Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Twee knappe rijpe vrouwen hebben erotische lesbische sex

0 views
0%

Vriend ging vreemd

“Jeezus Darla, wat is er met jou aan de hand”, vroeg Magdalene toen ze bij haar vriendin in de keuken stond. Ze zouden een wijntje gaan doen in de stad, maar zo te zien was Darca daar niet echt voor in de stemming.

“Die klootzak heeft zijn spullen gepakt en is bij zijn directe vrouwelijke collega ingetrokken. Hij was aan iets anders toe.”

“Ik neem aan dat je met klootzaak, Jacques, bedoeld”, vroeg Magdalene voorzichtig. Voor zover ze wist was hij het laatste vriendje van haar blonde vriendin. Voor zover de knappe rijpe vrouw het zich kon herinneren, was dit één van de eerste keren dat haar vriendin aan de kant werd gezet. Normaal was zij altijd degene die het uitmaakte omdat het haar begon te vervelen. Darla viel voornamelijk op een stuk jongere mannen, die maar wat graag door een geile oude vrouw met grote tieten verwend wilden worden. Jacques bleek ook op de nominatie te hebben gestaan om de wacht aangezegd te worden, maar hij was Darla net even voor geweest.

Twee rijpe vrouwen hebben lesbische sex

De knappe rijpe vrouw had dan ook niet al teveel medelijden met haar vriendin, die nogal van drama hield. Darla merkte dat de aandacht van haar beste vriendin begon te verslappen en stond daarom demonstratief op en liep naar de slaapkamer, waar ze een beetje snikkend op haar bed ging zitten. Magdalene wist precies wat er nu ging gebeuren en dat vond ze helemaal niet erg. Als Darla even geen vriend had, dan wilde ze lesbische sex met haar beste vriendin hebben.

Magdalene ging er altijd in mee, want stiekem was ze een beetje verliefd op haar vriendin, alleen wist ze dat het nooit wat zou gaan worden. Zij was te serieus en Darla was juist het tegenovergestelde, te losbollerig. Dat maakte Magdalene op dit moment even niet uit, want ze was opgewonden geraakt van de gedachte aan lesbische sex met haar vriendin. Ze begon Darla te troosten en al snel waren de twee geile vrouwen intens aan het zoenen en gaf Darla zich helemaal over. Magdalena deed haar topje naar beneden en voelde het genot door haar lichaam gaan toen ze met haar mond richting de hele grote borsten van haar vriendin ging. Ze begon aan haar tepels te zuigen, iets dat Darla niet onberoerd liet. Die begon zachtjes te kreunen en drukte haar tieten stevig tegen het gezicht van haar beste vriendin aan.

Blondine beft haar vriendin naar haar eerste orgasme

Darla stopte alleen om zichzelf uit te kleden en Magdalena van haar kleren te ontdoen. Ze drukte één van haar grote tieten tegen het kutje van haar beste vriendin en begon haar vervolgens te beffen. Magdalene voelde de ene na de andere golf van genot door haar lichaam schieten en ze moest haar uiterste best doen om niet gelijk klaar te komen. Darla voelde dat haar beste vriendin alles in het werk stelde om haar orgasme tegen te houden, dus gooide ze er een schepje bovenop. Ze vond het heerlijk als Magdelene klaarkwam en ze moest voor zichzelf toegeven dat ze snel de tong van haar beste vriendin op haar kutje wilde voelen.

Ze ging nog een paar keer stevig met haar tong over de clitoris van Magdelene heen en voelde hoe haar beste vriendin keihard klaarkwam. Ze drukte haar dijen stevig tegen het hoofd van Darla aan en ontspande pas toen haar orgasme langzaam minder werd. Ze nam geen tijd om even bij te komen, maar dook op haar beurt op het kutje van de knappe blonde vrouw en begon te beffen. Ze voelde niet alleen genot, maar ook liefde door haar heen gaan. De knappe brunette kreeg altijd vlinders in haar buik als ze sex met Darla had, maar ze wist dat er geen toekomst inzat, dus genoot ze van het moment.

De twee mature milfs gaan helemaal los

Op dit moment was het belangrijkste dat Darla klaar zou gaan komen en dat ging Magdalene net zo makkelijk af als haar vriendin. Darla lag te kronkelen op bed en na een paar minuten kwam bij haar ook alle seksuele spanning eruit en bolde ze haar rug toen ze hard klaarkwam. Normaal zou het nu tijd voor de twee knappe rijpe vrouwen zijn om te stoppen en bij te komen, maar dit keer was het anders. Zowel Darla als Magdalene voelden het en gingen een stapje verder. De mooie brunette was een klein beetje dominant en Darla was op haar beurt onderdanig, een perfecte combinatie, maar daar was de knappe blondine nog niet achtergekomen. Magdalene pakte het hoofd van Darla vast en drukte die stevig tegen haar tieten aan.

“Ik ga me zodirect omdraaien en dan ga jij m’n kutje van achteren likken, begrepen?”

Darla knikte alleen maar en deed gelijk wat van haar gevraagd werd toen Magdalene zich omgedraaid had. Darla sloofde zich extra uit en likte niet alleen het kutje van Magdalene, maar ging met haar tong ook over het kontgaatje van haar heen. Magdalene begon hard te kreunen, want dit was een onverwachte wending. Darla had nog nooit haar kontje gelikt en zij had het op haar beurt niet gevraagd. Ze wist echter dat het niet de laatste keer zou zijn dat dit zou gaan gebeuren. Als Darla het weer eens ging uitmaken met een nieuw vriendje, dan kon ze er zeker van zijn dat het nog een keer ging gebeuren.

Ze komen tegelijkertijd klaar en de liefde bloeit op

De twee rijpe vrouwen waren ultiem van elkaar aan het genieten en ze kwamen tegelijkertijd klaar toen ze met hun kutjes tegen elkaar aan het schuren waren. De twee vriendinnen waren nu aardig uitgeput en lagen in elkaars armen bij te komen. Magdalene wist dat snel het moment zou komen dat ze zich weer zou gaan aankleden en naar haar eigen huis zou gaan. Er gebeurde echter iets waardoor haar hart oversloeg. Darla keek haar verliefd aan en vroeg met een timide stemmetje: “zou je bij me willen blijven Magdelene, ik voel vlinders in m’n buik en die komen door jou. Ik zou het heel fijn vinden als we bij elkaar blijven.” Ze viel even stil, maar ging snel door in de defensieve modus: “ik weet dat je verliefd op me bent en ik heb daar nooit aan toegeven. Ik begrijp maar al te goed, als je er geen zin in hebt. Weet in ieder geval dat ik niet met je gevoelens aan het spelen ben, dit voelt echt.”

Magdalene zei niets, maar kuste haar beste vriendin en haar beste minnares vol op haar mond en streek Darla zachtjes door haar haar.

“Ik zou niets liever willen lieveling. Ik wil alleen niet gekwetst worden, dus je moet zeker weten dat je verder met me wil gaan, anders gaan we er niet eens aan beginnen.”

Darla keek haar een beetje onwennig aan en zei: “ik weet het zeker, maar ik heb wel een klein vraagje. Als ik zin heb in een grote pik, zonder dat ik verliefd wordt op een man, mag dat?”

Magdalene begon hard te lachen en kuste haar vriendin op de mond. “Natuurlijk mag dat schat, ik heb ook af en toe behoefte aan een lekkere grote lul. Dan gaan we met z’n tweeën een man versieren en die helemaal uitwonen. Lijkt je dat wat?”

Visited 622 times, 4 visit(s) today
From:
Date: maart 27, 2020

2 thoughts on “Twee knappe rijpe vrouwen hebben erotische lesbische sex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *