Flirten met oma's
Flirten met oma's
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Knappe blonde liftster maakt een oudere man gelukkig

0 views
0%

Hij pikt een knappe blonde liftster op

Harry was op weg naar huis van zijn werk en zag een knappe blonde liftster langs de kant van de weg staan. Hij nam wel vaker een lifter of een liftster mee, want hij had zelf vroeger ook vaak gelift en was altijd blij als er iemand stopte. Ze moest naar een stad, anderhalf uur rijden vanaf de plek waar hij haar had opgepikt. Harry moest wel dezelfde kant op, maar kon haar maar tot halverwege brengen.

“Geen probleem”, zei de liftster, “ik ben al bij dat ik op weg ben, ik sta al een tijdje te wachten.”

Ze raakten al snel in gesprek met elkaar en af en toe keek de oudere man voorzichtig opzij en vroeg zich af hoe de knappe jonge vrouw er naakt uit zou zien. Hij wist dat hij geen enkele kans bij haar maakte, maar een man mag fantaseren dacht hij bij zichzelf. Ze waren nog geen kwartier onderweg toen hij besloot om haar naar haar plaats van bestemming te brengen.

Eerst pizza bij jou thuis

“Weet je”, zei hij en onderbrak even de woordenstroom van de blonde liftster, “het is een mooie dag, ik heb verder toch niets te doen, dus ik breng je gewoon naar waar je zijn moet, is dat een plan?”

De blonde jonge vrouw, Karina, keek verrast opzij en zei in eerste instantie dat ze hem niet wilde belasten en dat het niet nodig was. Hij had weinig overredingskracht nodig om haar ervan te overtuigen dat het een goed plan was en uiteindelijk stemde ze toe, maar ze had wel een eis:

“We stoppen bij jouw huis, dan bestel ik pizza en eten we eerst een hapje voordat we verder gaan, is dat een goed plan?”

Harry was verbaasd over het voorstel van de mooie liftster en hij protesteerde voor de vorm, maar hij liet zich heel snel overtuigen. Hij vond het helemaal niet erg om nog wat meer tijd met Karina door te brengen, het was een leuke vrouw en het klikte. Hij maakte zich nog steeds geen enkele illusie over seks, maar pizza eten met haar was een goede tweede optie. Wat hij niet had verwacht was dat Karina gelijk het voortouw nam, toen ze bij hem in de huiskamer op de bank zaten.

Knappe liftster valt op oudere mannen

“Ik moet je wel wat zeggen voordat we pizza gaan bestellen”, zei ze, terwijl ze hem met een sexy glimlach op haar gezicht aankeek, “ik val op oudere mannen en jij valt precies in mijn doelgroep.”

Harry was niet goed met subtiele hints, maar een recht voor zijn raap hint begreep hij wel. Het volgende moment waren ze aan het zoenen en wreef de knappe blonde liftster met haar hand over zijn kruis.

“Ik val zeker op oudere mannen die een lekkere mooie pik hebben”, zei Karina en liet zich vervolgens door Harry uitkleden. Ze had geen onderbroekje aan en Harry kon zijn geluk niet op. Hij was verzot op beffen en nu had hij een heerlijk kutje tot zijn beschikking en een vrouw die zijn befkunsten heel erg wist te waarderen. Hij likte en zoog aan haar clitoris totdat ze kreunend klaarkwam.

Ze neemt de tijd voor het pijpen en de seks

“Dit was te lekker”, zei de mooie blondine, toen ze zijn korte broek uittrok en zijn grote pik tevoorschijn haalde, “ik hoop dat ik een beetje aan je standaards kan voldoen.”

Het volgende moment had ze zijn pik in haar mond en Harry maakte zich absoluut niet druk over welke standaards dan ook. Ze kon gewoon verschrikkelijk goed pijpen en ze nam er de tijd voor. Het was niet even stijf pijpen en dan neuken, ze maakte er een erotische ervaring van die hij nog nooit had meegemaakt en net voordat hij haar mond zou gaan volspuiten stopte ze.

“Je mag tijdens de tweede ronde in mijn mond klaarkomen, maar als je het niet erg vindt, neem ik de tijd. Ik kan morgen of zondag ook weg, want ik heb vakantie. Dus als het mag, dan wil ik graag het weekend blijven om heerlijke seks met je te hebben. Ik wil die tong van je zeker nog een paar keer op mijn kutje voelen en ik hoop dat je die lekkere pik van je ook nog een paar keer in mijn mond wil stoppen.”

Harry was op z’n zachtst gezegd verbouwereerd, want hij had niet eens verwacht dat hij seks met haar zou hebben, laat staan dat ze het hele weekend zou blijven. Het leek wel alsof al zijn natte dromen in één keer uitkwamen.

Nog meer orgasmes en zaad slikken

“Ik heb er geen enkel probleem mee”, zei hij kreunend, want Karina was op de bank gaan liggen en had niet eens op antwoord gewacht, maar gewoon zijn pik weer in haar mond genomen. Ze hield hem op het randje van een orgasme, want ze wilde zo lang mogelijk genieten van de mooie pik van de oudere man. Ze liet zich over zijn pik zakken om hem te gaan berijden en dat was het begin van een erotische neukpartij met veel standjes. Normaal was ze na één orgasme meestal wel klaar, maar Harry wist haar nog twee keer naar een hoogtepunt te krijgen. Uiteindelijk hield ze het niet meer en begon ze de oudere man aan te moedigen om klaar te komen.

Ze wilde zijn zaad proeven, dus ging ze snel op haar knieën voor hem zitten toen hij aanstalten maakte om te gaan spuiten. Ze was een beetje verslaafd geraakt aan zijn grote pik en wist eigenlijk al hoe ze de rest van de vakantie ging doorbrengen. Samen met Harry in bed, als hij daar tenminste zin in had, al was dat laatste volgens haar niet zo’n groot probleem.

De mooie blonde liftster deed haar mond open, terwijl Harry zich bij haar mond aan het aftrekken was. Net op het punt dat hij ging komen, sloot ze haar lippen om zijn pik en begon ze met het slikken van zijn zaad. Ze liet een beetje zaad uit haar mond sijpelen, zodat er een straaltje over haar kin liep omdat ze uit ervaring wist dat mannen dit geil vonden en Harry was zeker geen uitzondering.

Een mooie nieuwe liefde is geboren

“Dan ga ik nu even de pizza bestellen die ik beloofd heb en even snel douchen”, zei ze vrolijk en pakte haar mobieltje.

Na de week vakantie bleef ze eigenlijk gewoon hangen bij Harry en uiteindelijk na een maand zegde ze de huur van haar flatje op en trok bij de oudere man in. Ze was geen golddigger of iets dergelijks, want Harry was een gewone normale man met een gewoon salaris en een tweedehands auto. Ze verdiende zelfs meer als hem, dus als iemand een golddigger zou zijn, dan was het Harry. Het was voor haar gewoon pure liefde, de heerlijke seks en ze vond hem gewoon schattig en lief. Ze was blij dat ze in een dolle bui had besloten om op een liftvakantie te gaan, omdat haar auto net kapot was gegaan en het even zou duren voordat die gerepareerd zou worden. Als ze had geweten dat ze bij de eerste de beste man, waarbij ze in de auto stapte, zou blijven hangen, dan had de knappe blonde liftster je waarschijnlijk voor gek verklaard.

Visited 259 times, 1 visit(s) today
From:
Date: mei 2, 2023
Pornosterren: Dani Desire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *