Download nu de hele video!

Mooie jonge vrouw krijgt meerdere orgasmes

0 views
0%

Nieuwe vriend weet haar lichaam te bespelen

Het werd steeds beter met haar nieuwe vriend. De seks was in het begin al beter dan ze ooit had gehad, ze kreeg nu zelfs een orgasme tijdens het neuken en veel sneller dan ze gewend was. Op de één of andere manier wist hij haar lichaam op de juiste wijze te bespelen en hij was niet zelfzuchtig. Pas als hij haar helemaal bevredigd was, begon hij over zijn eigen klaarkomen na te denken. Ze verbaasde zich erover dat hij het zo lang in kon houden en ze had echt geprobeerd om hem snel klaar te laten komen. Uiteindelijk had ze besloten om zich gewoon helemaal aan hem over te geven en dat was één van haar betere beslissingen.

Meerdere orgasmes in hun hotelkamer

Ze kwam er tijdens een stedentrip met hem achter, dat het zelfs niet bij één orgasme bleef, maar dat ze meerdere orgasmes kreeg tijdens de vrijpartij. Ze waren net aangekomen in hun hotelkamer en zouden na het omkleden de stad gaan verkennen, maar toen hij in zijn boxershorts en t-shirt stond, kon ze zich niet bedwingen. Er kwam een lustgevoel over haar heen en voordat hij het doorhad, lagen ze op het hotelbed en was ze hem aan het pijpen. Op de één of andere manier had de combinatie t-shirt en boxershorts ervoor gezorgd dat ze spontaan last kreeg van een verhoogd libido. Ze had er geen verklaring voor, want ze zag hem dagelijks naakt rondlopen, maar dit was anders. Misschien was het de hotelkamer of de verandering van omgeving, maar eerlijk gezegd maakte het haar weinig uit.

Pas later kwam ze erachter dat ze aan het ovuleren was en dat ze last had van pure dierlijke aantrekkingskracht. Dat vond ze raar, want ze slikte de pil, maar ze kwam erachter dat dit geen 100% zekerheid gaf. Gelukkig was ze niet zwanger geworden, want daar was ze nog niet aan toe, maar het gevoel was weergaloos. Ze kreeg meerdere orgasmes die dag, want het ontdekken van de stad en het uit eten gaan werd naar de volgende dag verschoven. Ze waren de hotelkamer niet meer uitgekomen en hadden dankbaar gebruik gemaakt van de roomservice. De volgende dag waren ze laat opgestaan, want een hele nacht seks gaat je niet in de koude kleren zitten. Ze hadden een poging gedaan om de bezienswaardigheden te gaan bezoeken, maar kwamen snel op een terrasje terecht omdat het een prachtige zonnige dag was.
 
 
Pijpen en meerdere orgasmes krijgen
 
 

Een sexy zomerjurkje

“Dat zomerjurkje staat je heel erg sexy”, was het enige dat ze nodig had van haar vriend om naar de serveerster te wenken en de rekening te betalen. Haar vriend had nog niet helemaal door waarom ze zo plotseling vertrokken, maar dat veranderde snel toen ze midden op straat met hem begon te tongzoenen.

“Huur een kamer ofzo”, kregen ze van een paar voorbijgangers om hun oren, maar ze stoorden zich er allebei niet aan.

“Ik voel dat je me een multipel orgasme gaat geven”, fluisterde ze in zijn oor en wreef met haar hand over zijn pik, toen ze eindelijk uit hun omhelzing los raakten.

“En ik ga er nu voor zorgen dat jij als eerste klaarkomt, dus waag het niet om je orgasme in te houden, je bent van mij. Ik ga je langzaam pijpen, totdat je het niet meer houdt en je mijn mond volspuit.”

Ze waren ondertussen een stukje verder gelopen en de mooie jonge vrouw werd met de minuut hitsiger. Het was maar goed dat ze een hotel in het centrum van de stad hadden genomen, want ze was al naar donkere steegjes op zoek waar ze voor hem op haar knieën kon gaan en hem naar zijn hoogtepunt kon pijpen.

“De volgende keer sleur ik je in een steegje en doe ik me ding met je, maar je hebt mazzel. Het is te druk hier.”

Hij keek haar verbaasd aan en vroeg zich heel even af waar die verhoogde sexdrive van zijn vriendin vandaan kwam. Niet dat hij zich er echt over druk maakte, want hij wist dat het een gedenkwaardige dag ging worden.

Visited 710 times, 3 visit(s) today
From:
Date: april 6, 2023

One thought on “Mooie jonge vrouw krijgt meerdere orgasmes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *