Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Sex met een knappe Aziatische vrouw

0 views
0%

Sex met een knappe Aziatische vrouw

Jamie is met z’n ouders op vakantie en maakt dagelijks dankbaar gebruik van de mooie sportschool, die het hotel waar ze verblijven heeft. Hij heeft zijn eigen hotelkamer en de afspraak met zijn ouders is, dat ze allemaal hun eigen gang gaan en als ze samen iets gaan doen, dan bellen ze. Een betere vakantie kan hij niet wensen, want zijn ouders betalen alles en hij heeft voor de twee weken een aardig zakcentje gekregen. Iets dat hij wel kan gebruiken, want zijn financiële middelen zijn beperkt, doordat hij nog studeert en weinig tijd heeft voor een bijbaantje.

Dit keer had hij besloten om ’s ochtends vroeg al naar de sportschool te gaan en dat bleek een zeer goede beslissing te zijn geweest. Hij maakt kennis met een knappe Aziatische vrouw, die maar wat graag op zijn avances inging. Ze was net gescheiden en had zichzelf, na alle ellende, getrakteerd op een week vakantie in haar eentje. Ze had de jongeman al eerder opgemerkt en ze vond hem gelijk al leuk. Die avond had ze sinds lange tijd weer gemasturbeerd, maar nu had ze geen anonieme man in haar fantasie rondlopen, maar de jonge student die ze in de sportschool was tegengekomen. Ze kwam heerlijk klaar en besloot dat ze kostte wat het kost, sex met hem zou hebben.

Het verleiden ging sneller dan ze had verwacht, want nadat ze sensueel aan een ijsje had gelikt, was hij niet meer te houden. Iets meer dan vijf minuten later, lagen ze op het bed in haar hotelkamer en wreef ze zijn pik in met massageolie. Ze wilde hem een uitgebreide massage geven, maar ze was te opgewonden. Die erotische massage hield hij tegemoet besloot ze en liet zich vervolgens over zijn pik glijden en begon hem te berijden.

Sex met een jongere man

Het voelde wel vreemd, want dit was de eerste keer dat ze sex had met een andere man dan haar ex-man en om eerlijk te zijn, het beviel haar uitstekend. Jamie was dan wel een stuk jonger, maar hij wist de Aziatische vrouw het gevoel te geven dat ze speciaal was en hij deed zijn uiterste best om in haar behoeften te voorzien. Het duurde dan ook niet lang voordat ze haar eerste orgasme kreeg. Normaal zou ze even een pauze moeten inlassen, maar dit keer voelde het anders. In plaats van dat hij haar zachter moest neuken, smeekte ze hem bijna of hij het tempo wilde opvoeren.

Ze wilde nog een keer zo’n heerlijk orgasme krijgen en het duurde niet lang voordat ze het genot weer door haar lichaam voelde stromen. Haar tweede orgasme was nog intenser als de eerste en hij werd pas langzaam wat minder, toen Jamie zijn pik uit haar kutje haalde en zijn zaad op haar lekkere kontje spoot. De mooie Aziatische vrouw drukte zich stevig tegen Jamie aan en vond het heerlijk dat hij haar vasthield en met haar knuffelde. Haar ex-man zou zich omgedraaid hebben in slaap zijn gevallen.

Niet alleen maar sex

Als het aan haar lag, zou het niet bij deze ene keer sex blijven en Jamie bleek zich daarin volledig te kunnen vinden. Ze kwamen er al snel achter dat de mooie Aziatische vrouw niet zo ver van de stad woonde waar hij studeerde. Nadat ze terug waren van hun vakantie, zetten ze hun relatie voort en sliep Jamie steeds meer bij haar. Uiteindelijk had hij de huur van zijn studentenkamer opgezegd en was hij bij haar ingetrokken.

Visited 187 times, 2 visit(s) today
From:
Date: januari 2, 2022
Pornosterren: Clara Trinity

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *