Flirten met oma's
Download nu de hele video!

1. Mijn enorme grote hangborsten en mijn jonge zwager

0 views
0%

Ik moet eigenlijk van hem scheiden

Mijn echtgenoot is een eikel geworden. Toen ik net met hem getrouwd was, waren we allebei verliefd en het leven zag er prachtig uit. We zijn nu twintig jaar en twee kinderen verder, die allebei het huis uit zijn, en meneer verwaarloost me. Dat niet alleen, maar ik weet bijna zeker dat hij vreemd gaat en eigenlijk wil ik gewoon bij hem weg.

Ik moet ook gewoon naar een advocaat gaan, de scheidingspapieren regelen en bij hem weggaan, maar ik ben bang voor wat er dan gaat gebeuren. Dan ben ik opeens alleen en ik weet niet hoe ik daar mee omga. In een nieuwe relatie heb ik absoluut geen zin, nu ja, met één iemand, maar dat is een onmogelijkheid.

Surrogaat moeder van mijn jongere zwager

De broer van mijn echtgenoot is een nakomertje en 15 jaar jonger dan mijn man en 14 jaar jonger dan mij. Hij was nog piepjong toen ik verkering met zijn oudere broer kreeg en ik beschouwde hem altijd als een soort van mijn eerste kind. Hij logeerde heel vaak bij ons en ik zag hem opgroeien tot alles wat mijn man niet is. Hij is zorgzaam, lief, denkt over een heleboel dingen hetzelfde als ik en we hebben het altijd goed met elkaar kunnen vinden.

Ik was een beetje zijn surrogaat moeder, want zijn echte moeder was met de Noorderzon vertrokken toen hij in het begin van de puberteit zat en zijn vader was hertrouwd met een vrouw die veel jonger was dan zijzelf. Die had niet zoveel op met het nakomertje en wilde zo snel mogelijk zelf een kind van zijn vader hebben. Ze deed er alles aan om zijn leven zuur te maken en uiteindelijk is hij bij ons komen wonen.

Echtgenoot heeft hekel aan mijn enorme grote hangborsten

Mijn man had rond die tijd in een dronken bui laten weten dat ik na de twee zwangerschappen veel te dik was geworden en dat hij wilde dat ik weer zoals vroeger werd. Hij had een hekel aan mijn grote hangborsten en ik kreeg nog meer over me heen. Na zijn tirade zat ik met stomheid geslagen op de bank en in plaats van dat ik toen stappen had ondernomen om bij hem weg te gaan, probeerde ik alles te doen om mijn huwelijk te redden.

De volgende dag verontschuldigde hij zich uitgebreid en zei dat zijn uitbarsting hem speet en dat hij die dingen nooit had mogen zeggen. Het zaad was echter geplant en ik begon, eigenlijk tegen beter weten in, mijn best te doen om aan zijn ideaalbeeld te voldoen. Ik ging naar de sportschool, deed aan Yoga en probeerde heel erg te letten op wat ik at. Dat ging een tijdje goed en we leken weer de goede kant op te gaan, maar vanuit het niets kwam hij met de mededeling dat hij aparte slaapkamers wilde hebben.

Band met mijn zwager wordt dieper

Dat was tevens het einde van ons seksleven en ik voelde me steeds ongelukkiger worden. Mijn band met mijn jongere zwager werd steeds dieper, want hij merkte dat ik ongelukkig was en kreeg me uiteindelijk zover dat ik mijn hart bij hem uitstortte. Hij was net 18 jaar geworden en stond op het punt om te gaan studeren en ik baalde ervan dat ik me zo bij hem had laten gaan. Ik wilde hem er niet mee belasten, maar hij wist me ervan te overtuigen dat hij het echt niet erg vond. Hij was er zelfs vrij stellig over, mijn man was de klootzak in het verhaal.

Mijn zwager kon goed luisteren en ik trok steeds meer naar hem toe. Hij wist van mijn angsten af en liep niet te roepen dat ik moest gaan scheiden, maar liet me langzaam inzien waar ik mee bezig was en dat er ook andere mogelijkheden waren. Ik wilde het voor mezelf niet toegeven, maar ik begon langzaam als een blok te vallen voor mijn jongere zwager. Er waren momenten dat ik wilde dat hij me zoende en ik in zijn armen kon liggen. De rollen waren omgedraaid, in plaats van dat ik voor hem zorgde had hij die taak bij mij op zich genomen.

Ik kleed me uitdagender voor hem

Hij had er voor gezorgd dat ik niet in een diepe depressie was terechtgekomen en hij liet me goed voelen over mijn lijf. Hij gaf me complimentjes en ik wist dat hij dat deed om me op te vrolijken, totdat ik merkte dat hij wel heel veel, stiekem, naar mijn hele grote hangborsten keek. In het begin schudde ik dat van me af, en zag het als normaal gedrag van een jonge man van 18 jaar die een paar hele grote tieten ziet.

Het gaf me echter een goed gevoel en ik begon me een beetje meer uitdagender te kleden als mijn man niet thuis was en ik alleen met mijn zwager was. Ik had absoluut geen idee waar ik mee bezig was, want ik wist dat Jan, mijn zwager, nooit een eerste stap zou doen en ik zou het zeker niet doen. Dat lag aan mijn opvoeding, waar het erin gestampt was dat vreemdgaan met in de hel zou doen belanden en het huwelijk het grootste goed is.

Ik was verliefd geworden

Nadat mijn beide ouders afstand van me had genomen omdat ik met een man van een andere kerk was getrouwd, kon ik gelukkig het geloof achter me laten, maar de indoctrinaties hadden diepe sporen bij me achtergelaten. Hoe graag ik ook mijn benen voor hem wilde spreiden, zijn pik in mijn mond nemen en hem te verwennen met mijn grote borsten, ik durfde het gewoon niet. Ik wist dat het nu of nooit was, want hij ging over een paar maanden studeren en dan zou ik hem waarschijnlijk kwijt zijn aan één of ander studentensletje die het heerlijk vond om zijn pik te pijpen.

Mijn echtgenoot en ik leefden ondertussen volledig langs elkaar heen, we waren twee vreemden voor elkaar geworden die in hetzelfde huis leefden. Ik was ervan overtuigd dat hij er een andere vrouw op nahield, wat trouwens ook zo bleek te zijn, maar hij bleef toch bij me. Ik vroeg me wel eens af waarom, maar eigenlijk boeide het me niet. Ik was namelijk verliefd geworden op mijn jongere zwager en wist niet hoe ik het aan moest pakken.

Aangezien ik geen seks meer had met mijn man, moest ik voor mezelf zorgen en dat deed ik door een verzameling seksspeeltjes te kopen. Ik had ergens diep verborgen in één van mijn geheime laatjes een kleine vibrator liggen, maar die deed niets meer voor me. Ik had namelijk mijn zwager onder de douche zien staan, hij had de badkamerdeur per ongeluk open gelaten, en ik wist niet wat ik zag. Hij had naar mijn idee een hele grote pik, want ik was die van mijn man gewend, maar die van mijn zwager was een heel stuk groter.

Ik wilde snel weglopen, maar iets hield me tegen, ik staarde gebiologeerd naar het prachtige lijf van mijn zwager en zijn grote pik. Als ik een beetje minder naïef was geweest, dan had ik dat “per ongeluk” op zijn waarde weten in te schatten en had ik mijn kleren uitgetrokken en was bij hem onder de douche gaan staan. Dan had ik zijn pik gepakt en hem afgetrokken en was zelfs op mijn knieën gegaan voor hem om hem te pijpen. Iets dat ik alleen bij mijn man had gedaan om hem stijf te krijgen en twee keer had ik hem naar een orgasme gepijpt, maar snel zijn pik uit zijn mond gehaald zodat ik zijn zaad niet hoefde te slikken. Jan had gewoon mijn hele mond vol mogen spuiten en ik zou alles doorgeslikt hebben. Daarna zou hij me mogen neuken zoals hij wilde en zou ik zijn fantasie waarmaken en mocht hij me tussen mijn grote hangborsten neuken. Een fantasie die ikzelf had, maar ik ging er voor het gemak maar vanuit dat hij die ook zou hebben, zeker gezien het feit hoe hij altijd naar mijn grote borsten keek.
 
 

BE2 Online Dating
 
 

Een gemiste kans voor allebei

Ik deed het echter niet en daar heb ik jarenlang spijt van gehad. Nadat ik zag hoe hij aan zijn pik begon te trekken, en ik dacht nog steeds dat hij me niet gezien had, stond dat beeld op mijn netvlies. Ik voelde hoe mijn kutje bijna begon te lekken en ging snel naar mijn slaapkamer toe, want ik moest masturberen. Ik deed met mijn domme hoofd ook nog eens de deur op slot, want dat was mijn normale actie als ik ging masturberen. Als ik even verder had gedacht dan mijn neus lang was, dan blokkeerde ik de enige optie voor hem om me, weer per ongeluk, te betrappen bij het masturberen.

Hij vertelde later aan me dat hij inderdaad voor mijn deur had gestaan en luisterde hoe ik aan het masturberen was. Mijn zwager had uiteindelijk al zijn moed bij elkaar geschraapt en had besloten om naar binnen te lopen en maar te zien wat er zou gebeuren. Als hij dat had gedaan, dan had hij gezien hoe ik me hard aan het neuken was met de dildo en had ik geen moment meer nagedacht. Dan had hij de plaats van de dildo in mogen nemen en kon ik eindelijk zijn naam hardop roepen als ik klaarkwam in plaats van dat ik hem in mijn gedachten uitriep. Dan had hij me hard mogen neuken en zou ik alles eraan doen om hem zo lekker mogelijk klaar te krijgen.

Dat was een avond dat mijn man weer eens op zakenreis was, een hele week, en mijn kinderen twee weken naar een vakantiekamp waren. We zouden het huis voor ons alleen gehad hebben en hij had me in alle kamers mogen neuken en me alle hoeken van het bed mogen laten zien. Ik zou zelfs proberen om te kijken of ik zijn grote pik in mijn kont kon hebben. Ik zou zijn pik schoongelikt hebben als hij in mijn mond was klaargekomen en voor de tijd dat we alleen waren, zou ik geen ondergoed meer aangedaan hebben.

Als hij dan zin had om me voorovergebogen over de eettafel te neuken of me in de keuken wilde nemen, dan was ik er helemaal klaar voor. Al mijn opgekropte seksuele verlangens zouden er uitkomen en hij zou erachter komen dat hij zijn best moest doen om een geile oudere vrouw bij te houden. Als hij wilde dat ik onderdanig was, dan zou ik hem meester noemen en wilde hij me mama noemen tijdens de seks dan zou ik al mijn moedergevoelens, die een moeder niet hoort te hebben over haar zoon, op hem loslaten. Ik zou niet meer te houden zijn.

Dat alles moest echter wachten, want de deur zat op slot. Een nogal anticlimax en dat was een understatement. Ik was zo geschrokken van mijn eigen gedachten tijdens het masturberen op die bewuste avond, dat ik me vreselijk schaamde en ik merkte dat ik me terugtrok. Ik merkte bij hem ook dat hij afstand begon te nemen en dat voelde vreselijk. Het was maar goed dat hij drie weken later ging studeren en op zichzelf wonen, zodat we allebei onze gedachten op een rijtje konden zetten. Helaas zonder dat we echt wisten wat we over elkaar dachten en hoe we naar elkaar verlangden.

Veel contact en videochatten

Ik was heel erg bang dat hij zich in het studentenleven zou storten en me zou vergeten, maar na een maand al, toen hij zich een beetje gevestigd had, begonnen onze contacten weer als vanouds te worden. Ik had de stoute schoenen aangetrokken en hem wat vaker gebeld en al snel zaten we weer op één lijn en was het weer als vanouds. We apten de hele dag door met elkaar en nadat hij gezegd had dat ik een laptop met webcam moest kopen, had hij die voor me geïnstalleerd, zodat we ook konden videochatten.

Als hij vakantie had, dan kwam hij altijd weer bij ons thuis en was ik in de zevende hemel. Ik verzorgde hem tot op het bot en zorgde dat hij eindelijk weer eens wat anders kreeg dan het studentenvoedsel waar hij op teerde. Ik zorgde er wel voor dat ik mijn verliefdheid en seksuele verlangens niet liet merken, want ik wilde zijn geluk niet in de weg staan. Ik had heel lang nagedacht over het douche-incident en was er uiteindelijk van overtuigd geraakt dat hij de badkamerdeur expres open had laten staan. Ik ben niet echt snel in dat opzicht, dat moet ik toegeven.

Ik wist ook dat als ik een beetje mijn best zou doen, hij binnen vijf minuten in mijn bed zou liggen, maar ik was weer eens bang. Bang dat het de band, die we moeizaam hadden opgebouwd, weer zou verbreken. Dat hij in de war zou raken en geen contact meer met me wilde hebben of iets dergelijks. Als ik wat beter had opgelet en niet was blijven rondzwerven in mijn eigen angsten, dan had ik kunnen zien dat ik gezien dat ik de plank totaal mis had geslagen. Hij was er klaar voor, ik was er klaar voor maar onbewust was er iets dat me tegenhield en dat waren mijn kinderen.

Als ik ooit zou gaan scheiden, dan zouden ze het huis uit moeten zijn. Als ik geweten had hoe ze erover dachten, dan was ik al twee jaar eerder in mijn auto gestapt en was naar Jan zijn studentenflat toegereden en hadden we waarschijnlijk de mooiste nacht van ons leven gehad. Mijn kinderen vroegen zich namelijk af waarom ik in godsnaam bij mijn vader bleef en niet met mijn zwager iets begon. Die hadden allang door wat ik voor hem voelden en ze hadden ook door wat een eikel mijn man geworden was. Als vader deed hij het ook niet best, aangezien hij vaak onderweg was en als hij thuis was, maar weinig aandacht aan zijn kinderen schonk.

Die gingen veel beter met mijn jongere zwager om en ze logeerden af en toe zelfs bij hem. Ze stonden ook op het punt om te gaan studeren en ze wilden alvast proeven van het studentenleven. Ik had zoveel kansen gemist om eerder echt gelukkig te worden, dat ik me wel voor mijn hoofd kon slaan. Het leven ging ondertussen gewoon verder en ik masturbeerde minimaal drie keer in de week en elke keer was het Jan die mijn fantasieën beheerste.
 
 

Milffinder
 
 
De tweede pagina van dit erotische seksverhaal

Visited 422 times, 4 visit(s) today
From:
Date: mei 20, 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *