Flirten met oma's
Mature Zoekt
Download nu de hele video!

Sexy buurvrouw trekt me af en pijpt me in haar badkamer

0 views
0%

Sexy buurvrouw, naakt in de badkamer

Mijn sexy buurvrouw is getrouwd met een man die een stuk ouder is en het niet meer zo goed doet in bed. Dat had ze me verteld toen we koffie aan het drinken waren bij mij, en ze haar hard uitstortte. In het afgelopen jaren zijn mijn sexy buurvrouw en ik bevriend geraakt. Ik werk eigenlijk de hele week thuis en haar man zat de hele week op kantoor van zijn eigen bedrijf. Hij had nauwelijks tijd voor haar, want hij was gefixeerd op zijn omzet en winst.

Ze wordt verwaarloost

Tijdens één van die koffiebezoekjes, ging het verder dan ze van plan was geweest, want na een kwartier waren we niet aan ons tweede kopje koffie begonnen, maar lag ze met haar benen wijd op de bank en was ik haar aan het beffen. Ze kwam klaar als de brandweer, om het maar zo te zeggen, en ze moest even goed bijkomen, want het was haar eerste orgasme in een lange tijd door sex. De orgasmes tijdens het masturberen rekende ze even niet mee, want dan zou ze die van die ochtend ook meetellen.

Aangezien ze door haar man verwaarloost werd, had ze een verzameling seksspeeltjes online gekocht en ze vloog door de batterijen heen. Die had ze opeens een stuk minder hard nodig, want na onze eerste seksuele ervaring, begonnen we aan een seksrelatie. Normaal was mijn sexy buurvrouw zeer monogaam, maar ze had de afweging gemaakt of ze trouw zou blijven en weinig tot geen sex meer zou hebben of dat ze vreemd zou gaan en zich weer lekker in haar vel zou voelen zitten. De keuze voor de tweede optie was snel gemaakt, zeker nadat ik haar naar een zinderend hoogtepunt had gebeft.

Een sexrelatie met mijn sexy buurvrouw

Vanaf dat moment werden de koffiebezoekjes steeds talrijker, allemaal bij mij thuis, want ik was toch vrijgezel. Ze kon ongezien, voor de andere buren, via onze beide tuinen bij mijn achterdeur komen. Die had ik los zitten als ik een Appje had binnengekregen dat ze een bezoekje kwam brengen. De sex die we dan hadden was heel erg goed en we groeiden steeds dichter naar elkaar toe. Buiten de sex om, bleken we ook een emotionele klik te hebben en we wisten allebei dat het niet lang zou gaan duren voordat mijn sexy buurvrouw mijn nieuwe vriendin zou gaan worden. Beter gezegd, mijn nieuwe vrouw, want als we gingen samenwonen was ik van plan om haar gelijk ten huwelijk te vragen.

Ik sta onverwacht in haar badkamer

Dat kwam echter pas later, eerst vermaakten we ons uitstekend met de sex, die op sommige momenten best spannend was. Beter gezegd, we wisten het spannend te maken. Een voorbeeld daarvan is deze sexvideo, waarin te zien is hoe ik via het raam bij haar badkamer naar binnen gaat. Ze schrikt zich een ongeluk en is bang dat haar echtgenoot elk moment kan binnenkomen stormen, maar toch kan ze me niet weerstaan.

Ze pijpt me en trekt me af

Ze neemt mijn pik in haar mond en begint me te pijpen en ik merk dat ze haast heeft. Dat maakt het alleen maar nog lekkerder, want ze trekt alles uit de kast om me zo snel mogelijk klaar te laten komen. Dan kan ik weer terug hoe ik gekomen was en hoefde ze zich niet meer druk te maken of ze betrapt zouden worden. Ze pijpte me niet alleen, maar trok me ook snel af en ik voelde dat het inderdaad niet lang zou gaan duren.

Ik kom al snel klaar

Normaal kan ik mijn orgasme goed in bedwang houden, maar tegen het geweld van mijn sexy buurvrouw kon ik niet op. Ze bleef me geil aankijken, terwijl ze me aan het pijpen was en af en toe liet ze hem uit haar mond glijden en zei dingen als: “kom je klaar voor me lieverd”, “spuit je je zaad in mijn mond”, “ik wil het zaad van mijn echte man proeven” en nog meer opwindende teksten. Ze merkte dat ik me liet gaan en begon me nog sneller af te trekken. Dat was het moment dat ik klaarkwam en het zaad op haar handen begon te spuiten. Ze ging snel met haar hoofd naar mijn pik toe en slikte het resterende zaad in en ze likte vervolgens mijn pik helemaal schoon.

“En nu snel naar huis toe”, zei ze op een streng toontje, “morgenochtend ben ik weer bij je en heb toch wel de verwachting dat je mij net zo goed klaar laat komen als ik net bij jou gedaan heb.”

“Natuurlijk, liefde van mijn leven”, zei ik een beetje sarcastisch, “net alsof je ooit iets tekort gekomen bent bij me.”

Die avond kreeg ik nog een Appje van haar, waarop ze te zien was in de jacuzzi. Ze had een grote dildo gepakt en was aan het masturberen.

“Ik wil je in me voelen morgen”, stond erbij en ik dacht bij mezelf: “dat kan geregeld worden.”

Visited 1.049 times, 9 visit(s) today
From:
Date: mei 19, 2022

5 thoughts on “Sexy buurvrouw trekt me af en pijpt me in haar badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *