Flirten met oma's
Online Lingerie- en Latex Shop
Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Jong stel doet aan partnerruil om hun seksleven een boost te geven

0 views
0%

Partnerruil met bevriend stel

Myra had zich eigenlijk een beetje laten overdonderen door haar vriend. Volgens hem had hun seksleven een boost nodig en volgens hem was partnerruil de beste manier om dat te doen. Hij bleek een aanbod van een bevriend stel op zak te hebben en hij had in principe al laten weten dat het goed was. Het enige dat hij nog hoefde te doen was zijn vriendin overtuigen.

Die vond namelijk dat ze een heel goed seksleven hadden en dat ze eigenlijk niets te klagen had. Nadat hij anderhalf uur op haar ingepraat had, dat ze nogal vanilla sex hadden en dat er meer was, gaf ze schoorvoetend toe. Ze vond het mannelijke gedeelte van het bevriende stel aardig en knap. Myra had zichzelf stiekem al eens een keer afgevraagd hoe het zou zijn om sex met hem te hebben, als een soort van fantasie, want geen haar op haar hoofd dacht erover na om het daadwerkelijk door te zetten.

Ze gaan hun seksleven een boost geven

Daar zou nu echter verandering in komen, want die zaterdag stonden ze bij het bevriende stel voor hun deur en zouden ze hun best gaan doen om hun seksleven een boost te geven. Na de begroetingen zaten ze met z’n allen op de bank en Myra moest zeggen dat ze best zenuwachtig was. Daar bleek haar vriend geen enkele last van te hebben, want binnen een paar minuten was hij naar de slaapkamer vertrokken met het vrouwelijke gedeelte van het bevriende stel.

“Euhhhh”, begon ze voorzichtig tegen Seth, die ook een beetje onwennig naast haar zat. “Dan is het nu geloof ik de bedoeling dat wij het ook gaan doen”, zei ze en lachte zenuwachtig.

“Ik denk het ook”, zei Seth, “maar alleen als je het zeker weet. Ik zie dat je twijfelt, heeft je vriend je onder druk gezet?”

“Een beetje wel”, zei ze met een timide stemmetje, “maar nu ik naast je zit en ik gezien heb dat hij niet wist hoe snel hij naar de slaapkamer moest vertrekken, ga ik er helemaal voor. Ik hoop dat je in ieder geval mijn seksleven een boost kan geven, want dat schijnt nogal belangrijk te zijn.”

Knuffelen na haar orgasme

Ze barsten allebei in lachen uit en al snel waren ze allebei uitgekleed had ze met Seth veel betere sex dan ze ooit met haar vriend had gehad. Hij knuffelde zelfs met haar nadat ze een orgasme had gehad en ze wist niet wat ze meemaakte.

“Wat denk je ervan als we samen eens een drankje gaan halen en daarna bij mij verder gaan waar we hier zijn gebleven?”, vroeg Myra die opstond en zich begon aan te kleden. “Die twee die bezig zijn in de slaapkamer wilden gewoon legitiem vreemdgaan. Ik denk wel dat ze heel goed bij elkaar gaan passen en misschien kunnen wij eens kijken of we elkaar ook heel erg lief vinden. In ieder geval hebben we de rest van het weekend hele goede sex. We hoeven ons in ieder geval geen zorgen te maken dat we gestoord worden, want hij heeft geen sleutel van mijn appartement. Dus we doen de deur gewoon niet open. Als we dan toch aan partnerruil gaan doen, dan moeten we het gelijk maar goed doen.”

“Dat klinkt als een heel goed plan”, zei Seth die opstond en zich ook begon aan te kleden. Ze liepen samen naar de voordeur en met een elegant gebaar en een “na uw mevrouw”, liepen ze allebei naar buiten, op weg naar misschien wel een nieuwe toekomst, waarin ze een gewoon goed seksleven had. Eentje zonder direct aan partnerruil te hoeven doen.

Visited 416 times, 10 visit(s) today
From:
Date: oktober 26, 2022
Pornosterren: Hazel Moore / Katie Kush / Seth Gamble

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *