Flirten met oma's
Flirt met Vrouwen
Download nu de hele video!

Stijlvolle rijpe vrouw krijgt onverwachte erotische sex

0 Aantal keer bekeken
0%

Ze vindt het heerlijk om hem af te trekken

Ze rilde even toen ze zijn lekkere pik vastpakte en ze begon hem langzaam af te trekken, terwijl ze met haar mond naar die van hem toeging om te genieten van zijn zoentalenten. Vanaf het moment dat ze zijn pik had vastgepakt, werden de tintelingen in haar kutje heftiger en ze kwam bijna gelijk klaar toen ze voelde hoe Mark haar rok omhoog trok en haar onderbroekje naar beneden. Ze moesten even stoppen met zoenen, omdat ze niet met haar onderbroekje op haar knieën wilde zitten, dus deed ze hem netjes uit. Ze had even zijn pik losgelaten en ze hoorde het teleurgesteld kreunen van Mark.

“Ik ben er alweer”, zei ze met een hese stem, toen ze weer goed en wel naast hem op de bank zat. Ze pakte zijn pik weer vast en ging naadloos verder met waar ze gebleven was, alleen trok ze hem nu iets sneller af. Ze voelde hoe zijn pik reageerde en hij werd helemaal gek toen ze haar duim van haar nadere hand in haar mond had gedaan en daarmee over zijn eikel begon te wrijven, terwijl ze hem met haar andere hand aftrok.

Mark was begonnen met het zachtjes bewerken van haar clitoris, toen ze met haar rok om haar middel naast hem was komen zitten. Mia voelde al snel dat hij wat ongecontroleerd werd en ze drukte zachtjes zijn hand weg en fluisterde in zijn oor:

“Jij gaat eerst genieten en dan ben ik aan de beurt”, zei ze met een lief stemmetje, “ik ga die mooie pik van je verwennen, totdat je gaat spuiten.”

Hij had dit niet verwacht na zijn rare ex-vriendin

Mark knikte alleen maar, want hij was helemaal overdonderd door de stijlvolle rijpe vrouw, die hem dingen liet voelen die hij al een hele tijd niet meer gevoeld had. Hij was, net als Mia, nogal kieskeurig als het om seks ging en dan voornamelijk om de vrouw waarmee hij seks had. Hij had een relatie van anderhalf jaar achter de rug, waar hij zes maanden geleden mee gestopt was en ze waren niet plezierig uit elkaar gegaan. Zijn vriendin had lang een façade weten op te houden en aan het einde van hun relatie was haar ware aard bovengekomen.

Ze begon hem steeds meer te controleren, hem van zijn vrienden en familie weg te houden en pas toen hij een doos vol rode vlaggen bij elkaar had verzameld, kreeg hij door hoe ze echt was. Hij had haar nog een kans gegeven omdat hij hield van haar, maar ze bleek dusdanig veranderd te zijn dat hij het gevoel had met een totaal andere vrouw te maken had. Het stoppen van de relatie kostte hem bloed, zweet en tranen, want ze begon stalkerig gedrag te vertonen en hem zwart te maken bij iedereen die het maar wilde horen.

Gelukkig hadden zijn hechte vrienden en zijn familie door dat er bij haar een paar schakelingen niet goed liepen en iedereen haalde opgelucht adem toen ze op een nogal dramatische manier besloot om te gaan verhuizen, zodat ze een nieuwe start kon maken. Martin had nu al medelijden met de nieuwe man die ze ongetwijfeld tegen zou gaan komen, maar misschien wist ze er nu eentje uit te zoeken die meer in haar plaatje van de perfecte relatie paste.

Hij was voor deze relatie 10 jaar getrouwd geweest en was uiteindelijk gescheiden omdat de koek gewoon op was. Zijn ex-vrouw was een hele goede vriendin van hem geworden en een grote steun toen hij uit de puinhopen van zijn laatste relatie aan het opkrabbelen was. Gewoon als een goede vriendin die naar hem luisterde en gelukkig voor hem was als hij dat was.

Hij had besloten om het daten even te laten voor het wat het was en hij zou wel merken wie hij op zijn pad tegenkwam en dat moest iemand zijn die zijn vertrouwen kon terugwinnen. Hij had een schild opgeworpen en op de één of andere manier was het de mooie oudere vrouw binnen een paar uur gelukt om de muur die hij om hem heen had gebouwd af te breken. Beter gezegd, een bom onder te leggen en totaal te vernietigen.

Ze zit topless op de bank en verwent hem

Hij voelde zich volledig op zijn gemak bij haar en over het leeftijdsverschil had hij niet eens nagedacht. Ondanks dat ze nu vrij snel aan sex begonnen waren, wist hij dat ze nog heel veel goede gesprekken met elkaar gingen hebben en dat hij zijn emoties bij haar kwijt kon en visa versa. Hij vond het aandoenlijk om naderhand te horen dat ze bang was geweest om hem nooit meer te zien of dat hij haar te oud had gevonden, vandaar dat ze besloten had om voor de one-night-stand te gaan. Iets dat volledig tegen haar natuur indruiste.

Mark had zelf nooit verwacht dat hij zou worden uitgenodigd na de autorit en zeker niet dat ze nu topless naast hem zat en hem aan het aftrekken was, zoals hij nog nooit afgetrokken was. Ze wist er een erotisch hoogtepunt van te maken en hij had ook door dat ze langzaam verder ging dan ze eigenlijk van plan was geweest. Hij zette nergens de druk op en liet alles aan haar over, wat er voor zorgde dat ze het gevoel had dat ze de controle had en dat was belangrijk voor Mia.
 
 

Stijlvolle rijpe vrouw is hem aan het pijpen

 
 

Ze gaat hem ook met haar mond verwennen

Die was ondertussen druk aan het afwegen of ze hem met haar mond moest gaan verwennen en dan nog het meest om het praktische probleem dat ze bang was dat ze zijn pik, die aardig groot was, niet goed kon hebben. Ze besloot daarom om voorzichtig te beginnen en Mark zei nog bezorgd:

“Weet je dit zeker, ga je niet te ver voor mij”, toen ze met haar hoofd naar zijn pik ging en ze stopte even.

“Ik had nooit verwacht dit van een man te horen als een vrouw op het punt staat om hem oraal te gaan verwennen. Ok, laat ik het anders brengen, hem gaat pijpen. Ik ben blij met je bezorgdheid, dat doet me goed, maar als ik jou was, zou ik me gewoon me gang laten gaan.”

“Jij bent de baas”, zei Mark kreunend en Mia moest even lachen:

“Als je dat maar weet”, was het laatste dat ze zei, voordat ze met haar tong voer zijn eikel begon te likken. Ze had besloten om het echte pijpen even uit te stellen, want ze wist dat ze even met hem moest oefenen. De mooie rijpe vrouw had allang door dat het niet bij deze ene keer zou blijven, dus kon ze zich helemaal relaxed aan de erotiek toegeven.
 
 

 
 

Hij komt in haar mond klaar

Het was niet gelogen van haar dat ze af en toe gewoon goed geneukt wilde worden, alleen was dat niet haar hoofddoel van sex. Ze hield van erotiek, sensualiteit, het langzaam opbouwen en van een uitgebreid voorspel. Daar bleek ze met Mark ook op één lijn te zitten en op dat moment wilde ze het hem volledig naar zijn zin maken. De tong op zijn eikel bleek wonderen te doen, zeker toen ze hem nog iets sneller begon af te trekken. Mia had al snel door dat het niet lang meer ging duren voordat hij klaar zou gaan komen en dat bracht haar bij het volgende dilemma, wat zou ze met zijn zaad gaan doen. Daar was ze nog over aan het beraadslagen met zichzelf toen ze voelde hoe Mark zijn onderlichaam omhoog drukte en zijn pik begon te schokken. De stijlvolle rijpe vrouw was snel klaar met haar interne discussie en sloot haar lippen om zijn eikel. Ze ging nog iets sneller met haar hand over zijn pik heen en weer en ze voelde hoe Mark voorzichtig haar hoofd vastpakte.

Ze vond het heerlijk dat hij in het begin zo voorzichtig met haar was en ze wist vanaf dat moment dat hij haar nooit moedwillig iets zou opdringen. Aan de andere kant had ze het niet erg gevonden als hij wat hardhandiger was geweest, maar dat zou later allemaal nog goedkomen, bedacht ze bij zichzelf.

De oudere vrouw werd, ondanks haar voorbereidingen, toch nog overvallen door de hoeveelheid zaad die Mark begon te spuiten. Ze begon dapper te slikken en ze wist het merendeel in één keer weg te krijgen, maar er liep een klein straaltje zaad uit haar mond en ze zag hoe Mark verlekkerd naar haar keek. Ze had haar hoofd omhoog gedaan en liet wat extra zaad uit haar mond lopen, zodat het over haar kin liep en op haar borsten terechtkwam. Waar ze dit vandaan haalde wist ze zelf ook niet, maar ze genoot van de blik in de ogen van Mark en de uitdrukking op zijn gezicht, dat pure lust uitstraalde.

Ondertussen bleef ze hem zachtjes melken, totdat hij helemaal leeg was en stond vervolgens op. Vanuit het niets besloot ze dat het een goed moment was om met hem te gaan zoenen en Mark ging er volledig in mee. Het wond haar op dat hij zijn eigen zaad proefde en ze wisten zich uiteindelijk met wat moeite los te worstelen.

Haar zelf opgelegde grenzen vervagen

Mia stond op en wenkte Mark dat hij achter haar aan moest lopen. Ze liepen naar haar slaapkamer, waar een badkamer aan vastzat en zonder een woord te zeggen, gingen ze samen onder de douche staan, nadat ze zich helemaal hadden uitgekleed. Mia zag dat Mark alweer een stijve begon te krijgen, toen ze helemaal naakt voor hem stond en ze bedacht zich dat ze in de toekomst meer sex zou gaan krijgen dan ze in een hele tijd had gehad.

Ze lieten de warme waterstralen over zich heen lopen, terwijl ze dicht tegen elkaar aangedrukt stonden. Mia voelde de pik van Mark tegen haar buik aan en ze moest zich inhouden om zijn pik niet gelijk weer vast te pakken. Ze merkte al dat ze langzaam verslaafd begon te raken aan zijn mooie lul, maar ze wilde eerst helemaal schoon zijn, voordat ze aan het tweede gedeelte van de avond zouden gaan beginnen.

Erotische orale seks onder de douche

De stijlvolle rijpe vrouw was het niet van plan geweest, gelijk op de eerste keer dat ze elkaar ontmoet hadden, maar ze wilde nu eigenlijk niets liever dan door hem genomen te worden. Niet hard, maar gewoon slow sex en ervoor zorgen dat ze allebei een overtuigend orgasme zouden krijgen. Nadat ze zijn pik had vastgepakt, wist ze instinctief al dat ze hem die avond in haar kutje wilde voelen. Ze wilde zich weer een vrouw voelen en niet op de manier zoals de man van haar mislukte date had gedaan. Haar hoofd zat vol met gedachten, terwijl ze elkaar hadden ingezeept en ze was totaal verrast toen Mark zich op zijn knieën liet zakken en haar billen vastpakte. Ze was even bang dat hij aan het instorten was, maar het volgende moment moest ze met steun zoeken tegen de wand van de douchecabine. Ze was blij dat ze niet bespaard had op kwaliteit en dat het een stevige wand was, want ze drukte zich er helemaal tegenaan toen ze Mark zijn tong op haar clitoris voelde.

Alle seksuele spanning die ze had in de afgelopen maanden en die tot een kookpunt was gekomen tijdens de seks op de bank, kwam er in één keer uit. Ze stond te trillen op haar benen toen Mark haar al na een minuut naar een orgasme had gebeft en ze was blij dat hij haar met zijn stevige armen goed vasthield. Ze voelde zich helemaal slap worden en de heerlijke gevoelens waren nog lang niet voorbij. Mark bleef zachtjes doorgaan met beffen, iets dat ze normaal niet zou kunnen hebben na een orgasme.

 
 

Pagina 4 van dit sensuele sexverhaal

 
 

Van:
Datum: januari 10, 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *