Download nu de hele video!

Knappe stiefmoeder in sexy zwarte lingerie wil sex

0 views
0%

Knappe stiefmoeder wil sex

Ik was 18 jaar toen mijn ouders gingen scheiden en nog geen half jaar later, had mijn vader een nieuwe vriendin die een stuk jonger was dan hijzelf. Een aardig stuk jonger, want ik scheelde maar een jaar of acht met mijn nieuwe stiefmoeder.

Mijn eigen moeder had ongeveer dezelfde weg als mijn vader genomen en was nu getrouwd met een veel jongere man, ze scheelden ongeveer 20 jaar in leeftijd. Ze was een stuk gelukkiger dan toen ze nog met mijn vader was getrouwd, dus ik gunde haar al het geluk van de wereld. Bovendien was het wel handig, zo’n jonge stiefvader, hij hield namelijk net zoveel van videogames als ik, dus was het geen straf om bij ze langs te gaan.

Met mijn vader had ik minder contact, omdat hij het altijd “druk, druk, druk” had. Als hij niet aan het werk was of op zakenreis, dan was hij op de golfbaan te vinden. Dat moest haast wel zijn weerslag hebben op zijn relatie, want wat ik na mijn ervaring met mijn stiefmoeder heb begrepen, is dat hij zo romantisch was als een kokosnoot en als het om sex ging, hij eerder opgewonden van een golfclub raakte dan van mijn knappe stiefmoeder.

Op de koffie bij mijn stiefmoeder

Ik had in een opwelling een dag vrij genomen, omdat ik er even uitwilde en gewoon zin had in een lang weekend. Mijn agenda was verder helemaal leeg, dus ik besloot om een gokje te wagen en te kijken of mijn vader toevallig thuis aan het werken was. Natuurlijk had ik eerst gebeld, want het is toch een drie kwartier rijden naar waar hij woont, en het bleek dat hij gewoon thuis was. Het leek hem een goed plan om langs te komen, want zoveel zagen we elkaar niet.

De deur werd opengedaan door zijn vriendin, die een glimlach op haar gezicht toverde en vervolgens met het slecht nieuws bericht kwam. Mijn vader moest een brand blussen bij één van zijn grote klanten, die hij als eigenaar van het bedrijf, onder zijn hoede had. Dat betekende dat hij richting Engeland was vetrokken en waarschijnlijk pas na het weekend weer terug zou zijn.

“Het spijt hem vreselijk en ik moest je verwennen, heeft hij gezegd”, zei mijn stiefmoeder, die er fantastisch uitzag in haar sexy zwarte jurkje. Het was lunchtijd, dus werd ik neergezet op een makkelijke stoel en kreeg ik een kop koffie in mijn handen. Diana, mijn knappe stiefmoeder, was ondertussen naar de keuken gegaan om een heerlijke lunch klaar te maken.

Ik had net het laatste broodje, warm vlees met een verrukkelijke satésaus verorberd, en bedacht me dat mijn vader het wel heel erg getroffen had. Een hele knappe vrouw, die me een beest in bed leek, die niet alleen lief en aardig was, maar ook nog fantastisch kon koken.

Opwindende sexy zwarte lingerie

Diana had ondertussen alle lunchspullen opgeruimd en kwam de huiskamer weer inlopen en stelde me een vraag die ik niet had zien aankomen:

“Ik heb even je mening als warmbloedige man nodig”, zei ze met een zwoele stem, “ik heb wat nieuwe kleren gekocht en ik ben benieuwd naar hoe het staat. Zou je mij je ongezouten mening kunnen vertellen.”

“Natuurlijk”, antwoordde ik gehaast, ondanks dat ik geen idee had wat ze zou gaan aantrekken. Ik gokte erop dat het iets sexy’s zou zijn, want volgens mij had mijn knappe stiefmoeder geen andere kleren in haar kast hangen.

Ik bleek goed te zitten met mijn gok, want na nog geen vijf minuten kwam ze de kamer binnenlopen en had ze een sexy strak jurkje aan, die nog korter was dan degene die ze daarvoor aanhad.

“Aan je gezicht te zien bevalt het je wat je ziet”, zei Diana met een verleidelijk stem. “Gewoon rustig blijven zitten, dan heb ik waarschijnlijk iets, dat je nog meer gaat bevallen.”

Voordat ik kon reageren, was ze de huiskamer alweer uitgelopen en ik kreeg bijna een hartverzakking toen ze weer binnenkwam. Mijn mond viel open en mijn pik had besloten om in een recordtijd stijf te worden. Daar gaf ik hem geen ongelijk in, want mijn heerlijke stiefmoeder zag er vreselijk geil uit, om het een beetje banaal te verwoorden. Ze had sexy zwarte lingerie aangetrokken, inclusief jarretels en zwarte panty’s.

“Ik hoop niet dat ik het moeilijk voor je maak, maar ik moet echt van een man weten hoe ik er uitzie.”

“Euuhh”, begon ik niet al te overtuigend maar ik herpakte me senl, “je ziet er ontzettend opwindend uit. Wat ben jij een mooie vrouw.”

“Je weet niet hoe blij ik ben, want dit is precies wat ik wilde horen. Ik heb dezelfde outfit verleden week aan je vader laten zien, zijn enige reactie was dat hij naar me keek en vroeg of ik het niet koud had met zo weinig kleren aan.”

Stiefmoeder gaat me pijpen

Ze was ondertussen naar me toe komen lopen en ging verder met haar verhaal:
“Ik val op oudere mannen, maar dat wil niet zeggen dat ik een prijsvrouw ben waarmee ze hun midlife-crisis mee op kunnen leuken. Helaas kwam ik er bij je vader pas te laat achter dat hij alleen in het begin romantisch en liefdevol is. Toen de buit binnen was, keek hij niet meer naar me om.”

Ik vroeg me op dat moment af of ik wel een echte zoon van mijn vader was. Als je mooie vrouw als Diana in lingerie ziet paraderen, dan is het laatste wat ik me afvraag of ze het koud heeft.

“Die man is niet goed bij zijn hoofd”, zei ik vanuit het diepste van mijn hart en Diana keek me bijna verliefd aan.

“Een man die me begrijpt, dat is weer eens wat anders”, zei mijn knappe stiefmoeder voordat ze haar bh uittrok. “Oh, het lijkt me handig dat jij ook uit de kleren gaat, tenminste, als je daar zin in hebt. We gaan namelijk sex hebben en ik ga er een beetje vanuit dat je daar niets op tegen heb.”

“Wat denk jezelf”, zei ik terwijl ik razendsnel mijn kleren uittrok en nu naakt op de luie stoel zat. “Er hangen toch geen webcams die alles opnemen”, vroeg ik nog, want ik was nog steeds een beetje bang dat ik in de maling werd genomen. Mijn vader was nogal van de practical jokes, maar dit leek me er eentje die veel te ver zou gaan.

“Nee hoor”, zei Diana, terwijl ze voor me op haar knieën ging, “ik zet ze aan met een speciale code, als we naar bed gaan. Ze zijn handig tegen inbrekers, maar verder hoef ik niet dag en nacht opgenomen te worden.”

“Mooi”, zei ik en het volgende moment begon ik hard te kreunen. Mijn mooie blonde stiefmoeder had mijn pik in haar mond genomen en was me erotisch aan het pijpen. Ze nam de tijd en ik dacht weer heel even aan mijn vader, die dit gewoon aan zich voorbij liet gaan. Wat een sukkel.

Nadat ze me tot het randje van een orgasme gepijpt had, ging ze op haar knieën op de stoel zitten en steunde ze met haar armen tegen de leuning van de stoel.

Ik spuit mijn zaad op haar kutje

“Neuk me alsjeblieft van achteren, ik wil gevuld worden door die heerlijke pik van je”, zei Diana. Ik had nooit verwacht dat ze die woorden in haar mond zou nemen, want de keren dat ik haar gezien had, kwam ze over als een keurige nette vrouw.

Er kwam maanden sexuele frustratie uit bij haar en we gingen dan ook snel over naar een ander standje. Ze liet me weten dat ik me niet in moest houden om haar lang te kunnen neuken, maar dat ik mijn zaad moest spuiten wanneer ik er klaar voor was.

“Ik wil dat je het op mijn kutje spuit”, zei ze een beetje hijgend, “ik wil zien hoe je pik alles er uitpompt.”

Alhoewel ik dolgraag in haar kutje was klaargekomen, voldeed ik zonder moeilijk te doen aan haar verzoek. Ik had niet het idee dat het bij deze ene keer sex zou blijven en dat had ik goed ingeschat. Ze kwam hard klaar op het moment dat ik mijn zaad op haar kutje spoot en het was een memorabel orgasme.

Het duurde een paar minuten voordat mijn ze weer een beetje op de wereld was en net nadat ze haar ogen weer open had gedaan, ging ze met haar gezicht naar die van mij toe. Ze zoende me passievol op mijn mond en als snel waren we als twee verliefde pubers met elkaar aan het tongzoenen.

Met moeite worstelde ze zich los uit onze innige omhelzing en stond op. Mijn knappe stiefmoeder keek me aan en pakte vervolgens mijn hand vast.

“Tijd om naar de slaapkamer te gaan, denk je ook niet?”, zei ze en ik liep als een puppy achter haar aan. Maar wel een puppy die genoot van haar lekkere kontje, die heen en weer zwaaide tijdens het lopen. Mijn pik had niet eens de kans gekregen om slap te worden en ik werd helemaal gelukkig toen ze zich omdraaide en zei:

“Ben je de rest van het weekend vrij?”

Trouwen met mijn stiefmoeder

Vanaf dat weekend ging het snel. De trouwplannen die Diana met mijn vader had, waren van tafel en nog geen twee weken na onze eerste seksuele ervaring, trok ze bij me in. Ik had een hoop problemen met mijn vader verwacht, maar dat viel reuze mee. Had er een beetje mee te maken dat hij weer met mijn moeder was, die de veel jongere man wel leuk vond, maar hem niet bij kon houden.

Ze zag nu dat ze het niet zo slecht met mijn vader had, want ze kon nu gewoon vreemdgaan, zonder dat het in haar achterhoofd bleef knagen dat ze misschien wel een verhouding met haar one-night-stand wilde hebben.

“Been there, done that”, was haar nieuwe lijfspreuk en ik merkte zowel aan mijn vader als moeder dat ze weer gelukkiger waren. Hij omdat hij zijn secretaresses kon neuken en zij omdat ze een harem aan jonge gewillige mannen aan het opbouwen was. Zonder het afgesproken te hebben, hadden ze het perfecte open huwelijk onder het motto: “wat niet weet, wat niet deert.”

Ze kwamen allebei op de bruiloft van mij en Diana en mijn moeder was helemaal blij voor me. Ze had Diana al eerder apart genomen en tegen haar gezegd dat ik een veel betere match ben voor haar dan mijn vader en ze wenste ons alle geluk van de wereld toe.

Hetzelfde deed mijn vader, die op de dag dat Diana vertrok, haar zo ongeveer al vergeten was. Hij had zijn vrijheid weer terug en dat beviel hem uitstekend.

En ik? Ik ben blij dat ik een kopje koffie ben gaan halen, want ik ben nu getrouwd met de mooiste vrouw van de hele wereld. Eentje die het best geil vindt als ik haar: “mijn stiefmoeder” noem tijdens een rollenspel.

Visited 388 times, 1 visit(s) today
From:
Date: juni 16, 2022
Pornosterren: Emily Addison

One thought on “Knappe stiefmoeder in sexy zwarte lingerie wil sex

  1. wat een heerlijk geil lekker heet wijf zalig om haar heerlijk te neuken en me te laten beffen wil haar helemaal vol spuiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *