Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

1. Het begin van mijn erotische reis door Europa

0 views
0%

Ik zal me even voorstellen

Dit is het verhaal over hoe ik op mijn trektocht door Europa heen allerlei seksavonturen had, waarvan ik nooit had verwacht die ooit mee te maken. Seks met jongere mannen, een trio met twee mannen van mijn leeftijd ergens een verlaten kerkje in de middle-of-nowhere in Frankrijk, hard genomen worden door een Arabische miljardair op zijn hele luxe jacht, geneukt worden door een schilder die een naaktportret van me wilde maken, seks met de jonge dokter die een vervelend dingetje bij me had weggehaald en meer fantasieën die uitkwamen of waarvan ik niet eens wist dat ik die had.

Voordat ik aan het seksgedeelte toekomt, wil ik eerst mezelf even voorstellen. Ik ben Jannella, vernoemd naar mijn opa Jan en mijn oma Nel. Ik ben een blonde vrouw van 43 jaar, af en toe een andere haarkleur, die verder geen relatie heeft. Ik heb nogal grote borsten en volgens mannelijke kennissen en exen ben ik een knappe vrouw. Ik weet dat ik een zomerjurkje goed kan vullen, maar ik ben een soort van blind voor de mannelijke aandacht die ik daardoor krijg.

Als ik door de stad loop, dan krijg ik veel heimelijke blikken van mannen, die naast hun vrouw lopen en jaloerse en vernietigende blikken van de betreffende echtgenotes. Gelukkig ontgaat me dat allemaal en ik hoef me voor niemand te verantwoorden, dus als ik sexy gekleed wil gaan, dan doe ik dat. En ja, ik heb inderdaad best een eigen mening, maar ook heel sociaal en ik geef om mensen.

Hierboven is geloof ik een video van me te zien, terwijl ik aan het masturberen ben in de duinen. Die is gemaakt door één van de mannen die ik op mijn erotische reis door Europa ben tegengekomen. Ergens middenin staan ook nog foto’s van me in sexy lingerie. Dan krijg je een beetje een idee. Die zijn trouwens allemaal gemaakt toen niet meer als keurige nette vrouw door het leven ging, maar gegrepen was door de seks en erotiek tijdens mijn omzwervingen.

Een onverwachte grote erfenis

Sinds kort ben ik in de gelukkige omstandigheid dat ik me over geld niet meer druk hoef te maken, door een onverwachte erfenis van mijn vader. Ik had de laatste jaren weinig tot geen contact meer met hem, omdat mijn nieuwe stiefmoeder, ietsje ouder dan dat ik was, al zijn aandacht opslokte. Hij had niet door dat de stiefmoeder mij van hem vervreemde. Ik had nog een paar pogingen gedaan om contact te krijgen, maar die werden de grond in geboord. De hoogste tijd om ermee te stoppen van mijn kant.

Wat ik niet wist, was dat hij een meer dan aardige prijs in de loterij gewonnen had en mijn stiefmoeder net daarvoor was betrapt tijdens het vreemdgaan. Die stond na een snelle scheiding, zonder enig dubbeltje van hem te hebben gekregen, op straat en was niet blij. De man waarmee ze vreemd was gegaan, bleek zijn eigen vrouw toch leuker te vinden en had haar ook alleen gelaten.

Het bleek dat mijn vader te bang was om me te bellen of te mailen om te kijken of het contact met mij weer enigszins was te herstellen. Dat had hij gewoon moeten doen omdat ik waarschijnlijk wel overstag zou zijn gegaan, al had ik het hem niet makkelijk gemaakt. Dit had verder niets met zijn nieuwe vette bankrekening te maken, want daar wist ik niets toen nog niets van af.

Een groot huis, veel geld en een luxe camper

Drie maanden na zijn scheiding zat ik bij de notaris en bleek dat hij mij als zijn enige erfgenaam had benoemd in zijn testament. De inkt ervan was net droog, want hij had niet verwacht dat hij tijdens de seks met een dure escort vrouw het loodje zou leggen. Zijn lijf en geest bleken niet bestand te zijn tegen het jonge enthousiasme van de vrouw, want nadat ze vertrokken was, is hij vredig in zijn slaap gegaan, zoals ze het noemen.

Ik had gehoopt dat ik wat persoonlijke bezittingen, die mij dierbaar zijn, zou krijgen en dat ik verder aan het werk moest om zijn huis leeg te halen en te hopen dat er niet al teveel schulden zouden zijn. Als er niet duidelijk in zijn erfenis had gestaan wat ik allemaal zou gaan krijgen, dan had ik het misschien zelfs helemaal niet aanvaard.

Om te zeggen dat ik paf stond, was een understatement. Nadat de notaris me alles uitgelegd had en de benodigde papieren had overhandigd, stond ik beduusd buiten en stak zenuwachtig een sigaretje op. Ik was de nieuwe bezitter van een groot huis aan de kust, met alles wat er inzat, een nieuwe camper en een zeer goed gevulde bankrekening. Meer dan genoeg om me de rest van mijn leven over werk niet meer druk te hoeven maken. Het bleek een zeer grote prijs te zijn die hij had gewonnen.

Zijn ex-vrouw probeerde via een advocaat nog iets te krijgen van de rijkdom, maar die werd vriendelijk doch dringend door mijn advocaat verzocht om me niet meer lastig te vallen. Om een al te lang verhaal kort te houden, ik verkocht mijn eigen huis, trok in mijn nieuwe grote huis aan de kust en begon plannen te maken om door Europa te trekken. Ik had nu toch een camper en dat was één van mijn grote dromen. Ik kocht een hele dure smartphone met een indrukwekkende camera en daarbij nog een fotocamera met een hele verzameling aan lenzen en accessoires. Ik wilde de reis van mijn leven tot in de details vastleggen.

Het begin van mijn grote tocht door Europa

Twee maanden later had ik een bedrijf ingehuurd die op mijn huis zou passen en draaide ik de snelweg op richting Frankrijk en verder. Ik had alle tijd van de wereld, want of ik nu een half jaar, een jaar of meer weg zou blijven, het maakte niet uit. Ik had mijn werk opgezegd en in de tussentijd zou ik vast en zeker voor een korte periode terugkeren naar Nederland, maar ik wilde op mijn gemak zoveel mogelijk gaan genieten. Ik hield contact met mijn vrienden via de social media en ik had het plan opgevat om een reisblog te beginnen als ik een beetje op weg zou zijn. Alle foto’s die ik met mijn nieuwe speeltjes gemaakt had en zou maken, moesten toch ergens op terechtkomen.

Dat betekende dat ik niet als een malle door Europa ging crossen, maar rustig de tijd nam en als het me ergens beviel, dan bleef ik gewoon een weekje of langer. Het was nog beter dan ik had durven dromen, want ik deed niets anders dan achter het mooie weer aanrijden, genieten van de rust, lekker wandelen of fietsen en genieten van het Bourgondische leven. Dat laatste zorgde er wel een beetje voor dat ik mijn zomerjurkje nog beter ging vullen, want ik kwam voorzichtig toch de nodige pondjes aan. Iets waar ik me overigens totaal niet druk over maakte, want ik had nog steeds meer dan genoeg aandacht van mannen en wat me opviel, ook van veel jongere mannen. Sinds het begin van mijn grote reis lette ik er zowaar een beetje op en het gaf me een goed gevoel.

Mijn ontmoeting met een veel jongere man

De eerste keer dat ik seks had in mijn camper, en gewoon buiten, was eigenlijk totaal onbedoeld. Ik stond al een week op een camping ergens aan het begin van Portugal en op de dag voordat ik zou vertrekken, was er een compleet Nederlands amateur voetbalelftal neergestreken, die aan één of ander toernooi in de buurt deelnamen. Ik zou de volgende dag in de middag vertrekken en had besloten om nog gezellig een drankje te doen in de kantine van de camping.

Ik had een leuk echtpaar ontmoet, van mijn eigen leeftijd, en die wilden graag een afscheidsdrankje doen. Ze gingen meestal al vroeg op de stok en ik had besloten dat ik nog rustig een wijntje wilde doen, voordat ik ook mijn bed ging opzoeken. Op dat moment kwam er een jongeman binnenlopen, die er een beetje depri uitzag. Het was een leuke knul, niet superknap of iets dergelijks, maar gewoon schattig. Dat vond ik tenminste en ik heb een eigen ranking daarin.

Ik was aan de bar gaan zitten en hij was twee krukken verderop gaan zitten en bestelde een biertje. Het was verder rustig in de bar en ik had een nieuwe gesprekspartner nodig. Ik dacht verder geen bijbedoelingen te hebben voor mezelf, anders dan een goed gesprek en vroeg waarom hij met zo’n lang gezicht zat.

Hij keek me aan en ik merkte dat hij eerst even naar mijn grote borsten staarde en een beetje een rood hoofd kreeg, toen hij eindelijk tegen mijn gezicht begon te praten. Ik voelde een lichte opwinding over me heenkomen, want het was een mooi compliment als ik blijkbaar met alleen mijn borsten in staat was om een veel jongere man het hoofd al op hol te brengen.

Milffinder

Ik nodig hem uit voor een drankje en wat te eten

Hij wist met enige moeite te vertellen dat hij Frank heette, want hij begon spontaan een beetje te stotteren, en mijn schattigheidsmeter sprong gelijk omhoog bij hem. Ik bood hem een biertje aan en uiteindelijk kwam het hele verhaal eruit. Het complete voetbalelftal was die ochtend vertrokken naar het toernooi en zouden pas de volgende dag terugkomen. Die avond ervoor was er echter een ingebroken in een paar van hun huisjes die ze hadden gehuurd en er was aardig wat gestolen. Hij was de enige die vloeiend Portugees sprak, dus was er besloten dat hij alles af zou handelen met de politie en de eigenaar van de camping. Hij was er net mee klaar en besloot om dat in zijn eentje te gaan vieren, terwijl zijn vrienden waarschijnlijk nu lam aan het worden waren in de plaatselijke kroegen van de stad waar het toernooi werd gehouden.

“Och jee”, zei ik spontaan bezorgd om hem, “dat is inderdaad minder, misschien kan ik je een beetje opbeuren. Heb je anders zin om bij mij een biertje te drinken, bij mijn camper. Dan kunnen we lekker buiten zitten en maak ik wat te eten voor je klaar.”

Het waren gewoon mijn zorgzame gevoelens die op kwamen borrelen, want Frank zag eruit alsof hij wel een goede maaltijd kon gebruiken.

“Ja graag”, zei hij voorzichtig, “als ik het je niet lastig maak of iets dergelijks.”

Ik zag vanuit mijn ooghoeken dat hij weer een keer onopvallend naar mijn grote borsten aan het kijken was en dat hij moeite moest doen om zijn stijve pik te verbergen, die duidelijk te zien was door zijn korte broek heen. Het was al donker geworden en de camping was min of meer tot rust gekomen toen we richting mijn camper liepen. Ik stond op een afgelegen plekje en ergens halverwege was ik teveel afgeleid door de gedachte aan de stijve pik van Frank, waarvan ik de contouren in zijn korte broek had gezien. Waarom ik me daar opeens druk over maakte, wist ik niet, maar het gebeurde gewoon.

Seks met hem op een verlaten plekje in het bos

Normaal had ik het nooit in mijn hoofd gehaald om seks te gaan hebben met iemand die bijna 20 jaar jonger was dan ik. Het was echter al een tijdje geleden dat ik seks had gehad en waarom zou ik het niet doen? Ik was niet het type vrouw voor one-night-stands maar mijn hernieuwde vrijheid door mijn grote trektocht, had me blijkbaar in dat opzicht enigszins veranderd.

Ik wist dat ik Frank niet subtiel hoefde te gaan verleiden en daar was ik op dat moment ook veel te opgewonden voor. Ik draaide me plotseling om toen het pad door een stukje bos ging en zoende hem, voordat hij echt doorhad wat er allemaal gebeurde, vol op zijn mond. Hij deed automatisch zijn mond open en onze tongen hadden elkaar snel gevonden. Frank was een goede zoener, altijd een pluspunt bij me en het leek wel een eeuwigheid te duren voordat we stopten.

Ik was ondertussen met mijn hand over zijn kruis aan het wrijven en hij had al snel mijn grote borsten gevonden en begon er in te kneden. Aangezien ik nogal gevoelige borsten heb, zorgde dat voor nog meer opwinding en ik moest zeggen dat hij wist waar hij mee bezig was. Dat straalde hij in ieder geval niet uit als je hem voor het eerst zag. Ik had gedacht dat ik de leiding moest nemen, maar dat bleek zeker niet het geval te zijn.

De tweede pagina van dit erotische seksverhaal

Visited 319 times, 3 visit(s) today
From:
Date: mei 3, 2023
Pornosterren: Ines Cudna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *