Online Lingerie- en Latex Shop

Nina’s sexavonturen, de zoektocht naar onvervulde verlangens – 1

0 views
0%

Nina’s sexavonturen

1. De kennismaking

De verjaardag met Mark

Nina was vorige week 19 geworden. Ondertussen zat ze al een paar maanden in haar studentenflatje en aangezien ze enorm gewild was (hoe kan het ook anders voor een jong slank sportief meisje met donkerblond haar en blauwe ogen), had ze de jongens er dan ook voor het uitkiezen. Tijdens de middelbare school was het lange tijd bij kussen en betasten gebleven, maar net toen ze was gaan studeren, op haar 18de verjaardag, vond haar toenmalig vriendje, Mark, dat de tijd was gekomen voor meer. Mark was 20 jaar en had al heel wat geduld uitgeoefend. Hij vond Nina heel knap en hij wou graag haar eerste zijn. Nadat ze haar verjaardag uitgebreid hadden gevierd, waren ze in het gedeelde appartement van Mark beland.

Nina liet zich volledig leiden. Na uitgebreid zoenen begon Mark Nina uit te kleden. Haar borsten had hij wel al eens gezien en die stimuleerde hem nog meer om wat geduld uit te oefenen. Nina had een mooie forse cupmaat en grote tepels.

Nadat Nina’s bh ook op de grond lag, nam Mark haar borsten onder handen. Ze werden stevig gekneed, de tepels kregen de nodige likken en lokten uiteindelijk een licht gekreun bij Nina uit. Dat was het sein voor Mark om opnieuw een stapje verder te gaan. Aangezien Mark nog steeds alle kleren aan had, wou Nina zijn bloes uittrekken. Maar daar wou Mark niet van weten. Hij pakte de handen van Nina vast en duwde haar op haar rug. Meteen erna ging hij voor haar zitten en begon de knoopjes van haar jeansbroek los te maken. Nina wist natuurlijk al lang waar dit naartoe ging. En ook al had ze het iets romantischer voorgesteld, ze vond de directe aanpak best wel leuk. Mark had ondertussen haar jeansbroek aan weerskanten vast en trok deze in een keer over haar benen uit.

Enkel een zwarte string bedekte Nina nu nog. “Oh, kijk eens wat we hier hebben? Mijn schatje heeft braaf geluisterd, zie ik,” zei Mark met de nodige trots. Hij had Nina namelijk al verschillende hints gegeven dat hij een zwarte string wel zou appreciëren als hij haar voor het eerst zou uitkleden. Nina bloosde lichtjes. “Nu ben ik eens benieuwd of je ook naar dat andere hebt geluisterd,” zei Mark droogjes en meteen erna pakte hij de string met beide handen vast en deed deze ook naar beneden. Poedelnaakt was Nina nu terwijl Mark nog steeds alles aanhad. Een brede glimlach verscheen op zijn gezicht. Nina had, zoals hij gevraagd had, haar kutje mooi gladgeschoren op een klein streepje schaamhaar na. Mark pakte Nina’s benen hierna vast en trok deze uiteen om haar kutje eens beter te bekijken. Haar binnenste schaamlippen staken lichtjes uit maar voor de rest zag deze er mooi rozig uit zoals hij er al een aantal had gezien.

Goedkeurend keek hij Nina aan en kuste haar hartstochtelijk. Tijdens het kussen voelde Nina hoe Mark zijn rechterhand tussen haar benen stak en tussen de schaamlippen ging. Het kussen stopte meteen. “Wauw, wat is dat zeg?” lachte Mark hard. Nina was nat… kletsnat. Natuurlijk had ze wel al eens met haarzelf gespeeld maar dit was toch heel wat anders. Nina werd nu echt helemaal rood. En Mark, die de opwarming eigenlijk al lang genoeg vond, schakelde meteen een paar versnellingen hoger. In geen tijd had hij zijn broek en boxer uitgetrokken en nog voor Nina een fatsoenlijke blik op zijn stijve kon werpen, had hij al een condoom en lag klaar tussen Nina’s benen.

Nina kon nauwelijks volgen. Mark keek Nina aan en zei: “ik ga je een geheimpje vertellen. Ik heb nog nooit een maagdje gehad die zo nat stond bij haar eerste keer. Je lichaam smeekt er echt om. En ik wil dat je dat ook toegeeft. Zeg dat je genomen wilt worden!”. Nina had haar eerste keer uiteraard helemaal anders voorgesteld. De romantische verhaaltjes of de roddels die ze van vriendinnen had gehoord stonden hier ver vanaf. Maar Nina kon het feit moeilijk ontkennen: ze stond bloedgeil en wou dit zo graag. Ze keek Mark aan en zei: “ik wil genomen worden… neem me Mark!”. Wat volgde was een lange neukpartij waarbij Mark Nina alle hoeken van de kamer liet zien. Kreunend onderging Nina het tempo en de wil van Mark en kwam ze een paar keer klaar.

De tip van Inge

Dat was dus twee jaar geleden en van Mark was er ondertussen geen sprake meer in het leven van Nina. Na haar ontmaagding bleek plots dat ze toch niet zoveel gemeenschappelijk hadden als eerst gedacht. Ondertussen had Nina nog een paar vriendjes gehad maar ook die bleven niet lang want steeds miste ze “iets”. Dat had ze gisteren ook opgebiecht aan haar huisgenote Inge toen die haar vroeg waarom ze het had uitgemaakt met haar laatste vriendje. Inge, zelf 22 jaar oud en laatstejaarsstudente, had al heel wat meer “levenservaring”. In de paar maanden dat Nina in haar studentenflatje zat, zag ze al flink wat mannen passeren richting de kamer van Inge.

Verhaaltjes over welke standjes of hoe groot de penis was deelde Inge vaak met Nina die zelf eerder wat terughoudend was om veel zaken over haar seksleven te delen. Tot gisteren dus. Aan Inge vertelde ze over haar ontmaagding door Mark, dat ze best wel van “ruw” hield en dat de liefjes die ze tot nu toe had best wel wat soft waren. “Wel meid,” antwoordde Inge, “het lijkt erop dat je duidelijk behoefte hebt aan een man met wat meer ervaring. En ik denk dat ik wel een manier weet hoe je die kunt vinden.” Nina was heel opgelucht dat ze haar verhaal eens kon doen en was ook meteen nieuwsgierig naar de manier die Inge in gedachte had.

Inge vertelde over een speciale online zoekmachine waar je gedetailleerd een beschrijving kon geven van wat je exact zocht. Op basis van die beschrijving werden er dan matches gezocht. “Om in contact te komen moet er dan wel betaald worden; maar da’s uiteraard iets voor de mannen hé,” lachte ze. Ik heb het ook al eens geprobeerd en de matches die ik vond waren (je krijgt de beschrijving te zien van wat de ander zoekt) eigenlijk best wel goed. Het is ook anoniem: je moet pas een foto opladen als de match effectief bevestigd (en dus ook betaald) wordt. Het enthousiasme van Nina was niet echt groot: ze geloofde niet echt dat ze via deze manier haar ideale partner ging vinden maar besloot toch om het eens te proberen.

In detail beschreef ze wat ze exact zocht en zonder veel nadenken bevestigde ze de zoekopdracht. Meteen kreeg ze drie matches te zien. De eerste twee vond ze maar niks: mannen “die van poesjes hielden”. De derde trok haar aandacht echter wel: “op zoek naar een jonge zelfstandige dame die bij de juiste heer echter haar plaats kent: op de rug, benen gespreid en smekend om genomen te worden…”. Aan de ene kant vond Nina de beschrijving vulgair maar een vreemd gevoel in de buik en tussen haar benen sprak dat tegen. Ze liet haar fantasie de vrije loop en niet veel later lag ze naakt op haar rug op bed. Een dildo die ze voor haar 18de verjaardag van Inge had gekregen moest maar dienst doen als penis van de man uit de match.

Een dag later had Nina al de moeite van de wereld om haar hoofd bij de les te houden. Hoe saai kan een hoorcollege zei dacht ze bij haar zelf. Daarnaast had ze nog de nodige binnenpretjes na de vele orgasmes die ze gisteren kreeg. De tijd kroop traag voorbij maar opeens kreeg ze een vreemde notificatie op haar smartphone. “Je match is bevestigd” stond er in een bericht. En ja hoor, het ging wel degelijk over de “derde” match waarvan de beschrijving al voor heel wat orgasmes had gezorgd. De afleiding werd nu nog groter en tijdens de pauze besloot Nina terug te keren naar haar studentenflatje.

De eerste chat

Ze klapte meteen de laptop open en ging vliegensvlug naar de pagina die ze gisteren nog had laten openstaan. De match was inderdaad bevestigd. Om verder te gaan moest Nina echter een foto opladen en moest ze kort haar webcam opzetten om fake uit te sluiten. De foto zou pas gedeeld worden na haar toestemming. Natuurlijk had Nina haar twijfels maar met de heerlijke orgasmes van gisteren in haar achterhoofd wou ze echt wel meer te weten komen. Nadat ze een vrij neutrale foto had opgeladen en die bevestigd werd door de webcam, opende zich een nieuw scherm: je hebt nu contact met “Mr Victor”. Hehe, wat gek, hij gebruikt duidelijk een schuilnaam dacht Nina.

Meteen volgde het eerste bericht: Mr Victor was dus online. Nina dacht eerst wat over koetjes en kalfjes te praten maar Mr Victor had daar duidelijk een ander idee over. Na een voorspelbare “hallo” volgde het berichtje “zo, Nina, ik heb de uitgebreide beschrijving wat je zoekt een paar keer doorgenomen en je mag best wel trots zijn op wat je hebt geschreven.” “Hoezo?” typte Nina. “Wel, er zijn niet zoveel vrouwen die zo openlijk uitkomen voor dit soort relatie. De meesten zoeken toch vooral romantiek en ander soft gedoe. In jouw beschrijving is er geen enkel soft woordje te vinden. Daar hou ik echt wel van.”

Uit de manier waarop hij schreef kon Nina duidelijk al opmaken dat hij heel wat “levenservaring” had zoals Inge het noemde. Daarnaast kwam hij ook dwingend doch ook respectvol over. Hoe oud zou hij zijn vroeg Nina zich stilaan af. Met “vertel eens over jezelf” gaf Mr Victor een eerste aanzet. Nina vertelde dat ze graag ging sporten, met vriendinnen afsprak… en natuurlijk ook dat ze studeerde. “Oh,” reageerde Mr Victor, “je studeert nog? Interessant…”. “Euh ja,” reageerde Nina, “jij niet?”. “Nee, het studentenleven ligt voor mij al een tijdje achter de rug.” Nina besloot om een vervolgvraag te stellen: “hoe oud ben je?”.

 

Nina's sexavonturen Nina's sexavonturen
Kort rokje en sexy lingerie Kort rokje en sexy lingerie
Sexy zwarte lingerie Sexy zwarte lingerie
Nina heeft mooie borsten Nina heeft mooie borsten

 

Het antwoord kwam er meteen en daar schrok ze echt wel van: 45. “En jij?” las ze nog op het scherm. 45!? Haar vader was even oud. Hier was ze toch zwaar ontgoocheld over. Dat hij ouder dan haar ging zijn, had ze wel door maar zoveel ouder? Eigenlijk wou ze meteen afsluiten maar ze besloot toch nog te antwoorden: “vorige week 18 geworden.” “Ow oké, nog maar heel pas student dus?” was zijn reactie. “Ja, voor het eerst in een studentenflaje. Maar euhm, ik wil geen spelbreker zijn maar er is toch wel een serieus leeftijdsverschil tussen ons niet?”.

“We verschillen inderdaad fel in leeftijd, Nina, maar je moet je dan de vraag stellen wat je echt zoekt. Ik denk niet dat je op zoek bent naar een jonkie om overal mee te showen. En vooral: wat je zoekt, zullen die jonkies jou niet kunnen geven.” Hij was duidelijk niet van plan om zich te laten afschepen en probeerde Nina te overtuigen met allerlei argumenten (zijn vorige relatie was met een jonge dame van 25, hij was nog jong van geest en als ze twijfelde aan zijn conditie zou haar dat nog fel kunnen tegenvallen).

Met dat laatste argument moest Nina lachen. “Oh, dus jij kunt een jonge sportieve dame wel aan, denk je?” typte ze gevolgd met een ondeugende smiley. “Maar één manier om daar achter te komen hé, jonge dame. Maar ik waarschuw je: veel rust ga je in mijn bijzijn nooit hebben.” “Klinkt als een leuke uitdaging.” Nina bleef dus in een ondeugende bui hangen. “Oh, uitdagingen ga je nog genoeg krijgen met mij hoor. En het is, denk ik, tijd voor je eerste: stuur me eens een foto door van je. En nee, ik ben geen perverseling die op naaktfoto’s geilt. Met een alledaagse foto ben ik al tevreden.”

Nina twijfelde even maar zag niet meteen een probleem om een gewone foto door te sturen. Ze koos voor een vrij neutrale foto waarin ze een bloesje en jeansbroek droeg. De reactie van Mr Victor liet niet lang op zich wachten: “mooie verschijning zeg! Ik heb zo’n vermoeden dat jij de jongens van je af moet slaan.” Nina moest blozen van het bericht en vervolgde met een dank je wel en uiteraard een vraag om een foto van hem te krijgen. Aangezien zijn leeftijd had Nina niet al te grote verwachtingen van het resultaat. Maar het resultaat viel eigenlijk enorm goed mee: ze kreeg een foto van een man die mooi gebruind en stevig gespierd was. Meteen overmanden een paar geile fantasieën de gedachten van Nina. Ze schrok lichtjes toen er weer een nieuw bericht binnen kwam.

Op naar de volgende pagina van dit opwindende erotische sexverhaal

From:
Date: augustus 12, 2022
Pornosterren: Mila Azul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *