Online Lingerie- en Latex Shop
Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Passievolle seks met een knappe roodharige vrouw

0 views
0%

Passievolle seks en stevig genomen worden

Miranda is een knappe roodharige vrouw die van passievolle seks houdt en voor haar is dat stevig genomen worden. Het is af en toe lastig om een man te vinden, die precies weet wat ze nodig heeft, maar de maand ervoor is ze die per toeval tegengekomen. Ze was een avondje stappen met vriendinnen en werd aangesproken door een man die helemaal haar type niet is. Een patser die maar wat graag liet merken dat hij veel geld had, nogal luidruchtig was en zijn ideeën over vrouwen waren op z’n zachts gezegd discutabel te noemen. Normaal had ze hem dan ook beleefd afgepoeierd, maar hij had iets over zich, waardoor ze zich onbewust aangetrokken voelde. Hij had een dierlijke aantrekkingskracht over zich, waardoor ze iets deed wat ze normaal nooit had gedaan.

Arrogant en een dierlijke aantrekkingskracht

Hij was zo arrogant om zijn mobiele nummer te geven en haar vervolgens te laten zitten. Iets dat ze van geen man zou pikken en het was niet in haar hoofd opgekomen om daadwerkelijk contact met die eikel op te nemen. Ze kon zichzelf dan ook vervloeken toen ze het wel deed en hij zeer kortaf zijn adres gaf en een tijd dat ze er moest zijn. Ze moest zich nog haasten ook om een taxi te pakken om er op tijd te zijn. De knappe roodharige vrouw had tegen haar vriendinnen gezegd dat ze zich niet zo lekker voelde en vroeg naar huis ging. Nog geen half uur later lag ze naakt op het bed van de man die ze verafschuwde, maar die maar al te goed wist hoe hij haar een orgasme moest bezorgen.

Op haar gezicht klaarkomen en een taxi

De man, waarvan ze zelfs zijn voornaam vergeten was, nam haar hard en diep. Wat haar verwonderde was dat hij helemaal niet aan zichzelf dacht en al klaar was gekomen toen ze hem had gepijpt, maar dat kwam pas later. Eerst liet hij haar trillend genieten van een orgasme zoals ze in lange tijd niet had gehad. Daarna duwde hij haar op haar knieën voor hem en zei dat ze haar mond open moest doen. Normaal was zij altijd de dominante tijdens de seks, maar hij had die rol van haar overgenomen. Hij trok zich boven haar gezicht af en kwam toen klaar in haar mond en op haar gezicht. Ze bleef nog even liggen en zag dat de man blijkbaar zijn interesse in haar verloren had, toen hij was klaargekomen want ze hoorde hoe hij een taxi voor haar belde.

Ze ging vlug de badkamer in om zichzelf een beetje toonbaar te maken en het zaad van haar gezicht te wassen. Voordat ze het goed en wel doorhad zat ze in een taxi richting haar huis en had ze een nieuwe afspraak met hem. Dat was een maand geleden en hoezeer ze ook zijn aantrekkingskracht probeerde te weerstaan door gewoon niet op te komen dagen, stond ze elke keer weer keurig voor zijn deur. Ze kon de arrogante glimlach wel van zijn gezicht slaan als hij kortaf zei dat ze zich moest uitkleden en hij haar in de grote hal van zijn huis tegen de muur aanzette en haar hard neukte.

Dit is voor haar passievolle seks

Dit keer was niet anders, alleen nam hij haar tegen de spiegel aan in plaats van tegen de muur en hadden ze daarna passievolle seks in zijn slaapkamer. Hij bezorgde haar een multipel orgasme en haar zorgvuldig overwogen plannetje om hem eens en voor altijd afscheid te nemen en hem precies te vertellen wat voor lul hij eigenlijk niet was, viel in duigen. Ze zat nog geen tien minuten na haar laatste orgasme weer in haar auto op weg naar huis en ze wist dat ze drie dagen later gewoon weer zou komen opdagen.

Visited 422 times, 2 visit(s) today
From:
Date: juli 14, 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *