Online Erotiek en Seksshop
Flirten met oma's
Mature Zoekt
Download nu de hele video!

Donkere man en zijn knappe getinte echtgenote hebben erotische buitensex

0 views
0%

Knappe getinte echtgenote wil erotische buitensex

Een donkere man en zijn knappe getinte echtgenote zijn er twee weken tussenuit. Ze hebben het de afgelopen tijd druk gehad met hun werk en zijn aan wat rust toe. Daarnaast is hun seksleven enigszins in het slop geraakt, omdat ze het allebei gewoon te druk hadden. Het koppel heeft een mooi vakantiehuis, inclusief zwembad op een prachtige plek met een fantastisch uitzicht. Normaal gaan ze daar vaker naar toe, maar het is nu alweer een tijdje geleden. Als ze samen van het uitzicht aan het genieten zijn, fluistert zijn knappe getinte echtgenote dat ze het helemaal niet erg zou vinden om alvast sex te hebben en pas dan de koffers uit te pakken.

“Erotische buitensex lijkt me wel iets. Denk je ook niet?”

Haar man kijkt haar geil aan en zegt dat hij niet kan wachten.

Eerst in de slaapkamer

Ze besluiten om in de slaapkamer te beginnen, als een soort van voorspel. De knappe getinte echtgenote heeft al een nat kutje van het idee aan erotische buitensex, dus de grote pik van haar man glijdt zonder problemen naar binnen. Dit is waar ze al een hele tijd naar verlangt heeft, heerlijke relaxte sex met de man van haar dromen. Hij beft haar naar een eerste orgasme en pakt dan haar hand en neemt haar mee naar buiten. Ze hebben de buitenbedden nog niet uit het bijgebouw gehaald, dus leggen ze een deken neer op de houten vloert bij het zwembad. Dat ligt echter ongemakkelijk, dus besluiten ze om het anders aan te pakken.

Ze leggen twee dekens over de de twee blokken bij het zwembad, waar je normaal gewoon op zit. Dit keer worden ze gebruikt om een wat moeilijker standje mogelijk te maken, dat voor onverwacht extra genot zorgt bij de twee echtelieden. Ze rijden elkaar langzaam naar een hoogtepunt en besluiten, als ze allebei op een fantastische wijze zijn klaargekomen, dat erotische buitensex aan hun sekslijstje is toegevoegd.

Visited 268 times, 3 visit(s) today
From:
Date: juli 7, 2020

One thought on “Donkere man en zijn knappe getinte echtgenote hebben erotische buitensex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *