Online Lingerie- en Latex Shop
Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Stiefmoeder heeft romantische seks met haar stiefzoon

0 views
0%

Inhoudsopgave

01. Stiefmoeder houdt van romantische seks
02. Stiefmoeder depressief na scheiding
03. Langzaam haalt hij haar uit de depressie
04. Stiefmoeder ligt met hoofd tegen penis stiefzoon
05. Stiefmoeder begint weer van het leven te genieten
06. Masturberen en fantaseren over haar stiefzoon
07. Ze wil weer sex in haar leven hebben
08. Ze verleidt haar stiefzoon op de filmavond
09. Stiefmoeder in strak jurkje, panty’s en lange laarzen
10. Eerst gevoelens en dan sex
11. Afgetrokken en heerlijk gepijpt worden
12. Geen voorspel, stiefmoeder wil hard geneukt worden
13. Een jaar later

Stiefmoeder houdt van romantische seks

Zijn stiefmoeder wist dat het fout was om een sexrelatie met haar stiefzoon te hebben. Dat gevoel had ze ergens diep verborgen, want ze voelde zich weer helemaal vrouw, sinds ze regelmatig romantische sex met haar stiefzoon had. Hij was nogal onervaren en dacht in het begin dat elke vrouw het heerlijk vond om keihard geneukt te worden. Daar had zijn stiefmoeder op z’n tijd niets op tegen, maar ze hield veel meer van erotische en sensuele sex, waar het voorspel van net zo’n groot belang was als het daadwerkelijke neuken.

Gelukkig stond hij open de andere manier van seks die ze wilde hebben, en waren ze tijdens hun sexrelatie steeds dichter naar elkaar toegetrokken. De mooie stiefmoeder had in het begin moeite om zich helemaal te geven, maar toen ze eindelijk haar schuldgevoel een plekje had gegeven, ging ze er helemaal voor. Haar stiefzoon was er voor haar, toen haar huwelijk met zijn vader op springen stond. Die was helemaal in zijn werk opgegaan voor zijn eigen bedrijf. Dat was echter niet alles, een vrouwelijke collega bleek een grote aantrekkingskracht op hem te hebben, waar hij aan toegegeven had.

Stiefmoeder depressief na scheiding

Ze stortte in een diep gat, toen ze erachter kwam dat haar echtgenoot vreemd aan het gaan was. Ze had nog gevochten om hun huwelijk te redden, maar ze kwam er al snel achter dat haar man niet de intentie had om er nog niets van te maken. Sterker nog, hij haalde een paar persoonlijke spullen en nog wat andere dingen op en trok bij de andere vrouw in. Het moet hem nagegeven worden dat hij tijdens de echtscheidingsprocedure heel schappelijk was. Zijn ex-vrouw kreeg het huis, een vorstelijke alimentatie, twee auto’s en een aandelenpakket van zijn bedrijf.

De stiefmoeder hoefde nooit meer van haar leven te werken, maar had het geld met liefde opgegeven als ze haar huwelijk had kunnen redden. Op de één of andere manier hield ze nog steeds heel veel van haar ex-man en ze had hem de misstap vergeven, als hij maar bij haar was gebleven. Het duurde een hele tijd voordat ze erachter was dat hij haar gevoelens niet waard was en dat was het begin van haar nieuwe leven, eentje waar haar stiefzoon een groot deel van uit ging maken.

Haar stiefzoon woonde in het appartement dat ze boven de garage hadden laten maken. Dan kon hij op zichzelf leven terwijl hij aan het studeren was. Hij was er kapot van dat zijn ouders gingen scheiden, want hij had een hele sterke band met zijn stiefmoeder opgebouwd. Zijn biologische moeder was met de Noorderzon vertrokken en had nooit meer contact met hem gezocht. Dat was toen hij nog maar vier jaar was en langzaam was de herinnering aan zijn eigen moeder vervaagd. Mede doordat zijn stiefmoeder de rol van moeder zijn had overgenomen en hij haar als zijn eigen moeder was gaan zien.

Hij kon het dan ook niet aanzien toen Elsa, zijn stiefmoeder, alleen nog maar in bed lag na de echtscheiding en nergens meer zin in had. Ze kwam met moeite uit bed om zich te wassen en de boodschappen te bestellen, maar daar bleef het zo’n beetje bij. Na het een maand te hebben aangekeken, besloot hij om zijn stiefmoeder aan te pakken.

Langzaam haalt hij haar uit de depressie

Hij maakt haar elke ochtend voor het ontbijt, dat hij zelf had klaargemaakt, wakker. Hij gooide de gordijnen open, zodat er wat zonlicht in de slaapkamer kwam en stapje bij beetje kreeg hij steeds meer voor elkaar bij zijn stiefmoeder, die in een depressie was terechtgekomen.

De stiefzoon studeerde psychologie en wist dat je iemand die een depressie had niet hielp met: “het is een mooie dag, ga lekker naar buiten, dan is je depressie zo verdwenen.” Als dat mogelijk was geweest, dan had hij haar veel eerder mee naar buiten gekregen. Hij wachtte rustig af en nadat ze min of meer gewend was aan haar dagelijkse opstaan routine, ging hij een stukje verder.

Als ze na het ontbijt weer in bed ging liggen, naar tv-soaps keek en naar het plafond staarde, ging hij naast haar liggen en hield haar stevig vast. Elsa vond het een beetje vreemd, maar uiteindelijk wende ze eraan dat ze in zijn sterke armen lag en ze moest toegeven dat ze het mistte als hij niet naast haar lag omdat hij college of een tentamen had.

Ze had met haar ex-man afgesproken dat hij zolang in het appartement kon blijven wonen als hij wilde, want hij bleek geen enkele behoefte te hebben om bij zijn vader en zijn nieuwe vrouw in te trekken. Daar was zijn vader stiekem wel een beetje blij mee, want hij wist dat zijn echtgenote er niet blij mee zou zijn.

Stiefmoeder ligt met hoofd tegen penis stiefzoon

Joost, de stiefzoon, vond het alleen maar prettig dat hij daar kon blijven wonen, want zo kon hij een oogje op zijn stiefmoeder houden. Nadat ze aan het ontbijt gewend was geraakt en ze het blijkbaar ook heerlijk vond om in zijn armen te liggen, ging hij verder met de volgende stap. Hij maakte lunch voor haar klaar en vervolgens gingen ze met z’n tweeën op de bank in de huiskamer zitten, waar ze nog steeds naar haar soapseries keek, maar nu met zijn hoofd in zijn schoot lag.

Ze moest stiekem wel glimlachen, want ondanks haar zware gevoelens, was ze er best trots op dat ze een knappe jongeman blijkbaar kon opwinden. Als ze met haar hoofd op zijn schoot lag, voelde ze dat hij zijn best moest doen om geen stijve pik te krijgen. Ze bewoog af en toe haar hoofd en ze kreeg gelijk een reactie van zijn pik.

De mooie stiefmoeder vond het wel een beetje vreemd dat haar stiefzoon blijkbaar lustgevoelens voor haar had, maar ze schreef het af op zijn leeftijd. Hij was net twintig en op die leeftijd kregen mannen schijnbaar al een stijve als ze een blote enkel zagen. Het was voor het eerst dat ze even niet aan haar ex-man dacht en dat was een heel goed gevoel.

Stiefmoeder begint weer van het leven te genieten

Ze begon langzaam weer op te krabbelen en ze merkte dat ze moeilijk meer zonder de aandacht van haar stiefzoon kon. Hij was namelijk weer een stapje verder gegaan, want na haar favoriete soapserie, had hij haar aan het wandelen gekregen. Ze tutte zich er helemaal voor op en het deed haar goed om in de zon te lopen en weer een beetje grip op haar leven te krijgen.

Haar stiefzoon had geen druk op haar uitgeoefend dat ze over haar scheiding moest praten, maar tijdens hun wandelingen liet ze steeds meer los over haar gevoelens en emoties. Het werden diepe gesprekken, want het aantal stappen in de stappenmeter app liep steeds meer op. Uiteindelijk had ze daardoor het punt bereikt dat ze haar echtscheiding een plekje kon geven. Ze voelde dat ze haar ex-man steeds minder begon te missen en op een ochtend was zij degene die Joost uit zijn bed haalde om samen te ontbijten.

Ze had zich helemaal uitgesloofd met knapperige croissantjes, verse jus d’orange en lekkere harde broodjes. Joost was dolbij dat hij eindelijk weer een lach op het gezicht van zijn stiefmoeder zag en hij werd nog blijer toen ze vertelde dat ze haar leven om ging gooien.

“Jij hebt nu lang genoeg voor me gezorgd, het wordt tijd dat ik het heft weer in handen neem en voor jou ga zorgen.”

Ze begon weer te leven, maar het betekende wel dat ze ’s middags niet meer in de armen van haar stiefzoon lag of dat ze haar hoofd op zijn schoot had liggen. De mooie stiefmoeder ging wel zelf naar de supermarkt, ze pakte haar hobby schilderen weer op en ze nam een hond, waar ze samen met haar stiefzoon lange wandelingen mee maakte.

Masturberen en fantaseren over haar stiefzoon

Na twee weken had ze ingesteld dat ze op donderdagavond filmavond zouden hebben, zodat ze in ieder geval weer met haar hoofd op zijn schoot kon liggen. Ze mistte het contact met hem en, ondanks dat ze daar weer schuldgevoelens over had, zijn pik. Op een avond was ze zo opgewonden geraakt van een passage in een boek dat ze aan het lezen was, dat ze na lange tijd haar vibrator weer tevoorschijn had gehaald en fantaseerde over wat ze gelezen had.

Het duurde echter niet lang of haar fantasie draaide plotseling om. Ze zag niet meer de prins op het witte paard, maar haar stiefzoon die naast haar lag op bed. Ze lag als vertrouwd op zijn borstkas, maar dit keer ging ze een stapje verder. De mooie stiefmoeder ging met haar hand naar beneden onder zijn wijde joggingbroek die hij aan had. In haar fantasie had hij geen boxershort aan, dus had ze zijn heerlijke pik snel gevonden en was hem langzaam aan het aftrekken.

Haar stiefzoon keek haar eerst verbaasd aan en zei toen precies wat ze wilde horen: “hier heb ik zo vaak over gedroomd en ik hou van je.”

Ze vond zichzelf naderhand een beetje clingy, dat hij haar gelijk zijn liefde betuigde, maar het was haar fantasie en dat vond ze nu eenmaal prettig. Nadat haar lippen die van hem hadden gevonden en ze in een passionele kus terechtkwamen, ging ze hem iets sneller aftrekken. Het duurde even, maar uiteindelijk stopte ze met zoenen en ging ze met haar hoofd naar zijn buik toe. Ze trok zijn joggingbroek naar beneden en zijn stijve pik steigerde voor haar gezicht. De mooie stiefmoeder deed haar mond open en ze voelde bijna hoe ze haar lippen om zijn eikel sloot.

Ze hoorde haar stiefzoon hard kreunen en ze fantaseerde dat hij het niet lang meer uit kon houden. Met haar tong begon ze over zijn eikel te likken om vervolgens met haar hoofd heen en weer te gaan. De vibrator had ze ondertussen op een hoger standje gezet en net toen ze zijn pik helemaal in haar mond had genomen, voelde ze hoe ze een keihard orgasme kreeg. In haar fantasie kwam hij op dat moment in haar mond klaar en slikte ze alles door.

Pagina 2 van dit Erotische Sexverhaal
From:
Date: februari 1, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *