Download nu de hele video!

Knappe vrouw met rood haar krijgt orgasme na sensuele sex

0 views
0%

Knappe vrouw met rood haar

Ze was hem tegengekomen op een feestje bij een vriendin van haar. De knappe vrouw met rood haar, Sharona, was gelijk gecharmeerd van hem. Hij zag er niet alleen leuk uit, maar was verder ook een interessante man die het niet alleen over zichzelf had, maar ook kon luisteren. Nadat het feestje een beetje aan het aflopen was, besloten ze om nog ergens wat te gaan drinken. Sharona stelde voor om in plaats van in een café, bij haar thuis een wijntje open te trekken. Haar appartement was een blok verder en ze had een heel goed gevoel bij deze man, anders had ze het nooit gedaan.

Hij is een fantastische minnaar

Alex, de knappe man, had hier geen enkel probleem mee en wat Sharona al had verwacht, gebeurde ook. De seksuele spanning tussen de twee was te snijden geweest en de deur van haar penthouse was nog niet in het slot gevallen of ze waren al druk bezig om zich uit te kleden. Ze wilde niets liever dan sex met Alex, een man die ze tot voor een paar uur geleden niet kende. Hij gaf haar niet alleen een veilig gevoel, hij bleek ook een fantastische minnaar te zijn.

Net als in hun gesprekken was hij niet zelfzuchtig, want het eerste wat hij deed was haar tot het randje van een orgasme brengen. Hij likte eerst zachtjes aan haar clitoris om daarna sneller te gaan en als ze harder begon te kreunen en hij voelde dat ze bijna klaar ging komen, ging hij langzamer. Sharona wilde het wel uitschreeuwen dat hij door moest gaan, maar ze had al snel door dat hij zou gaan bepalen wanneer ze haar orgasme zou gaan krijgen.

Hij houdt haar op het randje van een orgasme

Hij stopte met beffen, net voordat ze bij het point-of-no-return was gekomen en zoende haar vol op haar mond. Ze beantwoorde zijn passievolle kus en begon ondertussen driftig zijn broek los te knopen. Ze kon niet wachten totdat ze zijn pik in zich voelde en dat gebeurde op een andere manier dan ze had verwacht. De knappe vrouw met rood haar had al aanstalten gemaakt om met haar rug op bed te gaan liggen, maar haar nieuwe lover hield haar stevig vast. Hij tilde haar een stukje omhoog en liet haar vervolgens over zijn mooie pik zakken. Ze was kletsnat, dus gleed ze er in één keer overheen en zat hij diep in haar.

Vanaf dat moment stond dit standje in haar geheugen gegrift, zeker bij Alex. Ze wist nu al dat dit niet de laatste keer zou zijn dat ze sex zouden hebben, zeker niet als het aan haar zou liggen. Ze kwam in een seksuele roes terecht die ze nog niet eerder had meegemaakt. De knappe man die ze van het feest had meegenomen deed alles goed en wist al haar gevoelige plekjes te vinden. Sharona had het gevoeld dat ze elkaar al jarenlang kenden en dat dit niet de eerste keer was dat ze sex hadden gehad. Hoe wist hij haar anders zo eenvoudig naar een hoogtepunt te krijgen. Normaal duurde het altijd een tijdje voordat ze aan klaarkomen kon gaan denken, maar bij hem gaf ze zich helemaal over.

Ze krijgt een multipel orgasme

Hij had haar ondertussen op haar buik neergelegd en stootte van achteren zijn penis in haar wachtende kutje. De tintelingen schoten door haar lijf heen en ze wist nu dat het niet lang meer zou gaan duren. Dat had Alex ook door en die liet het aan haar over wanneer ze klaar wilde komen. Nu was hij degene die op zijn rug ging liggen, zodat zij over zijn pik kon glijden en zelf het tempo bepalen.

Het was geen keihard orgasme waarvan ze sterretjes zag of dat de wereld even stopte met draaien. Ze kwam klaar op een manier die ze nog niet eerder had meegemaakt. Ze liet zich meevoeren op de golven van het genot en er leek geen einde aan te komen. Ze voelde zich slap worden, maar wilde niet dat het gevoel op zou houden. Ze had allang door dat het een multipel orgasme was geworden, een orgasme dat van haar eeuwig door mocht gaan.

Op een gegeven moment kwam ze weer wat dichter op aarde en net voordat het te gevoelig werd, haalde Alex zijn pik uit haar kutje en trok hij zich af. Hij had niet veel nodig, want na een paar keer met zijn hand heen en weer gegaan te zijn, kwam hij klaar op haar kutje.

Het begin van een erotisch weekend

Sharona kroop dicht tegen hem aan en al snel lagen de twee te slapen. Ze was de eerste die wakker werd en besloot om op een erotische manier wakker te maken. Ze haalde voorzichtig de deken van hem af en ging vervolgens met haar hoofd naar zijn mooie lul toe en begon hem zachtjes te pijpen.

Het begin van een erotisch weekend die voor haar zijn weerga niet kende.

From:
Date: februari 10, 2021
Pornosterren: Denisa Heaven

One thought on “Knappe vrouw met rood haar krijgt orgasme na sensuele sex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *