Flirt met Vrouwen
Download nu de hele video!

Zijn lieve en knappe schoonzus is eenzaam

0 views
0%

Knappe schoonzus met grote borsten

Sophie is zijn knappe schoonzus die een paar prachtige mooie grote borsten heeft. Hij is altijd jaloers geweest op zijn broer dat hij er met haar vandoor is gegaan. Niet dat hij dacht ooit een kans bij de mooie Sophie te maken, want het was een vriendin van zijn oudste zus en hij was maar het nakomertje. Er zat een leeftijdsverschil van zeven jaar tussen en dat was toen natuurlijk een generatieverschil. Zijn broer was de tweelingbroer van zijn oudste zus en het was een beetje voorbestemd dat hij en Sophie met elkaar zouden gaan trouwen en kinderen krijgen. Dat was precies wat er gebeurde en het leek een perfect gezin te zijn.

Huilende schoonzus aan de lijn

Hij had ondertussen meerdere vriendinnen gehad, was zelfs een keer bijna getrouwd geweest, maar was nu alweer een tijdje gelukkig vrijgezel. Hij was verhuist naar een andere stad, maar had nog steeds contact met zijn mooie schoonzus en hij zorgde ervoor dat hij minimaal één keer in de maand een kopje koffie bij haar en zijn broer ging drinken. Ze waren nu 15 jaar verder en hij was net 30 geworden en zijn knappe schoonzus 37 jaar, toen hij een verontrustend telefoontje kreeg. Het was Sohpie, die snikkend aan de lijn hing en vroeg of hij langs kon komen. Hij probeerde uit haar te krijgen wat er aan de hand was, maar dat wilde ze niet over de telefoon vertellen.

Hij sprong gelijk in de auto en drie kwartier later zat hij bij zijn mooie schoonzus op de bank, die met betraande ogen aan het vertellen was dat zijn oudere broer haar had verlaten voor een vrouw aan de andere kant van het land. Dat bleek al een paar maanden geleden gebeurt te zijn, maar ze had het geheim weten te houden en stiekem gehoopt dat het bij een tijdelijke bevlieging van haar echtgenoot zou blijven en hij weer bij haar terug zou komen.

Gescheiden van zijn oudere broer

Dat bleek dus niet het geval, want hij had ondertussen de scheidingsprocedure in gang gezet en ze was een beetje de weg kwijtgeraakt toen ze de scheidingspapieren voor zich zag om te ondertekenen. Ze had er twee dagen over getwijfeld maar toen besloten om er een punt achter te zetten en ze had alles ondertekend teruggestuurd en nu was ze weer een vrije vrouw. Zijn broer had alles goed geregeld met de alimentatie en ze kon in het huis blijven wonen, maar ze was doodongelukkig en ze voelde zich eenzaam.

Aangezien het merendeel van haar vriendenkring stilzwijgend de kant van haar man had gekozen en de paar vriendinnen die ze had ook vriendinnen bleken te zijn met de nieuwe vrouw van haar ex-man, had ze toch maar besloten om zijn kleinere broer te bellen.

“Ik wilde je hier niet bij betrekken”, zei ze met een snik in haar stem, “maar ik had iemand nodig die ik kan vertrouwen en jij bent de enige.”

Knappe schoonzus is eenzaam

“Je had me veel eerder moeten bellen, truttekop, dan had ik je geholpen met alles. Hij mag dan wel m’n grote broer zijn, maar voor mij is en blijft het een eikel. Dat hij dit geflikt heeft, zorgt er alleen maar voor dat hij een nog grotere eikel is dan ik had gedacht.”

“Je moet niet al te naar over hem denken”, zei zijn knappe schoonzus, die zich gelijk weer van haar lieve kant liet zien. “Ons huwelijk was al een tijdje over, maar ik wilde het gewoon niet zien en bleef doorgaan met het beeld van het gelukkige gezinnetje dat ik in mijn hoofd had zitten. Dit stond gewoon te gebeuren, maar ik zag het niet aankomen. Dat kan ik mezelf verwijten. Nu de rook een beetje is opgetrokken, voelde ik me eenzaam en had iemand nodig die me vast kon houden. Jij dus. Ik voel me ellendig en eenzaam.”

Ze kwam dicht bij hem zitten, drukte zich tegen me aan en ik sloeg mijn armen om haar heen. Hij voelde hoe ze haar grote borsten stevig tegen zich aandrukte en ze legde haar hoofd op zijn schouder. Ze bleven even zo zitten en hij moest moeite doen om zijn erectie voor haar te verbergen, want ze had haar hand op zijn bovenbenen gelegd en dat hielp niet echt veel om zijn pik in toom te houden.

Meer vrije tijd dan haar lief is

Ze liet hem los toen haar telefoon ging en ze keek hem met haar mooie ogen aan en zei:

“Deze moet ik nemen, ik ben even in de slaapkamer.”

Hij zwaaide met mijn hand ten teken dat hij het begreep en het was een kort telefoongesprek, want na iets meer dan vijf minuten riep ze me.

“Dat was je broer. Hij heeft spontaan een vakantie geboekt of hij de kinderen mee mag nemen. Die logeren nu bij zijn ouders, of hij ze mee kan nemen. Ik heb maar ja gezegd, want ze zullen dolblij zijn, want hij neemt ze mee naar Disneyland en nog een paar andere plekken waar ze zich uitstekend gaan vermaken. Ik heb dus twee weken vakantie, gezellig, in m’n eentje.”

“Met zijn tweeën zul je bedoelen”, zei hij en ik belde het bedrijf op waar hij werkte en aangezien hij een heleboel overuren had staan, was het geen enkel probleem dat hij twee weken vrij nam. Hij had al zijn werk af en de rest van mijn projecten zouden er niet onder lijden.

Hij keek haar met een grote glimlach aan en ze zei:

Ze was vroeger al dolverliefd op hem

“Dat hoef je helemaal niet voor me te doen gekkie. Je bent veel te lief voor me. Ik had toen ook gewoon voor me gevoel moeten gaan en moeten wachten tot je wat ouder zou zijn. Dan hadden wij waarschijnlijk verkering genomen, want ik was toen al dolverliefd op je en jij ook op mij, als mijn vrouwelijke intuïtie me niet in de steek laat.”

“Nog steeds”, ze hij, “waarom denk je dat ik alweer vrijgezel ben. Als ik al mijn vriendinnen blijf vergelijken met jou, dan maken ze weinig kans.”

“Hé, wat, dat meen je niet”, zei ze en het volgende moment ging ze met haar hoofd naar die van hem toe en drukte ze haar lippen op zijn mond. Ze waren heerlijk aan het zoenen en automatisch legde hij zijn hand op haar grote borsten en begon er zachtjes over te wrijven.

“Dat wist ik niet, sorry”, zei ze en hij antwoordde dat ze niet zo raar moest doen en dat het totaal haar schuld niet was.
 
 

 
 

Haar manier van goedmaken

“Ik weet misschien een manier om het een beetje goed te maken”, zei ze en ze trok haar topje over haar hoofd heen. “Ik weet dat je er altijd stiekem naar hebt proberen te kijken en daar werd ik altijd wel een beetje opgewonden van. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat ik je misschien altijd net even iets teveel decolleté heb laten zien of dat ik teveel heb gebukt als ik bij je in de buurt was.”

Hij was stil en keek met grote ogen naar zijn schoonzus die vervolgens haar sexy bh uitdeed. Eindelijk kreeg hij ze te zien, de grote borsten waarover hij zoveel gedroomd had en zich ontelbare keer over had afgetrokken. Ze zoenden weer en Sophie duwde hem op bed en zei:

“Je mag alles met ze doen wat je maar wilt, er mee spelen, je pik er tussen leggen, er op klaarkomen, maar eerst ga ik je verwennen. Dus zitten en genieten.”
Ze trok zijn broek naar beneden en ze zei met een geile glimlach op haar gezicht dat hij een hele mooie pik had.

Haar billen en kutje hebben ook aandacht nodig

“Hij is volgens mij zelfs groter dan die van je broer en hij smaakt fantastisch.”

Ze had zijn pik in haar mond genomen en was hem zachtjes aan het pijpen en vervolgens ging ze voor nog een fantasie van hem, en dat wist ze. Ze had haar strakke spijkerbroek uitgetrokken en ging op haar buik op bed liggen en stak haar mooie kontje een beetje in de lucht.

“Mijn billen hebben ook aandacht nodig”, zei ze met een onschuldig stemmetje en hij dook er gelijk op af. Hij was naast een echte borstenman ook een billenman en die van zijn schoonzus stonden hoog in zijn top 10.

Ze fantaseerden vroeger al over elkaar

“Ik weet dat ik je vroeger nogal gek maakte door in bikini in je ouderlijk huis rond te lopen, maar ik kon het niet laten”, zei ze, “dan zag ik dat je altijd snel naar je slaapkamer ging en ik fantaseerde erover hoe je jezelf aan het aftrekken was en aan mij dacht. Ik moest me altijd inhouden om niet je slaapkamer in te lopen en je te helpen, maar ik durfde het niet.”

Hij luisterde naar de ontboezemingen van zijn schoonzus, terwijl hij haar kontje en kutje aan het verwennen was en voor zich zag hoe hij aan het masturberen was en zij de slaapkamer was binnengelopen en hem had afgetrokken.

Eindelijk neuken met zijn grote liefde

De gedachte alleen al zorgde ervoor dat hij het niet meer hield en hij haar moest neuken. Hij trok snel haar onderbroekje uit en stootte zijn pik van achteren in haar en het was nog beter dan hij ooit had durven dromen. Ondanks dat zijn schoonzus twee keer moeder was geworden, had ze nog steeds een strak kutje en het mooie was, het was nu zijn kutje. Hij bleef haar neuken totdat ze met een opgewonden stem zei dat hij moest stoppen. Hij schrok even en dacht dat hij iets niet goed had gedaan, maar ze was een ander standje van plan.

“Ik denk dat je hier gelukkig van gaat worden, dus ga op je rug liggen”, zei ze en het volgende moment liet ze zich over zijn pik zakken en begon hem te berijden. Ze zorgde ervoor dat haar grote borsten boven zijn gezicht bungelden en ze had gelijk, hier werd hij heel gelukkig van.

Zijn knappe schoonzus had altijd een beetje moeite om klaar te komen van alleen maar neuken, al zat ze er nu heel erg dicht tegenaan. Het leek wel alsof haar zwager, beter gezegd haar nieuwe liefde, haar gedachten kon lezen en hij duwde haar zachtjes van zich af.

Hij beft haar naar een orgasme

“Ga op je buik liggen en met je kontje omhoog”, was het enige dat hij zei en ze dacht even dat hij haar weer van achteren ging neuken. Ze had niet verwacht zijn tong op haar kontje en kutje te voelen en ze slaakte een klein gilletje. Als hij zo door zou gaan, dan zou ze heel snel klaar gaan komen en dat was alweer een tijdje geleden. Zijn tong maakte haar helemaal gek en het duurde dan ook niet al te lang voordat ze een knetterend orgasme kreeg, waar ze zich helemaal aan overgaf.

Ze vroeg zich af waarom ze hier inderdaad niet 15 jaar eerder aan begonnen was. Niet alleen omdat ze toen verliefd op hem was, maar ook omdat hij fantastisch in bed was. Dit was één van de beste orgasmes uit haar leven en ze waren nog maar net begonnen en als dit de standaard was, dan stond haar nog wat te wachten.

Niet gedacht dat het kon, maar ze komt nog een keer klaar

Daar kwam ze achter toen hij naast haar ging liggen en zijn pik in één keer diep in haar kutje stootte en haar begon te neuken, terwijl hij tegelijkertijd aan haar grote borsten aan het likken was en aan haar tepels zoog. Sophie heeft hele gevoelige borsten en ze hield het niet voor mogelijk, maar ze voelde alweer een tweede orgasme aankomen en dit keer tijdens het neuken. Dat was haar nog nooit overkomen.

Ze verbaasde zich ook over de controle van haar jongere geliefde, want ze had eigenlijk gedacht dat hij al klaar zou komen toen hij haar grote borsten te zien kreeg. De knappe schoonzus had zich danig in hem vergist en dat vond ze helemaal niet erg. Integendeel, ze lag te genieten van haar tweede orgasme, terwijl hij haar bleef neuken. Ze probeerde het zo lang mogelijk vol te houden, om van het intense gevoel te blijven genieten, maar uiteindelijk werd haar kutje te gevoelig. Ze duwde hem van zich af en hij ging gelijk met zijn hoofd naar haar kutje toe om haar heel zachtjes te gaan beffen. Het gevoel was te lekker en het was heel verleidelijk om zo te blijven liggen om nog een orgasme te krijgen, maar ze had het idee dat ze vanaf nu af aan zich daar geen zorgen om hoefde te maken.

Pijpen en ze wil zijn zaad doorslikken

Ze duwde hem van zich af en zei op een streng toontje dat hij op zijn rug moest gaan liggen en ze dook nog net niet op zijn pik af. Ze begon hem vol overtuiging te pijpen en ze zorgde ervoor dat haar grote borsten op zijn onderlichaam drukten. Ze wist dat hij er extra geil van werd en ze wilde dat hij klaar ging komen. Normaal hield ze er niet van als haar ex-man in haar mond wilde klaarkomen en zorgde ze er altijd voor dat zijn pik uit haar mond was als hij klaarkwam. Meestal spoot hij dan zijn zaad op haar grote borsten en dat vond hij vreselijk geil. Dat kwam haar goed uit, want ze kreeg een beetje de rillingen bij de gedachte dat ze zou moeten gaan slikken.

Nu was het totaal anders, ze wilde niets liever dan dat zijn jongere broer zijn zaad in haar mond zou spuiten en ze zou zonder problemen alles doorslikken. Zoals ze zich nu voelde zou ze waarschijnlijk nog een klein orgasme krijgen ook. Ze vond het dan ook jammer dat hij zijn pik uit haar mond haalde, maar toen hij kreunend zei dat hij de eerste keer in haar kutje wilde klaarkomen, ging er een golf van liefde door haar heen.

Hij wil de eerste keer in haar kutje klaarkomen

Ze had het idee dat hij bezig was om haar tot zijn vrouw te maken en daar had ze geen enkel probleem mee. Ze had hem die ochtend niet gebeld om aan een nieuwe relatie met hem te beginnen, maar na hun wederzijdse ontboezemingen was de oude liefde voor hem weer opgevlamd en zou ze maar wat graag voor die optie gaan.

De knappe schoonzus ging op haar rug liggen en ze voelde dat hij zijn grote pik weer diep in haar stootte.

“Kom maar, lieverd van me, spuit het kutje van me vol. Laat je gaan”, zei ze en ze liet zich hard door hem nemen. Ze wist dat hij het niet lang meer vol zou gaan houden en het wond haar vreselijk op dat hij voor het eerst zijn zaad in haar zo spuiten en naar ze hoopte ook niet voor het laatst.

Iets langer dan twee heerlijke weken

Het duurde niet lang en het voelde heerlijk toen ze zijn stralen hete sperma in zich voelde spuiten en ze keek hem verliefd aan. Ze duwde haar onderlijf omhoog, zodat ze zijn pik nog dieper in zich zou voelen. Hij stootte nog een paar keer diep in haar en werd vervolgens helemaal slap en ging op haar liggen.

Ze zoende omhelsde hem en zoende waar ze maar kon en zei:

“Dit was zo ongelooflijk lekker, ik denk dat we twee heerlijke weken met elkaar gaan hebben.”
Hij liet zich van haar afrollen, nam haar in zijn armen en antwoordde:

“Ik denk dat we iets langer dan twee heerlijke weken met elkaar gaan hebben. Wat denk je ervan als we het voor altijd heerlijk met elkaar gaan hebben.”
 
 

Milffinder
 
 

Visited 1.647 times, 3 visit(s) today
From:
Date: december 28, 2023
Pornosterren: sophie dee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *