Online Lingerie- en Latex Shop
Flirt met Vrouwen
Download nu de hele video!

1. Mijn enorme grote hangborsten en mijn jonge zwager

0 views
0%

Mijn masturbatiefantasieën

Ik had me al laten nemen door hem op een verlaten parkeerplek, ik had hem gepijpt terwijl hij aan het autorijden was en hem afgetrokken in de bioscoop. Op zich nog vrij onschuldige fantasieën, die alleen maar heftiger werden toen ik steeds meer pornovideo’s begon te kijken. Ik had nu een eigen laptop en mijn kamer kon op slot, dus ik begon steeds meer seksvideo sites te bezoeken. Ik keek graag naar sexfilmpjes waarin oudere vrouwen met grote borsten een jongere minnaar hadden en toen ik een keer op een gerelateerde video had geklikt, zat ik opeens te kijken hoe twee oudere vrouwen een trio hadden met een jongere man. Op de één of andere manier werd ik supergeil toen de twee vrouwen elkaar begonnen te beffen en masturbeerde mezelf naar een wat vreemd orgasme. Ik had nog nooit gevoelens voor andere vrouwen gehad, maar de video had meer met me gedaan dan ik in eerste instantie wilde toegeven.

Natuurlijk schaamde ik me rot toen ik was klaargekomen, maar ik merkte dat ik steeds sneller over mijn schaamte heen aan het komen was. De volgende avond keek ik weer naar een trio seksvideo, maar nu eentje waarbij een oudere vrouw die net zulke grote hangtieten had als ik, het deed met haar buurjongen en zijn stiefzus. Een beetje ingewikkelde constructie, maar het deed iets bij me. Ik keek nu af en toe ook naar lesbische seksvideo’s met standaard een oudere vrouw met grote borsten die het met een jongere vrouw deed. Dat zat er, zeker gezien mijn jongere zwager, goed in bij me.

Nu ga ik echt scheiden van mijn man

Dat was tevens het moment dat er iets gebeurde waardoor ik totaal al het vertrouwen in mijn man kwijt was geraakt en dat ik er van overtuigd was geraakt dat ik moest gaan scheiden. Hij had de diploma-uitreiking van zijn kinderen gemist met één of andere kutsmoes dat hij moest overwerken en de volgende dag op zakenreis moest. Dat was één van de weinige keren dat ik slaande ruzie met hem had gemaakt en hem precies verteld had waar het op stond. Hij was duidelijk een beetje bang van me, want er kwam rook uit mijn oren en hij wist niet hoe snel hij het huis uit moest om richting het vliegveld te gaan.

Mijn rotsvaste overtuiging in huwelijkse trouw gooide ik op dat moment overboord en ik zou wel zien waar het schip strandde. Niet dat ik me in de armen van een willekeurige man ging storten, daar had ik geen enkele behoefte aan, de enige man die ik wilde was Jan. Het enige was dat ik hem niet met mijn problemen wilde opzadelen en hij het gevoel zou hebben dat ik hem in een relatie probeerde te sturen waar hij helemaal niet op zat te wachten. Ik was ondertussen 39 en hij 25 jaar. Een leeftijd om op vrouwen te jagen en aan een relatie te beginnen.

Hij was trouwens nu afgestudeerd en had een goede baan gekregen in de stad waar hij ook gestudeerd had. Ik wist dat hij aan het sparen was voor een eigen huis, maar wat ik niet wist, was dat hij een plan en de mogelijkheden had waar we allebei zeer gelukkig van zouden worden. Dat was nog bijna fout gelopen, want ik kwam na mijn uitbarsting tegen mijn man, opnieuw in mijn depressieve buien terecht en het was weer dankzij Jan dat ik er langzaam weer uit opkrabbelde. We hadden avondenlange gesprekken terwijl we aan het videochatten waren en langzaam begon ik mezelf minder te verslonzen en probeerde ik mijn leven weer op te pakken.

Mijn kamerjas ging per ongeluk open

Dit was een proces van maanden en hij kreeg bijna tranen in zijn ogen toen ik tegen hem zei dat ik er weer helemaal was en hoe dankbaar ik wel niet was. Dat was op de één of andere manier op een zondagochtend en ik zat met alleen mijn kamerjas aan achter mijn laptop. Mijn man was volgens mij vroeg het huis uitgegaan om iets met vrienden te gaan doen, motorrijden of iets dergelijks, maar dat interesseerde me allang niet meer. Ik had trouw de deur van mijn slaapkamer op slot zitten, want ondanks dat hij al jaren m’n slaapkamer niet meer was ingelopen, wilde ik niet dat hij zou me zou storen tijdens mijn dierbare gesprekken met zijn jongere broer.

Ik zat weer lekker ouderwets te babbelen en merkte dat Jan een beetje afwezig was en ik vroeg me af wat er aan de hand was. Het was namelijk niet zo dat ik alleen maar mijn problemen met hem deelde, hij vertelde ook alles over zichzelf en zijn leven aan mij en ik stond altijd klaar voor hem. Het was een heel erg vertrouwde wisselwerking waar ik op gehoopt had die ooit in mijn huwelijk te zou hebben.

“Wat is er Jan, je kijkt een beetje vreemd”, zei ik en ik had daadwerkelijk niets door. Ik had er zelfs niet aan gedacht om het expres te doen om hem op te winden, maar toen ik zijn blik volgde zag ik dat mijn kamerjas een stuk opengegaan was tijdens het chatten. Het was een meer dan aardige inkijk die ik gaf en ik was even van slag en wist niet wat ik moest doen. Jan keek met recht zijn ogen uit en ik stond in tweestrijd. Ik had natuurlijk mijn kamerjas gewoon dicht moeten doen en net doen alsof er niets aan de hand was, maar het leek wel alsof ik door een onzichtbare hand werd gestuurd waardoor de tweestrijd snel voorbij was.

“Vind je ze mooi lieverd”, vroeg ik en ik keek naar het beeld van mijn zwager op mijn scherm, die niets zei, maar alleen maar knikte.

“Wil je ze helemaal zien?”, vroeg ik met een zacht stemmetje, er rekening mee houdende dat hij de verbinding zou verbreken of iets dergelijks. Ik was op het ergste voorbereid. Ik wist dat ik hem met dezelfde verliefde blik aan het aankijken was, die hij mij ook liet zien, maar het was voor mij een risico dat ik normaal nooit had durven nemen.

Ik was intens opgelucht dat ik hem zag knikken en ging staan en trok mijn kamerjas uit. Ik had wel een onderbroekje aan, maar was helemaal topless voor hem. Als hij het had gevraagd had ik dat onderbroekje direct uitgetrokken, maar hij keek waarschijnlijk net zo gebiologeerd naar mijn grote hangborsten als ik naar zijn dikke pik had gekeken, toen hij onder de douche stond.

Zich aftrekken terwijl hij naar me kijkt

Ik had graag hier willen vertellen dat het een ongelooflijke geile seksvideochat werd en dat we allebei heftig aan het masturberen waren, terwijl ik hem nog geiler maakte met mijn gepraat over wat hij allemaal met me mocht doen, maar zo ging het niet. Hij wist duidelijk niet hoe hij verder moest en dit keer besloot ik wel het heft in handen te nemen. Ik had er genoeg van en besloot gewoon om mijn gevoelens niet meer te verloochenen.

“Als je met je pik wil spelen, terwijl je kijkt, dan lijkt me dat heel erg lekker”, zei ik en ik vond mezelf als één of andere ouderwetse trut klikken met dat “met je pik spelen.” Het bleek echter voldoende voor Jan te zijn om zijn emoties in de juiste banen te leiden, want hij stond op en trok zijn broek naar beneden. Voordat hij ook zijn onderbroek naar beneden trok, keek hij me heel even aan in de camera en ik gaf hem een bemoedigend knikje. Ik raakte steeds meer opgewonden en toen ik zijn pik zag, wilde ik eigenlijk gelijk gaan masturberen, maar ik wilde hem niet bang maken. Het was voor mij trouwens ook een grote stap dit en ik wilde er niet teveel gelijk doen.

Het werd nog beter dan ik had verwacht, want toen hij weer was gaan zitten, begon hij langzaam aan zijn pik te trekken. We waren allebei nog een beetje uit ons doen en zeiden niets, maar dat was goed op dat moment. Ik zag aan hem dat hij niet veel nodig had, niet zo vreemd nu hij eindelijk mijn grote moederborsten vol in beeld voor hem had, en hij kwam inderdaad na een paar minuten al klaar.

“Dat was heerlijk om naar te kijken lieverd, vond je het ook lekker?”, ik wachtte heel even en was degene die de stilte verbrak, want Jan bleef stil omdat hij aan het bijkomen was van zijn orgasme en door de emoties die door hem heen stroomden.

“Ik hoop dat je dit niet raar vond en je moet tegen me zeggen als we te ver gegaan zijn. Het enige dat ik wil zeggen is dat je me heel erg blij gemaakt hebt dat je dit voor me hebt willen doen en ik ben er aardig opgewonden van geraakt. Ik ben er trots op dat ik blijkbaar in staat ben om een knappe jonge man opgewonden te krijgen.”

Ik ga voor hem masturberen

“Luister Sylvia”, zei hij, “ik vond het heerlijk om eindelijk je borsten te zien en ik heb het idee dat we allebei hetzelfde over elkaar denken. Ik neem morgen vrij om verder te praten, maar nu wil ik van het moment genieten. Ik hoop dat je het niet te opdringerig vindt, maar ik zou heel graag naar je kijken, terwijl je met jezelf bezig bent.”

Ik zag dat zijn pik alweer begon te steigeren, bij de gedachte dat ik met mijn vingers naar mijn kutje zou gaan en mezelf zou bevredigen en verder dacht ik niet meer na over welke gevolgen dan ook. Ik stond op, trok mijn onderbroekje uit en ging met mijn bureaustoel wat naar achteren zodat hij goed kon zien hoe ik bezig was. Ik bleef in de webcam kijken en zag hoe hij zich weer begon af te trekken, terwijl ik mijn clitoris masseerde.

Ik hoefde niet eens te fantaseren over dat hij mij aan het neuken was met zijn grote pik of dat hij me in mijn kont zou nemen. Het kijken hoe hij bezig was en het langzaam uitkomen voor onze gevoelens, was meer dan ik aankon. Ik kreeg al snel mijn eerste orgasme en normaal zou ik stoppen, maar ik bleef gewoon doorgaan. Het maakte me niet uit dat mijn kutje gevoelig was, het moment was zo intens dat ik wel klaar leek te blijven komen.

Jan was zich ondertussen steeds sneller aan het aftrekken en ik deed onbewust wat hij op dat moment wilde zien. Ik pakte met mijn andere hand één van mijn grote borsten vast en begon er in te masseren. Mijn borsten zijn nogal gevoelig en mijn lichaam leek wel in vuur te staan en ik wilde steeds meer voelen. Dingen die ik al in geen jaren gevoeld had.
 
 

BE2 Online Dating
 
 
“Wil je aan je tepel zuigen”, hoorde ik ergens van ver, want ik dreef op mijn genotsgevoelens en ik was in een roes terechtgekomen. Zonder ook maar na te denken, deed ik wat hij van me vroeg en ik focuste me weer op mijn laptopscherm. Ik zag dat hij met pure lust in zijn ogen naar me aan het kijken was en het volgende moment begon hij te spuiten.

“Ikkkkk kooooommm klaaarrrrr”, hoorde ik mezelf hard uitroepen en ik voelde hoe mijn kop bijna uit elkaar knalde. Dit was met recht het heftigste orgasme dat ik in mijn leven heb gehad. Zelfs in de goede tijd met mijn man, had hij me nog nooit zo goed klaargekregen. Ik lag nu onderuit in mijn bureaustoel en moest mijn best doen om niet op de grond te glijden. Mijn lichaam schokte en het duurde zeker een minuut voordat ik weer bij zinnen was.

We houden van elkaar

Het eerste dat ik zag toen ik mijn ogen weer opendeed was Jan, die me niet alleen met lust aankeek, maar ik zag de verliefdheid in zijn ogen.

“Ik hou van je Sylvia, meer dan je waarschijnlijk zal weten”, zei hij en ik had verwacht dat we allebei los zouden gaan met onze emoties en wat we voelden na elkaar, maar nadat ik hem had gezegd dat ik ook van hem hield, zei hij dat ik nog even geduld moest hebben. Hij moest nog een paar dingen regelen en zou vanmiddag al in de auto stappen.

Mijn hart maakte een sprongetje van geluk, zeker nadat we dat houden van tegen elkaar gezegd hadden en ik was voor het eerst in jaren weer blij en gelukkig. Natuurlijk maakte ik me druk over dat hij niet verder wilde praten en over wat er allemaal zou gaan gebeuren als hij die middag langs zou komen. Echter minder druk dan ik me normaal zou hebben gemaakt, want ik had er een goed gevoel over. Het was niet dat ik verwachtte dat ze samen op het strand richting de horizon zouden lopen en nog lang en gelukkig zouden leven, al was dat natuurlijk stiekem wel de bedoeling, maar er was een begin.

Ik wist dat als hij ’s middags in de auto zou stappen hij tegen het begin van de avond bij mij zou zijn en ik was druk bezig om te kijken wat ik aan zou trekken. Ik besloot om voor mijn fantasie te gaan, dat hij me overal in huis kan neuken en trok een strak jurkje aan en geen ondergoed. Eigenlijk was het jurkje te strak voor me met mijn dikke buik en m’n zware borsten, maar ik had het idee dat Jan het wel zou weten te waarderen.

Mijn man het huis uit werken

Ik wilde me net gaan aankleden toen ik de voordeur open hoorde gaan en ik stemmen hoorde. Die van mijn man en waarschijnlijk één van die vrienden van hem. Ik trok snel m’n huispak aan en liep naar beneden, want ik wist dat ik moest ingrijpen. Het zou me niet gebeuren dat hij m’n avond, en waarschijnlijk ook mijn toekomst, met Jan zou gaan verpesten door alleen maar aanwezig te zijn.

“Waar denk jij mee bezig te zijn”, zei ik boos tegen hem toen hij druk bezig was om een zwijnenstal van mijn keuken te maken, die ik net blinkend had schoongemaakt. De frituurpan stond aan en in de magnetron zaten twee broodjes hamburger. Hij had koffie gemaakt, bier gepakt en het was al snel een chaos.

“Ja, Rodger is er en er komen zo nog aan paar vrienden langs, dus als jij dit allemaal klaar kan maken, dan ga ik lekker bier drinken met ze. Neem er zelf trouwens ook eentje.”

Ik stond in de keukendeur en hij wilde langs me lopen, maar ik bleef staan en had dezelfde blik in mijn ogen als toen de keer dat hij niet op de eindexamenuitreiking van zijn kinderen was geweest. Ik was woest en moest bijna janken van boosheid omdat hij het voor elkaar zou krijgen om mijn moment met Jan te verpesten.

“Jij belt je vrienden op dat het niet doorgaat en zegt tegen Rodney dat jullie naar de kroeg of iets dergelijks gaan, maar ik wil jullie uit het huis hebben, begrepen!”

“En wie denk je wel niet dat je bent, het is mijn huis en ik bepaal wat er gebeurt”, begon hij nog dapper, maar toen hij mijn blik volgde en zag dat ik naar het messenblok keek en ik heel kalmpjes zei:

“Ik denk dat het voor ons allebei het beste is dat je gewoon weggaat en je hoeft ook niet terug te komen vanavond of de rest van de week. Je blijft maar lekker bij je sletje slapen en volgende week hoor je van mijn advocaat. Het is klaar, we gaan scheiden.”

Hij keek me verbaast aan en liep toen zonder iets te zeggen naar de huiskamer en zei tegen zijn vriend: “We gaan, ze heeft een ernstige vorm van ongesteldheid ofzo, bel jij de andere even dat we naar de kroeg gaan. Ik trakteer.”

Ik ben vrij

Ik was opgelucht en dolblij dat ik de deur achter ze dicht hoorde gaan. Hij ging mijn avond niet verpesten en ik had eindelijk tegen hem gezegd dat we gingen scheiden. Nu hoefde ik me helemaal niet meer schuldig te voelen als er iets met Jan zou gaan gebeuren. Het eerste dat ik deed was naar boven gaan, mijn jurkje aantrekken en mijn mascara weer goed doen. Vervolgens dook ik achter mijn laptop, want zij opmerking over dat hij ging trakteren had me aan het denken gezet.

Ik logde in op onze gezamenlijke rekening en schreef de helft van het bedrag dat er stond over naar mijn eigen rekening. Daarna deed ik hetzelfde met onze spaarrekening en andere tegoeden die online bereikbaar waren. Het zou me niet gebeuren dat ik opeens met lege handen zou staan en ik had hard geld nodig om mijn leven als alleenstaande vrouw weer op de rit te krijgen, want ik wist niet hoe het met Jan zou gaan lopen, dus ik moest van het ergste uitgaan.

Nadat ik dat gedaan had, ging ik de keuken in om de puinhoop op te ruimen die mijn bijna ex-man had gemaakt en ik voelde me goed. Er was een zware last van mijn schouders gevallen en ik was blij en opgewonden over wat er ging komen. Zou hij me gaan neuken? Hoe zou zijn pik proeven? Zou hij mijn enorme grote hangborsten in het echt ook lekker vinden? Dat soort dingen schoten allemaal door mijn hoofd.

Hij is nog maagd; hij heeft op me gewacht

Ik was zo in gedachten verzonken dat ik mijn zwager niet had horen binnenkomen, hij heeft zijn eigen sleutel, en ik schrok toen hij zich van achteren tegen me aandrukte. Ik had hem nog even snel geappt dat zijn oudere broer vertrokken was en die avond zeker niet zou terugkomen. Hij was waarschijnlijk daarom een stuk voortvarender dan dat ik verwacht had, want ik voelde zijn stijve pik door zijn boxershort heen. We hadden nog niets tegen elkaar gezegd, maar dat was ook niet nodig. Hij pakte mijn zware borsten vast en begon erin te kneden en hij wist niet hoe snel hij ze uit mijn jurkje moest halen.

Ik voelde allerlei emoties over me heen komen, maar geiligheid en de behoefte om zijn grote pik in mijn kutje te voelen waren de grootste. Ik stond nog steeds met mijn rug naar hem toe en ik begon te trillen toen hij mijn jurkje omhoog trok en mijn billen bloot kwamen. Hij moest nu zijn pik in mij steken, want anders zou ik gek worden. Ik merkte echter twijfel bij hem en de angst sloeg me om mijn hart. Hij zou toch geen afknapper van me hebben gekregen omdat ik niet alleen een paar hele grote memmen heb, maar ook best een dikke kont.

“Je mag me nemen, ik wil niets liever dan dat je me jouw vrouw maakt”, zei ik schrok van mezelf. Ik legde het er weer eens heel erg dik bovenop dat ik volgens mij best wel needy ben als het om relaties gaat. Ik ben nu eenmaal niet goed in one-night-stands, maar kan pas echt seks met iemand hebben als ik weet er meer is. Ik begon een beetje te stotteren en uit te leggen dat we gewoon konden neuken en dat ik niet gelijk wilde trouwen of iets dergelijks, maar dat het gewoon mijn manier van praten was.

Hij zei niets en nu was ik echt bang dat ik het verpest had en dat hij gewoon weg zou gaan en waarschijnlijk zou ik hem niet eens ongelijk geven. Dat deed hij niet, maar ik merkte nog steeds twijfel bij hem het begon eindelijk tot me door te dringen dat het niet aan mij lag en dat ik mezelf voor niets gek aan het maken was.

“Heb je het eigenlijk ooit met een vrouw gedaan”, vroeg ik voorzichtig en ik keek achterom en zag dat hij met zijn hoofd schudde. Ik kwam helemaal vol te zitten met emoties toen hij daarna zei:

“Ik kon het niet met een andere vrouw doen als ik met jou in mijn hoofd zat, dus heb ik het maar bij mijn rechterhand gehouden.”

Ik wist niet wat ik hoorde. Hij was nog steeds maagd omdat hij seks met mij wilde hebben. Als dit geen echte liefde is, dacht ik bij mezelf. Heb ik me voor niets druk lopen maken dat hij met een horde studentes in bed zou liggen. Ik had in een eerder stadium besloten dat ik hem dat niet zou aanrekenen, maar ik was nu even helemaal van de kaart.

“Arme schat”, zei ik en vervolgens: “je bent gewoon gek. Dat doe je toch niet.”
 
 

 
 
De derde pagina van dit erotische seksverhaal

Visited 607 times, 7 visit(s) today
From:
Date: mei 20, 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *