Online Lingerie- en Latex Shop
Online Erotiek en Seksshop
Download nu de hele video!

Secretaresse in sexy lingerie heeft seks met haar baas

0 views
0%

Secretaresse wil seks met haar baas

Gianna is een knappe secretaresse in sexy lingerie die een heel groot risico nam. Ze wilde seks met haar baas hebben en ze wist absoluut niet of hij dat ook met haar wilde. Naar wat ze had begrepen was hij getrouwd en hij keek altijd vrij nors, dus ze kon niet echt aan hem ontdekken of hij haar gewaagde outfits kon waarderen. Ze zat met haar korte mantelpakjes en rokjes op het randje van wat je noemt professionele kleding en ze had net altijd een paar knoopjes teveel open van haar blouse als hij in de buurt was. De mooie secretaresse had mannen met minder verleid, dus wist ze niet wat ze met de situatie aan moest.

Alvast op zoek naar een nieuwe baan

De drang om seks met haar baas te hebben was echter te groot om het te negeren. Ze lag ’s avonds als ze terugkwam van haar werk te masturberen in bed en pas als ze meerdere keren klaargekomen was, ging ze andere dingen doen. De mooie brunette wist ook niet waar het vandaan kwam, want haar baas zag er niet slecht uit, maar eigenlijk was het helemaal niet haar type.

“Zal wel iets met het “machtige man” syndroom te maken hebben”, dacht ze bij zichzelf, terwijl ze op het internet aan het zoeken was naar een nieuwe baan. Ze had namelijk besloten dat het die vrijdag zou gaan gebeuren en dat er een grote kans aanwezig was dat ze ontslagen zou gaan worden. Maar goed, dat had ze er voor over, als ze maar seks met haar baas kon hebben. Die ochtend had ze een prachtig sexy lingeriesetje aangetrokken en een keurig mantelpakje dat wel sexy was, maar ook weer niet echt uitdagend. Ze had haar lange jas aangedaan, want die had ze later op de dag nodig. Dat ze een getrouwde man ging verleiden tot seks boeide haar totaal niet, als hij er in mee zou gaan, dan was het verder haar probleem niet. Ze hoefde ook geen relatie met hem, behalve misschien een seksrelatie, maar daar hield het wel mee op. De knappe vrouw wilde het gewoon uit haar systeem hebben en als de seks beviel, dan zou ze eventueel verder kijken.

Knappe secretaresse wil seks met haar baas

De lange jas en de sexy lingerie doen het

Ze deed alsof ze moest overwerken en nadat iedereen naar huis was, trok ze haar mantelpakje uit en deed ze haar lange jas aan. Ze zag dat haar baas aan het werk was in de ruimte waar ze normaal gasten ontvingen, omdat zijn kantoor verbouwd werd. Dat kwam goed uit, want er stond een bank in die ruimte en Gianna was vast van plan om daar naakt op te eindigen met de grote pik van haar baas in haar kutje.

De knappe secretaresse liep naar binnen en vroeg met een geil stemmetje, terwijl ze met haar hand lichtjes over zijn schouder ging:

“is er nog iets wat u van me verlangt?”

“Nee hoor, je kan naar huis”, zei haar baas, die nauwelijks van zijn laptop opkeek.

“Beter gezegd”, zei Gianna, terwijl ze haar jas van haar schouders liet glijden, “is er iets van mij waar u naar verlangt?”

Nadat ze een paar rondjes had gedraaid, zodat hij van haar prachtige figuur en sexy witte lingerie kon genieten, begon ze een heel klein beetje zenuwachtig te worden. Hij reageerde niet heel erg enthousiast en ze was even bang dat ze haar hand overspeeld had. Die angst bleek echter ongegrond, want nog een paar minuten later zat ze op haar knieën en was ze hem aan het pijpen.

Het begin van de geile seks met haar baas.

Visited 246 times, 1 visit(s) today
From:
Date: maart 11, 2023
Pornosterren: Gianna Nicole / Marcus London

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *