Online Lingerie- en Latex Shop
Online Erotiek en Seksshop
Download nu de hele video!

Gespierde man heeft sex met zijn blonde echtgenote, een vluggertje

0 views
0%

Thuis van de sportschool

 

“Hoi schat, hoe was het op de sportschool?”

 

Marja gaf haar gespierde man een vluchtige zoen op z’n wang en ging verder waar ze mee bezig was. Ze zou die avond met een vriendin gaan stappen en ze was druk met opmaken en kleding uitzoeken.

 

“Ja, ging goed, ik ga me nu even omkleden. Moet ik je nog wegbrengen?”

 

“Nee”, zei Marja, “Jacqueline komt me ophalen, maar lief dat je het vraagt.”

 

Echtgenote raakt nog steeds opgewonden van haar gespierde man

 

Ze keek naar haar echtgenoot die zich in de slaapkamer aan het omkleden was en kreeg spontaan tintelingen in haar kutje. Zelfs na bijna 10 jaar huwelijk, raakte ze nog steeds opgewonden van het mooie gespierde lichaam van haar man. Ze keek even op de klok en toen naar haar gezicht in de spiegel. Als ze een beetje opschoot, dan zou ze nog op tijd zijn en het tintelende gevoel in haar kutje zou verdwenen zijn.

 

De knappe blondine liep naar de huiskamer, waar ze zich snel uitkleedde. Ze had alleen een zomerjurkje en ondergoed aan, dus dat was snel gebeurd. Ze ging verleidelijk op de bank liggen en riep vervolgens: “George, ik heb je nu nodig, kan je me komen helpen?”

 

“Maar ik loop nog naakt rond”, riep hij vanuit de huiskamer, “als je even een paar minuten geduld hebt, dan kom ik er aan.”

 

“Nee, je moet me echt nu helpen”, riep ze terug en hoorde hoe haar man van de trap afliep. Hij liep de huiskamer in en zag haar op de bank liggen. Hij kreeg gelijk en stijve, want het aantal jaren huwelijk had geen invloed op z’n libido gehad. Hij was dolblij dat ze nog minimaal drie keer in de week sex hadden en vaak meer, want Marja was er verzot op.

 

Een vluggertje, voordat ze gaat stappen

 

“Als je er een vluggertje van zou kunnen maken, zou dat goed uitkomen”, zei zijn blonde echtgenote met een verleidelijke glimlach op haar gezicht. “Ik moet namelijk wel op tijd klaar staan als Jacqueline voor de deur staat.”

 

George dook nog net niet op de bank, maar had al snel zijn grote pik in het natte kutje van zijn vrouw zitten. Hij vond het niet erg dat het een vluggertje zou zijn, dat werd die nacht wel weer goed gemaakt als zijn vrouw terugkwam van het stappen. Dan was ze vaak zo geil als een pak boter en hadden ze intense en geile sex.

 

Haar mooie grote borsten zwaaien langzaam heen en weer

 

Hij was in een perfecte conditie, en had geen enkel probleem om het hoge neuktempo vol te houden. De enorme grote borsten van zijn echtgenote zwaaiden langzaam heen en weer tijdens het neuken, iets waarvan hij altijd nog meer opgewonden raakte.

 

“Kom snel in me klaar”, zei Marja hijgend, die haar orgasme voelde aankomen. “Ik wil je hete zaad in me voelen spuiten.”

 

Het gepraat zorgde ervoor dat George nog sneller naar zijn hoogtepunt begon te werken en hij wist dat zijn vrouw haar orgasme inhield, totdat hij ook klaarkwam. Ze vond het lekker als ze gelijktijdig een orgasme kregen. Hij stootte nog een paar keer stevig in haar kutje en begon toen zijn zaad te spuiten. Hij zag aan Marja dat ze ook klaar aan het komen was en stootte nog een paar keer in haar kutje om ook zijn laatste restje sperma er in te spuiten.

 

“Ik denk dat we een nieuw record hebben als het om vluggertjes gaat”, zei hij tegen Marja, terwijl hij op de bank ging zitten om bij te komen.

 

Marja was ondertussen opgestaan en voordat ze verder ging naar de slaapkamer om zich op te maken, gaf ze George een zoen op zijn mond. Ze waren al snel aan het tongen en met haar laatste wilskracht wist ze zich los te rukken, want als ze nu voor een tweede ronde zouden gaan, dan zou ze nooit op tijd klaar zijn.

 

Een trio na het stappen

 

Ze liep naar de slaapkamer en op de onderste trede van de trap draaide ze zich om en vroeg liefjes: “je vindt het toch niet erg dat ik Jacqueline vannacht mee naar huis neem. Ze had van de week een hint gegeven dat ze wel tussen ons in zou willen liggen. Dat lijkt me geen probleem, toch?”

 

George keek haar verrast aan en wist dat hij een zeer gelukkig man zou worden die nacht. Als zijn vrouw zoiets zei, was ze hem niet aan het uittesten, dus hij hoefde geen politiek correct antwoord te geven.

 

“Dat lijkt me een goed plan, liefje.”

 

“Ja, je zou wat anders zeggen”, zei Marja lachend, terwijl ze de trap opliep. Haar vriendin zou er die nacht achter komen wat het is om met een geile gespierde man sex te hebben.

Visited 239 times, 2 visit(s) today
From:
Date: februari 21, 2020
Pornosterren: Holly Halston / Tj Cummings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *