Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Erotisch diner veranderd in een orgie

0 views
0%

De voorbereiding van het erotisch diner

Het was de beurt aan Jean-Luc en zijn knappe vrouw Estelle om het maandelijkse erotisch diner te organiseren. Ze waren vastbesloten om er een memorabele avond van te maken, want de vorige keer bij de buren was het een beetje slap verhaal geworden. Niet iedereen was aanwezig en het liep een beetje stroef met de partnerruil. De buren hadden besloten om er een soort van sleutelclubje van te maken, dus kregen sommige een partner toegewezen waar ze niet echt op zaten te wachten. Er werd dus wel geneukt, maar het voelde een beetje onbestemd. Uiteindelijk gingen de meest koppels redelijk vroeg naar huis en brandde het erotische feest als een nachtkaars uit.

Dat zou bij hun niet gebeuren, want ze wilden dat de partnerruilclub die ze samen met hun buren hadden opgericht nog lang zou blijven voortbestaan. Iedereen in de buurt was meer dan rijk en ze hebben alle tijd en mogelijkheden om grenzen op te zoeken, ook de seksuele grenzen. Om er voor te zorgen dat het geen groot geheim zou zijn in de buurt wie er met wie vreemdging, waren ze op het idee gekomen om een partnerruilclub op te richten. Dan hadden de stellen de mogelijkheid om van elkaar te genieten, zonder dat er scheidingen uit zouden voortkomen.

In het begin deden ze het alleen met de buren, maar dat veranderde snel toen het verhaal als een lopend vuurtje door de rijke buurt ging. Er kwamen steeds meer koppels op af en nu hadden ze er zeven die aan het erotische diner meededen. Sommige van de dames en heren vonden het geil om als personeel rond te lopen. Die waren een beetje onderdanig en mochten gebruikt worden de aanwezige koppels. Als één van de mannelijke gasten gepijpt wilde worden tijdens het erotisch diner, dan wees hij één van de vrouwen aan, die gelijk onder de tafel ging zitten en haar werk deed. Datzelfde gold voor de mannen die serveerden. Als een vrouw hoognodig gebeft moest worden, dan verdwenen ook zij onder de tafel om aan de wensen van de dame te voldoen.

Jean-Luc en Estelle hadden op het invitatiekaartje gezet dat de vrouwen sexy lingerie aan moesten trekken en daar hielden ze zich allemaal keurig aan. Zelf had Estelle, speciaal voor het etentje, prachtige nieuwe doorkijklingerie aangeschaft. Ze zag er vreselijk geil uit en haar buurvrouw, die als één van de serveersters dienst deed, moest zich inhouden om haar niet op bed te gooien en lesbische sex met haar te hebben.

Het gaat naar wens

Estelle was helemaal in de wolken, want de tafelheer was precies degene waar ze op gehoopt had. Het is namelijk traditie in de partnerruilclub dat de tafelheer gekozen wordt via een loterij. Het is een belangrijke plek, want de gastvrouw moet zich aan hem onderwerpen en zich door hem laten gebruiken. Ze was door de voorbereidingen al zo opgewonden geraakt bij het idee, dat het haar niet veel uitmaakte wie de tafelheer zou zijn. Dat het juist haar overbuurman zou zijn, was alleen maar de kers op de taart voor haar. Ze liet zich door twee naakte vrouwen naar hem toebrengen en was klaar om alles voor hem te doen. Dat was het officiële startsein dat er naast het eten ook aan andere dingen gedaan mocht worden.

Het erotisch diner was uiteindelijk een groot succes. Het eten, dat door een echte chef-kok was voorbereid, smaakte fantastisch, maar dat was eigenlijk bijzaak. Waar het echt om ging was de sex en daar was helemaal niets mis mee. De dames kozen een man waar ze al een hele maand op gegeild hadden en al snel zag je een vrouw die door twee mannen genomen werd, twee vrouwen die over de tafel geneukt werden en weer andere vrouwen die het met elkaar deden. De erotische opwinding was zo groot geworden dat geen van de dames nog tegenwerpingen had door wie ze geneukt werden. Degene die niet gedomineerd wilden worden, hadden zelf de keuze welke pik ze in hun kutje, kontje of mond wilden hebben.

Sommige van de koppels waren de hele nacht gebleven en in de logeerkamer terechtgekomen. Niet met hun eigen partner maar hun buurvrouw van verderop of de overbuurvrouw. Pas tegen de ochtend werden de sexgeluiden minder en was iedereen in een diepe slaap terechtgekomen. Nadat alles opgeruimd was en de laatste gasten waren vertrokken gingen Estelle en haar man weer richting bed, om nog heerlijk van elkaar te genieten. Voordat Estelle op haar knieën ging om haar echtgenoot te gaan pijpen vroeg ze:

“Wat denk je ervan? Zullen we aan de nieuwe buren vragen of ze misschien ook zin hebben om mee te doen. Ik zou dolgraag met hem in de logeerkamer terechtkomen en ik weet dat jij zijn knappe vrouw zeer kan waarderen. We nodigen ze volgende week uit voor een etentje met z’n vieren. Kunnen we mooi polsen hoe ze over partnerruil denken en met een beetje mazzel zit zij volgende week op haar knieën om jou te pijpen.”

From:
Date: augustus 2, 2021

One thought on “Erotisch diner veranderd in een orgie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *