Marjolein vrolijk, “maar daar merk je niets van. Het ergste wat kan gebeuren is dat je opeens twee naakte vrouwen hebt die zich met je bezighouden. Ik heb zomaar het vermoeden dat je dat helemaal niet erg gaat vinden.”

Visited 358 times, 7 visit(s) today
From:
Date: december 20, 2019

One thought on “Nuru massage, massageolie en hete erotische sex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *