Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Erotische seks met de tennisleraar, in de kleedkamer

0 views
0%

Fantasie met oudere tennisleraar wordt werkelijkheid

De tennisleraar van Jennie was door een blessure een tijdje uit de relatie. Ze had een invaller gekregen, een wat oudere man, die bij haar voor een opwinding had gezorgd die ze niet kon verklaren. Ze viel helemaal niet op oudere mannen, maar telkens als ze hem zag, voelde ze dat haar kutje begon te tintelen. Het aantal keer dat ze masturbeerde was na hun kennismaking aardig omhoog gegaan. Ze fantaseerde hoe hij haar zou nemen in de kleedkamer, nadat hij haar eerst had gebeft en zij hem had gepijpt. In haar fantasie wilde hij haar net zo graag als dat zij hem wilde en was het de beste sex die ze ooit had gehad.

Ze loopt de kleedkamer binnen

De mooie blonde vrouw probeerde tijdens de tennisles onopvallend zijn aandacht te krijgen, maar hij had het te druk met les geven om haar subtiele hints op te pikken. Na een paar weken hield ze het niet meer en besloot om een voor haar dappere poging te wagen om seks met haar tennisleraar te hebben. Ze was normaal helemaal niet zo vooruitstrevend, maar ze hield het gewoon niet meer. De mooie blondine ging voor de directe aanpak en besloot gewoon om na de tennisles, als iedereen weg was, de mannenkleedkamer binnen te lopen, als ze wist dat haar tennisleraar zich aan het omkleden was. Mocht hij schrikken of duidelijk maken dat ze weer moest vertrekken, dan kon ze altijd nog doen alsof ze per ongeluk de verkeerde kleedkamer was komen binnenlopen.

Hij schrok niet, hij wilde niet dat ze wegging en voordat ze het wist was ze ook naakt en had ze de seks met haar tennisleraar waarover ze gefantaseerd had.

Visited 227 times, 1 visit(s) today
From:
Date: oktober 4, 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *