Flirten met oma's
50 Plus Liefde

50liefde.nl Formaat: 728x90_1

Download nu de hele video!

Stiefmoeder heeft romantische seks met haar stiefzoon

0 Aantal keer bekeken
0%
Pagina 1 van dit Erotische Sexverhaal

Ze wil weer sex in haar leven hebben

Door haar heerlijke orgasme kwam ze erachter dat ze sex mistte in haar leven. Ze was een vrouw die het niet erg vond om elke dag sex te hebben en dat had ze een lange tijd met haar ex-man ook gehad. Naarmate de scheiding dichterbij kwam, werd de frequentie steeds minder en op het laatst hadden ze helemaal geen sex meer.

Elsa had steeds meer seksspeeltjes online gekocht, omdat ze nu bijna dagelijks aan het masturberen was. Ze had van alles geprobeerd om haar man zover te krijgen dat ze weer in hun oude seksleven terecht zouden komen, maar ze werd volkomen genegeerd door hem. Dat was het moment dat ze op onderzoek uitging en erachter kwam dat hij al langer dan een jaar vreemdging.

Ze was zo kapot ervan, dat ze sex op de lange baan had geschoven en ze voor haar part celibatair zou gaan leven. De drang naar sex kwam echter weer terug, nadat ze heerlijk was klaargekomen van het masturberen. Ze had na haar orgasme lange tijd op bed gelegen om na te denken en ze wist dat ze met niemand anders dan haar stiefzoon sex wilde hebben. Elsa had helemaal geen zin om te gaan daten of dat nu online was of in de kroeg. Ze werd al zenuwachtig als ze dacht aan een vreemde man die haar zou gaan neuken.

Haar blik was gefocust op haar stiefzoon, maar ze wilde hem niet verpesten. Wat als hij helemaal geen sex met haar wilde of dat ze hem zou beschadigen? Diep van binnen had ze het gevoel dat hij haar wilde en dat ze misschien wel een toekomst zouden hebben. Ze was nog piepjong toen ze met zijn vader trouwde, waar ze mee was gegaan omdat hij haar veiligheid bood. Dat hij een stuk ouder was maakte haar op dat moment niets uit. Als ze het echter had over kunnen doen, dan was ze nooit met hem getrouwd geweest.

Ze had dolgraag kinderen willen hebben, maar daar had hij geen zin meer in, dus had ze haar moedergevoelens diep verborgen, in een laatje naast haar schuldgevoelens. Nu was ze over haar kinderwens heen, maar ze was bij lange na nog niet uitgerangeerd. Joost was nu 22 jaar en zij 35 jaar, een leeftijdsverschil dat naar haar idee niet onoverkomelijk was en ze besloot gewoon om het te proberen.

Ze verleidt haar stiefzoon op de filmavond

De mooie stiefmoeder had sexverhalen gelezen op het internet dat stiefmoeders en moeders zich gewaagder begonnen te kleden om zo hun zoon of stiefzoon te verleiden. Dat gewaagder kon nooit kwaad bedacht ze bij zichzelf, maar dat zou te lang gaan duren. Ze masturbeerde nu elke dag en in haar fantasie had haar stiefzoon steeds nieuwe manieren om haar een orgasme te bezorgen.

De donderdagavond filmavond was ondertussen verplaatst naar de zaterdagavond, want Joost was niet zo van het uitgaan. Eén keer in de paar weken ging hij op een vrijdagavond met zijn medestudenten een borrel halen, maar daar bleef het bij. Hij zat veel liever met zijn stiefmoeder voor de televisie, zijn best te doen om geen stijve pik te krijgen.

Stiefmoeder in strak jurkje, panty’s en lange laarzen

Dat het hem dit keer niet zou gaan lukken, was te danken aan zijn stiefmoeder. Die was aan het shoppen geweest en Joost wist niet wat hij zag toen ze een strak jurkje had aangetrokken met zwarte panty’s eronder en lange laarzen. Vanaf het moment dat hij haar zag, had hij het gevoel dat er eindelijk iets ging gebeuren. Hij fantaseerde namelijk net zo vaak over zijn stiefmoeder als zij over hem.

Hij had gezegd dat het haar prachtig stond en met een zwoele stem zei ze dat ze het dan aanhield.

“Als de man des huizes het mooi vindt, dan hou ik het maar wat graag aan”, had ze gezegd en vervolgens was ze met haar hoofd op zijn schoot gaan zitten en keken ze naar een romantische vrouwenfilm. Dat was standaard op hun filmavond, eerst een romantische film van haar keuze en daarna een film van zijn keuze.

Joost had ondertussen de hoop opgegeven dat zijn stiefmoeder zijn pik niet zou voelen, want hij keek naar de lange laarzen, de panty’s en haar lekkere kontje en had zich er volledig aan overgegeven. Hij voelde hoe zijn stiefmoeder nu vaker dan normaal met haar hoofd bewoog en uiteindelijk, middenin de romantische film, gebeurde het.

Zijn stiefmoeder ging rechtop zitten en vroeg of het niet handiger was dat hij zijn broek uittrok, want zo’n stijve pik moest haast wel pijn doen. Het was alsof ze zijn fantasie naar de werkelijkheid had getrokken, want dit was het moment waar hij natte dromen van had gehad.

In die dromen trok hij gelijk zijn broek naar beneden en begon zijn stiefmoeder hem te pijpen. In de harde realiteit zat hij stokstijf op de bank en wist niet wat hij moest doen. Gelukkig loste zijn stiefmoeder het probleem op, maar niet voordat ze haar gevoelens met hem gedeeld had.

Eerst gevoelens en dan sex

“Je weet dat we nu sex gaan hebben, en geloof me, ik wil niets liever. Ik maak me echter een beetje zorgen om jou, want ik wil je nergens toe dwingen en je zeker geen trauma bezorgen. Ik ben heel monogaam, dus als ik die lekkere pik van je in mijn hand pak, dan ben ik je vrouw, zo simpel is het.”

Joost zat nog steeds stokstijf te luisteren naar wat zijn stiefmoeder hem aan het vertellen was en het was precies hoe hij er ook over dacht.

“Niet dat ik je gelijk in een relatie wil dwingen met mijn: “ik ben je vrouw”, want misschien passen we wel helemaal niet bij elkaar op die manier. Al denk ik daar zelf anders over.”

Ze haalde even adem en was met haar hand langzaam naar zijn pik gegaan.

“Ik verwacht dat we serieus met elkaar gaan praten, na de sex, en dan kijken we of we op één lijn zitten. Tot die tijd wil ik niets anders doen dan dat we van elkaar genieten.”

Ze was dusdanig opgewonden geraakt dat ze een beetje spijt had van haar tirade en haar opmerking over zijn vrouw zijn. De mooie stiefmoeder was blij dat hij niet hard gillend was weggerend vanwege de druk die ze erop had gelegd.

“Vergeet even dat stukje relatiegedoe. Ik ben een muts op dat gebied en ik wil je totaal niet ergens toe dwingen. We kunnen ook gewoon sex hebben en daarna weer normaal tegen elkaar doen. Wat ik echter niet wil is alleen maar een sexrelatie. Maar goed, dat is achteraf gedoe. Eerst van elkaar genieten, wil je dat?”

Afgetrokken en heerlijk gepijpt worden

Joost was nog steeds overdonderd door de woordenstroom, en knikte alleen maar ter bevestiging. Het volgende moment voelde hoe zijn stiefmoeder zijn broek naar beneden trok en zijn pik de vrijheid gaf. Vervolgens deed ze haar hand eromheen en begon hem langzaam af te trekken. Hij deed zijn ogen dicht en kreunde hard, een heerlijk geluid voor Elsa, die bevestiging had van haar gevoelens. Haar stiefzoon raakte opgewonden van haar.

Ze begon hem ietsje sneller af te trekken en besloot gelijk om haar fantasie uit te leven. Ze was nooit zo van het pijpen geweest, maar bij Joost voelde het anders. Ze mooie stiefmoeder wilde niets liever dan zijn pik in haar mond nemen en hem klaar te pijpen. Elsa wilde zijn zaad in haar keel voelen spuiten en ze zou alles keurig doorslikken.

Daarvoor moest ze wel voor hem op haar knieën gaan zitten en het moment dat ze dat deed, zag ze hoe Joost ogen op steeltjes kreeg. Die had nooit verwacht dat zijn stiefmoeder dit zou doen, ondank dat hij er vaak genoeg over gedroomd had.

“Je stiefmoeder gaat je grote pik verwennen met haar mond”, zei Elsa verleidelijk, “zou je dat lekker vinden?”

Joost had ondertussen zijn spraakvermogen teruggevonden en antwoordde: “je weet niet hoe vaak ik hier van gedroomd heb. Ik had nooit verwacht dat het ook ooit zou gaan gebeuren…”

Ze wachtte niet eens de rest van zijn antwoord af, want ze had vlinders in haar buik gekregen van wat ze tot dan toe had gehoord. Elsa sloot haar lippen om zijn pik en begon hem zachtjes te pijpen. De mooie stiefmoeder voelde feilloos aan wat ze moest doen om het zo lekker mogelijk te maken voor haar stiefzoon en waar ze op hoopte kwam ook uit, hij deed zijn uiterste best om niet klaar te komen, maar hij moest de strijd opgeven. Na een paar minuten spoot hij zijn zaad in de mond van Elsa, die gretig begon te slikken. Ze liet geen druppel verloren gaan en ze bleef hem heel zachtjes pijpen.

De pik van Joost kwam niet eens slap te staan en zijn stiefmoeder verraste hem voor een twee keer toen ze opstond en naar de eettafel liep. Ze boog zich voorover, zodat ze met haar handen op de tafel steunde en haar kontje de lucht instak.

Geen voorspel, stiefmoeder wil hard geneukt worden

Joost aarzelde heel even, maar liep toen naar zijn stiefmoeder toe en trok haar jurkje omhoog. Hij zag dat ze geen ondergoed aanhad en hij was niet meer te houden toen ze zei:

“We gaan heel veel erotische en romantische sex hebben, maar nu moet je moeder heel snel klaarkomen. Dus als je me hard zou willen neuken, graag. Het is alweer een tijdje geleden geweest.”

Joost stootte, toen zijn stiefmoeder was uitgepraat, in één keer zijn pik diep in haar kutje. Ze was kletsnat, dus dat ging zonder problemen. Hij begon gelijk stevig te stoten en nu was het de beurt aan Elsa om hard te kreunen. Ze had er even over gedacht om lang en erotisch de liefde te bedrijven, maar daar was ze snel van afgestapt, omdat ze heel nodig klaar moest komen.

Het duurde voor haar ook maar een paar minuten totdat ze het genot door haar lichaam voelde stromen en ze schokkend op zijn pik klaarkwam. Joost voelde hoe het al strakke kutje van zijn stiefmoeder nog strakker over zijn pik kwam te zitten en als het niet te gevoelig voor haar was geworden, dan was hij voor een twee keer klaargekomen.

Elsa stond een beetje te wankelen op haar benen toen ze opstond. Ze was blij dat Joost haar stevig vasthield en haar vervolgens min of meer naar haar slaapkamer tilde. Daar lagen ze samen op bed, totdat ze er klaar voor waren en ze de hele dag en nacht heerlijke erotische en romantische sex hadden.

Een jaar later

Joost is afgestudeerd en de online website die hij tijdens zijn studie had opgezet, werd een daverend succes. Hij zwom daadwerkelijk in het geld toen hij de site voor veel geld aan een groot bedrijf had verkocht.

Hij was na drie maanden al getrouwd met de vrouw van zijn dromen en samen waren ze verhuisd naar de stad waar hij studeerde. Het leven was prachtig, omdat ze van elkaar hielden en voor elkaar door het vuur gingen. Over geld hoefden ze zich nooit meer druk te maken, dus konden ze samen de tijd nemen om van het leven te genieten.

Ze hadden een grote camper gekocht en ze waren minimaal de helft van het jaar onderweg binnen en buiten Europa. Als ze behoefte hadden aan wat meer luxe, dan parkeerden ze hun camper op het parkeerterrein van een hotel en namen ze voor een week een kamer, waar ze van elkaar en van de heerlijke sex die ze hadden konden genieten. Ze namen vaak de sex die ze hadden op, zodat ze er later nog van konden genieten als voorspel.

Dat is in de video te zien, waar Elsa verdiept was in één van haar romantische romans, terwijl Joost naar de sportschool was gegaan dat bij het hotel hoorde. Hij kwam binnenlopen en zag dat zijn vrouw al aardig opgewonden was geraakt van haar bouquet-reeks.

Hij ging achter haar zitten en vroeg wat hij dit keer moest zijn, de agent die haar arresteerde, de huisbaas die de huur in natura wilde hebben of de dokter die haar leven had gered. Ze hielden allebei van rollenspellen en Joost had het idee dat ze een nieuwe variant aan hun verzameling zouden toevoegen.

“Ik wil niemand anders dan gewoon een Joost”, zei ze terwijl ze haar boek naast zich neerlegde en hem aankeek. “Wat denk je, is dat te regelen?”

Van:
Datum: februari 1, 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *