Download nu de hele video!

Mijn keurige lieve vriendin wil als een sletje behandeld worden

0 views
0%

Mijn vriendin is lief, mijn ex bleek een sletje te zijn

Mijn vriendin is een lieverd die geen vlieg kwaad doet en altijd en overal voor iedereen klaarstaat. Ik heb haar al een paar keer moeten beschermen dat er geen misbruik gemaakt werd van haar goedheid, want het blijkt dat een bepaald slag mensen zich daar graag mee bezig houdt. Ze is knap, heeft een prachtig mooi lijf en een lekker kontje waar ik af en toe hele erotische dromen over heb.

De seks die we hebben is heerlijk en we houden er allebei van om naar pornovideo’s te kijken. Ze is alleen niet echt avontuurlijk en dat is iets waar ze zich dus blijkbaar heel erg druk over gemaakt heeft. Ik daarentegen absoluut niet, want ik was super tevreden met ons seksleven. Het probleem was dat ze mijn ex nogal goed kende en ze wist dat die een grote slet was en voor alles in leek te zijn als het om seks ging.

Ze kende haar al voordat ze een relatie met mij kreeg en ze kreeg een wekelijkse update van haar over wat ze nu weer gedaan had in het weekend. Ik wist dus absoluut niet dat mijn ex nogal sletterig was, daar kwam ik pas later achter, want toen we elkaar voor het eerst ontmoet hadden leek ze een keurige nette vrouw te zijn. We hadden pas seks na de 4de date en dat was geen super spectaculaire seks of iets dergelijks. Gewoon lekker.

Mijn ex begon zich steeds sletteriger te gedragen

Langzaam maar zeker begon ze echter steeds meer van haar ware zelf te laten zien en keek ik er niet eens meer vreemd van op als we aan het autorijden waren en ze me spontaan begon te pijpen. Ze begon ook steeds meer uitdagendere kleding te dragen in huis en het merendeel van de tijd had ze geen ondergoed aan. Dan kwam ik thuis van m’n werk en stond ze al klaar, over de eettafel gebogen met haar korte rokje om haar middel. Dan wilde ze hard van achteren geneukt worden en moest ik op haar lekkere kontje klaarkomen.

Ze vond het heerlijk om hard aangepakt te worden tijdens het neuken en ze liet zich volledig gaan in haar wat onderdanige kant. Ik kon haar neuken wanneer ik zin had en het maakte haar niet uit of dat in haar kutje, kontje of mond was. Tijdens mijn relatie met haar heb ik me zelfs nooit meer afgetrokken omdat ze vond dat dit haar taak was. Dus als ik rustig naar een film aan het kijken was en er was één of andere naaktscene in, dan haalde ze snel mijn pik uit mijn broek en begon me af te trekken. Net voordat ik klaarkwam, deed ze haar mond dan over mijn eikel en slikte ze al mijn zaad door.

Ze heeft seks met mijn beste vriend gehad en dat was niet alles

Een seksueel Walhalla voor een man hoor ik jullie denken en dat was ook zo. Ik heb dingen gedaan met haar waar ik niet eens aan gedacht heb en de spanning om betrapt te worden als we buiten aan het neuken waren, kan me nog steeds hartkloppingen geven. Het enige nadeel was dat ik niet de enige bleek te zijn met wie ze uitbundige en sletterige seks had. Daar kwam ik gelukkig achter, net voordat we zouden gaan samenwonen. We hadden al een nieuw appartement gehuurd en waren net klaar met het opknappen, toen één van mijn beste vrienden met me wilde praten.

Ik moet hem nageven, hij heeft de moeilijke stap gemaakt door mij alles te vertellen wat hij gedaan heeft, wetende dat onze vriendschap waarschijnlijk over zou zijn. Hij bekende dat hij gevallen was voor de charmes van mijn ex-vriendin en seks met haar had gehad. Hij had er vreselijk veel spijt van dat hij zich niet in kon houden, maar naar wat ik begreep had mijn ex alles uit de kast gehaald om hem zover te krijgen en ik wist dat het moeilijk was voor een man om dat te weerstaan. Zeker als het in de kroeg gebeurde en hij een paar biertjes ophad.

Hij blijkt niet de enige te zijn geweest

Hijzelf vond dat absoluut geen excuus en begreep ook dat onze vriendschap ten einde was. Hij liep een beetje gebogen naar de deur en ik wist niet wat ik op dat moment moest zeggen. Ik wilde kwaad op hem worden, maar ik was nog te verdoofd door zijn verhaal en ik liet hem gaan en ben uiteindelijk blij geweest dat we naderhand nog de kans kregen om het uit te praten. We zijn weer vrienden, alleen ben ik het vertrouwen een beetje in hem kwijt en dat weet hij. Hij weet ook dat hij dat terug zal moeten winnen en dat het tijd zou kosten.

Hij draaide zich nog even om toen hij de deur had opengedaan en zei dat ik op moest letten bij mijn ex, want dat hij niet de enige was die seks met haar had gehad. Hij gaf een paar details die ik moest uitzoeken volgens hem en vervolgens was hij verdwenen. Ik zat totaal verslagen op de bank en ik wist niet wat ik moest denken. Ik vertrouwde mijn ex-vriendin volledig en ik besloot om haar er gelijk mee te confronteren.
 
 

 
 

Chatten met andere mannen en naaktfoto’s

Dat werd een aardig slagveld want natuurlijk ontkende ze bij hoog en laag en toen ik vroeg of ik op haar telefoon moest kijken werd ze woedend. Ze beschuldigde mij ervan dat ik haar niet vertrouwde en dat ze weigerde om mij in haar iPhone te laten kijken. Ze liep uiteindelijk stampvoetend de deur uit en zei dat ze die nacht bij een vriendin zou slapen en dat was het.

Ik twijfelde vreselijk, want ik wist even niet wie er te vertrouwen was. Probeerde mijn beste vriend iets met me uit te halen of ging mijn ex-vriendin echt vreemd. Ik wilde haar net gaan appen om te zeggen dat het me speet en dat ik wilde dat ze terug zou komen, toen ik me bedacht dat ze een paar keer mijn iPad had geleend toen haar telefoon leeg was. Ze is niet de meest snuggere als het om mobiele apparaten gaat en ik hoopte op iets waardoor ik bevestiging zou krijgen of dat het allemaal een warverhaal van mijn beste vriend zou zijn.

Die hoop werd helaas bevestigd, want nadat ik ingelogd was bleek dat ze niet uitgelogd was van haar Apple account en dat ze haar wachtwoord had opgeslagen. Ik kon inloggen en mijn bange vermoedens kwamen uit. Mijn ex-vriendin was niet alleen een slet tegenover mij, maar blijkbaar voor nog meer mannen. Ik zag een aantal gesprekken die ze met verschillende mannen had gehad, waarvan er twee kennissen waren, en ook de naaktfoto’s die ze naar ze toe had gestuurd. Het bleek dat mijn beste vriend één van de vele was waarmee ze vreemd was gegaan en dat het haar grootste hobby bleek te zijn.

Ik sloeg de chatberichten en een aantal van de foto’s online op en dat was het moment dat ik een appje binnenkreeg. Mijn ex-vriendin wilde dat ik mijn excuses zou aanbieden en dan zou ze overwegen om weer thuis te komen. Het enige dat ik deed was een gedeelte van de chatberichten naar haar toe appen en de foto’s. Het laatste berichtje dat ik naar haar stuurde was dat het uit was en dat het samenwonen niet doorging. Het appartement stond op mijn naam en ik het gelukkig zelf zonder problemen betalen, dus dat zou geen probleem zijn. Ze had haar spullen nog niet verhuist, want we waren nog druk bezig met verven en meer van dat soort dingen dus dat zou ook geen problemen opleveren.

Een hoop rode vlaggen ontlopen

Ik kreeg een stroom aan berichtjes terug dat ze met me wilde praten, dat het niet was wat het leek en dat ze er spijt van had en dat ze alles wilde doen om mij terug te krijgen. Dat ze voortaan monogaam zou zijn en ik met andere vrouwen seks mocht hebben om het goed te maken. Het aantal rode vlaggen stapelden zich schrikbarend op naarmate er meer berichtjes binnenkwamen en uiteindelijk blokkeerde ik haar gewoon. Ik had er geen zin meer in.

Het klonk misschien aanlokkelijk om verder te gaan en op haar voorstel in te gaan om met andere vrouwen te neuken, maar zo zat ik niet in elkaar. Ik wist nu ook dat zij het soort vrouw was die dit later tegen me zou gaan gebruiken, dus dat was de tweede rode vlag. Ik dacht echter niet eens na over die mogelijkheid, dus ik hoefde me er ook niet druk over te maken wat ze later wel of niet zou doen. De relatie was gewoon over.

Ondanks dat ik ergens begin twintig was en er nog een land vol met vrouwen was, wat mijn vrienden tegen me zeiden als ze me probeerden op te beuren, was ik er aardig kapot van. Mijn vertrouwen in vrouwen was weg en afgezien van een paar karige one-night-stands was meer dan een half jaar lang bezig om me weer een beetje lekker in m’n vel te voelen.

Mijn ex-vriendin was ik nog een paar keer tegengekomen, telkens aan de arm van een andere man en het laatste dat ik gehoord had, was dat ze aan de andere kant van het land was gaan wonen. Ze had een relatie met een getrouwde man gekregen, die was gescheiden van zijn vrouw en nu woonden ze samen. Ik wenste ze al het geluk van de wereld toe en ik was blij dat ik nu helemaal van haar verlost was.

Weer voorzichtig aan een relatie toe

Na een half jaar besloot ik om mezelf te herpakken en me voorzichtig weer open te stellen voor iets dat op romantiek leek. Ik ging absoluut niet achter de vrouwen aan, maar ik wees ze ook weer niet direct af. Met de one-night-stands was ik gestopt, want dat voegde verder niets toe, behalve dan dat ik seks had. Maar dat kon ik ook met mijn rechterhand hebben, dus dat was geen bittere noodzaak voor me.

Ik kwam Nicole tegen op een rommelmarkt

Dat was zo ongeveer het moment dat ik Nicole ontmoette. Een knappe blonde vrouw van 24 jaar, een jaar jonger dan ik, en het klikte meteen. Ik ontmoette haar op een rommelmarkt waar we allebei interesse bleken te hebben in eenzelfde LP. Het was er eentje waar ik al een tijdje naar op zoek was en het verbaasde me hogelijk dat zo’n knappe jonge vrouw als Nicole zich überhaupt met LP’s bezighield. Een beetje stereotyperend, want waarom zou dat niet zo zou, maar op dat moment vond ik het op z’n minst verrassend.

Ik wilde gaan bieden, maar ik zag hoe gelukkig ze keek naar de LP en besloot om het aan haar te laten. Ze maakte nog net geen vreugdesprongetje en de prijs was aangenaam omdat we niet hadden besloten om te gaan bieden. Ze deed de LP in een boodschappenkarretje en ik zag dat ze er al meer gescoord hadden, die aardig overeenkwamen met mijn muzieksmaak.

 
 

Milffinder
 
 

Pagina 2 van dit erotische verhaal

Visited 556 times, 3 visit(s) today
From:
Date: december 12, 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *