Online Lingerie- en Latex Shop
BE2 Online Dating
Download nu de hele video!

Roodharige vrouw wil op zijn hondjes geneukt worden

0 views
0%

Op zijn hondjes geneukt worden

Zijn vriendin, een knappe roodharige vrouw, had meestal maar weinig woorden nodig om haar bedoelingen duidelijk te maken als het om sex ging. Hij kwam de slaapkamer binnenlopen en hij wist gelijk in wat voor bui ze was, ze wilde op zijn hondjes geneukt worden. Het was niet echt een subtiele hint die ze afgaf, want ze lag voor haar laptop met haar kontje in de lucht en ze had net zo goed geen onderbroekje hoeven aan te trekken.

Hij ging gelijk tot actie over en stak een paar vingers in haar kutje, die al kletsnat was, en ze probeerde nog heel even om te doen alsof er niets aan de hand was. Ze bleef op haar laptop kijken, maar ze verraadde zichzelf door haar heftige gekreun. Ze had verder niets aan dan alleen een trui en haar minieme onderbroekje en ze ging al snel op haar knieën voor hem om hem stijf te pijpen.

Daarna gebeurde wat ze al die tijd al in haar hoofd had, ze werd op zijn hondjes genomen totdat ze een orgasme kreeg en hij een paar seconden later zijn lading op haar mooie billen spoot.

Visited 238 times, 12 visit(s) today
From:
Date: februari 14, 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *