Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Mijn mooie blonde vrouw heeft altijd wel zin in seks

0 views
0%

De mooie blonde vrouw op het feestje

Ik heb mijn mooie blonde vrouw ontmoet op een feestje bij één van mijn platonische vriendinnen. Ze was de nicht van de beste vriendin van degene die het feestje gaf, en ze voelde zich net als ik een beetje onwennig. We raakten toevallig in gesprek, toen we allebei in de keuken stonden om een drankje in te schenken. Ik was hyper nerveus, want deze mooie blonde vrouw was duidelijk een paar klassen te hoog gegrepen voor mij. We raakten in gesprek en ik was er de hele tijd van overtuigd dat ze alleen met me aan het praten was omdat ze, net als ik, ook weinig mensen kenden op het feestje.

Nadat we een uur aan elkaars lippen hadden gehangen en de muziek harder gezet werd omdat het blijkbaar tijd om te dansen was, liep ze naar haar nicht en begon een kort gesprekje met haar. Ik zag dat ze naar me wees en dapper als ik was, zwaaide ik naar de twee vrouwen en toverde met enige moeite een grote ontwapenende glimlach op mijn gezicht. Ik wist absoluut niet waar ze het over hadden, maar het feit dat ze al naar me wees, was in mijn gedachten een goed teken.

Een wandeling op een zwoele zomeravond

Dat bleek zowaar ook zo te zijn, want een paar minuten later stonden we buiten en begonnen aan een heerlijke wandeling. Het was een mooie zomeravond en aangezien Janet, mijn gezellin, absoluut niet bekend was in mijn stad, nam ik haar mee naar een groot park dat in de buurt lag. Het was nog steeds licht en het mooie zomerweer had ervoor gezorgd dat we niet de enige bezoekers waren. Her en der zaten groepjes mensen te praten en waren er meer mensen op het idee gekomen om te gaan wandelen.

Tijdens de wandeling raakten we niet uitgepraat en het bleek dat we een heleboel overeenkomende interesses hadden in muziek, boeken en maatschappelijke opvattingen. Na een lange wandeling begon het donker te worden en ik wilde absoluut niet dat ons samenzijn zou stoppen, dus stelde ik voor dat we nog ergens iets te drinken gingen halen. Ik kende een tentje waar ze tot laat een terras open hadden en al snel zaten we aan een drankje en bleven we onverminderd praten.

Ik had haar wel gevraagd of ze niet terug moest naar het feestje om met haar nicht mee naar huis te gaan, maar dat bleek niet het geval. Ze was in de stad vanwege een zakelijke afspraak en aangezien die op vrijdag was, had ze er twee dagen tegenaan geplakt. Eentje om haar familie te bezoeken en eentje om naar een paar van de mooie musea te gaan die zich in onze stad rijk is. Ze had een hotel genomen omdat haar nicht nogal krap woonde en ze geen zin had om bij haar tante te blijven slapen, want dan kwam ze daar nooit meer weg.

Spontaan verliefd en mee naar haar hotel

Ik werd steeds verliefder op haar naarmate de avond vorderde, maar wist dat keurig weg te stoppen, want ik kon me niet voorstellen dat zij geïnteresseerd in mij was. Voor haar was het waarschijnlijk een manier om een gezellige avond te hebben, voordat ze haar hotel ging opzoeken. Naderhand vertelde ze me dat zij er precies hetzelfde over dacht en maar zat te wachten tot ik aanstalten zou maken om mezelf op z’n minst als gids aan te bieden voor de volgende dag. Ze had ook vlinders in haar buik en als ik haar daar op het terras vol op haar mond had gezoend, dan had ze het absoluut niet erg gevonden.

We zaten daarom lekker langs elkaar heen te darren en we waren druk bezig om de klik die er was, gezamenlijk te negeren. Het begon een beetje laat te worden en Janet besloot dat het tijd werd om naar haar hotel te gaan, want ze had een hele planning voor de volgende dag. Ze hoopte nog steeds dat ik iets zou ondernemen, maar verder dan: “ik loop graag met je mee naar je hotel”, kwam ik op dat moment niet.

Zij is net wat minder verlegen dan ik ben

Janet, die uiteindelijk net iets minder verlegen bleek te zijn dan ik, pakte halverwege mijn hand vast en een straat verder stopte ze plotseling en draaide zich naar me om. Ze keek me diep in mijn ogen aan en ik begon me af te vragen wat ik fout had gedaan, totdat ik het volgende moment haar lippen op die van mij voelde. Ik stond te trillen op mijn benen en het enige dat ik kon doen om niet om te vallen, was haar stevig tegen me aandrukken. Haar grote borsten drukten tegen mijn borstkas aan en ondanks de zenuwen die door mijn lijf gierden, kreeg ik een stijve penis. Hoe kon het ook anders met z’n mooie vrouw.

Het kon niet anders dan dat ze het voelde en ik was net aan het bedenken hoe ik ervoor kon zorgen dat mijn erectie niet tegen haar aandrukte, toen ze haar onderlichaam nog steviger tegen me aandrukte en me vol passie opnieuw begon te zoenen. Mijn besef van tijd was verdwenen en ik had het gevoel dat we urenlang op het midden van de straat stonden. We waren in een roes terechtgekomen die ik niet kende en pas toen een grappenmaker voorbijliep en vroeg of we niet een kamer moesten gaan huren, kwamen we weer met beide benen op de grond terecht.

“Ik denk dat ik het heel erg fijn zou vinden als je met me mee zou gaan naar mijn hotelkamer”, zei de mooie blonde vrouw met een hese stem en ik in mijn spontaniteit flapte ik er wat zenuwachtig uit:

“Je denkt?”

Zoenen op straat en een donker steegje

“Ik weet het zeker, flapdrol”, zei Janet, die plotseling een stuk zelfverzekerder overkwam en een wat mysterieuze glimlach op haar gezicht had gekregen. Met enige moeite wisten we haar hotel te halen, onderbroken door spontane tongzoensessies en een klein donker steegje, waar ze me niet alleen heftig begon te zoenen, maar ook met haar hand over mijn kruis aan het wrijven was. Dat was pas echt het moment dat het volledig tot me doordrong dat ik seks met deze heerlijke vrouw ging hebben. Ja, ik kan inderdaad een flapdrol zijn als het gaat om subtiele hints van een vrouw en deze was echt niet subtiel, net zo min als alle andere die ze afgegeven had in onze wandeling richting haar hotelkamer.

Een mooie blonde vrouw in een hotelkamer

We moesten op de bovenste verdieping zijn van het hotel en we wisten in de lift met moeite van elkaar af te blijven. We hadden de deur nog niet achter ons dichtgedaan of ze trok haar zomerjurkje over haar hoofd heen en stond vervolgens in haar sexy lingerie voor me.

“Wat ben jij een mooie vrouw”, was het eerste dat over mijn lippen kwam en ik zag dat haar blik veranderde en haar glimlach haar gezicht nog mooier maakte. Ze was nogal onzeker over haar lichaam en haar grote borsten. Ze had al een aardige vulling op de middelbare school en haar bijnaam op de middelbare school, onder de meisjes, was koe. Vanwege haar grote uiers hadden ze haar fijntjes wijsgemaakt.

Dat was een aardige aanslag op haar zelfvertrouwen geweest en pas later had ze begrepen dat het was omdat ze alle populaire jongens achter zich aan had lopen, vanwege haar grote voorgevel. Daar was ze trouwens absoluut niet mee bezig geweest, want ze was totaal gefocust op haar schoolresultaten. Ze wilde neurologe worden en dat was haar na hard studeren gelukt. Ze was cum laude geslaagd en pas daarna aan een relatie begonnen omdat ze zichzelf wat meer tijd ervoor gunde.

Zij is ook spontaan verliefd op mij

Tijdens onze gesprekken van die avond had ze me verteld dat het op een fiasco was uitgelopen, omdat de man waarmee ze serieuze plannen had, nogal van het vreemdgaan bleek te zijn. Dat had voor een aardig trauma gezorgd en ze had zich vervolgens op haar werk gestort. Ze had ook nooit verwacht dat ze zich bij mij zo zou laten gaan, maar het bleek dat vanaf het moment dat we elkaar tegen waren gekomen in de keuken ze gevoeld had dat ik te vertrouwen was en ondanks dat ze nooit had geloofd in spontane verliefdheid, was ze tegen de tijd dat we op het terras waren aangekomen totaal verkocht.

Ze had zich ingehouden omdat ze absoluut niet kon peilen hoe ik over haar dacht, terwijl ik haar het liefst in mijn armen had genomen en met haar de horizon tegemoet was gelopen. Maar ik was nogal goed in het verbergen van mijn emoties, dus had ze het idee gekregen dat ik haar niet echt zag zitten. Ze besloot de proef op de som te nemen op weg naar het hotel, want ze wilde op z’n minst een nacht met me doorbrengen, zonder dat ze enige hoop had dat het iets zou worden. Iets dat ze normaal nooit zou hebben gedaan, want ze was niet van de one-night-stands.
 
 

 
 

Ze trekt me af onder de douche

“Dat hoort een vrouw graag”, had ze gezegd, terwijl ze mijn broek begon los te knopen, want ik was te gebiologeerd door haar grote borsten en dat terwijl ze haar bh nog niet eens had uitgedaan. Ik liet me meer dan gewillig uitkleden door haar en uiteindelijk stond ik naakt voor haar, met een penis die dapper de lucht in wees.

“Jij hebt een hele mooie pik”, zei ze terwijl ze eroverheen wreef, terwijl we weer aan het zoenen waren. Dit keer hield ze het echter kort, want ze had al een hele tijd geen seks gehad en ze ontplofte zowat. Ze draaide zich naar me om en het bleek de bedoeling te zijn dat ik haar bh-bandjes losmaakte. Dat ging na enig gefriemel goed en nadat de bh op de grond was beland, draaide ze zich om en keek met een verrukt gezicht naar mijn blik.

Ik ben een liefhebber van grote borsten en die van haar waren een soort van de Heilige Graal voor mij. De mooie blonde vrouw had een paar prachtige grote borsten en pas nadat ze had gezegd:

“Je mag ze wel vastpakken, ze bijten niet”, legde ik mijn handen erop en begon erin te kneden. Ik heb twee keer een relatie gehad en wat wisselende sekscontacten, maar ik had nog nooit seks gehad met zo’n knappe vrouw en ik was doodsbang dat ik alles zou verpesten.

“Als je er even af kan blijven”, had ze met een glimlach op haar gezicht gezegd, “dan gaan we even de badkamer in om te douchen, want door het warme weer voel ik me wat zweterig.”

Met pijn in mijn hart liet ik haar grote borsten los, maar vanaf dat moment werd het alleen maar beter. We stonden samen onder de douche en nadat we elkaar hadden ingezeept, pakte ze mijn pik vast en begon me af te trekken.

“Ik wil lekker lang van je gaan genieten, de eerste keer dat we gaan neuken, dus ik haal even de druk van de ketel, anders kom je al over mijn borsten klaar voordat we echt zijn begonnen.”

Op zich leek me dat helemaal niet zo’n slecht plan en net toen ik daar over na begon te denken, begon ze me sneller af te trekken, terwijl ze zich stevig tegen me aandrukte.

“Dan ga je die lekkere pik van je zo in mijn kutje stoppen en ga je me een heel gelukkige vrouw maken. We hebben de hele nacht om elkaar te ontdekken en ik wil alles met je doen.”

Janet bleek van praten te houden tijdens de seks, iets wat ik eigenlijk nooit had meegemaakt, maar ik was vanaf het begin af aan verkocht. Ze voelde zich helemaal op haar gemak bij me en vertelde me altijd wat ze precies met me ging doen en daar raakte ik alleen maar meer opgewonden van. Nadat ze me verteld had dat ik haar tussen haar grote borsten mocht gaan nemen als ik haar kutje had volgespoten, kwam ik met een spontaniteit klaar die ik in lange tijd niet had gehad. Ze richtte mijn pik op haar buik en haar grote borsten en ik spoot een niet onaanzienlijke lading op haar, die helaas gelijk door de stralen van het water weer van haar weggespoeld werden.

Geen voorspel, gewoon neuken

Ik had nooit gedacht dat zo’n lieve vrouw zo geil en ondeugend zou kunnen zijn. Dat kwam volgens haar door haar voorliefde voor pornovideo’s die ze had opgebouwd, toen ze aan het studeren was. Dat was haar enige uitlaatklep op het gebied van seks als ze na een dag hard studeren voor zichzelf de tijd nam en uitgebreid ging masturberen voordat ze ging slapen.

Bij haar vreemdgaande vriend had ze die kant nooit laten zien, omdat ze zich toch ergens niet op haar gemak voelde bij hem. Dat kwam voornamelijk omdat ze voor zichzelf had besloten dat ze een relatie moest hebben en niet echt de kat uit de boom had gekeken als het ging om een goede relatiegenoot. Ze was min of meer met de eerste de beste gegaan die interesse in haar had getoond en dat was uiteindelijk op een drama uitgelopen. Bij mij had ze zich totaal op haar gemak gevoeld, zeker toen ze door had gekregen dat het voor mij absoluut niet om een one-night-stand ging.

Nadat ik was bijgekomen van mijn heftige orgasme, trok ze me met enig geweld de douche uit en sleurde me nog net niet op het bed. Ik wilde nog aan het voorspel beginnen maar weer kwamen er een paar woorden uit haar mond, die ik niet gedacht had ooit te zou horen uit zo’n lieftallig mondje:

“Fuck het voorspel, ik ben kletsnat en wil die grote pik van je in me. Neuk me naar een orgasme.”
 
 

 
 
 
De volgende pagina van dit seksverhaal

Visited 621 times, 5 visit(s) today
From:
Date: maart 17, 2023
Pornosterren: Sunny Hart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *