Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Samen op zoek naar genot, een intense vrijpartij

0 views
0%

Samen op zoek naar genot

De mooie Vanessa was bang dat haar relatie haar aan het ontglippen was. Ze hadden het allebei druk met hun werk en hun carrière, zodat ze weinig tijd voor elkaar hadden. In het begin namen ze die tijd, maar de laatste paar maanden merkte ze dat het een soort van toeval was als ze samen op de bank zaten te relaxen. Ze besteedden steeds meer tijd aan individuele dingen als een sportschool, zaterdag op het voetbalveld of hun eigen hobby’s.

Het leek wel alsof ze de sex op de automatische piloot deden. Het was lekker omdat ze precies wisten hoe ze elkaar tot een hoogtepunt konden brengen, maar het miste de passie die ze kende van het begin van hun relatie. Het was vaste prik dat ze op zondag geen andere verplichtingen hadden, maar de hele dag met elkaar in bed doorbrachten. Ze kocht regelmatig nieuwe lingerie of sextoys en ze experimenteerden met elkaars verlangens.

Ze mist de erotische zondagen

De laatste keer dat ze zo’n zondag hadden gehad was alweer een week of wat geleden. De eerste keer dat hun vaste zondag niet doorging was een schok voor allebei en ze beloofden elkaar plechtig dat het niet vaker zou voorvallen. Dat ging een paar weken goed, totdat zij had besloten om een dagje met haar vriendinnen op stap ging en hij met de mannen naar Formule 1 ging kijken. Al haar vriendinnen hadden het, net als zijzelf, druk met werk en sommige hadden kinderen. De keren dat ze elkaar nog zagen waren sporadisch en meestal was zondag de dag dat ze allemaal vrij konden maken.

Langzaam aan planden ze allebei steeds meer bezigheden op de zondag en hadden ze nog wel sex, maar dat stond niet in verhouding tot wat ze gewend was. Na weer een zondag met excuses en beloften tot beterschap, besloot ze het probleem aan te pakken. Ze wilde niet dat ze elkaar over een paar maanden aankeken en tot de conclusie zouden komen dat ze vreemden voor elkaar waren.

Lekker een weekend weg in een rustig hotel

Ze had haar angsten met haar vriend besproken, die moest toegeven dat het hem zowaar ook was opgevallen. Nadat ze de hele avond diepe gesprekken gehad hadden over elkaar gevoelens en het gemis aan intimiteit, werden alle afspraken voor dat weekend afgezegd. Ze boekten een kamer in een rustiek hotel, dat ergens aan de rand van een prachtig bos stond. Ze kwamen aan op zaterdagmiddag en het ging gelijk zoals ze gehoopt had. De mobieltjes gingen uit en de tijd die ze hadden, voordat het ze gingen dineren, werd besteed aan een heerlijk voorspel, waardoor ze steeds meer opgewonden raakten.

Voetvrijen op niveau

Tijdens het diner, verraste ze haar vriend door met haar voet zijn kruis op te zoeken. Ze bleef een geanimeerd gesprek houden, terwijl ze zijn stijve penis met haar voet aan het verwennen was. Haar vriend kon een kreun niet onderdrukken en Vanessa begon te lachen, om ervoor te zorgen dat mensen aan de andere tafels niet konden horen waar ze mee bezig waren. Het tafelkleed, dat een stuk naar beneden hing, zorgde ervoor dat niemand haar bezig kon zien.

Ze kreeg een glimlach op haar gezicht, toen haar vriend die nogal van de toetjes is, deze dit keer aan zich voorbij liet gaan. Hij wilde niets liever dan naar de hotelkamer om zijn seksuele opwinding een uitweg te geven. Vanessa had echter andere gedachten want met een lief stemmetje vroeg ze of hij misschien zit had om een stukje te wandelen, het bos in. Het was een mooie zomeravond, dus hoefden ze zich niet om te kleden of een jas op te halen. Hij sputterde wat tegen, maar zag in de ogen van Vanessa dat het niet alleen bij voetvrijen zou blijven.

Een fijne wandeling door het bos

Hij had het goed ingeschat, want nadat ze een kwartiertje aan het wandelen waren, sloeg Vanessa op goed geluk een smal pad in, dat er niet uitzag alsof het veel gebruikt werd. Het leidde naar een stuk bos dat dichtbegroeid was. De mooie vrouw duwde een paar takken opzij en liep het stukje ongerepte natuur in. Bij een grote boom stopte ze en zei tegen haar vriend dat die tegen de boom aan moest gaan staan. Ze had goed gekeken dat ze niet zichtbaar waren vanaf het smalle pad en deed toen iets dat buiten haar comfortzone lag, maar waar ze heel opgewonden van werd.

Ze gaat op haar knieën om hem te pijpen

Ze had niet van zichzelf gedacht dat buitensex haar ding zou zijn, maar toen ze op haar knieën ging en de broek van haar vriend losknoopte, wist ze dat dit niet de laatste keer zou zijn dat het ging gebeuren. Het gevoel dat ze bekeken zouden kunnen worden, zorgde ervoor dat het genot als een soort van adrenaline door haar lichaam vloog. Nadat ze zijn boxershort naar beneden had getrokken, nam ze zijn grote pik in haar mond en begon hem te pijpen. Als ze dan toch samen op zoek naar genot gingen, dan moesten ze het gelijk maar goed doen was haar standpunt.

Haar vriend leek het net zo opwindend te vinden als zijzelf en hij vond het heerlijk dat hij naar hartenlust kon kreunen. Niet zo luid dat een boswachter op het idee zou komen om te gaan onderzoeken waar dit vreemde geluid vandaan kwam, maar genoeg om zichzelf te kunnen uiten. Vanessa had als voorbereiding een paar erotische pornovideo’s gekeken, zodat ze hem nog beter oraal kon verwennen.

Dat viel in zeer goede smaak van haar vriend, die dingen voelde die hij niet kende. Hij probeerde met alle moeite zijn orgasme in te houden, maar zijn knappe vriendin was meedogenloos. Ze begon hem steeds sneller te pijpen, terwijl ze met haar hand de onderkant van zijn pik had vastgepakt en hem in hetzelfde ritme aftrok als ze hem aan het pijpen was.

Ze was zeer tevreden met zichzelf, want ze voelde al na een paar minuten dat zijn eikel aan het opzwellen was en ze proefde zijn voorvocht dat heerlijk smaakte. Ze voelde haar eigen opwinding en ze kreeg bijna een orgasme toen hij zijn zaad in haar mond spoot. Hij had haar hoofd vastgepakt en hield die stevig vast totdat hij de laatste druppel er uit had geperst.

Onderdanige kant komt naar voren

Vanessa voelde de genotstintelingen door haar lijf schieten, want het idee dat ze aan hem was overgeleverd, zorgde voor een nieuw soort van opwinding. Misschien dat ze samen moesten gaan experimenteren met hun onderdanige en dominante kant. Ze had Fifty Shades of Grey gelezen en de film gezien, maar dat deed haar toen niet echt veel.

Nu ze in de realiteit ontdekte wat het was om aan de acties van een man te zijn onderworpen, merkte ze dat haar kutje spontaan nog natter begon te worden. Dit was ook voor het eerst dat haar vriend zo heftig in haar mond was klaargekomen en daar was ze best een beetje trots op.

Haar beurt om oraal verwend te worden

Nadat ze zorgvuldig zijn eikel had schoongelikt, stond ze op en wilde ze richting het hotel gaan lopen om van het voorspel in het bos over te gaan naar een intense vrijpartij in hun hotelkamer. Haar vriend had echter iets anders in gedachten, want hij zei met een dominante toon in zijn stem dat zij nu tegen de boom aan moest gaan staan.

Vanessa kreeg knikkende knieën, want ze wist wat er ging gebeuren. Iets waar ze stiekem aan gedacht had, maar ze wist niet of haar vriend hier in mee zou gaan. Ze zou het niet erg vinden als het niet gebeurd zou zijn, maar ze was blij dat haar vriend niet alleen aan zijn eigen genot dacht. Het was nu zijn beurt om op zijn knieën voor haar te gaan zitten en haar oraal te verwennen.

Hij had haar zomerjurkje omhoog getrokken en haar onderbroekje naar beneden. Ze stond te trillen op haar benen toen hij haar clitoris had gevonden en die met zijn tong begon te verwennen. Hij had beffen nooit erg gevonden om te doen, integendeel, hij raakte zelfs opgewonden van de geur van seks en haar heerlijke kutje.

Dit keer waren die gevoelens nog heviger, want ze had hem een orgasme gegeven die hij al lange tijd niet meer gevoeld had. Nu wilde hij hetzelfde bij haar doen en stak twee vingers in haar kutje, terwijl hij door bleef gaan met haar beffen. Ondanks dat het een ander befstandje was dan ze gewend waren, had hij haar G-Spot snel gevonden en nu was het zijn beurt om zijn vriendin een orgasme te bezorgen in een nieuwe recordtijd.

Beffen en snel klaarkomen

Vanessa was al super opgewonden geraakt van het pijpen en het heerlijke beffen door haar vriend zorgde ervoor dat ze al snel oververhit raakte. Ze duwde haar onderlichaam stevig tegen zijn mond aan en ze had haar mooie borsten uit haar bh gehaald om er stevig in te kunnen kneden. Hij keek af en toe omhoog en toen hij zag hoe ze haar grote borsten aan het masseren was, werd zijn pik, die niet eens slap meer was geworden, nog harder.

De knappe vriendin kwam er achteraf achter dat ze zelfs sneller was klaargekomen dan haar vriend. Iets waar ze normaal toch een opbouw voor nodig had, gebeurde nu in luttele minuten. Nu was het haar beurt om dominant te zijn en zijn hoofd vast te pakken. Die duwde ze stevig tegen haar kutje aan, terwijl ze haar onderlichaam naar voren stootte.

Ondanks dat het nu een wat lastiger standje werd, ging hij nog een paar keer stevig met zijn tong over haar clitoris heen en voelde hoe ze langzaam begon te schokken van haar orgasme. Hij pakte haar bij haar heupen vast en bleef zachtjes likken om haar orgasme zo lang mogelijk te laten duren. Ze was blij dat hij haar had vastgepakt, want ze was even haar evenwicht kwijt door de het orgasme dat in een recordtijd bezat nam van haar lichaam.

Terug naar het hotel voor een intense vrijpartij

Als dit de voorbode was voor de rest van het weekend, dan zou ze er zonder problemen nog een midweek aan vastplakken. Haar vriend was ondertussen opgestaan en had zijn armen om haar heengeslagen. Ze zoenden intens met elkaar en hij nam rustig de tijd om haar lekker te knuffelen. Af en toe schokte ze nog, omdat haar orgasme heel eventjes in heftigheid terugkwam. Ze had haar grote borsten tegen hem aangedrukt, terwijl ze zwaar aan het ademen was. Ondanks dat ze alleen maar hoefde te staan, had ze het gevoel dat ze aan een erotische uitputtingsslag had gedaan.

Eentje die nog lang niet over was, want ze wilde nu niets liever dan naar hun hotelkamer gaan om zijn grote pik in haar kutje te voelen. Nog iets waar ze hetzelfde over bleken te denken, want nadat ze bijgekomen waren liepen ze een stuk sneller terug, dan dat ze op de heenweg hadden gedaan.

Visited 154 times, 8 visit(s) today
From:
Date: april 8, 2022
Pornosterren: Vanessa Cage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *