Download nu de hele video!

Erotische fetisj sex in een luxe hotel

0 views
0%

Erotische fetisj sex

Katy had Charles ontmoet op een erotische website waar ze op een bericht had gereageerd. Ze was aardig opgewonden geraakt van de erotische pornavideo die ze had gezien en had erbij gezet dat ze droomde over zo’n ontmoeting. De hoofdrolspeelster in de sensuele video kreeg de opdracht om naar een luxe hotel te gaan, waar ze op bed moest wachten op de dingen die zouden gaan komen. Eerst moest ze echter een lingeriesetje aantrekken dat al klaar voor haar lag.

De mooie vrouwelijke hoofdrolspeelster ging vervolgens op bed liggen en zag dat er al zijden shawls en handboeien klaarlagen en ze moest zich inhouden om niet te gaan masturberen. Ze was helemaal klaar voor de erotische fetisj sex en kon niet wachten totdat de man die haar zou gaan nemen, eindelijk op kwam dagen. De pornavideo duurde een half uur en al die tijd was Katy aan het masturberen geweest. Aangezien ze anoniem reageerde en haar ip-adres niet te traceren was, schreef ze er ook bij dat ze een fantastisch orgasme had gehad.

Chatten en opgewonden raken

Nog geen kwartier later, kreeg ze een persoonlijk bericht van een man die zich Charles noemde en zei dat hij haar droom kon waarmaken. Ze hield gelijk afstand, want ze dacht dat ze met een internet gekkie te maken had en kapte daarom de conversatie af. De man bleek echter een volhouder te zijn, want in het volgende bericht beschreef hij met geuren en kleuren hoe de ze sex zouden gaan hebben. De man kon goed schrijven, want halverwege was Katy alweer opgewonden geraakt en had ze snel haar vibrator erbij gepakt.

De andere helft van het verhaal was nog opwindender en het duurde niet lang voordat de mooie blondine een tweede orgasme kreeg. Katy besloot om te kijken waar hun internet contacten toe zouden leiden, wel voorzichtig, en de rest van de week wisselden ze berichten uit en zelfs foto’s. Als de foto’s echt van hem waren, dan zag de knappe blonde vrouw het wel zitten, want hij had een mooi gespierd lijf en een grote penis.

Nadat hij haar aan het einde van de week had uitgenodigd om haar fantasie uit te leven, deed ze iets wat ze normaal nooit zou doen, want ze was altijd heel voorzichtig. Ze ging op zijn aanbod in en ze vond zichzelf aan de ene kant vreselijk dapper en aan de andere kant een stom wicht. Misschien was het wel een kale taxichauffeur van tegen de 60 jaar, die niet al te leuke dingen met haar van plan was.

De onbekende man

Op de één of andere manier, voelde het toch goed, want tijdens het chatten leek het wel alsof ze een soulmate had gevonden, zeker als het om sex ging. Ze hadden allebei fantasieën die veel overeenkomsten met elkaar hadden en hij voelde al snel vertrouwd aan. Dat was natuurlijk gevaarlijk, want ze had genoeg gelezen over mannen die via het internet kwetsbare vrouwen hadden verleid en vervolgens gechanteerd.

Katy vond echter dat ze niet in de groep kwetsbare vrouwen viel, want ze had een zwarte band in karate en ze had net een taser en een busje pepperspray aangeschaft. Charles had haar de naam en het kamernummer van het hotel gegeven waar ze naar toe moest gaan en ze besefte zich dat hij over een aardige bankrekening moest beschikken, want de kamerprijzen waren daar ongeveer net zo hoog als haar maandelijkse huur.

Ze had tegen Charles gezegd dat ze de naam van het hotel en het kamernummer aan een goede stevige vriend had gegeven. Die zou poolshoogte komen nemen als ze hem niet op een bepaald tijdstip had teruggebeld. Charles begreep haar angsten en zei dat ze zich goed voorbereid had, want het was natuurlijk vreemd dat ze sex met elkaar gingen hebben, zonder dat ze elkaar eerst in het echt ontmoet hadden.

Ze ligt klaar in de luxe hotelkamer

Katy vond het juist super opwindend dat ze hem nog nooit had ontmoet en dat ze gelijk sex met hem zou gaan hebben. Dat was een belangrijk onderdeel van haar fantasie. Ze was een beetje zenuwachtig toen ze het hotel binnenliep en ze gelijk een card kreeg om de kamer mee te openen. De man achter de balie zei erbij dat alles al betaald was en dat ze kon nemen wat ze wilde uit de ijskast en dat ze ook de roomservice kon bellen.

Ze was blij dat dit gedeelte in ieder geval klopte en dat ze niet voor joker naar het hotel was gekomen. De blondine had het idee dat ze haar raar aan zouden kijken en zouden vragen of ze zeker wist dat dit het goede hotel was.

Het bleek een hele luxe hotelkamer te zijn en Katy moest toegeven dat ze onder de indruk was. Ze ging op bed liggen en zag dat er een envelop voor haar op het kussen lag. Ze was reuze benieuwd wat er in zou staan en wat ze las, maakte haar alleen nog maar geiler. In de kast hing een luxe lingerieset en zwarte panty’s die ze aan moest trekken.

Het dienstmeisje scheert haar kutje

Haar onderbroekje moest ze uitdoen en met haar benen wijd op bed gaan liggen. Het kon niet anders dan dat hij zijn opwachting zou maken en haar gelijk diep zou nemen. Iets waar ze totaal geen probleem mee had, want haar kutje was kletsnat geworden van de entourage en de opwinding. Ze keek dan ook heel vreemd op toen er een vrouw in een dienstmeisjes outfit kwam binnenlopen en naar haar toe liep. Ze zei niets, maar pakte het scheersetje dat naast het bed lag en begon Katy haar schaamstreek met scheerschuim in te smeren. Tijdens het hele scheerproces, deed ze haar mond niet open en toen ze klaar was, stond ze op en ging in een donker stukje van de hotelkamer staan.

Ze geeft zich aan hem over

Katy vond het steeds vreemder worden, maar dat vreemde zorgde er wel voor dat ze bijna niet meer te houden was. Charles wist hoe je erotische fetisj seks moest voorbereiden, want tot nu toe was ze van de ene verbazing in de andere gevallen. De grootste verrassing was echter Charles zelf, het bleek de receptionist te zijn, die haar de card voor de kamer had gegeven.

De mooie blondine wilde wat gaan zeggen, maar Charles was haar voor:

“Ik heb even de rol van receptionist aangenomen, maar dat is niet mijn baan. Ik heb m’n geld verdiend in de aandelen en kan voor de rest van mijn leven doen waar ik zin in heb. Dat zorgt voor genoeg connecties, dus was het geen enkel probleem om even achter de balie plaats te nemen. De vrouw die jou geschoren heeft en nu in de hoek van de kamer staat is Charlotte. Ze is mijn onderdanige slaaf en vanaf nu af aan ook die van jou. Als je maar iets wil, bijvoorbeeld sex met een vrouw proberen, dan bel je haar op en staat ze binnen een half uur bij je voor de deur. Mocht je ooit zin hebben in een trio, dan is zij de tweede vrouw.”

Ze is hem erotisch aan het pijpen

Katy was druk bezig om alles wat Charles zei op te slaan, maar het was iets teveel info. Ze zat hem met open mond aan te kijken en voelde een genotstrilling door haar lijf gaan, toen hij zich begon uit te kleden. Hij was net zo gespierd als op de foto’s en de grote penis was gelukkig ook echt. Hij zei verder niets, maar ging op zijn rug op het bed liggen en Katy begreep dat het haar taak was om hem te gaan pijpen.

Stiekem vond ze het best geil dat er een vrouw stond te kijken die ze niet kende. Ze had ooit wel eens sex met een vrouw gehad, maar het daarna nooit meer geprobeerd. Nu had ze een onderdanige vrouw die in al haar behoeften zou voorzien en dat sprak haar wel aan. Ze had zelf ook een onderdanige kant, die tevoorschijn kwam als degene waarmee ze sex had, haar zou kunnen doorgronden. Ze vond het echter ook heerlijk om de dominante vrouw te zijn en dat kon ze bij Charlotte kwijt.

Ze doet gelijk wat hij zegt

Het was nu echter tijd om zich op Charles te focussen, want ze was aardig onder de indruk van hem. Hij kende haar niet eens door en door en toch had hij haar onderdanige kant al naar boven weten te krijgen. Ze ging haar uiterste best doen om hem zo sensueel en erotisch mogelijk te pijpen. De mooie blondine was bij dat hij aan het kreunen was en niet stil bleef tijdens de pijpbeurt. Ze wist door het kreunen dat ze goed bezig was en stopte pas met pijpen toen hij zei:

“Ga mijn pik berijden.”

Als een man dat normaal tegen haar gezegd had, zou ze vragen of hij wel goed bij zijn hoofd was, maar voor Charles deed ze het gelijk. Ze liet zich over zijn grote pik zakken en begon hem langzaam te berijden. Ze raakte steeds meer opgewonden en ze kwam klaar toen hij een standje wilde, dat ze nog nooit had gedaan.

Later begreep ze dat ze de “reverse-cowgirl” had gedaan en dat was een standje die met stip steeg in haar favorietenlijst. Het orgasme bleef op de achtergrond doorkabbelen en nam af en toe in heftigheid toe. Charles wist al haar erogene zones te vinden en had binnen een minuut ook haar G-spot gevonden. Dat was één man ooit gelukt, maar die had het per ongeluk gedaan, maar Charles wist waar hij mee bezig was.

De mooie blondine blijft klaarkomen

Hij neukte haar stevig van achteren en Katy was in een sexuele roes terechtgekomen. Haar orgasme was een multipel orgasme geworden en ze gaf zich helemaal aan hem over. Hij had haar arm gepakt en op haar rug gedaan en ze voelde zich helemaal slap worden. Ze liet zich gewillig door hem neuken en ze voelde dat hij nu ook op het punt van klaarkomen stond.

Daar was ze best wel blij mee, want ze was uitgeput door het voortdurende klaarkomen. Haar hele lichaam leek een centrum van genot te zijn geworden en ze voelde hoe ze aan het trillen was. Charles haalde zijn pik uit haar kutje en ze wist gelijk waar hij klaar wilde komen. Ze deed haar mooie billen een beetje omhoog en kreeg haar laatste orgasme, toen ze voelde hoe hij zijn zaad er op spoot.

Charles ging met zijn hoofd naar haar hoofd toe en gaf haar een zoen op haar wang. Vervolgens stond hij op en begon zich aan te kleden. Katy wilde weer wat gaan zeggen, maar ze was ook deze keer te laat.

“Ik ga weer weg en zit voor een paar dagen in het buitenland. Ik weet niet wanneer je mijn volgende uitnodiging krijgt, maar ik verwacht dat je eventuele andere plannen ervoor opzij zet. Ik geef de naam van het hotel en het kamernummer door en ik verwacht dat je er binnen een uur bent.”

Hij stopte even en keek haar aan en Katy knikte alleen maar. Ze was zonder slag of stoot onder zijn invloed gekomen en ze wilde niets liever dan een herhaling van de erotische fetisj sex die ze nu gehad had. Ze vond het wel een beetje jammer dat ze niet een klein dutje kon doen, want ze was uitgeput.

Een nieuwe minnaar en minnares

Daar had Charles andere ideeën over, want hij ging onverstoorbaar met zijn monoloog verder, nadat ze hem via een bevestigende knik met haar hoofd had laten weten dat ze er zou zijn.

“Je hebt deze hotelkamer voor twee dagen. Over een half uur komt er roomservice met een uitgebreide maaltijd, die je samen met Charlotte kan nemen. Die blijft overigens de komende twee dagen bij je, dus als je zo gaat douchen of een bad neemt, kan je gewoon tegen haar zeggen dat zij je wast. Ze doet alles voor je wat je maar wil, zolang het wel natuurlijk in het redelijke blijft. Je krijgt een credit card van haar, zodat je morgen met haar kan gaan shoppen en nieuwe kleren en lingerie koopt. Zij weet mijn smaak, en schrik niet, dat is een dure. Maar daar komen jullie wel uit.”

Hij liep vervolgens naar de deur toe en draaide zich nog één keer om en zei:

“ik zie je over acht dagen en ik wil dat je helemaal klaar voor me bent, begrepen!”

Katy liet alles langzaam op zich in werken en keek toen naar Charlotte, die naar haar toe kwam lopen. Ze had een doekje bij zich, waarmee ze de sperma die haar nieuwe minnaar op haar gespoten had, weghaalde.

“Kom maar bij me liggen Charlotte”, zei Katy liefjes, “dan gaan we eerst even een dutje doen, want ik ben op.”

From:
Date: maart 15, 2022
Pornosterren: Katy Rose

One thought on “Erotische fetisj sex in een luxe hotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *