Flirten met oma's
Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Romantische sex, knappe ebony vrouw heeft een nieuwe lover

0 views
0%

Dromen over romantische sex

Lacey Duvalle is een knappe ebony vrouw die sinds kort een nieuwe lover heeft. Ze doet al jarenlang aan yoga en is zelfs op weg om yogalerares te worden. Ze was in haar nieuwe klas ingedeeld met een man die gelijk haar aandacht trok. Een man die niet alleen knap was, maar ook nog attent en gewoon leuk. Na een paar lessen was ze in de pauze met hem aan de praat geraakt en ze had zelfs toegestemd om een keer een drankje met hem te gaan halen. De mooie vrouw was voorzichtig als het om mannen ging, want haar voorgaande relatie was snel van: “alles wat ze zocht in een man” naar “hoe krijg ik hem zo snel mogelijk het huis uit.”

In het begin was hij liefdevol en hadden ze fantastische romantische sex met elkaar, waar Lacey intens van kon genieten. Al snel kwamen er echter een paar rode vlaggen tevoorschijn, toen hij steeds jaloerser en bezitteriger werd. Ze moest precies vertellen wat ze ging doen, met wie ze het ging doen en waar ze was. Hij werd ook steeds onaangenamer en van de romantische sex bleef ook al niet veel over. Hij neukte haar hard en bekommerde zich niet meer om haar gevoelens, maar was gefocust op zijn eigen klaarkomen.

Ex-vriend uit huis gezet

Ze was verliefd op hem, maar ze kon nog steeds logisch blijven nadenken. Haar vriend werd al snel een ex-vriend toen hij weer ruwe sex met haar had gehad en vervolgens vertelde dat hij liever niet wilde dat ze die avond naar haar vriendin zou toegaan. Volgens hem was haar beste vriendin tegen hun relatie en zou ze alles doen om ervoor te zorgen dat ze uit elkaar zouden gaan. De knop die al een tijdje op omgaan stond, maakte de klik en haar toekomstige ex-vriend zag nog net niet de rook uit haar oren komen.

Hij had opeens minder controle over zijn vriendin dan hij zelf had gedacht. Daar kwam hij helemaal achter toen hij na nog geen drie minuten op straat stond. Ze had snel zijn spullen die hij bij haar had liggen in een vuilniszak gedaan, zodat hij na een minuut of 10 een taxi moest bellen en met zijn vuilniszak richting huis kon vertrekken. Ze had hem gelijk overal geblokkeerd, op haar social media en haar telefoon en toen hij de volgende dag langskwam om te praten, had ze hem in niet mis te verstane woorden gezegd dat hij bij haar uit de buurt moest blijven en nooit meer contact moest zoeken.

Dit had hij niet verwacht, want normaal kletste hij zich er weer in, gedroeg hij zich een tijdje om vervolgens weer in zijn oude gewoontes te vervallen. Lacey zag hem af en toe nog wel eens in de stad, met een nieuwe vriendin aan zijn arm en het liefst wilde ze tegen haar zeggen wat voor idioot haar vriend was. Daar zou ze waarschijnlijk niets mee doen, want hij had haar allang als de stalkende, bipolaire ex-vriendin bestempeld. Daar kwam ze achter toen ze één van de vrouwen, die ze via-via kende, had gewaarschuwd.

Die vrouw deed er niets mee, maar kwam na een paar maanden wel langs om haar te bedanken voor het waarschuwen. Het zat haar toch niet lekker en ze zag al snel een patroon ontstaan in haar relatie, waar ze geen behoefte aan had. Ze was, net als Lacey, een sterke vrouw, dus stond hij wederom op straat met een vuilniszak in zijn handen en kon hij weer richting huis gaan. Ze had het ook tegen een nieuwe vriendin van hem gezegd, maar die stond al duidelijk helemaal onder zijn controle, want ze maakte gelijk ruzie en zei dat ze hun niet meer lastig moest vallen.

“Geen probleem”, dacht Lacey bij zichzelf, “maar ik heb het in ieder geval geprobeerd.”

Daarna kwam ze hem eigenlijk nooit meer tegen en via een kennis had ze gehoord dat hij was verhuist omdat de vader van één van zijn recente vriendinnen niets wilde weten van zijn controlerende en bezitterige gedrag. Hij had geprobeerd om de vrouw van haar familie los te weken, maar had even buiten de vader en de twee broers gerekend. Die hadden hem dwingend toegesproken en verteld dat het beter was dat hij zijn gezicht niet meer zou laten zien.

Lacey wist dat hij diep van binnen een lafaard was, dus ze vond het helemaal niet vreemd dat hij plotseling met de noorderzon was vertrokken. Ondanks dat ze een sterke vrouw was, had haar relatie met hem er toch voor gezorgd dat haar vertrouwen in mannen een knauw had gekregen.

Uithuilen bij haar beste vriendin

De avond dat ze hem het huis had uitgezet, was ze naar haar beste vriendin gegaan, waar ze urenlang mee gepraat had. Ze hadden al de nodige wijn op en zowel Lacey als haar beste vriendin vonden het een goed plan dat ze bleef slapen. Ze doken samen in het grote bed dat de vriendin in haar slaapkamer had staan en allebei wisten ze niet wat er gebeurde, maar plotseling waren ze met elkaar aan het zoenen.

Onverwachte lesbische sex met haar vriendin

Lacey had wel eens over sex met een andere vrouw gefantaseerd, maar ze had nooit gedacht dat het zou gaan gebeuren. Zowel Lacey, als haar vriendin Jacqueline, raakten zo opgewonden van de onverwachte sexuele spanning die in de lucht hing, dat ze nog net niet de kleren van elkaars lijf trokken. Ze wist dat Jacqueline heel af en toe sex had met een andere vrouw, dus die was meer ervaren als zij dat was op gebied van de lesbische sex.

Haar beste vriendin nam dan ook het voortouw en zei dat ze met haar benen wijd op bed moest gaan liggen. Het volgende moment sloot ze haar ogen en moest ze hard kreunen toen ze de tong van haar vriendin op haar clitoris voelde. Het was een ongekend genot, gevoed door de erotiek die in de lucht hing en een vrouw die precies wist hoe ze een andere vrouw moest beffen. Ze drukte haar dijen dicht tegen elkaar, maar bedacht zich nog net dat het handig zou zijn als haar fonkelnieuwe minnares nog kon ademen.

Een daverend orgasme van het beffen

De opbouw van haar orgasme had zich ingezet toen Jacqueline haar steeds sneller ging beffen en een paar vingers in haar kletsnatte kutje had gestoken. Op de één of andere manier wist ze precies de G-Spot te vinden en Lacey voelde dingen die ze nog nooit gevoeld had. Normaal kon ze haar orgasme goed onder controle houden en timen wanneer ze precies klaar zou komen. Dat lukte nu dus voor geen meter. Ze voelde het opkomen vanuit haar tenen en zag toen sterretjes. Haar lichaam trilde van het genot dat ze voelde en Jacqueline, die zachtjes door bleef gaan met beffen, zorgde ervoor dat het één van haar langste orgasmes werd, zo niet de langste. De knappe ebony vrouw was zelfs even helemaal out en toen ze haar ogen opendeed keek ze in het glimlachende gezicht van haar beste vriendin.

Lacey pakte het hoofd vast van Jacqueline en gaf haar een volle zoen op haar mond en vond het heerlijke om haar eigen kutgeil te proeven. Het leek wel alsof ze uren aan het tongzoenen waren en het voelde goed voor allebei. Lacey brak uiteindelijk de tongzoen af, want ze wilde haar beste vriendin hetzelfde genot geven als zij had gekregen.

Ze laat haar beste vriendin klaarkomen

“Ik heb nog nooit een andere vrouw gebeft, dus als ik het niet goed doe, moet je het gelijk zeggen”, zei ze een beetje zenuwachtig. Ze was bang dat ze niet aan de verwachtingen van Jacqueline kon voldoen, maar ze kwam er al snel achter dat ze een meesteres in het beffen was. Ze deed gewoon bij Jacqueline wat ze bij zichzelf ook lekker zou vinden en dat bleek een schot in de roos.

Ze had dan wel niet de G-spot van haar beste vriendin gevonden, maar dat maakt Jacqueline weinig uit. Die kronkelde met haar onderlichaam en kreunde hard, ze riep een paar keer de naam van haar beste vriendin uit en Lacey wist dat ze klaar ging komen Jacqueline haar hoofd vastpakte en met haar onderrug omhoog kwam.

Lacey zoog zachtjes aan de opgezette clitoris van haar beste vriendin en opeens voelde ze dat het lichaam van Jacqueline het orgasme in zich opnam. Ze bleef zachtjes doorgaan met beffen, net zoals haar beste vriendin het bij haar had gedaan, totdat het Jacqueline het echt niet meer kon hebben en haar hoofd wegduwde.

Ze vielen in elkaars armen in slaap en vanaf dat moment had ze een erotische seksrelatie met haar beste vriendin. Ze probeerden om minimaal één keer in de week lesbische sex te hebben en zelfs toen Jacqueline een nieuwe vriend kreeg, hielden ze het schema aan.

Lacey was in de wolken, want ze was een vrouw die regelmatig sex moest hebben, maar ze had geen enkele zin in een nieuwe vriend die zou gaan bepalen wat ze wel en niet mocht. Ze had geen enkele behoefte om met een vrouw een relatie te hebben, net als Jacqueline, maar met de lesbische sex had ze geen enkel probleem.

Een voorzichtige dat met de man uit haar yogaklas

Nadat ze een paar maanden verder waren en Jacqueline bij haar thuis in bed lag, raakten ze in gesprek over die leuke man die ze bij Yoga had ontmoet. Haar beste vriendin vond dat ze ervoor moest gaan, want bleek het een eikel te zijn, dan kon ze hem altijd de deur wijzen.

Met dat in haar achterhoofd ging ze na de yogales met hem mee naar een keurige kroeg in het centrum van de stad. Tijdens de wandeling er naartoe waren ze al honderduit aan het praten en dat gesprek ging in de kroeg gewoon door, alleen dronken ze er nu een paar wijntjes bij. Ze had een geweldige avond en ze voelde stiekem een paar vlinders in haar buik opkomen.

Ze was blij dat hij zich niet opdrong voor nog een drankje bij hem en haar thuis of iets dergelijks, want dat had ze niet getrokken. Hij was die avond met haar mee naar huis gelopen en was toen ze haar huis binnen was gegaan weer vertrokken. Ze had hem zelfs geen zoen op zijn wangen gegeven en ze vroeg zich af of ze niet te afstandelijk was geweest.

Tweede date is nog beter dan de eerste

Dat bleek niet het geval, want de volgende dag kreeg ze een appje van hem met de vraag of ze misschien zin had om met hem uit eten te gaan. Ze spraken af op een vrijdag en het voelde alsof ze haar soulmate had gevonden. Sem was een intelligente man, maar hij liet dat niet blijken door haar telkens in de reden te vallen. Hij kon goed luisteren en dat was een wederzijds iets.

Hij wilde alles weten over haar hobby’s, haar muzieksmaak, haar ideeën over de maatschappij en eigenlijk over van alles en nog wat, dat met haar leven te maken had. Zelf vroeg ze hem ook honderduit over zijn dingen en hij bleek emoties ook niet uit de weg te gaan. Na het eten hadden ze weer een paar wijntjes gedronken in dezelfde kroeg en Lacey stond in tweestrijd. Moest ze hem binnenvragen voor een drankje en misschien meer of zou ze wachten tot de derde date.

Ze vroeg hem mee naar haar huis

Ergens halverwege haar wijntje had ze een besluit genomen en ze vroeg of hij mee wilde gaan naar haar huis. Dat leek hem een heel goed plan en ze zaten na een wandeling van een kwartiertje bij haar samen op de bank. Het drankje werd al snel zoenen en ze voelde hoe zijn handen over haar lijf gingen. Haar kutje begon te tintelen en zelf had ze haar hand in zijn kruis gezet en voelde ze hoe zijn penis langzaam stijf werd.

Ze houden allebei van erotische en romantische sex

Ze wreef er zachtjes over en besloot om hem te bevrijden uit het keurslijf van zijn broek. Een stijve penis in een strakke spijkerbroek kon niet lekker zitten. Hij kreunde en zoende haar weer vol op de mond, terwijl ze hem zachtjes aan het aftrekken was. Vervolgens ging ze op haar knieën voor hem op de grond zitten en ze keek hem aan terwijl ze zijn grote penis in haar mond nam. Ze vond het heerlijk om een man te oraal te bevredigen en gezien de reacties van haar ex-vriendjes wist ze ook dat ze gewoon goed was in pijpen.

Lacey haalde alles uit de kast om het goed te laten voelen voor hem en dat had effect. Hij begon steeds harder te kreunen en wreef met twee handen over haar hoofd heen, terwijl ze hem ietsje sneller was gaan pijpen. Ze had niet de behoefte om hem snel klaar te laten komen, dus maakte ze hem helemaal gek door hem op het randje van een orgasme te krijgen en vervolgens alleen nog maar lichtjes blies op zijn eikel.

Dat deed ze tot ze merkte dat het gevoel van klaarkomen minder was geworden en ging ze weer door met zijn eikel te verwennen. Terwijl ze hem pijpte, trok ze hem aan de basis van zijn pik af en op een gegeven moment wist ze dat ze hem klaar moest laten komen, want ze voelde dat hij de point-of-no-return had bereikt.

Ze ging nog een paar keer op en neer met haar hoofd en net toen hij zijn ik uit haar mond wilde halen om er niet in klaar te komen, sloot ze haar lippen stevig om zijn eikel. Met haar hand trok ze hem nog een paar keer af en ze voelde hoe de hete sperma in haar keel gespoten werd. Ze slikte keurig alles door en liet geen druppel verloren gaan, ze likte uiteindelijk zijn eikel helemaal schoon en zoog de laatste restjes sperma uit zijn pik.

Daarna ging ze weer op de bank zitten en plotseling keek ze hem geschrokken aan. Ze had sex zonder bescherming met hem gehad en ze wist eigenlijk niet of hij ergens last van had. Sem zag haar geschrokken gezicht en kreeg een grote glimlach op zijn gezicht.

“Ik ben getest en goedgekeurd”, zei hij, “ik zou het niet vreemd vinden als je dat niet direct van me gelooft, maar ik zou zeker geen sex met je hebben als ik niet zeker wist dat het veilig zou zijn. Normaal gebruik ik altijd condooms, maar ik vertrouw je volledig en had verwacht dat als jij me iets wilde vertellen dat je dat had gedaan.”

Lacey slaakte nog net geen zucht van opluchting en stond vervolgens op en liep richting de trap. Ze draaide zich om en vroeg met een onschuldig stemmetje of hij geen zin had om mee te gaan naar haar slaapkamer.

Haar nieuwe lover is een fantastische minnaar

Hij stond op en vroeg of het echt niet te snel ging, een vraag waar hij geeneens antwoord op kreeg. Lacey raakte steeds meer opgewonden en als ze niet haar zachte bed in gedachten had, dan had hij haar ook op de trap mogen nemen. Al leek haar dat achteraf een beetje ingewikkeld en niet echt prettig.

Ze hadden de hele nacht romantische sex en het leek wel alsof ze in elkaar overvloeiden. Hij was zacht en teder en hij stelde haar op zijn eigen manier gerust. Ze vond het niet erg om ruwe sex te hebben of om aan een vluggertje te doen, maar dan moest ze daarvoor in de mood zijn. Iets dat haar ex-vriend niet helemaal door had gehad.

De knappe ebony vrouw vond het heerlijk om zijn mooie pik in haar kutje te voelen en ze wist haar orgasme al te timen, toen ze de eerste keer sex hadden. Ze vond het heerlijk om samen klaar te komen en tot haar grote verbazing kwam ze sneller klaar dan ze had verwacht. De sex met Sem was gewoon ultiem passievol en opwindend. Pas diep in de nacht vielen ze in een gelukkige slaap en de volgende dag kreeg ze zelfs ontbijt op bed van hem.

Een boswandeling en eten bij hem thuis

Hij had met de spullen die hij in de koelkast had gevonden een heerlijk ontbijtje in elkaar gezet. Het werd uiteindelijk een perfecte dag, want ze genoten niet alleen van elkaar, maar ook van de wandeling op het strand en een gezellig terras. Hij had haar die avond bij hem thuis uitgenodigd en zou voor haar gaan koken.

Als ze nog niet helemaal spontaan verliefd op hem was geworden, dan was dat een goed moment geweest. Ze vond een man die goed kon koken op de één of andere manier aantrekkelijk. Dat gevoel werd alleen maar groter toen hij een exquis diner op tafel had gezet, wat een restaurant waardig was.

Terwijl hij boodschappen aan het doen was, was Lacey even snel langs haar huis gegaan om een paar dingetjes te regelen en schone kleren mee te nemen. Ze had het vreemd gevonden als ze die avond niet bij hem zo blijven slapen. De mooie getinte vrouw wist niet wat hij op tafel zou gaan zetten en toen ze nieuwsgierig de keuken inliep, werd ze er gelijk uitgebonjourd.

Ze merkte pas hoe lekker het was toen het eten op tafel stond en ze een eerste hap had genomen. Lacey kon zelf heel goed koken en wat Sem had geproduceerd kwam daar heel erg in de buurt. Ze zaten nog uren aan de eettafel met elkaar te praten en pas tegen een uurtje of negen hadden ze het toetje op.

De mooie vrouw had hem geholpen met het afruimen van de tafel en de afwas. Ze werd vervolgens op de bank neergezet met nog een glaasje wijn en kreeg te horen dat hij binnen tien minuten weer terug zou zijn. Ze hield wel van een verrassing en in haar hoofd had ze al een fantasie klaar over wat er zou gaan gebeuren.

Die fantasie werd nog beter toen ze meegenomen werd naar één van de kamers in het grote huis van Sem en zag hoe hij alles had ingericht voor een heerlijke avond erotische en romantische sex. Vanaf het moment dat ze elkaar betasten totdat hij op haar voeten klaarkwam, was het pure erotiek die in de kamer rondging.

Het begin van een romantische relatie

Lacey was in de zevende hemel, nadat ze voor de laatste keer die avond een orgasme had gehad en ze allebei even rust nodig hadden om bij te komen. Hij zette één van haar favoriete films op, een gelukkige keuze bleek achteraf, en ze lag met haar hoofd op zijn borstkas te kijken. Dat hield ze precies vijf minuten vol, want ze hoorde achter haar het zachtjes gesnurk van haar nieuwe lover en ze voelde hoe haar ogen zwaar werden.

Ze had een fantastische erotische droom over hoe ze wakker zou worden en hij nog zou slapen. De mooie vrouw zag hoe ze de dekens langzaam van hem aftrok en hem zachtjes begon te pijpen, net zo lang totdat hij wekker werd en het niet meer kon houden.

Het begin van een fantastische relatie, waarbij emoties, wederzijds begrip en het genieten van sex centraal stonden. Ze had eigenlijk na haar vorige ervaringen niet verwacht dat dit ooit nog zou gebeuren. Nu het er was besloot ze er zoveel mogelijk van te genieten, dat had ze verdiend vond ze zelf.

Visited 40 times, 1 visit(s) today
From:
Date: november 24, 2021
Pornosterren: Lacey Duvalle

One thought on “Romantische sex, knappe ebony vrouw heeft een nieuwe lover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *