Download nu de hele video!

Mooie studente heeft een oudere man opgepikt

0 views
0%

Oudere man wordt verleid door een mooie studente

Henk is een oudere man die zich nog steeds afvraagt wat hem precies overkwamen was. Hij zat rustig op een vrijdagmiddag na het werk in zijn favoriete kroeg een biertje te doen voordat hij ging eten. Henk is wat je noemt een normale man, niet gelijk het godsgeschenk voor de vrouw, maar ze lopen ook niet gillend voor hem weg. Hij is sinds een jaar gescheiden en in die tijd heeft hij mondjesmaat sex gehad, meestal met een vrouw van zijn eigen leeftijd die hij in zijn stamkroeg had opgepikt of ontmoet had via een online datingsite. Met eentje had hij zelfs een maandje een relatie gehad, maar uiteindelijk hadden ze allebei een ander idee over de toekomst en besloten ze ermee te stoppen.

Niet echt de man waarvan je verwacht dat hij een mooie studente in zijn bed krijgt. Dat bleek dus wel het geval en hij hoefde er niets voor te doen. Lizz, een knappe brunette, viel altijd al op oudere mannen maar had er nog nooit wat meegedaan. Sinds ze was gaan studeren had ze een jaar lang een vriend van haar eigen leeftijd gehad. Die ochtend had hij het uitgemaakt met de simpele mededeling dat hij niet meer verliefd op haar was en ondertussen een andere vriendin had. Hij had wat spullen gepakt en de mooie studente verbijsterd achtergelaten. Ze had niet eens de kans gekregen om zijn huid vol te schelden of iets naar zijn hoofd te gooien.

Die andere vriendin die haar ex had bleek haar beste vriendin te zijn, dus ze had ook op dat moment niemand waar ze haar hart bij kon uitstorten. Ze blokkeerden ze allebei uit haar leven en besloot om er verder geen traan meer om te laten en een biertje te gaan halen. Ze had geen zin om naar één van de studentenkroegen te gaan waar ze normaal kwam, want ze had geen behoefte om een bekende tegen te komen. Ze had helemaal geen zin om haar ex en haar beste ex-vriendin tegen het lijf te lopen, dus liep ze de buurtkroeg bij haar om de hoek binnen. De mooie studente was er vaak genoeg langsgelopen maar nog nooit naar binnen gegaan. Ze wist absoluut niet wat ze moest verwachten en deed dapper de deur open. Er zaten niet veel mensen binnen. Een wat oudere man aan de bar en een stel aan een tafeltje. Even verderop waren twee mannen aan het biljarten en dat was het zo’n beetje.

Ze ging naast de oudere man aan de bar zitten, die even verrast om zich heen kijk, want er was genoeg plek aan de bar dus had de knappe jonge vrouw overal kunnen gaan zitten. Hij keek nog meer verrast toen de brunette vroeg of hij misschien een biertje wilde. Ze hadden nog geen woord gewisseld, want hij knikte beduusd omdat hij even met zijn mond vol tanden zat.

“Hoi, ik ben Lizz”, zei de mooie studente met een mooie glimlach op haar gezicht, “ben je getrouwd of zit je op je vriendin of iets dergelijks te wachten.”

Wraakseks en misschien een date?

Henk knikte ontkennend en stelde zich toen een beetje moeizaam voor. Hij had het idee dat hij door zijn kroegmaten in de maling genomen werd. Dat zij de mooie jonge vrouw hadden ingehuurd om hem in de zeik te nemen. Dat gevoel werd alleen maar sterker toen ze met een lief stemmetje vroeg:

“Het is misschien wat voortvarend en ik kan me voorstellen dat je nee zegt omdat we elkaar eigenlijk net ontmoet hebben, maar wil je seks met me hebben. Het is net uit met mijn vriend en ik heb zwaar de behoefte aan wraakseks. Ik val op oudere mannen, dus die twee wilde ik eigenlijk gaan combineren toen ik jou aan de bar zat.”

“Wraakseks?”, zei Henk, die even niet in staat was om helemaal logisch na te denken. Wilde deze mooie jonge vrouw echt seks met hem. Dat kon toch helemaal niet. Hij verwachtte dat er elk moment een camerateam zou komen binnenlopen en hij een hoofdrol zou spelen in een filmpje op Youtube.

“Ja”, zei Lizz al een beetje vrolijker. Ze vond de reactie van de oudere man aandoenlijk, die wist echt niet wat hem overkwam. “Aangezien mijn kersverse ex-vriend heeft besloten dat hij liever seks met mijn beste vriendin heeft, besluit ik om eindelijk eens voor mijn echte gevoelens uit te komen en dat is seks met een oudere man hebben. Jij bent de eerste die ik tegenkomen en die ik vanaf het moment dat ik binnen kwam lopen ook gelijk leuk vond. Dus het is aan jou, en vraag ik het nog een keer, wil je seks met me hebben?”

Henk knikte bevestigend en nam een slokje van zijn bier.

“Wil je niet eerst uit eten of naar de film of iets dergelijks? Een date?”, vroeg hij voorzichtig, want hij was misschien ouderwets, maar hij vond het allemaal erg snel gaan.

Eerst klaarkomen dan mee naar haar huis

Hij verslikte zich bijna in zijn biertje toen hij de hand van de mooie studente over zijn kruis voelde wrijven. Zijn pik, die zich al aan het roeren was, stond gelijk stijf en hij wilde zich gaan verontschuldigen, maar toen hij opzij keek in de ogen van de mooie jonge vrouw, wist hij dat het echt ging gebeuren. Hij zag de lust in haar ogen en hij voelde hoe ze langzaam met haar hand over zijn erectie ging.

“Jij hebt een mooie grote pik, dus dat is mooi meegenomen. Drink rustig je biertje op, dan blijf ik even wrijven als je het niet erg vindt.”

“Nee, natuurlijk vind ik dat niet erg, maar ik ben niet echt gewend dat knappe jonge vrouwen seks met me willen en aan mijn pik zitten.”

“Dan is dit je geluksdag en ja, ik wil met je uit eten en ook met je naar de film, maar eerst seks. We draaien het gewoon om. Normaal ben ik niet zo voortvarend, maar ik vind nu dat ik een geldige reden heb.”

Ze ging met haar hoofd naar hem toe en fluisterde in zijn oor:

“Ik ga zo naar mijn huis toe en dan loop jij achter me aan. Ik laat de deur op een kier en ga dan naakt op mijn bed liggen masturberen. Als je dan vijf minuten later binnenkomt en doet alsof je me betrapt, dan gaan we heerlijke seks hebben. Maar eerst gaan we ervoor zorgen dat je klaarkomt, zodat je het lekker lang volhoudt als we gaan neuken. Als je met me meeloopt, dan gaan we dat regelen. Ik weet nog een uitermate geschikt plekje.”

 
 

BE2 Online Dating
 
 

Mooie studente houdt van buitensex

Henk wist niet hoe snel hij zijn rekening moest betalen en volgde de mooie studente naar buiten. Die liep naar een parkje een straat verderop, waar bijna nooit iemand kwam. Ze wist het omdat ze zich daar een paar keer had laten neuken door haar ex-vriend. Ze hield van buitensex en ze vond het super opwindend dat er altijd een kans was dat ze betrapt zouden worden. Die kans was erg klein in het parkje, want je moest echt weten dat het er was.

Ze liep voor de oudere man uit een steegje door en ze opende een soort van poortdeur die niet op slot zat. Het was vast geen openbaar parkje, maar ze had er echt nog nooit iemand gezien en als het zomers mooi weer was, dan lag ze er vaak topless te zonnen. Het was aardig overwoekerd dus de buren konden niets zien, hoe graag ze dat misschien ook gewild hadden.

Op haar knieën om hem te pijpen

Ze trok Henk mee naar een grote boom die een beetje tegen de zijkant van een schutting stond. Daar ging ze voor hem op haar knieën en knoopte ze zijn pantalon open en deed zijn onderbroek naar beneden. Zijn pik, die blij was om in vrijheid gesteld te worden, sprong gelijk omhoog en Lizz was uitermate tevreden met het formaat. De pik van de oudere man was met gemak groter dan die van haar ex-vriend en ze kon niet wachten om haar lippen er omheen te doen.

De mooie studente keek omhoog terwijl ze haar mond over zijn eikel deed en ze keek in het van lust vertrokken gezicht van Henk. Die arme man weet niet wat hem overkomt, dacht ze bij zichzelf, en ze was eerlijk tegen hem geweest. Vanaf het moment dat ze hem had gezien vond ze hem leuk. Vandaar dat ze spontaan had besloten om gelijk duidelijk te maken wat ze wilde. Eigenlijk had ze verwacht dat het bij alleen seks zou blijven, maar ze vond het eigenlijk helemaal niet erg dat hij een date met haar wilde hebben. Wie weet, misschien zou het nog wat worden ook.

Ze zette verder haar gedachten op nul en besloot zich op het pijpen te concentreren. De mooie jonge vrouw nam er de tijd voor en ging langzaam met haar hoofd heen en weer, terwijl ze haar hand om de basis van zijn pik had gedaan en hem ritmisch aftrok. Af en toe stopte ze met zuigen en ging ze met haar tong over zijn eikel en zocht ze zijn gevoelige plekjes op. Ze begon zelf aardig opgewonden te raken en ze wilde dat hij haar borsten zou zien. Ze had snel een zomerjurkje aangetrokken en ze hoorde een teleurgestelde kreun toen ze stopte met pijpen. Ze deed vlug haar schouderbandjes naar beneden en trok met een soepele beweging haar bh naar beneden. Ze keek omhoog en ze zag dat de oudere man haar met open mond stond aan te kijken.

Topless, masturberen en zich in haar mond laten neuken

“Jezus, wat ben jij mooi”, zei hij gemeend en dat gaf haar een goed gevoel. Een man die haar wist te waarderen. De knappe brunette ging vlug verder waar ze mee bezig was, alleen had ze nu haar hand niet meer om de pik van de oudere man zitten. Daar was ze mee haar onderbroekje ingegaan en ze was met haar clitoris aan het spelen terwijl ze hem oraal aan het verwennen was. Het was alleen een beetje ongemakkelijk om hem goed te pijpen, dus besloot ze gelijk maar om hem te laten zien dat ze een vrouw was waar hij veel kanten mee op kon. Ze liet zijn pik uit haar mond glijden en vroeg met een onschuldige stem:

“Wil je me in mijn mond neuken en mijn hoofd stevig vasthouden, totdat je klaarkomt.”

“Echt?”, vroeg de oudere man vol verbazing. Dat had nog nooit een vrouw aan hem gevraagd laat staan bij hem gedaan.

“Ja, echt lieverd, daar geil ik op en ik wil snel je zaad slikken.”

Hij mag haar stevig aanpakken

Henk liet zich deze kans niet ontglippen en pakte haar hoofd stevig vast en begon haar voorzichtig in haar mond te neuken. Lizz begon sneller haar clitoris te bewerken, maar ze wist dat ze de oudere man iets meer moest aansporen, want hij was veel te voorzichtig met haar. Ze tikte hem even op zijn kont en hij haalde gelijk zijn pik uit haar mond. Ze keek hem grote onschuldige ogen aan en zei vervolgens weer met haar liefste stemmetje:

“Ik kan best een sletje zijn en sletjes moeten hard aangepakt worden. Tenminste, dat vind ik, dus je mag me gewoon stevig gebruiken. Ik ben niet van suiker.”

Vervolgens pakte ze zijn pik vast en liet die tot aan zijn ballen in haar mond verdwijnen en deed iets met haar keel waar hij spontaan van begon te kreunen. Ze was er best trots op dat ze hem een deep throat kon geven en hij wist gelijk wat de bedoeling was.

Hij pakte haar hoofd weer vast en stootte zijn pik weer in haar mond, eerst nog voorzichtig maar toen leek het uiteindelijk bij de oudere man door te dringen wat de mooie studente wilde. Hij begon sneller in haar mond te stoten en probeerde zelfs of hij zijn pik weer helemaal in haar mond kon stoten. Ze gaf geen kik maar maakte alleen maar een soort van kreun geluid, voor zover dat mogelijk was met zijn pik in haar mond.

Ze komen tegelijkertijd klaar

Hij begon haar nu steviger in haar mond te neuken en dat was precies wat Lizz wilde. Ze begon sneller over haar clitoris te gaan en ze voelde dat ze al op het punt van klaarkomen stond. Ze wist het echter uit te stellen, want ze wilde tegelijkertijd klaarkomen met haar nieuwe prille liefde en ze voelde dat hij het ook niet echt lang meer ging houden.

Niet zo vreemd als je vanuit het niets opeens gepijpt wordt door een knappe jonge vrouw die ook nog eens in haar mond geneukt wil worden. Als hij dit ooit aan zijn kroegmaatjes zou vertellen, dan zou niemand hem geloven. Al zouden die wel hun ogen uitkijken als hij met haar de buurtkroeg in kwam lopen en ze uitgebreid met elkaar zouden gaan tongzoenen. Een puntje dat ze hoog op haar agenda zette.

Ze keek ondertussen geil omhoog en ze zag dat zijn gezicht nog meer begon te vertrekken en ze voelde hoe zijn eikel begon op te zwellen. Hij had haar hoofd nog steeds stevig vast en stootte met een luide kreun zijn pik tot in haar keel en begon toen te spuiten. De mooie studente begon gelijk te slikken en dat was best nog lastig, want ze kwam zelf ook klaar. Het was ook nog een grote hoeveelheid zaad die hij in haar mond spoot, dus was het niet zo raar dat er een gedeelte uit haar mond liep en op haar grote borsten terechtkwam.

Het was één van de heftigste orgasme uit haar leven en dat was voornamelijk omdat ze het nu eindelijk met een oudere man deed, al was het alleen nog maar pijpen. Ze kon niet wachten totdat ze de grote pik van Henk in haar kutje zou voelen en hij in haar of op haar zou klaarkomen. Dat maakte haar niet zoveel uit. Ze zou hoe dan ook zelf ook klaarkomen.

Rollenspellen en een heel interessant weekend

Ze likte zijn eikel schoon en stond vervolgens op. De mooie studente gaf de oudere man een zoen op zijn mond en al snel stonden ze te tongzoenen. Ze wisselde het beetje zaad dat nog in haar mond zat met hem uit en dat leek hij geil te vinden. Wat hij ook geil vond, was dat ze zijn zaad in haar borsten wreef toen ze klaar waren met tongzoenen. Vervolgens deed ze haar schouderbandjes weer omhoog en deed haar bh in haar tasje.

“Dus jij loopt achter me aan, wacht even in de hal en betrapt me dan als ik lig te masturberen op bed. Ik vind het helemaal niet erg als je doet alsof je boos bent of je me probeert te chanteren. Ik ben nogal van de rollenspellen, dus wees creatief.”

Henk keek haar aan en wist dat het een heel interessant weekend zou gaan worden. En dan was interessant waarschijnlijk een understatement.

 
 

 
 

Visited 486 times, 14 visit(s) today
From:
Date: maart 23, 2024
Pornosterren: Lizz Tayler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *