Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Stijlvolle rijpe vrouw krijgt onverwachte erotische sex

0 views
0%

Stijlvolle rijpe vrouw is op zoek naar een partner

Mia, een stijlvolle rijpe vrouw, had onverwacht de lover gevonden waar ze zo naarstig naar op zoek was. Ze was alweer een paar jaar weduwe en besloot uiteindelijk om voorzichtig in het rond te kijken naar een nieuwe man, want ze voelde zich alleen en om eerlijk te zijn, ze miste de sex. Ze had altijd een actief sexleven gehad met haar overleden man, die haar perfect aanvoelde en zij hem. De mooie oudere vrouw had de hoop om een nieuwe soulmate te vinden echter al snel opgegeven. Ze was een paar keer op een date geweest en ze wilde absoluut niet kieskeurig zijn, maar het was in de meeste gevallen bij een enkele eerste date gebleven. Uiteindelijk had ze het gevoel een klik te hebben met een man en na de vierde date besloot ze dat het tijd werd voor sex.

Daten blijkt tegen te vallen

Dat bleek een vieze tegenvaller te zijn, want de man, die van haar eigen leeftijd was, had alleen maar aandacht voor zijn eigen genot en nadat ze vijf minuten als een soort van masturbatieapparaat was gebruikt, wilde hij zich gaan omdraaien en in slaap vallen. Dat zag Mia anders en nog geen 10 minuten later stond haar voormalige relatiekandidaat buiten en was ze nog net zo aardig geweest om een taxi voor hem te bellen. Hij had nog geprobeerd om een paar keer contact met haar te zoeken en ze kwam er al snel achter dat ze de rode vlaggen goed had ingeschat. Ze reageerde koeltjes op hem en liet hem weten dat ze verder geen contact meer wilde hebben. Uiteindelijk moest ze hem blocken, omdat hij haar voor alles en nog wat begon uit te maken en hij had het rare idee dat ze kruipend bij hem terug zou komen als hij een paar foto’s van zijn pik naar haar toestuurde.

Na dit debacle besloot ze om het actief daten even te laten voor wat het was en ze zou wel zien wat er in de toekomst ging gebeuren. De stijlvolle rijpe vrouw had een actief sociaal leven, waar ze haar genoegdoening uit haalde en ze besloot dat ze als het om sex ging op het ouderwets masturberen was aangewezen. Ze had nooit verwacht dat ze nog geen week later de perfecte partner tegen het lijf zou lopen, zonder dat ze eerst uitgebreid emailcontact moest hebben, vervolgens inschatten of het iets zou zijn en dan op een eerste date gaan om te kijken of de man in het echt een beetje overeenkwam.

Een stedentrip met haar beste vriendin

Mia was met een vriendin, Jacqueline, op een stedentrip gegaan, iets dat ze wel vaker deden en ze had er zin in. Het enige nadeel was dat haar vriendin net gescheiden was en qua sex een heleboel in te halen had. Ze had een voorliefde voor jongere mannen gekregen en ze had geen enkel probleem om aan gewillige kandidaten te komen. Niet zo raar, want ze had een paar enorme grote borsten, een slank figuur en ze zag er 10 jaar jonger uit. Ze had haar oude garderobe naar de kringloopwinkel gebracht en was samen met Mia alle hippe kledingwinkels in de stad afgegaan en had nu een kast vol met sexy outfits. Mia probeerde nog her en der te vragen of sommige dingen niet te gewaagd waren, maar nadat ze een paar keer werd afgewimpeld, besloot ze om het maar te laten gaan.

Het weekend verliep beter dan Mia had verwacht, buiten een paar opmerkingen van haar vriendin om, die zich afvroeg of een man rechts- of linksdragend was, wist Jacqueline haar lang verborgen sletterigheid aardig in toom te houden. Pas op de laatste dag, net voordat ze zouden gaan vertrekken zag Mia dat ze alleen op de trein zou gaan stappen. Dat vond ze helemaal niet erg, want ze gunde Jacqueline haar verzetjes. Af en toe was ze best jaloers dat ze zichzelf niet zo kon laten gaan, maar aan de andere kant zag ze ook niet zitten om met one-night-stands te gaan beginnen. Voor haar was sex onlosmakelijk verbonden met gevoelens en dat was iets waar Jacqueline duidelijk geen problemen mee had. Die wilde gewoon goed geneukt worden.

Ze pakken nog een laatste terrasje

Ze hadden besloten om nog een terrasje te pakken, voordat ze op de trein zouden gaan stappen, dus liepen ze met rolkoffertje en al het centrum van de stad in. Het bleek nogal druk te zijn op de diverse terrassen en Mia wilde al voorstellen om dan maar gewoon naar het station te gaan, maar haar losbandige vriendin had al een oplossing gevonden voor het probleem. Er zaten twee mannen, veertigers, aan een grotere terrastafel waar nog twee stoelen vrij waren. Binnen een minuut had Jacqueline geregeld dat ze daar konden zitten en nog geen vijf minuten later was ze in een enthousiast gesprek verwikkeld met één van de mannen. Mia zag dat hij aardig onder de indruk was van het decolleté van haar vriendin en ze zag Jacqueline overdreven lachen en af en toe achteloos haar hand op zijn knie leggen tijdens het gesprek. Het kon haast niet anders dan dat die twee ergens samen in een bed zouden belanden.
 
 

Milffinder
 
 

Haar vriendin gaat voor een jongere man

De andere man bleek een voorkomende gentleman te zijn, die netjes opstond toen Jacqueline vroeg of ze van plaats konden wisselen. Hij bood iedereen een drankje aan, maar zijn vriend en haar vriendin hadden het te druk met elkaar om op hun omgeving te letten. Mia besloot om nog maar een wijntje te nemen en te kijken welke kant het op zou gaan. Haar trein ging om het half uur, dus als ze wilde was ze zo vertrokken. Het liep echter anders, want de andere man, Martin, bleek een zeer aangename gesprekspartner te zijn. Al snel kwamen ze erachter dat ze van dezelfde schrijvers hielden en dat ze qua muzieksmaak ook niet ver van elkaar vandaan zaten. Ze kwam erachter dat hij ook op het punt stond om naar huis te gaan en nog geen kwartier bij haar vandaan bleek te wonen. Hij had een gezellig weekend bij zijn vriend doorgebracht en ze moesten samen lachen toen ze de kant van haar vriendin en zijn vriend opkeken en de twee met elkaar aan het zoenen waren.

“Ik ben bang dat het een heel kort afscheid gaat worden”, zei hij met een grote glimlach op zijn gezicht.

“En ik ben bang dat ik alleen op de trein naar huis stap”, zei Mia, die zag dat de one-night-stand van Jacqueline niet echt een seriemoordenaar was en het hem waarschijnlijk alleen om de sex met een geile oudere vrouw te doen was. Ze had het idee dat ze haar vriendin zonder problemen bij hem achter kon laten. Dan zou ze morgenochtend op de trein stappen en waarschijnlijk zou Mia voor de lunch alles te horen krijgen over haar seksuele escapades.

Alleen met de trein naar huis?

Martin keek haar kant op en zei alleen maar:

“Vijf minuten, op z’n hoogst” en zette vervolgens het gesprek verder. Hij zag dat Mia af en toe toch wat bezorgd de kant van haar vriendin uitkeek en hij stelde haar gerust.

“Wees maar niet bang, hij ziet er wat ruig uit met zijn tatoeages, maar het is de grootste softie die je kan verzinnen. Ik maak me er meer druk om dat jouw vriendin hem niet met haar en huid verslindt.”

“Die kans zit er altijd in”, zei Mia droog en ze barsten samen in lachen uit. Dat verbrak even de betovering tussen Jacqueline en haar aanstaande neukertje en Martin keek snel op z’n horloge.

“Euhhhh, Mia”, zei Jacqueline, die er nogal opgewonden uitzag, “Stefan heeft gevraagd of ik met hem uit eten ga, vind je het niet erg om alleen naar huis te gaan.”

“Ik zou het eten gewoon overslaan”, zei Mia, die nog steeds een grote glimlach op haar gezicht had, “dat is alleen maar zonde van de tijd.”

“Tsss… wat denk je wel niet van me”, zei Jacqueline quasi boos en vervolgde met: “wat denk je Stefan, zullen we het advies van m’n vriendin opvolgen.”

“Ik dacht dat je het nooit zou vragen”, zei hij terwijl hij opstond en de serveerster wenkte. Hij betaalde de complete rekening, keek even naar Martin, die hem een teken gaf dat hij lekker zijn gang moest gaan en het volgende moment waren ze verdwenen.

Ze gaat uit eten met de andere jongere man

“Dan wordt het tijd dat ik maar eens de trein ga pakken”, zei Mia, terwijl ze haar laatste slokje wijn nam. Ze wilde opstaan, maar had even buiten Martin gerekend die zei dat het uit eten gaan als een goed idee klonk, of ze daar misschien zin in had.

“Het zou toch niet zo zijn dat hij interesse in me heeft”, dacht Mia bij zichzelf toen ze hem onderzoekend aankeek. Hij was 16 jaar jonger en hoewel ze in theorie zijn moeder had kunnen zijn, was ze blij dat ze niet zwanger was geworden op de middelbare school. Ze wilde hem netjes afwimpelen, toen ze zich opeens bedacht. Waarom zou ze ook niet eens wat gedurfder doen, het was alleen maar uit eten en ze konden het goed met elkaar vinden. Het was niet zo dat ze direct in zijn bed zou belanden.

“Waarom niet”, zei ze daarom gevolgd door een ferm, “maar ik trakteer. Ik hoop dus dat je niet vast zit in de traditionele man-vrouw rollen van vroeger. In onze huidige maatschappij is dat nogal achterhaald denk je ook ..…”

Ze wilde verder gaan, maar werd onderbroken door Martin die alleen maar zei: “is goed.”

Mia keek hem enigszins verbouwereerd aan en moest lachen toen hij vroeg of hij wel de deur voor haar open mocht houden.

“Ik zou teleurgesteld zijn als je dat niet zou doen”, zei ze, terwijl ze een arrogante blik opzette. Weer barsten ze in lachen uit en nog geen kwartier later zaten ze in een gezellig Italiaans restaurant en lieten ze zich de pasta goed smaken. Hun gesprek ging gewoon verder waar ze gebleven waren en Mia had nog twee wijntjes genomen. Martin dronk geen alcohol want hij moest nog rijden en tijdens het toetje vroeg hij of ze misschien mee wilde rijden.

 
 

Pagina 2 van dit erotische sexverhaal

 
 

Visited 621 times, 3 visit(s) today
From:
Date: januari 10, 2023

2 thoughts on “Stijlvolle rijpe vrouw krijgt onverwachte erotische sex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *