Flirten met oma's
Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Erotische spanning tussen stiefmoeder en stiefzoon bereikt hoogtepunt

0 views
0%

Echtgenoot heeft midlifecrisis

Tessa had het er zwaar mee. Haar echtgenoot, waar ze al 12 jaar mee getrouwd was, vond het nodig om zijn midlifecrisis uitbundig te vieren. Hij was van de één op de andere dag opeens op zoek naar zichzelf en kon dat het beste doen, door te gaan mediteren op een welness resort in Thailand. Hij had zijn goedlopende bedrijf verkocht, de helft van de opbrengsten op de rekening van zijn vrouw gestort en was op het vliegtuig gestapt. In het begin belde of mailde hij sporadisch en uiteindelijk na een jaar kreeg ze alleen nog informatie van zijn advocaat als het om de financiën ging.

Mooie stiefmoeder gaat scheiden

De mooie stiefmoeder was niet helemaal achterlijk, want ze had via via gehoord dat hij wat meer deed dan alleen mediteren. Hij zou er een groot huis op nahouden, waar geregeld een lading Thaise dames een bezoekje aan brachten. Hij had meer dan genoeg geld overgehouden, zelfs nadat hij de helft aan zijn echtgenote had gegeven, om lekker met pensioen te gaan. Ze had haar besluit genomen en de scheidingspapieren naar zijn advocaat gestuurd. Ze wilde het huis en de dure auto op haar naam hebben staan en het geld houden dat hij op haar rekening had gestort. Tessa kreeg verrassend snel een antwoord waarin stond dat op alle eisen werd ingegaan. De zaak lag nu bij de rechter, maar het zou geen maanden meer gaan duren, voordat ze zichzelf weer vrijgezel mocht noemen.

Ze had een stille hoop dat de scheidingspapieren haar man ervan zouden overtuigen dat het ernst was en dat hij per omgaande op het vliegtuig zou stappen en weer terug zou komen. Die hoop werd de grond ingeboord nadat ze een grote bruine envelop had gekregen van zijn advocaat. Daarin zaten alle papieren die nodig waren voor een scheiding. Ze hoefde alleen nog maar een handtekening te zetten.

“Dan maar snel over”, dacht ze bij zichzelf en nog geen anderhalf uur later lagen de ondertekende papieren weer bij zijn advocaat op zijn bureau. Daarna was ze de stad ingegaan en had zonder na te denken wat kleren gekocht, in de hoop dat het voor een beetje afleiding zou zorgen. Dat bleek niet het geval en ze besloot om richting huis te gaan en daar een fles wijn open te trekken. Ze had het nadenken over haar nieuwe situatie te lang uitgesteld omdat ze tegen beter weten in de hoop bleef houden dat hij bij haar terug zou komen.

Die avond zwolg ze in zelfmedelijden en ze had zelfs twee flessen wijn naar binnen gewerkt. Net voordat ze op de bank in slaap zou gaan vallen, liep ze richting haar slaapkamer en viel op bed in een diepe slaap. Ze werd pas tegen het einde van de volgende ochtend wakker met zowaar een kater, niet zo heftig, maar dat was een tijdje geleden. Nadat ze lekker had liggen relaxen in bad, trok ze haar huispak aan en besloot om die zaterdag helemaal niets te gaan doen. Ze had alle scenario’s de avond ervoor al zo’n beetje doorgenomen en ze had geen zin om haar hoofd op tilt te laten gaan.

Erotische spanning tussen haar en haar stiefzoon

Beneden aangekomen zag ze dat Jules, de zoon van haar toekomstige ex-man, aan de keukentafel zat en zijn lunch naar binnen aan het werken was. Ze had altijd een goede band met haar stiefzoon gehad, die nogal verlegen was. Het had haar een tijdje gekost om tot hem door te dringen, maar het was haar uiteindelijk gelukt. Ze konden over alles praten en ze zag dat hij bij haar zijn verlegenheid aan de kant had gezet. Tessa had hem verteld over de aanstaande scheiding en ze was even verrast toen hij had geantwoord dat het een heel goed plan was en dat hij lekker in Thailand moest blijven en niet meer terug hoefde te komen.

Hij had weinig tot geen contact meer met zijn zoon. Hij stuurde op zijn verjaardag en met kerst dure cadeaus op en dat was het een beetje. Net als zijn vrouw had hij zijn zoon niet onbemiddeld achtergelaten. Hij had hem eigenaar gemaakt van één van zijn andere bedrijven, een it-bedrijf waar ze aan zakelijke software werkten. Dat paste helemaal in het straatje van zijn zoon, die een begenadigd programmeur was. Hij deed het ook verrassend goed als CEO, ondanks dat hij wel eens gewild had dat een ervaren iemand hem zou begeleiden. In het begin had hij nog gehoopt dat zijn vader hem met raad en daad bij zou staan, maar na een emailuitwisseling liet hij die hoop varen. Zijn vader had gezegd dat hij het zelf moest uitzoeken en hem verder niet meer moest storen met vragen over het bedrijf.

Jules besloot om er het beste van te maken en dat ging hem, zoals gezegd, goed af. Hij wist het bedrijf winstgevend te houden en langzaam uit te breiden. Hij werkte minimaal 60 uur in de week en vaak zelfs meer, maar dat vond hij niet erg. Het werd een uitdaging voor hem om zijn vader te overtreffen en hij was hard op weg om die doelstelling te halen. Dat hij weinig tijd had voor sociale activiteiten boeide hem niet zo, want door zijn verlegenheid wist hij toch niet zo goed hoe hij zich moest gedragen en zeker niet hoe hij een vrouw moest verleiden. Die verlegenheid had hij trouwens niet op zakelijk gebied, want het personeel zag hem als een harde maar rechtvaardige baas. Als je het verprutste kreeg je nog twee kansen en dan was het exit.

Doordat hij weinig tijd overhad, was hij er nog niet aan toegekomen om op huizenjacht te gaan. Hij woonde nog steeds in het gastenhuis dat bij zijn ouderlijke huis lag en hij was eigenlijk zeer tevreden over zijn woonsituatie. Het was een groot gastenhuis met meerdere slaapkamers en van alle luxe voorzien. Op deze manier hadden hij en zijn stiefmoeder elk hun privacy, maar woonden ze toch dicht genoeg bij elkaar om elkaars gezelschap op te zoeken.

Zijn stiefmoeder vond het heerlijk dat hij nog niet van plan was om te vertrekken en ze vertroetelde hem zoveel als het kon. Ze deed zijn was en op de even avonden kookte zij, op de oneven avonden stond hij achter het fornuis. Hij kon goed koken, dus het was helemaal geen straf voor Tessa. Vooral op de zaterdagavond genoot ze van zijn aanwezigheid, want het was traditie dat ze na het eten op de bank gingen zitten en naar films kijken die ze allebei hadden uitgezocht. Ze hadden een overlappende smaak, dus konden ze elkaars films meestal wel waarderen. Er waren hapjes en lekkere wijn en vaak zaten ze tot laat op de bank nog te kletsen als ze de films gekeken hadden.

De knappe stiefmoeder had wel eens gevraagd of hij niet liever uit wilde gaan om, zoals ze het noemde: “achter de meiden aan te gaan.” Hij antwoorde steevast met: “ik heb de mooiste vrouw al naast me op de bank zitten, ik heb geen andere vrouw nodig.” Tessa vond dat schattig en na een paar keer vragen, liet ze het er maar bij. Blijkbaar voelde hij zich lekker in haar gezelschap en dat was wederzijds.

Ze merkte wel dat de aanstaande scheiding invloed had op hun relatie. Tessa wist niet precies hoe ze het moest omschrijven maar het leek wel alsof er een erotische spanning was tussen haar en haar 24-jarige stiefzoon. Ze lag vaak met zijn hoofd op haar schoot als ze naar een film aan het kijken waren en ze had af en toe gemerkt dat hij een stijve pik had gekregen. Hij deed zijn uiterste best om dat te verbergen, maar echt goed lukte hem dat niet. Tessa gooide het op zijn hormonen, die elke jonge man heeft en dacht er verder niet over na.

Keurige stiefmoeder kleedt zich gewaagder

Wat ze moeilijk voor zichzelf kon toegeven, was dat het stiekem wel opwindend vond. Een mooie jonge vent als Jules, die blijkbaar opgewonden van haar raakte. Ze begon zich heel voorzichtig anders te kleden op de zaterdagavond en dat ging niet zonder slag of stoot. Normaal kleedde ze zich nogal conservatief en veel kleding vond ze al snel te gewaagd. Toch had ze een paar rokken gekocht die een stuk korter waren dan ze normaal droeg en ze had zelfs twee paar bijpassende laarzen gekocht.

Ze merkte aan Jules dat hij dit wel kon waarderen en ze moest glimlachen toen hij op een middag, nadat ze samen had geluncht, opeens snel naar zijn eigen huis moest om iets te regelen. Ze had één van de nieuwe rokken met laarzen aangetrokken en een extra knoopje van haar blouse opengelaten. Jules begon nog net niet te stotteren toen hij naar haar keek en moest zijn best doen om geen rood hoofd te krijgen. Hij had zijn lunch sneller dan normaal naar binnen gewerkt en hij rende nog net niet het pad af naar zijn onderkomen.

Tessa had allang gezien dat hij een stijve pik had gekregen en ze wist donders goed dat het: “even iets regelen” betekende dat hij ging masturberen. Ze vond het vreselijk opwindend dat hij over haar zou denken, terwijl hij aan zijn pik aan het trekken was. De mooie stiefmoeder kreeg een beeld op haar netvlies waardoor ze zelf ook snel richting haar slaapkamer moest gaan. Ze nam niet eens de moeite om zich uit te kleden, maar trok haar rok omhoog en deed snel haar onderbroekje uit. Haar vibrator lag achterin het tweede laatje van haar kastje naast het bed, goed verborgen. Het kostte haar meer tijd dan haar lief was om het apparaatje te pakken, want de opwinding werd steeds groter. Ze slaakte een zucht van opluchting toen ze de vibraties op haar clitoris voelde en ze ging sneller dan ze normaal deed op en neer met de vibrator.

Masturberen voor een snel orgasme

Normaal nam ze de tijd om één keer in de week te masturberen, want ze wilde intens genieten van haar eigen quality time. In de eerste weken nadat haar man vertrokken was, had ze helemaal niet gemasturbeerd, terwijl ze toch een vrouw was die regelmatig sex wilde hebben. De teleurstelling dat ze als getrouwde vrouw op deze manier aan haar gerief moest komen, hield haar tegen. Nadat bleek dat haar echtgenoot niet binnen onafzienbare tijd terug zou zijn, had ze online een nieuwe vibrator gekocht en had de woensdagavond geprikt als haar speciale avond. Dan bleef ze zichzelf net zolang teasen met haar vibrator, tot ze het niet meer kon houden en een heerlijk orgasme kreeg.

Het masturberen was lekker, maar haalde het niet bij een echte penis en ze was niet van plan om een grote dildo te kopen als vervanging. Haar ex-man had best een aardige pik en ze moest voor zichzelf toegeven dat ze die wel erg miste. Dat verdween snel als haar hersens haar het beeld lieten zien van haar man die omringt was door Thaise vrouwen en blijkbaar erg aan het genieten was. Na driekwart jaar had ze dat beeld helemaal uit haar hoofd verbannen en werd er een blokkade opheft. Ze kon intenser genieten van het genot en de orgasmes en ze had zelfs al een paar keer online gekeken welke dildo het best bij haar zou passen. Ze wist dat het niet lang meer zou gaan duren voordat ze er eentje zou gaan bestellen.

Dit keer was er echter een drang om klaar te komen, die ze maar weinig had meegemaakt. Ze zag hoe Jules naakt voor haar stond met zijn pik stijf omhoog en haar met de lust in zijn ogen aankeek. Tessa probeerde die fantasie te verdringen met een andere, maar dat lukte niet. Het was toch niet normaal dat een keurige vrouw als zij was, naar haar stiefzoon hunkerde. Telkens als ze aan een andere man probeerde te denken verdrong dat beeld zich en keek ze vol opwinding naar haar stiefzoon die tot aan het rand van het bed was gekomen. Ze zag hoe hij zich aftrok terwijl hij elk onderdeel van haar lichaam in zag naam.

“Laat mij je helpen”, hoorde ze zichzelf zeggen in de fantasie en opeens had ze die stijve pik in haar hand en ze begon hem langzaam af te trekken. Ze voelde hoe hij reageerde en ze hoorde hoe hij kreunde als ze sneller met haar hand op en neer ging. Met haar andere hand was ze onder zijn ballen aan het kriebelen en die hand verdween langzaam tussen zijn benen, richting zijn kont. Ze wreef met haar vingers tussen zijn bilspleet en drukte vervolgens zachtjes één vinger tegen zijn kontgaatje aan. Het tempo van het aftrekken had ze opgevoerd en haar vinger verdween langzaam in zijn kontgaatje. Ze voelde hoe Jules schokte als ze haar vinger bewoog en ze voelde hoe zijn eikel onder haar hand begon op te zwellen. Ze ging helemaal op in haar fantasie en toen ze zichzelf inbeeldde hoe hij zijn zaad over haar borsten spoot, kwam ze zelf hard klaar. Ze bleef net zo lang met haar vibrator over haar clitoris bewegen, totdat het te gevoelig werd en ze haar hoofd op de kussens liet vallen om na te genieten van het orgasme dat door haar lichaam schoot. De tintelingen werden zachtjes aan minder, maar het leek wel alsof ze elke vezel in haar lichaam kon voelen. Dit was één van de beste orgasmes die ze in tijden had gehad.

Nadat ze weer een beetje helder na kon denken, kon ze wel in een hoekje kruipen van schaamte. Het hoorde niet dat je als stiefmoeder aan je stiefzoon dacht op de manier waarop zij dat had gedaan. Toch bleef er een onbestemd gevoel in haar achterhoofd zitten en telde ze de uren dat Jules vanuit zijn werk zou komen en ze samen zouden gaan eten. Ze had dit keer één van haar nieuwe rokjes aangedaan, die ze had gekocht toen ze net het nieuws had gehoord dat ze officieel zou gaan scheiden. Het rokje was eigenlijk te kort voor haar comfortzone en ze wilde juist de erotische spanning uit de lucht halen die tussen haar en haar stiefzoon was ontstaan. Toch stond ze uiteindelijk met rokje en al in de keuken en ze zag hoe Jules bijna met zijn mond open keek naar haar rokje en haar strakke truitje.

———————————————————–

Pagina twee van dit sexverhaal

———————————————————–

From:
Date: augustus 13, 2021

One thought on “Erotische spanning tussen stiefmoeder en stiefzoon bereikt hoogtepunt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *