Flirten met oma's
Online Lingerie- en Latex Shop
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Passievolle en opwindende sex in een hotelkamer

0 views
0%

Onverwachte sex in een hotelkamer

De mooie Kate wist niet wat haar overkwam toen er een man gekleed in een chauffeursuniform bij de receptie van haar bedrijf stond. Ze was naar beneden gelopen en de man zei dat hij de opdracht had om haar op te halen en naar een plek te brengen waar hij verder niets over kon zeggen. De receptioniste keek haar met een grote glimlach aan en zei:

“Het ziet er naar uit dat iemand een verrassing voor je geregeld heeft. Er is net in je agenda gezet dat je vrij bent en de CFO schijnt ervan af te weten en heeft ervoor gezorgd dat je zonder problemen weg kan.”

Er staat een limousine op haar te wachten

“Maar ik ben nergens op gekleed en ik hou niet zo van verrassingen”, probeerde ze nog, maar de receptioniste wist haar ervan te overtuigen dat ze gewoon mee moest gaan. Als het niets was dan kon de chauffeur altijd nog rechtsomkeer maken. Ze had een vaag idee dat haar echtgenoot misschien wel iets met deze verrassing te maken kon hebben en ze besloot om er in mee te gaan. Het was een vrijdagmiddag en stiekem vond ze het wel spannend, ondanks dat ze een hekel had aan verrassingen.

Ze was blij dat ze die dag super netjes gekleed was, haar definitie van “ik ben nergens op gekleed”, omdat ze een belangrijke vergadering zou hebben, maar die bleek opvallend genoeg gecanceled te zijn. Ze had het idee dat iedereen in het bedrijf van de romantische verrassing wist, behalve zij.

Een heerlijke lunch met champagne

Het was een korte rit met de limousine, want binnen 10 minuten stond ze voor één van de duurdere hotels van de stad. Ze werd bij de deur al opgevangen door iemand van het hotel en naar het restaurant gebracht waar een prachtig gedekte tafel op haar stond te wachten. Er stond een fles champagne op tafel en toen ze goed en wel zat, kwam inderdaad haar man binnenlopen.

Ze voelde de kriebels in haar buik en ze was na al die jaren huwelijk nog steeds dolverliefd op hem. Dat kwam mede omdat hij haar vaker wist te verrassen en onder het woord romantiek was zijn naam te vinden in het woordenboek. Het werd een heerlijke lunch en ze begon al opgewonden te raken, want ze wist wat er ging volgen. Tenminste, als ze het goed ingeschat had.

De knappe blonde vrouw wist zeker dat ze sex in een hotelkamer gingen hebben, alleen wist ze nog niet wanneer. Misschien dat hij na de lunch nog iets anders op het programma had staan of dat ze gelijk de lift pakten naar hun etage. Het eerst bleek het geval te zijn, want na de lunch kwam de chauffeur binnenlopen en samen met haar echtgenoot stapten ze in de limousine. Ze was nu echt nieuwsgierig geworden wat ze gingen doen en het bleek eigenlijk heel simpel, maar super romantisch te zijn.

Een romantische strandwandeling

Ze gingen naar het strand waar op dat moment weinig mensen waren en begonnen aan een strandwandeling, één van haar favoriete bezigheden om haar hoofd leeg te gooien. Het was echter een aparte strandwandeling, want haar man bleef spullen vinden onderweg. Eerst kwam hij een fles wijn tegen, toen een plastic zak met twee glazen erin, vervolgens een doosje met wat kaasjes en om het af te maken een prachtig ingepakt doosje waarin twee kaarten voor een luxe-cruise zaten en een prachtige halsketting. Ze was al een tijdje toe aan een vakantie, want dat was door haar harde werken de afgelopen jaren er een beetje bij ingeschoten.

Ze vond het heerlijk hoe hij het had opgezet en ze lagen lekker in de duinen, dicht tegen elkaar aan, te genieten van de wijn en het uitzicht. Ze voelde de stijve pik van haar man tegen haar kontje aan en ze besloot om iets te doen wat totaal buiten haar comfortzone was, maar vanaf het moment dat de lunch begon was ze al opgewonden.

Keurige echtgenote gaat buiten haar comfortzone

Nadat ze de fles wijn hadden leeggedronken en hadden genoten van de heerlijke kaasjes, keek de knappe echtgenote om zich heen en al snel wist ze welke kant ze op moest om een goed plekje te vinden waar ze haar plannetje ten uitvoer kon brengen. Ze stond op, pakte de hand van haar man vast en trok hem achter zich aan, een klein duinpaadje op. Het koppel liep een eindje de duinen in en dit keer was het haar man die een verrassing zou krijgen.

Nadat ze op een plek waar aangekomen waar het er uitzag alsof ze het rijk voor zich alleen hadden, keek de mooie echtgenote nog één keer goed om haar heen of er geen toevallige passanten in de buurt waren en gaf haar man een passievolle zoen op zijn mond die een beetje argwanend beantwoord werd. Vervolgens ging ze op haar knieën en haar man keek haar vol ongeloof aan. Dit was iets dat hij totaal niet had verwacht van zijn keurige echtgenote.
 
 

 
 

Ze pijpt haar man in de duinen

Niet dat ze hem nooit pijpten of iets dergelijks, integendeel, maar dat was altijd in de veiligheid van hun slaapkamer of ergens anders in het huis als ze in een echt geile bui was. Dat ze nu zijn broek aan het losknopen was in de duinen waar er altijd een kans was, hoe klein ook, op ontdekking was totaal tegen al haar principes in. De knappe blonde echtgenote was ook bloednerveus en het liefst was ze opgestaan en hard weggerend, maar er had zich een opwinding van haar meester gemaakt die de overhand had gekregen.

Ze haalde zijn mooie pik uit zijn broek en keek nog heel even met haar prachtige blauwe ogen omhoog en sloot toen haar lippen om zijn eikel. Ze proefde zijn opwinding, want het voorvocht vloeide rijkelijk toen ze langzaam met haar hoofd heen en weer begon te gaan. De knappe echtgenote raakte zelf ook steeds meer opgewonden want ze vond het altijd heerlijk om haar man te pijpen en de hele situatie, dat ze in de duinen op haar knieën zat met een pik in haar mond, zorgde voor een extra erotische dimensie.

Normaal nam ze de tijd voor het pijpen en liet ze haar man genieten zoals hij ook bij haar deed als hij haar aan het beffen was, maar het was nu toch anders. Ze wilde haar man snel klaar laten komen, want het leek wel alsof ze overal geluiden hoorden en ze was doodsbang dat er opeens een boswachter of een geïnteresseerde voorbijganger voor hun neus zouden staan. Dat was een ongegronde angst want het was op een tijdstip dat het al niet druk was op het strand, maar daar was het weer ook niet echt naar. Het plekje dat ze uitgezocht was lastig te vinden als je niet op zoek was, dus ze had rustig de tijd kunnen nemen.

Zijn zaad doorslikken; de opwinding wordt groter

Haar man was niet alleen verrast doordat hij in het openbaar gepijpt werd door zijn vrouw, maar ook dat ze er vaart achter zette. Niet dat hij het een probleem vond, want hij was ook super opgewonden en om eerlijk te zijn kon hij niet wachten totdat hij in haar mond klaar ging komen. Zijn echtgenote had ondertussen de onderkant van zijn pik met één van haar handen vastgepakt en begon hem af te trekken, terwijl ze hem aan het pijpen was. Ze ging steeds sneller met haar hoofd heen en weer en na een minuut of zeven voelde hij zijn orgasme opbouwen vanuit zijn tenen. Hij pakte het hoofd van zijn vrouw vast, die dat gewillig toeliet en spoot haar mond vol met zijn zaad. Ze slikte alles keurig door en ze voelde een golf van genot door haar lijf gaan.

Het scheelde niet veel of ze was zelf klaargekomen, terwijl ze haar kutje nog niet eens had aangeraakt. Er kwam een waas van seksueel verlangen voor haar ogen en ze bleef de pik van haar man zachtjes pijpen om hem stijf te houden. Ondertussen had ze het rokje van haar mantelpakje een stukje omhoog gedaan en was met haar hand in haar onderbroekje gegaan. Ze begon langzaam over haar clitoris te wrijven en waar ze eerst nog de spanning voelde van het betrapt worden, had ze nu alle voorzichtigheid in de wind geslagen.

Ze wil geneukt worden

Nadat ze ervoor gezorgd had dat de pik van haar man keihard bleef ging ze staan en trok ze haar rokje omhoog. Ze was tegen de boom aan gaan leunen en stond met haar benen een beetje wijd en keek achterom naar haar man en vroeg alleen maar:

“Neuk me alsjeblieft?”

Haar echtgenoot nam niet eens de moeite om haar onderbroekje uit te trekken, maar deed die gewoon opzij en stootte zijn pik in haar kletsnatte kutje. Dat was het moment dat haar orgasme, die ze had opgebouwd, keihard toesloeg. Ze stond trillend klaar te komen en ze was blij met de steun die ze van de boom had en haar man die haar stevig om bij haar middel had vastgepakt.

“Blij me neuken, niet stoppen.”

Een multipel orgasme met een daverend einde

Het kwam een beetje moeizaam uit haar mond en haar echtgenoot had heel veel zelfbeheersing moeten hebben om op dat moment daadwerkelijk te moeten stoppen. Het was zo nieuw voor ze en geil dat zijn pik het denkwerk bij hem had overgenomen en voor een soort van dierlijke lust had gezorgd. Hij neukte zijn vrouw stevig door en hij voelde hoe ze bleef klaarkomen. Het werd af en toe wat minder, maar hij voelde hoe haar orgasme in heftig weer toenam, als hij langs haar G-Spot kwam of heel diep in haar stootte.

Hij wist dat ze dit niet heel erg lang vol ging houden en hij gelukkig ook niet, want ondanks dat hij al een keer was klaargekomen, voelde hij het weer borrelen. Hij bleef haar hard neuken en ze moest alle moeite doen om een beetje te blijven staan en ze was blij toen ze voelde hoe hij zijn hete zaad in haar spoot. Dat was het moment dat het zwart voor haar ogen werd van het genot dat door haar lijf schoot en ze kwam weer een beetje bij in de sterke armen van haar echtgenoot.

Hele weekend erotische sex in een hotelkamer

“Ik denk dat het tijd wordt om weer terug naar het hotel te gaan, want ik moet echt even in bad”, was het eerste dat ze zei en vervolgens zoende ze haar man vol op zijn mond. Ze stonden als verliefde tieners te zoenen in de duinen en dat moet een vreemd gezicht zijn geweest. Een keurige nette man in pak, waarvan de pantalon op zijn enkels hing en een nette vrouw in een mantelpakje waarvan het rokje om haar middel zat.

Daar kwamen ze zelf ook achter en ze fatsoeneerden zich zo goed en kwaad als het ging en liepen richting de plek waar ze limousine hen op zou komen halen. Haar man had nog een verrassing gepland, maar die kon verplaats worden naar de volgende dag. Ze reden linea recta naar het hotel toe, waar ze uitgebreid in de jacuzzi gingen liggen.

Het hotelbed was zo uitnodigend, dat ze besloten om eerst een klein dutje te gaan doen voordat ze aan de erotische sex in een hotelkamer zouden gaan beginnen. De stijlvolle echtgenote had ondertussen begrepen dat de verrassing het hele weekend ging duren en ze had voorzichtig geopperd dat ze ook gewoon het hele weekend in de hotelkamer konden blijven. Dan lieten ze het eten gewoon op de kamer brengen.

“Die ervaring in de duinen heeft me aardig uit mijn comfortzone gehaald en dat voelde goed. Misschien dat we wat meer kunnen gaan experimenteren want ik moet zeggen dat ik nog steeds heel erg opgewonden ben”, zei ze en haar man was gelijk verkocht.
 
 

BE2 Online Dating
 
 

Visited 732 times, 7 visit(s) today
From:
Date: februari 2, 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *