Online Lingerie- en Latex Shop
Milffinder
Online Erotiek en Seksshop
Download nu de hele video!

Sex met de vriend van haar moeder

0 views
0%

De vriend van haar moeder verleiden tot sex

Janice en haar moeder hebben dezelfde smaak in mannen en het is wel eens gebeurt dat de moeder het met een ex-vriend van de mooie jonge vrouw had gedaan, maar andersom ws het nog nooit het geval geweest. Haar moeder had haar op jonge leeftijd gekregen en nu Janice net in de twintig was en haar moeder eind dertig, maar er veel jonger uitzag, leken ze meer op zussen dan op moeder en dochter. Ze gingen regelmatig samen uit en op mannenjacht, want allebei zijn ze verzot op sex en het liefst zoveel mogelijk. Dat was in de periode dat de moeder het prachtig vond om aandacht van jongere mannen te krijgen, terwijl haar dochter juist voor de oudere mannen ging. Ze waren nog nooit voor dezelfde man gegaan op zo’n avond of hadden een trio gehad met een man erbij, maar voor de rest stonden ze allebei open voor een heleboel dingen.

Haar moeder heeft een vaste relatie

Haar moeder was ondertussen wat rustiger geworden en had alweer een tijdje een vaste relatie met een man waar Janice het heel erg goed mee kon vinden. Ze studeerde tegenwoordig in een andere stad, maar vaak was ze het weekend en in vakanties bij haar moeder thuis. Die had een drukke baan, net als haar vriend, en het kon zomaar gebeuren dat ze elkaar een week of meer niet zagen omdat ze allebei op zakenreis waren en in het buitenland zaten.

Dit was één van die keren dat haar moeder twee weken in het buitenland zat en net voordat ze terug zou komen, ging haar vriend richting het hoofdkantoor in Amerika, waar hij op zijn beurt minimaal tien dagen zou moeten blijven. De twee hadden een heel regelmatig seksleven, als ze elkaar zagen en als ze elkaar niet zagen, dan hadden ze het ’s avonds druk met videobellen die vaak eindigden met een gezamenlijke masturbeersessie.

Heeft de vriend hulp nodig?

Janice vond het ook eigenlijk helemaal niet raar toen ze een appje van haar moeder kreeg met een wat cryptische boodschap: “houdt Mike het een beetje vol zonder mij.”

Het cryptische was dat de mooie dochter gelijk wist wat haar moeder bedoelde. Ze maakte zich zorgen of hij het zo’n lange tijd uit zou gaan houden zonder dat hij sex zou hebben. De moeder wist dat haar vriend monogaam was, maar ook dat hij seks tekort kwam in de kleine maand dat ze elkaar niet zagen.

“Tot nu toe wel”, had ze teruggestuurd en ze werd aardig opgewonden, want ze wist ook waar dit naar toeging. Haar moeder gaf haar min of meer carte blanche om sex met haar vriend te gaan hebben, voordat hij op zakenreis ging. Een soort van cadeau voor hem en om ervoor te zorgen dat hij goed bevredigd op pad ging.

“Misschien dat jij hem een beetje kan helpen”, was het antwoord dat ze kreeg en dat was voldoende voor de mooie blonde dochter. Ze zou de vriend van haar moeder nooit hebben verleidt, hoewel het af en toe best een aantrekkelijk idee was. Ze fantaseerde er wel over en als ze lag te masturberen dan bedacht ze zich hoe het zou zijn als hij zijn grote pik in haar kutje zou stoten. Sex was één van de favoriete onderwerpen van moeder en dochter als ze aan de keukentafel koffie zaten te drinken en er werd, zeker voordat haar moeder een vaste relatie kreeg, in geuren en kleuren uit de doeken gedaan hoe hun respectievelijke veroveringen in bed waren en vaak ook hoe groot hun pik was. Klinkt misschien een beetje vreemd, maar ze waren in de loop der jaren, zeker toen Janice ouder werd, elkaars beste vriendinnen geworden en die delen nu eenmaal een heleboel met elkaar.

Een sexy lingeriesetje en de vriend verleiden

“Ik zal kijken wat ik kan doen”, had Janice teruggestuurd en ze wist dat ze snel moest zijn, want de vriend van haar moeder was al aan het inpakken voor de zakenreis. Ze zou hem over een paar uur naar het vliegveld brengen, dus moest ze nu haar kans grijpen. Ze trok een sexy roze lingeriesetje aan en hoge hakken en liep zo de slaapkamer in. Ze had snel een verhaal bedacht dat ze een date zou hebben de volgende dag en of ze dit setje aan kon trekken om hem te verleiden. Complete bullshit natuurlijk, maar het flinterdunne verhaaltje zou genoeg moeten zijn om hem opgewonden te krijgen met haar mooie lijf.

De mond van de vriend van haar moeder bleef net niet open staan toen hij naar de mooie blonde dochter keek en hij schudde vervolgens met zijn hoofd.

“Jullie weten dat jullie een raar stel zijn hé”, zei hij, “ik kreeg net een appje van je moeder dat jij een probleempje voor me zou oplossen en vijf minuten later sta je in lingerie voor me. Ik hoop niet dat dit een soort test is van je moeder en jij, want anders ga ik hopeloos falen.”

Met een verleidelijke stem zei Janice: “het is veel, maar zeker geen test en als je er van wil genieten, dan moeten we snel gaan beginnen om van elkaar te kunnen genieten. Voordat je het weet zit je in een vliegtuig naar Amerika.”
 
 

 
 

Hij beft haar naar een orgasme

Ze ging op bed liggen en ze had verwacht dat de vriend van haar moeder haar onderbroekje opzij zou trekken en haar gelijk zou gaan neuken, want de opwinding was uit zijn ogen te lezen. Dat was echter een aardige onderschatting van haar kant, want het eerst wat hij deed was haar onderbroekje uittrekken en met haar mond naar haar kutje gaan om haar te gaan beffen. De mooie dochter begreep gelijk waarom haar moeder altijd haar mond vol had over haar vriend, want hij wist waar hij mee bezig was. Hij stak een paar vingers in haar kletsnatte kutje en begon haar daar zachtjes mee te neuken, terwijl hij haar stevig door bleef beffen, totdat ze een heerlijk orgasme kreeg. Eentje die ze niet zo snel had verwacht, want normaal duurde het een tijdje voordat ze überhaupt klaar kon komen.

Wie pijpt beter, moeder of dochter?

Janice was na haar orgasme nog geiler geworden en het eerste wat ze deed was zijn broek openknopen en zijn mooie pik tevoorschijn halen. Ze begon hem erotisch te pijpen en de vriend van haar moeder vroeg zich met recht af wie beter was in orale sex, de moeder of de dochter. Het feit dat hij ze allebei zijn pik in hun mond genomen hadden, was al een ervaring waarvan hij nooit had gedacht die mee te maken, maar dat ze allebei zo goed waren had hij niet verwacht. Het was niet hetzelfde, want Janice deed het op haar manier, maar het was een ongelooflijke en heerlijke ervaring. De knappe dochter kon net als haar moeder zijn hele pik in haar mond nemen en hij moest moeite doen om niet ter plekke klaar te komen.

Een tweede orgasme en hij komt op haar klaar

De blondine voelde dat hij zijn orgasme aan het opbouwen was en stopte met pijpen, want ze wilde zijn grote pik in haar kutje voelen. Ze op haar handen en knieën op het bed zitten, terwijl de vriend van haar moeder zich snel helemaal uitkleedde. Daarna voelde ze hoe hij zijn eikel tegen haar kutgaatje aandrukte en aangezien ze kletsnat was, stootte hij in één keer zijn pik diep in haar. Hij begon haar stevig te neuken in haar strakke kutje en moest ondertussen aan van alles en nog wat denken om niet klaar te komen. Hij voelde de prikkelingen met een steeds hogere snelheid door zijn pik en lijf schieten net voordat hij het echt niet meer hield, was het weer de dochter die stopte.

“Op je rug”, zei ze alleen maar en ze begon zachtjes aan zijn pik te trekken en aan zijn ballen te likken. Dat was genoeg om hem opgewonden te houden, maar hem wel even af te laten koelen, zodat hij er weer tegenaan kon. Nadat ze het idee had dat ze er weer voor konden gaan, liet ze zich over zijn pik zakken en begon hem langzaam te berijden. Hij wist hoe hij zijn pik moest gebruiken, want ze kreeg een tweede orgasme die een stuk heftiger was dan de eerste. Het leek ook wel alsof hij zijn zelfcontrole weer helemaal terug had gekregen, want hij bleef haar gewoon stevig neuken, terwijl zij aan het genieten was van haar orgasme. Die leek maar niet op te houden en telkens als het wat wegzakte, wist hij iets met zijn pik te doen of ging hij langs haar G-Spot en kwam het weer in volle heftigheid terug.

“Je moet gaan klaarkomen”, smeekte ze bijna, want haar kutje was te gevoelig aan het worden, “ik wil je zaad op me voelen.”

Dat liet de vriend van haar moeder zich geen twee keer zeggen en hij had zijn pik nog niet uit haar kutje gehaald of ze begon er gelijk aan te trekken. Ze had niet veel nodig, want na een paar rukken begon hij al te spuiten en keek Janice verlekkerd naar het zaad dat hij op haar borsten en buik spoot. Ze had zelfs een klein gedeelte in haar mond gekregen en dat proefde heerlijk toen ze het doorslikte. Het was duidelijk dat hij al even droog stond, want er leek geen einde te komen aan de hoeveelheid zaad die ze op zich kreeg. Uiteindelijk liet hij zich naast haar op het bed vallen en had hij even de tijd nodig om bij te komen.

Dochter is een behulpzaam type

Twee uur later zwaaide ze hem uit op het vliegveld en zei, terwijl hij haar twee zoenen op haar wang gaf:

“Als mijn moeder vindt dat je ooit nog eens hulp nodig hebt, dan kan je altijd bellen. Ik ben een zeer behulpzaam persoon.”
 
 

Milffinder
Visited 727 times, 5 visit(s) today
From:
Date: december 22, 2023
Pornosterren: Janice Griffith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *