Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Knappe elegante vrouw gaat op een erotische ontdekkingsreis

0 views
0%

Knappe elegante vrouw gaat eindelijk voor de seks

Jennifer, een knappe elegante vrouw, was van haar vrijheid aan het genieten nadat ze haar bedrijf voor veel geld had verkocht. Het was haar levenswerk geweest, waar ze al haar tijd in had gestoken en alles voor opzij had gezet. Ze had nooit tijd had gehad voor een relatie en haar seksleven stond op een heel laag pitje. Heel af en toe nam ze een man mee naar huis en ze had zelfs wel eens een escort ingehuurd als ze op zakenreis was. Daar schaamde ze zich absoluut niet voor, want ze had de ontlading nodig als ze een grote klant had weten binnen te halen. Voor de rest wist ze zich te redden door af en toe te masturberen en ze was er van overtuigd dat ze meer energie had om zich te focussen zonder alle afleidingen die regelmatige seks te bieden had.

Ze had zich erbij neergelegd dat haar bedrijf haar verdere leven zou zijn. Dat veranderde echter toen ze een bod kreeg dat ze echt niet kon weigeren. Het betekende dat ze meer geld zou krijgen dan ze ooit zou kunnen opmaken en dat ze de rest van haar leven nooit meer hoefde te werken, maar alleen kon genieten. De deal was snel rond en de verandering van levensstijl was groot.

Ze is een hele rijke vrouw geworden

Nadat alle rookwolken waren opgetrokken, zat ze in haar nieuwe, hele dure, penthouse en vroeg ze zich af wat ze in godsnaam met haar tijd moest gaan doen. Ze had al een aantal plannen om een investeringsbedrijf te beginnen en haar ervaring te gebruiken om startups te helpen. Aan de andere kant wilde ze genieten van het leven en de zaken even laten voor wat het was. Ze had zich een heleboel ontzegd en nu had ze de tijd om het in te halen. De knappe elegante vrouw besloot daarom dat het de hoogste tijd werd dat ze wat meer aan seks ging doen. Ze was absoluut niet van plan om zich in een relatie te storten, want ze hield er van om onafhankelijk te zijn en ze wilde geen rekening te hoeven houden met iemand.

Ze wist dat een heleboel mannen voor haar geld zouden gaan en dat was iets waar ze geen zin in had. De mooie vrouw wilde genieten van seks, zonder zich om alle rompslomp te hoeven bekommeren. Die avond maakte ze een plan om dat te gaan realiseren en de volgende dag zat ze in haar auto, op weg naar de andere kant van het land. In een grote stad kocht ze een appartement dat ze als uitvalsbasis voor haar nieuwe leven ging gebruiken. Ze liet het volledig naar haar smaak inrichten en twee maanden later was ze er klaar voor.
 
 
Elegante vrouw met parelketting
 
 

Klaar voor een one-night-stand

De mooie ex-zakenvrouw had dure lingerie gekocht en ze stond voor de spiegel en bewonderde zichzelf. Ze wist dat ze een mooie vrouw was, want ze had nooit zonder mannelijke aandacht gezeten, ze had er alleen nooit wat mee gedaan. Ze had een prachtig slank figuur, mooie grote borsten en een knap gezicht. Ze had gekozen voor een sexy jurkje en had een paar mooie lange laarzen aangetrokken.

De mooie stijlvolle vrouw wilde voor een one-night-stand gaan en ze had zich goed voorbereid. Ze wist precies in welke gelegenheid ze moest zijn, waar de wat rijkere mensen van de stad naar toegingen, maar dat bleek een flinke tegenvaller te zijn. De vrouwen waren zo gemaakt als het maar kon en de mannen dachten allemaal dat ze heet godsgeschenk voor de vrouw waren. Na een paar korte gesprekjes was ze er helemaal klaar mee en besloot om rechtsomkeer te maken. Ze was naar buiten gelopen met het idee dat ze snel een taxi kon pakken, maar het bleek druk te zijn. Jennifer moest minimaal een drie kwartier wachten en ze stond even te twijfelen of ze niet gewoon naar huis zou gaan lopen.

Een onverwachte ontmoeting met een jongeman

Ze stond vertwijfeld om zich heen te kijken en schrok een beetje toen ze werd aangesproken door een jonge man. Hij zag er niet spectaculair leuk uit of iets dergelijks, maar hij had iets vertrouwenwekkend over zich en een prachtige mooie ontwapenende glimlach over zich.

“Ik zie dat mevrouw op een taxi staat te wachten”, zei hij, “maar dat kan even duren.”

“Ja, dat klopt, maar ik zie niet in waarom je me daarover moet aanspreken, ik weet niet of ik hier van gediend ben”, reageerde Jennifer snibbig. Ze wilde naar huis toe en had geen zin in een gesprek met één of andere student die dacht een kans te maken bij een oudere vrouw.

“U heeft helemaal gelijk en mijn excuses dat ik u zo spontaan en onverwacht aanspreek, maar ik heb denk ik een oplossing voor u. Maar ik zal u verder niet lastig vallen en nogmaals excuses dat ik u gestoord heb.”

De jongeman maakte aanstalten om verder te lopen en Jennifer keek hem nog één keer goed in zijn ogen aan. Ze had in haar leven meer dan genoeg mensenkennis opgedaan en ze wist dat ze niet met een verkrachter of seriemoordenaar te maken had. Daarnaast was ze wel benieuwd naar zijn oplossing, want het begon zachtjes te regenen en ze wilde naar huis.

“Als die oplossing is dat we naar jouw studentenflat gaan, dan moet ik je helaas teleurstellen”, zei ze met een wat minder bitcherig toontje in haar stem.

“Oh, ik zou niet durven”, zei de jongeman, die zijn hand uitstak en zich voorstelde: “ik ben trouwens Mark en de oplossing is vrij simpel. Ik rij voor Uber en ben net klaar met mijn dienst en wilde een paar biertjes gaan pakken, maar voor een dame in nood sta ik altijd klaar.”

Opgekropte seksuele gevoelens komen eruit

Jennifer wist wat Uber was, maar ze had er nog nooit gebruik van gemaakt. Ze had vanaf het moment dat haar bedrijf goed ging lopen een eigen chauffeur gehad en als ze op zakenreis was, stonden er altijd limousines voor haar klaar. Ze zat nu echter met een probleem, want ze had geen zin meer om bij de dure wijnbar naar binnen te gaan om daar te wachten, ze wilde gewoon naar huis toe.

“Nou”, zei Jennifer, terwijl ze hem met een grote glimlach aankeek, “Uber jij me dan maar lekker naar huis toe. Krijg je nog een bonus ook.”

“Wilt u mij dan volgen mevrouw”, zei hij en ze liep achter hem aan, naar een parkeerterreintje een paar straten verderop. Zijn auto was een hele modale middenklasse met weinig tot geen luxe, maar dat was het laatste waar ze zich druk om maakte. Tijdens de wandeling was ze in gesprek geraakt met Mark en het leek wel te klikken. Tijdens de rit naar haar appartement, ging het gesprek onverminderd verder en terwijl ze hem betaalde, hij had eerst vriendelijk geweigerd, hoorde ze zichzelf vragen:

“Aangezien het toch je laatste dienst was, waarom kom je nog niet even gezellig een drankje doen, dan kunnen we ons gesprek voortzetten. Of heb je iemand die op je wacht in de stad?”

“Als ik al iemand had gehad, dan zou die zeker kunnen wachten, zelfs totdat ze een ons zou wegen. Dus ja, ik kom graag nog een drankje bij je doen.”

Wat er daarna gebeurde was niets anders dan erotische passie en lust. De knappe elegante vrouw had zich in de lift naar de jongeman omgedraaid en hem zonder pardon vol op zijn mond gezoend. Ze was een vrouw die wist wat ze wilde in het leven en nu ze het besluit genomen had om seks met Mark te gaan hebben, ging ze er helemaal voor.

Al snel stonden ze met passie te zoenen en gingen hun handen over elkaars lichaam. Het was dat de lift tijdig stopte, anders had Jennifer niet voor zichzelf ingestaan. Ze trok Mark achter zich aan en toen de deur achter ze dichtviel, drukte ze hem tegen de muur aan en begon ze zijn broek los te knopen. De jonge student had ondertussen zijn schoenen uitgeschopt en trok op zijn beurt het sexy jurkje van de knappe oudere vrouw over haar hoofd heen.

Zijn adem stokte bijna toen hij de sexy lingerie zag die ze aanhad en wat voor een prachtig figuur ze had. Hij kon met moeite zijn blik afwenden van haar grote borsten en trok snel zijn t-shirt over zijn hoofd heen. Hij stond nu naakt in de hal van het appartement en Jennifer was hem aan het aftrekken en fluisterde in zijn oor:

“Wat denk je, kan je een oudere vrouw aan? Een vrouw die heel nodig geneukt moet worden?”
 
 
De volgende pagina van dit erotische seksverhaal

Visited 229 times, 2 visit(s) today
From:
Date: februari 28, 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *