Flirten met oma's
Flirten met oma's
Milffinder
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Stiefbroer laat zich graag berijden door zijn mooie stiefzus

0 views
0%

Stiefbroer en stiefzus vinden elkaar gelijk al leuk

Hun ouders kregen een relatie toen ze allebei 18 jaar waren en toen vonden de stiefbroer en stiefzus elkaar gelijk al leuk. Ze konden het goed met elkaar vinden en waren tot de conclusie gekomen dat ze ook gewoon hadden kunnen daten met elkaar, als hun ouders geen relatie hadden gehad. Een jaar later, toen hun ouders met elkaar gingen trouwen, kwam de hele familie bij elkaar te wonen in één groot huis en werd de relatie tussen de stiefbroer en zijn mooie stiefzus alleen maar intenser.

Eindelijk hebben ze sex met elkaar

Het duurde nog even totdat ze de 20 gepasseerd waren voordat ze voor het eerst sex met elkaar hadden. Ze waren allebei gaan studeren in een andere stad, maar hielden wel gewoon contact met elkaar via chatten en de socials. Tijdens de zomervakantie waren ze allebei naar huis gekomen, omdat hun ouders op een lange vakantie waren gegaan en ze graag wilden dat hun kinderen op het huis pasten.

Dat ze sex zouden gaan hebben was op een gegeven moment wel duidelijk, alleen wanneer was de vraag. Het was uiteindelijk de knappe stiefzus die het initiatief nam toen ze bij het zwembad lagen en ze vroeg of hij het erg vond dat ze topless ging zonnen. Natuurlijk vond de stiefbroer dat niet erg en hij vroeg of ze misschien ingesmeerd wilde worden. Hij had nooit verwacht dat ze ja zou zeggen en toen werd het een beetje lastig. Hij had een aardige stijve pik in zijn boxershort gekregen door de topless borsten van zijn stiefzus.

“Is dat helemaal speciaal voor mij”, vroeg ze met een geil stemmetje toen hij voor haar stond en hij knikte alleen maar.

“Dan is het wel zo netjes dat ik er gebruik van ga maken ook, vind je ook niet?”

Ze pijpt hem klaar

Ze wachtte niet eens op antwoord, maar ging op haar ligbed zitten, trok zijn boxershorts naar beneden en sloot haar lippen om de mooie pik van haar stiefbroer. Ze wist dat hij een grote pik had, want ze had hem een keer begluurd toen hij onder de douche stond. Vanaf dat moment wist ze dat ze zijn pik in haar kutje wilde hebben en nu was een mooi moment. De knappe stiefzus besloot om hem eerst klaar te pijpen, zodat hij het tijdens het neuken langer uit zou houden, want ze had het idee dat hij heel snel klaar zou gaan komen.

Dat klopte helemaal en ze vond het nog knap dat hij haar orale kwaliteiten langer dan vijf minuten kon weerstaan. Ze voelde hoe zijn eikel begon op te zwellen en hij pakte haar hoofd stevig vast en wist er met heel veel moeite uit te brengen dat hij klaar ging komen. Hij wilde zijn pik nog uit haar mond halen, maar dat liet de stiefzus niet toe en sloot haar lippen nog steviger om zijn eikel. Hij spoot haar mond vol en ze moest haar best doen om zijn enorme ontlading door te slikken, want het leek wel alsof hij gespaard had voor dit moment.

Stiefzus vindt het heerlijk om zijn pik te berijden

Nadat ze zijn pik had schoongelikt, trok ze zijn boxershorts weer omhoog en stond op. Ze trok hem mee naar haar slaapkamer en duwde hem op zijn rug op het bed. Ze had nog even gedacht om zich goed door hem te laten beffen, maar dat zou later komen, ze wilde nu zijn pik in zich voelen. De stiefzus trok snel haar onderbroekje uit, liet zich over zijn pik zakken en begon hem te berijden. Vanaf dat moment was ze verslaafd aan dat standje, want dat gaf haar de controle over haar orgasme en zijn grote pik zat diep in haar. Doordat ze hem al had klaargepijpt, duurde de heerlijke sex met haar stiefbroer ongeveer 20 minuten. Genoeg om haar twee heerlijke orgasmes te bezorgen, eentje toen ze hem aan het berijden was en eentje toen hij in haar klaarkwam.

Ze zoende hem vol op zijn mond, terwijl zijn pik uit haar kletsnatte kutje gleed en keek hem met een grote glimlach aan:

“Mooi, de sex hebben we gehad, dan wordt het nu de hoogste tijd dat we gaan daten. Waar ga je me mee naar toe nemen?”

 
 

Visited 681 times, 1 visit(s) today
From:
Date: januari 11, 2024
Pornosterren: Estter Muniz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *