Download nu de hele video!

Aanstaande bruid heeft sex met een priester; haar zonden zijn vergeven

0 views
0%

Sex met een priester

Als je tegen Gia die ochtend had gezegd dat ze sex met een priester zou gaan hebben, dan had ze je vreemd aangekeken. Het klopte dat ze haar priester ging opzoeken, want ze wilde dat haar zonden vergeven zouden worden. Ze ging trouwen en het religieuze Zwaard van Damocles dat boven haar hing moest verdwijnen.

Ze kende de priester al vanaf haar vroege jeugd, want elke zondag ging ze naar de bijbelklas, vanaf het moment dat ze kon lezen. Ze was een devote vrouw die zoveel mogelijk probeerde te leven volgens de regels die God had gesteld. De mooie jonge vrouw had echter een misstap begaan, want ze had sex voor het huwelijk gehad met haar aanstaande man. Die was wel gelovig, maar niet zo enthousiast als zijn vriendin. Hij had gezegd dat ze het gewoon moest vergeten, want ze hadden naar zijn idee niets fout gedaan.

Priester manipuleert de aanstaande bruid

Ze gingen trouwen en dan zouden ze alle sex mogen hebben die je kan verzinnen, maar voor het huwelijk alleen haar handje vasthouden, dat zag hij niet zitten. Gia was nog wel maagd, want ze had zich in haar lekkere kontje laten neuken door haar verloofde, zodat haar maagdenvlies intact zou blijven.

Toch voelde ze zich schuldig en besloot om naar de priester te gaan, zodat haar zonden vergeven konden worden. Al vanaf het begin van het gesprek, vond ze dat Steve, de priester, een beetje vreemd aan het doen was. Ze had pas door wat hij echt van plan was, toen hij haar stevige vastpakte en de aangeboren onderdanigheid in Gia losmaakte.

Hij geilt op haar grote borsten

Het huilen stond haar nader dan het lachen, maar ze wist dat ze dit moest doorstaan om helemaal schoon het huwelijk in te gaan. Hij liep om haar heen en trok haar rok omhoog en haar truitje. Haar zware grote borsten waren verstopt in een degelijke bh, en hij kon niet wachten totdat hij ze eruit had gehaald en ze topless was. Ze wist vanaf dat moment dat ze sex met een priester zou gaan hebben en dat ze niets tegen zijn avances kan inbrengen, zonder voorbestemd te worden voor een eeuwigdurend verblijf in het huis van de Duivel.

Steve geilde al een tijdje op haar mooie grote borsten, maar had nog niet de mogelijkheid gehad om ze daadwerkelijk in zijn handen te hebben. Die mogelijkheid bood zich vanzelf aan, toen Gia voor hem zat en over haar zonden vertelde. Een kans die hij waarschijnlijk nooit meer zou krijgen. De priester hoefde zich niet druk te maken, dat ze uit de school zou klappen, want een korte monoloog over hel en verdoemenis, was voldoende om haar gewillig mee te laten doen.

Hij had al snel door dat ze van nature onderdanig was en daar maakte hij gelijk misbruik van. Hij wist dat hij vanaf dat moment alles met haar kon doen en dat beviel hem uitstekend. Hij was op zijn knieën gaan zitten, zodat hij beter kon zuigen aan haar tepels en bij haar kutje kon. De priester merkte dat ze opgewonden raakte toen hij haar clitoris aan het masseren was. Het duurde niet lang voordat haar lichaam begon te schokken en ze voor het eerst een echt orgasme had gehad, door iemand anders dan zijzelf.

Haar verloofde was het prototype van de “5 minuten man” en ze genoot tijdens die paar minuten van de sex, maar als hij klaargekomen was, dan was het over. Hij rolde om en liet zijn vriendin gefrustreerd achter.

Ze raakt opgewonden van de sex

De priester wist het echter voor elkaar te krijgen, zelfs zonder dat ze nog geneukt hadden. Ze voelde zich heerlijk en geil en ze wilde meer. Dat de priester haar geblackmailed had om sex met hem te hebben, had ze ergens diep weggestopt. Wat ze nu wilde was genieten van de pik van Steve en ervoor zorgen dat ze allebei klaar zouden komen.

Ze kleedde zich snel uit en schrok toen ze de grote pik van de priester zag. Die van haar verloofde haalde het bij lange na niet bij de pik waar ze nu naar keek. Steve zag dat ze even aarzelde en stelde haar gerust:

“gewoon doen wat in je opkomt, dan weet ik zeker dat je me heerlijk gaat pijpen.”

Gia had weinig ervaring met orale sex, want haar verloofde hield er niet van. Tenminste, hij hield niet van beffen, als hij gepijpt wilde worden, moest ze op haar knieën klaar zitten. Ze wist precies hoe ze hem binnen vijf minuten klaar kon laten komen en slikte automatisch zijn zaad door. Dat was het enige bekende voor haar en daar begon ze ook mee.

Ze leert hoe ze hem moet pijpen

De priester bleek echter een goede mentor te zijn als het om orale sex ging, want hij vertelde precies wat ze moest doen en na een paar minuten ging het als vanzelf. Ze zoog aan zijn grote pik, likte zachtjes aan zijn ballen en rimde zelfs zijn kont toen hij daar om vroeg. De knappe jonge vrouw had nooit verwacht dat ze zoiets zou doen, maar ze was zo opgewonden dat ze voor alles openstond.

Steve zei dat hij zeer tevreden was over het pijpen en dat zorgde ervoor dat Gia glom van trots. Ze had een ervaren man genot bezorgd en dat voelde goed. Wat nog beter voelde, was dat ze nu eindelijk zouden gaan neuken. Haar strakke kutje was kletsnat, zodat zijn grote pik er eenvoudig ingleed toen ze hem besteeg.

Ze neukt zichzelf naar een tweede orgasme

Ze was helemaal los en neukte zichzelf naar een tweede orgasme toe. De brunette vond het heerlijk om zo’n grote pik te berijden, want dan had ze zelf de controle over haar klaarkomen. Ze moest toegeven dat het wel vreemd was dat de sex langer dan vijf minuten duurde, maar ze had er geen enkel probleem mee.

Eindelijk kwamen al haar frustraties eruit en ze was blij dat de priester op deze manier haar zonden zou vergeven. Ze neukte hem net zolang totdat ze voelde dat zijn eikel begon op te zwellen en deed toen iets wat ze ooit in een sexfilmpje had gezien.

Hij komt klaar op haar gezicht en haar grote borsten

Ze ging als een echte slet voor hem zitten en Steve keek haar gelukzalig aan. Hij rukte een paar keer aan zijn pik en spoot vervolgens haar gezicht en grote tieten helemaal vol met zaad. Ze was vanaf het moment dat ze de eerste stralen op haar gezicht voelde gelijk verslaafd geraakt aan facials en cumshots. De mooie jonge vrouw kreeg nog een mini-orgasme, terwijl ze druk bezig was om al het zaad dat in haar mond gespoten werd, door te slikken.

Ze keek de priester aan en zoende hem spontaan op zijn mond. Die wist even niet hoe hij het had en dat het zeer aangenaam voor hem zou gaan worden.

“Ik denk dat ik elke week wel een paar zonden heb die ik moet opbiechten. Zouden we hier een vaste afspraak van kunnen maken, want dit is blijkbaar de enige manier om zonder zonden te zijn.”

“Kan je dat wel verenigen met je huwelijk en je toekomstige man. Dan wordt het echt vreemdgaan en je weet wat de Bijbel daarover te zeggen heeft.”

“Wie zegt dat ik ga trouwen?”, zei Gia en keek hem triomfantelijk aan. “Je hebt een kant van mij losgemaakt, waarvan ik niet eens wist dat ik die in me had”, zei ze terwijl ze langzaam aan de pik van de priester aan het trekken was. “Ik heb geen zin om een huwelijk in te gaan van een man die ik wel leuk vindt, maar niet echt van hou. En waar ik zeker niet van hou, is de vijf minuten sex.”

Het begin van een sexreis

Ze was ondertussen naast de priester gaan liggen en gaf een kusje op zijn eikel.

“Het zou betekenen dat ik nooit meer gebeft zou worden en dat wil ik toch echt meemaken en het liefst zo vaak mogelijk. Ik heb in een sexfilmpje gezien wat standje 69 is en die zou ik graag willen uitproberen, tenminste, als jij daar geen probleem mee hebt.”

Gia had de situatie volledig onder controle en was blij dat ze ook een dominante kant had. Ze zou alles wat met sex te maken had gaan onderzoeken in de komende tijd, want ze wilde zoveel mogelijk genieten.

Een reis waarbij de priester haar goed mee kan helpen.

Visited 363 times, 2 visit(s) today
From:
Date: maart 16, 2022
Pornosterren: Gia Paige / Steve Holmes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *