Flirten met oma's
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Eerste keer anaal voor een knappe stiefzus

0 views
0%

Eerste keer anaal voor een knappe brunette

Leah Gotti is een knappe stiefzus, die niet had verwacht dat haar eerste keer anaal met haar stiefbroer zou zijn. Haar moeder was een jaar ervoor getrouwd met de vader van Xander en vanaf het eerste moment dat Leah hem had gezien, voelde ze heel voorzichtig wat vlinders in haar buik. Ze vond hem meer dan aardig, maar deed daar verder niets mee omdat er toch een soort van taboe op rust, een stiefzus en stiefbroer die sex hebben.

De twee bleken goed met elkaar op te kunnen schieten en met elkaar te kunnen praten over de dingen die ze bezighielden en waar ze mee te maken kregen. Haar stiefbroer was een stukje ouder, maar er bleek geen sprake van een generatiekloof te zijn. Ze ging wel eens met hem mee stappen en dan hoefde ze zich geen zorgen te maken dat ze lastig gevallen werd, want haar stiefbroer en zijn vrienden pasten erg goed op de stiefzus.

Onderbroekje en een topje

Ze gingen zo goed met elkaar om, dat ze niet eens meer moeite deed om zich helemaal aan te kleden als ze bijvoorbeeld de keuken binnenliep en hij zat daar. Dan had ze een onderbroekje en haar topje aan, pakte ze een kop koffie en ging naast hem zitten om te kletsen. Wat ze niet wist, was dat haar stiefbroer dezelfde gevoelens voor haar ging ontwikkelen, hij had ook voorzichtige vlinders in zijn buik en ze trokken steeds meer naar elkaar toe.

Het kwam allemaal samen op een niet zo goed moment voor de stiefbroer. Hij had een afwijzing gekregen van de universiteit waar hij van droomde om naar toe te gaan en dat kwam hard aan. Zijn stiefzus had de brief op tafel zien liggen en nadat ze een kort stukje had gelezen, wist ze gelijk wat er aan de hand was. Ze liep naar de kamer van haar stiefbroer en ging naast hem op bed zitten om hem te troosten. Ze omhelsden elkaar en op de één of andere manier waren ze al snel aan het tongzoenen met elkaar.

Haar stiefbroer troosten

Zonder iets te zeggen, kleden de stiefbroer en stiefzus zich uit en gingen ze voor het eerst sex hebben. Leah was gek van opwinding en haar stiefbroer deed niet voor haar onder. Maar in plaats van dat ze hard gingen neuken, was het eerder een soort liefdesspel waar ze allebei over gefantaseerd hadden. Haar stiefbroer bleek een fantastische minnaar te zijn, die leek aan te voelen wat ze nodig had. Ze had het niet erg gevonden als ze gelijk waren gaan neuken, maar hij deed iets waar ze op gehoopt had. Hij ging met zijn mond naar haar kutje toe en begon haar uitgebreid oraal te bevredigen. Dat deed hij zo goed, dat ze vrij onverwachts al snel haar eerste orgasme te pakken had.

Ze besloot om hetzelfde bij hem terug te doen. Hij moest zijn uiterste best doen om niet klaar te komen tijdens de opwindende pijpbeurt die ze hem gaf. Elke keer als hij bijna klaarkwam, stopte ze even met pijpen en hield zijn pik in haar mond, totdat ze voelde dat zijn drang om klaar te komen minder was geworden. Dat ging een paar keer nog maar net goed, en uiteindelijk besloot hij om haar te neuken, want anders hield hij het echt niet meer.

Heerlijk neuken met haar stiefbroer

De knappe stiefzus voelde hoe ze helemaal gevuld werd, iets dat ze nog niet had meegemaakt, want de penis van haar stiefbroer was een stuk groter dan ze gewend was van haar twee ex-vriendjes. Het voelde zo goed, dat ze besloot om hem te gaan berijden, zodat ze zijn grote pik nog dieper in haar kon voelen. De knappe stiefzus keek naar haar stiefbroer terwijl ze zichzelf naar een tweede orgasme aan het toewerken was.

“Zou ik je anaal mogen neuken”, vroeg hij voorzichtig. Hij gokte erop dat ze dat meer gedaan had en het was hetgeen waar hij al een hele tijd over gefantaseerd had.

“Ja”, zei zijn knappe stiefzus resoluut, “dat mag, als je maar voorzichtig doet want het is voor mij de eerste keer anaal. Buiten m’n dildo om dan, maar die reken ik niet mee. Al ben ik wel blij dat ik er nu al een tijdje mee geoefend heb”, zei ze met een lach op haar gezicht.

Eerste keer anaal is fantastisch

Xander had glijmiddel in één van de laatjes van zijn nachtkasje zitten en hij smeerde een ruime hoeveel op het lekker kontje van zijn stiefzus en een gedeelte op zijn eikel. Heel voorzichtig liet Leah zich over zijn grote pik zakken en ze moest eerst even wennen. Het liefst was ze van zijn grote pik afgegaan, maar ze besloot om dapper door te gaan en toen werd het lekker. Ze begon hem langzaam te berijden en voelde hoe zijn pik steeds dieper in haar kontje kwam en toen gebeurde er iets, waar ze totaal geen rekening mee had gehouden; ze kreeg een anaal orgasme.

Ze begon te schokken en haar stiefbroer vroeg bezorgd of hij moest stoppen, maar ze schreeuwde bijna dat hij door moest gaan. Ze was in de roes van haar orgasme en ze voelde heerlijke dingen die ze nog nooit had gevoeld.

Hij komt in haar lekkere kontje klaar

“Kom alsjeblieft in mijn kontje klaar”, smeekte ze bijna. Xander had waarschijnlijk met moeite kunnen stoppen, dus hij was blij dat ze zijn zaad in zich wilde voelen. Hij gaf nog een paar stoten en spoot toen zijn zaad diep in haar billen. Het orgasme van Leah kwam nog één keer heftig terug en ze moest rustig op het bed blijven liggen, want ze lag helemaal te trillen. Dit was met recht de beste sex die ze ooit had gehad en als het aan haar lag zou ze er nog heel vaak van gaan genieten.

Nadat ze allebei een beetje bijgekomen waren en Leah haar hoofd op de borstkas van haar stiefbroer had gelegd kreeg ze een idee.

Samen gaan studeren?

“Je kan je masters ook halen in de stad waar ik ga studeren. Dat is handig, want dan kunnen we samen een appartement huren en tussen het studeren door heel veel sex hebben. Pa en ma zouden het prachtig vinden als we samen zouden gaan studeren en waarschijnlijk gaan ze de huur ook nog betalen of ze kopen een appartement, waar we in kunnen wonen. Ze hoeven alleen niet te weten dat we sex met elkaar hebben, maar dat kunnen we vast wel een paar jaartjes voor ze verborgen houden, denk je ook niet.”

Ze gaf hem een zoen op zijn mond en zei: “ik ben blij dat mijn eerste keer anaal met jou was, ik had me ook niemand anders voor kunnen stellen.”

“Ik ook niet”, zei haar stiefbroer, die zich naar haar toedraaide en al snel waren ze met elkaar aan het tongzoenen en maakten ze zich op voor een tweede ronde.

Visited 391 times, 3 visit(s) today
From:
Date: september 20, 2022
Pornosterren: Leah Gotti / Xander Corvus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *