Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Een erotische orgie na een exquise diner met de vriendengroep

0 views
0%

Jaarlijkse weekend van de vriendengroep

Eens in de zoveel tijd komt de vriendengroep bij elkaar. Ze wonen tegenwoordig in alle uithoeken van de wereld, maar voor het jaarlijkse gezamenlijke weekend, maken ze allemaal tijd vrij. Niet zo vreemd, want een groot gedeelte van het weekend bestaat uit sex. Partnerruil, een erotische orgie, lesbische sex, trio’s in de jacuzzi en nog veel meer seksuele activiteiten. Traditioneel begint het weekend op vrijdagavond met een goed diner. Er wordt goede wijn geschonken en het eten is van hoog niveau. Na het dessert, begint iedereen zich uit te kleden en maken ze zich klaar voor een erotische orgie.

Een erotische orgie

De tafel zit vol met mooie mannen en mooie vrouwen en al snel is iedereen met elkaar bezig. De vrouwen, sommige met mooie grote borsten, doen het met elkaar of laten zich neuken door degene die zijn pik in hun natte kutje steekt. Af en toe kijken ze achterom, zodat ze weten door wie ze geneukt worden. Aan de andere kant is het opwindend om niet te weten wie degene is die net zij pik in hun kutje heeft gestoken.

Als de vrouwen tijdens hun neukpartij, een kutje voor zich zien, bedenken ze zich geen moment en gaan die beffen terwijl er hard in hun kutje wordt gestoten. In de kluwen mensen zie je ook vrouwen die het met elkaar doen of met z’n tweeën een gelukkige man aan het pijpen zijn.

De aftrap van een geil weekend, waar iedereen aan zijn trekken komt. Niet zo raar dat niemand het traditionele vriendengroep weekend ooit heeft overgeslagen.

Visited 87 times, 6 visit(s) today
From:
Date: oktober 12, 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *