Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Knappe jonge vrouw vindt onverwachte passie en liefde

0 views
0%

Een feestje bij een vriend van haar zus

Agatha zat een beetje in een dip, haar relatie met haar vriend was een maand ervoor uitgegaan en daar had ze moeite mee. Normaal was ze altijd haantje de voorste als er ergens een feestje was of iets anders leuks te beleven, maar de afgelopen maand was dat op een laag pitje komen te staan. De knappe jonge vrouw had gewoon nergens zin in en haar vriendinnen en haar zus zagen dat met lede ogen aan.

Ze besloten dat het tijd werd dat ze er weer een keer uitging, dus hadden ze haar meegenomen naar een feestje van een rijke vriend van de zus van Agatha. Het bleek een wondermiddel te zijn, want Agatha vermaakte zich uitstekend en ze was zelfs weer een beetje aan het flirten.

Het liep al een tijdje niet goed met haar ex-vriend, dus de relatiebreuk was niet helemaal onverwacht gekomen voor haar. Ze had er al over nagedacht hoe het zou zijn om met een andere man sex te hebben en dit was een mooi moment om de fantasie om te zetten in werkelijkheid. Ze had gemerkt dat Alberto, de man die het feest gaf, haar wel zag zitten en ze had besloten dat hij de gelukkige man zou zijn waar ze haar passie en lust op ging botvieren.

Ze blijft bij hem logeren

Het probleem was echter dat Alberto het nogal druk had met zijn gasten en een paar vrouwen die hetzelfde idee hadden opgevat als Agatha. De mooie brunette wist echter al zeker dat zij degene zou zijn die er met de knikkers vandoor zou gaan. Hij had haar gevraagd of ze wilde blijven slapen, zodat ze de dag erop elkaar beter konden leren kennen. Het was diep in de nacht dat Alberto haar naar één van de logeerkamers bracht en ze was blij dat hij verder niet aandrong.

“Morgen gaan we genieten”, zei hij met een brede glimlach op zijn gezicht en verder dan een wat lange kus op de mond waren ze niet gekomen.

Die ochtend begon al vroeg haar telefoon te piepen, want haar zus en haar vriendinnen wilden zo ongeveer live op de hoogte gehouden worden van de vorderingen. Ze besloot om haar mobieltje uit te zetten, want dat leidde alleen maar af. Nadat haar telefoon weer stil was, draaide ze zich nog een keer om en kwam tegen het einde van de ochtend pas uit bed. Agatha zag dat Alberto al bij het zwembad lag. Ze liep naar hem toe en ze was even van slag toen hij vroeg of ze misschien trek had in Champagne op een plek met een heel mooi uitzicht.

Net uit bed en al aan de Champagne

Ze ging er vanuit dat dit normaal was bij echt rijke mensen, dus besloot ze om er gewoon voor te gaan. Ze had een week vrij en toch niets beters te doen, dus liep ze met hem mee naar een plek waar het uitzicht inderdaad adembenemend was. De Champagne stond al klaar en nadat ze genoten hadden van een heerlijke lunch, was het de hoogste tijd om in actie te komen.

“Ik ga me even douchen als je het niet erg vindt.”

“Geen enkel probleem”, zei Alberto, die wees naar een buitendouche. “Je hoeft niet ver te lopen, of je moet wat meer privacy willen, dan loop je gewoon één van de badkamers in.”

Agatha ging op de uitdaging van Alberto in en liep naar de buitendouche, waar ze haar zomerjurkje van haar schouders liet glijden en vervolgens naakt onder de douche ging staan. Ze voelde de ogen van Alberto in haar rug priemen en ze maakte er een showtje van. Ze hield wel van een spannend voorspel en ze vond het best opwindend dat ze van top tot teen bekeken werd.

Heerlijke orale sex bij het zwembad

Ze deed voor de vorm nog even een badjas aan, toen ze naar hem toeliep, maar al snel ging ze over tot actie. Ze haalde zijn mooie pik uit zijn zwembroek en ze begon hem zachtjes te pijpen. Hij had een nogal grote penis en ze had een beetje moeite om die in haar mond te krijgen. Ze besloot om alleen zijn eikel te verwennen en dat bleek meer dan genoeg te zijn, want ze hoorde hoe hij steeds ietsje harder begon te kreunen. Ze vond het wel een opwindend idee om hem een orgasme te bezorgen met haar mond en dan zijn zaad door te slikken.

Daar was haar ex-vriend verzot op, alleen vergat die dat orale sex twee kanten opgaat. Als ze hem had klaargemaakt en zijn zaad had doorgeslikt, dan ging hij of slapen, of hij wachtte weer even tot hij een stijve pik had en ging haar neuken. Het kwam niet in hem op om haar kutje te gaan verwennen en ze was blij dat Alberto totaal anders was. Ze wist dat ze hem niet moest vergelijken met haar ex-vriend, maar onbewust deed ze het toch.

Eindelijk wordt ze weer eens een keer gebeft

Alberto vond het namelijk wel lekker om haar kutje te beffen en ze kon zichzelf wel voor haar kop slaan. Ze vond het zo lekker dat ze gebeft werd, dat ze spijt had van de afgelopen anderhalf jaar, omdat ze een heleboel gemist had. Alberto hield van erotische en passievolle sex en dat was totaal iets anders dan met haar benen wijd gaan liggen en geneukt worden tot hij klaar was gekomen. Meestal pakte ze haar vibrator erbij en bezorgde ze zichzelf een orgasme als haar ex-vriend zich had omgedraaid en was gaan slapen.

Met Alberto was het ultiem genieten. Hij hield rekening met haar en haar behoeften. Ze was nogal van de standjes en daar bleek ze alweer een overeenkomst te hebben met haar nieuwe lover. Die vond het heerlijk om van standje te veranderen en uiteindelijk kreeg ze haar eerste orgasme toen ze hem aan het berijden was. Ze voelde hoe hij diep in haar aan het stoten was en op het moment dat zij haar onderlichaam naar beneden drukte en hij met zijn pik langs haar G-spot ging, hield ze het niet meer. Ze kwam trillend klaar en ze vond het heerlijk dat Alberto haar stevig vastpakte, totdat haar orgasme minder geworden was.

Ze wil zijn zaad proeven

“Wil je alsjeblieft in mijn mond klaarkomen”, hoorde ze zichzelf bijna smekend vragen. Haar kutje was erg gevoelig geworden door haar orgasme en het leek haar heerlijk om zijn zaad te proeven. Ze ging vlug op haar knieën voor hem zitten en deed haar mond open. Alberto was ondertussen gaan staan en had haar hoofd vastgepakt. Hij trok snel aan zijn heerlijke pik en op het moment dat hij klaarkwam, stootte hij zijn eikel voorzichtig in haar mond en begon te spuiten.

Agatha begon te slikken en dat ging stukken beter dan ze verwacht had. Ze liet geen druppel verloren gaan en ze likte zijn eikel keurig schoon toen hij er niets meer uit kon persen.

Knappe jonge vrouw gaat ervoor

Ze lagen naast elkaar bij het zwembad bij te komen. De knappe jonge vrouw hoopte dat dit niet het einde zou zijn van hun seksuele uitspatting, want als het aan haar lag, ging ze nog een paar orgasmes krijgen. Ze was dan ook dolblij toen Alberto vroeg of ze meeging naar zijn slaapkamer, waar ze de hele dag de liefde bedreven en pas laat in de avond gingen slapen. Ze bleef die hele week bij hem logeren en aan het einde van de week had ze niet alleen onverwachte passie gevonden, maar ook een nieuwe liefde.

En haar ex-vriend? Daar had ze geen moment meer aan gedacht.

Visited 978 times, 7 visit(s) today
From:
Date: mei 7, 2022
Pornosterren: Agatha Vega

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *