Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Neuken met een stijlvolle milf die grote borsten heeft

0 views
0%

Neuken met een mooie mature milf?

Neuken klinkt gelijk zo banaal, maar dat is wat de mooie mature milf wilde. Een vrouw die qua klasse een paar treden te hoog voor me was. Ik kende haar van gezicht en ik had wel eens tijdens het aftrekken gefantaseerd over haar. Dat ze naakt voor me op haar knieën zat en ik naar haar grote tieten keek, terwijl ze me aan het pijpen was. Een mooie droom, die toch nooit zou uitkomen, maar een man mag fantaseren.

Waar ik woon loopt er een scheidslijn in de wijk tussen de “normale” mensen en de mensen die echt teveel geld hebben. De stijlvolle milf woont dus in de rijke wijk en ik heb een mooie huisje in de betaalbare sectie, al moet ik zeggen dat ik al aardig wat overwaarde heb opgebouwd het afgelopen jaar.

De mooie roodharige vrouw rijdt altijd door in een dure Mercedes, die één keer per jaar vervangen wordt door een nieuw model. Ze zag er altijd uit om door een ringetje te halen en ze hield wel van een aardig decolleté. Ik stond ooit naast haar in de supermarkt, waar ze zich tussen de gewone zielen begaf, en ik was zwaar onder de indruk van haar mooie grote borsten.

Genieten van een diep decolleté

Die middag, toen ik mijn boodschappen had weggezet, kon ik het niet nalaten om naar de slaapkamer te gaan om mezelf af te trekken. Die grote borsten hadden een aardige invloed op mijn libido gehad en ik had er een hele nieuwe fantasie omheen gebouwd. Voordat we zouden gaan neuken, had ik mijn pik tussen haar grote borsten gedaan en haar tussen haar mooie decolleté geneukt.

Ik kwam in mijn fantasie niet eens aan het neuken toe, want op het moment dat ik in mijn verbeelding zag dat ik klaarkwam op haar grote borsten, kwam ik in het echt ook klaar. Het was één van mijn betere orgasmes en vanaf dat moment kwam de mooie stijlvolle milf regelmatig in mijn dagdromen en fantasieën voor.

Dat ik ooit de kans zou krijgen om daadwerkelijk seks met deze mooie vrouw te hebben, leek me vrijwel onmogelijk, totdat het daadwerkelijk gebeurde.

De gezamenlijke buurtkroeg

Net op de scheidslijn tussen de rijke en minder rijke buurt, staat een klein winkelcentrum. De al eerder genoemde supermarkt is er, een bakker, een winkel waar je terecht kan voor sigaretten en een beperkt aantal populaire boeken en een bloemenwinkel. Daarnaast heb je ook nog een mooie buurtkroeg, waar ik regelmatig naar toe ga om een biertje te halen, een beetje te kletsen en te biljarten.

Niet alleen de “normale” mensen frequenteren deze buurtkroeg, de rijke mensen komen er ook langs omdat het “zo authentiek gezellig” is. Je hebt een soort onzichtbare scheidslijn tussen de tafeltjes, waar de rijke mensen van hun wijntje genieten, en de bar, waar de stamgasten zich vol laten lopen met bier.
Als wij aan het klaverjassen zijn, spelen zij bridge en wanneer er een belangrijke voetbalwedstrijd is of het is gewoon supergezellig, dan komen ze aan de bareigenaar vragen of het misschien wat minder luid kan. Alleen het biljarten is een bezigheid die door de geïnteresseerden gedeeld wordt, misschien ook omdat de biljarttafel precies op de grens stond.

Natuurlijk worden ook de rijke mensen dronken van teveel wijn, dus eens in de zoveel tijd is er een gemixed gezelschap dat op Andre Hazes staat mee te blèren en zich uitstekend aan het vermaken is. De vrijgezellen onder beide groepen weten elkaar ook te vinden, zodat het kan dat een mooie gescheiden vrouw een bouwvakker meeneemt om eens goed geneukt te worden. Visa versa kan het ook, een geile ordinaire blondine, die een iets te kort rokje aanheeft, wordt door één van de rijkeluis mannen meegenomen naar een hotelkamer, waar hij alle hoeken van het bed te zien krijgt.

Dat is dus de kroeg waar ik me uitstekend vermaak. Ik had de mooie stijlvolle milf al een paar keer gezien, maar zij bleef keurig aan haar kant van de kroeg en af en toe probeerde ik dan heel onopvallend naar haar te kijken. Vervolgens nam ik met een zucht nog maar eens een biertje omdat ik wist dat er nooit wat zou gaan gebeuren.

Een onverwachte verrassing op het terras

Dat veranderde op een warme zaterdagmiddag, hartje zomer, toen ik besloten had om wat vroeger dan normaal naar de kroeg te gaan. Ik had de hele week erg veel uren gemaakt en wilde lekker niks doen, behalve op een terras zitten en een koud biertje te drinken. Ik zat nog geen 10 minuten toen de mooie rijke moeder aan kwam lopen en bij mijn tafeltje bleef staan.

“Het is vast erg ongezellig in je eentje”, zei ze met een grote glimlach op haar gezicht en vervolgens ging expres wat dramatisch verder, “zou je het erg vinden als ik bij je kwam zitten, want ik ben namelijk ook helemaal alleen.”

Ik verslikte me bijna in mijn biertje en kreeg een rood hoofd, maar ik wist er nog net aan uit te brengen dat ik dat helemaal niet erg zou vinden. Ik wenkte de barvrouw en zei dat ze een wijntje voor de dame moest neerzetten, waarop de stijlvolle milf begon te lachen en zei:

“Ik ben veel vandaag, maar geen dame, geloof me”, zei ze en ze bedankte me voor het wijntje.

“Hier ben ik even aan toe”, zei ze, terwijl ze me aankeek, “het is niet één van mijn beste dagen.”

“Oh, wat is er dan?”, vroeg ik, terwijl ik m’n uiterste best deed om niet tegen haar decolleté te praten.

“Oh nee, ik ga je niet lastig vallen met mijn probleempjes. Daar is het een veel te mooie dag voor, je moet lekker genieten van je biertje.”

Ik hield echter aan, want ik wilde zo lang mogelijk als het kon met deze vrouw blijven praten en ik was eigenlijk wel benieuwd wat die probleempjes waren.

Man ging vreemd met haar beste vriendin

“Nou, omdat je zo aandringt”, zei ze, “het is wel eens lekker om met een relatief onbekende te praten, mijn eigen vriendinnen kijken me niet eens meer aan, omdat ik een gescheiden vrouw ben. Dat kan niet in het kakbuurtje. De mannen gaan zo vreemd als het maar kan, maar de schijn moet opgehouden worden. En dan heb ik het nog niet eens over persoonlijke fitness trainers, die al die vrouwen regelmatig een beurt geven. Als ze zien dat ik gezellig met jou aan het praten ben, dan gaat dat rond als een lopend vuurtje en aan het einde van de rit zou jij mijn lover zijn door wie ik me regelmatig laat neuken.”

Die uitbarsting leek haar goed te doen, want ze had weer die mooie glimlach op haar gezicht en ze vroeg nogmaals of ik het niet erg vind. Ondertussen had ze haar glas wijn leeggedronken en was zij degene die me op een biertje trakteerde, terwijl zij nog een lekker wijntje nam.

“Ik ben dus gescheiden, maar dat zal je wel begrepen hebben. Mijn man is vreemd gegaan met mijn beste vriendin en vandaag zijn ze getrouwd. Ik heb meer dan genoeg aan de scheiding overgehouden, onder andere het huis, zodat ik me financieel nergens meer zorgen over hoef te maken. Het vreet echter meer aan me dan ik had gedacht, want hij was de liefde van mijn leven en over mijn beste vriendin zal ik het niet eens meer hebben. Die had eurotekens in haar ogen en ze heeft hem heel subtiel van mij afgepakt.”

Ze nam een slokje van haar wijn en ging toen weer verder:

“Onze vrienden en kennissenkring heeft voor mijn ex-man en mijn voormalige beste vriendin gekozen, zodat ik een beetje een paria ben geworden. Dat boeit me verder niet al teveel, maar heeft me wel geleerd dat niemand te vertrouwen is, zeker niet de mensen die aan de ene kant tegen je zeggen hoe erg ze het wel niet vinden, maar aan de andere kant je zwart aan het maken zijn.”

“Ik ken dat”, was mijn inbreng in het gesprek dat tot dan toe voornamelijk een monoloog was van de stijlvolle milf. “Ik ben een half jaar geleden gescheiden, omdat mijn vriendin ook vreemd ging, maar ze wist het zo te brengen dat het mijn schuld was. Ik heb alleen mijn beste vrienden nog over en om eerlijk te zijn, ben ik daar blij om. Ik hoef al die sociale poespas even niet meer te hebben.”

“Erg hé”, zei ze en ze leek blij dat ze een lotgenoot had gevonden. “Oh jee, zijn we al zolang in gesprek en vergeet ik me helemaal voor te stellen, ik ben Sylvia.”

“Ik ben Peter, dus nu zijn we bekenden van elkaar, dat betekent dat we onze sociale cirkel aan het uitbreiden zijn.”

We genieten van elkaar

De rest van de middag zaten we heerlijk te praten en Sylvia was volgens mij blij dat ze alles eruit kon gooien. Af en toe kwamen er bekenden van haar of mij langs, die we gedag zeiden, maar daar bleef het bij. Tegen het einde van de middag, waren we allebei licht aangeschoten en in een vrolijke bui.

“Wat denk je ervan als we naar mijn huis gaan en lekker wat te eten bestellen. Ik zie iets teveel mensen waar ik vandaag totaal geen zin in heb.”

“Goed plan’, zei ik, “ik moet alleen ff naar binnen om te plassen en om de rekening te betalen.”

“Mooi”, zei ze, “ik wacht op je.”

Ik was wat overmoedig geworden door de alcohol, maar ik had nog steeds het idee dat ik in één of andere erotische droom was terechtgekomen. De mooiste vrouw van de rijke buurt was met me aan het praten en ze wilde nu zelfs dat ik met haar mee naar huis ging. Dat hoefde verder niets te betekenen, want misschien wilde ze alleen maar praten, maar heel misschien gingen we sex hebben. Dat was een optie die ik nooit uit zou sluiten.

Sylvia stond bij de voordeur op me te wachten en zei dat ze de rekening al betaald had en gezamenlijk liepen we arm in arm van het terras af richting het huis van de mooie stijlvolle milf. Het was een korte wandeling en toen ik in de huiskamer op de bank was neergezet, keek ik mijn ogen uit. Dus dit houdt rijk zijn in, dacht ik bij mezelf, toen ik naar de schilderijen keek die aan de muur hingen en de televisie die makkelijk twee keer zo groot was als die van mij en ik had al geen kleine aan de muur hangen.

De volgende pagina van dit geile erotische verhaal

From:
Date: juni 28, 2022
Pornosterren: Freya Fantasia

2 thoughts on “Neuken met een stijlvolle milf die grote borsten heeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *