Online Lingerie- en Latex Shop
Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Stiefmoeder betrapt stiefzoon tijdens het aftrekken

0 views
0%

Mooie stiefmoeder kijkt hoe haar stiefzoon zich aan het aftrekken is

Ze had meer dan genoeg “stiefmoeder betrapt stiefzoon” filmpjes gezien, want dat was iets waar ze de laatste tijd veel aan moest denken. Ze had per ongeluk haar stiefzoon gezien terwijl die zich aan het aftrekken was onder de douche. In plaats van zich om te draaien en weer weg te lopen, was ze blijven kijken hoe zijn hand over zijn grote stijve pik heen en weer ging. Hij was zo druk bezig met het aftrekken, dat hij niet eens gemerkt had dat zijn stiefmoeder door een kier in de deuropening aan het kijken was. Ze had zelfs haar rok omhoog gedaan en was met haar hand in haar onderbroekje gegaan omdat ze zo opgewonden was geraakt dat ze moest klaarkomen. Ze wist het zo te timen dat ze tegelijkertijd met haar stiefzoon klaarkwam en ze moest daarna snel zijn, want de kans dat haar stiefzoon om zou kijken was groot.

Fantaseren over haar stiefzoon en klaarkomen

De mooie stiefmoeder liep snel naar haar slaapkamer, die ze op slot deed, en pakte haar vibrator erbij. Ze kleedde zich uit en het was dat ze het niet aandurfde, want anders had ze deur van het slot gehaald en gehoopt dat haar stiefzoon binnen zou komen lopen. Dan zou hij waarschijnlijk een hartverzakking gekregen hebben en van schrik de kamer zijn uitgerend of hij was naar haar blijven kijken. Als het laatste was gebeurd, dan had ze maar weinig nodig gehad om hem bij haar op bed te krijgen en had hij haar helemaal suf kunnen neuken. De deur zat echter op slot, dus bleef het bij haar fantasie. Het enige dat ze wel wist, was dat ze sex met haar stiefzoon moest hebben, want het beeld van zijn grote stijve pik bleef in haar hoofd rondzweven en ze wist ook dat het snel moest gebeuren.

Plannetje werkt: “stiefmoeder betrapt stiefzoon”

Ze had al snel een plannetje gemaakt en de volgende dag had ze per ongeluk een klein fotoalbum op de keukenbar laten liggen. Die stond vol met foto’s van haarzelf in bikini en sexy kleding. Ze ging er vanuit dat hij het niet kon weerstaan om er foto’s van te maken, zodat hij nieuw materiaal had om zich bij af te trekken. De mooie stiefmoeder had hem al vaak genoeg naar haar grote borsten en kontje zien kijken als ze een strak jurkje of iets dergelijks aanhad. De volgende stap was dat ze die middag zou gaan shoppen en hij het huis voor zich alleen had. Ze bleef een half uurtje weg en kwam toen weer binnenlopen met als excuus dat ze iets vergeten was. Als het een beetje meezat was hij zich aan het aftrekken, want dat was toch wel een dagelijks dingetje bij hem, zelfs meerdere keren per dag.

De geile stiefmoeder had de situatie goed ingeschat, want ze liep zijn slaapkamer binnen en daar lag hij zich af te trekken, terwijl hij naar een selfie van haar in bikini aan het kijken was. Ze maakte er een showtje van dat het echt niet kon en dat ze zijn stiefmoeder was, maar ze wilde hem ook weer niet al teveel teasen.

Die zag ze niet aankomen en haar stiefzoon pijpen

“Dat maakt me niet uit, je bent een knappe vrouw en ik wil heel graag seks met je”, zei hij toen ze klaar was met praten.

Die had de stiefmoeder even niet zien aankomen en ze besloot om gelijk tot actie over te gaan.

“Ik ook met jou lieverd”, zei ze met een geil stemmetje en ging bij hem op bed zitten en pakte zijn pik vast. Ze trok hem eerst zachtjes af en ging vervolgens met haar hoofd naar zijn lul toe en begon hem te pijpen. Zijn pik smaakte heerlijk en dat zorgde ervoor dat ze alleen nog meer opgewonden raakte, zeker toen ze zijn voorvocht proefde, waarvan er een aardige hoeveelheid uit zijn eikel kwam vloeien. Ze slikte alles gelijk door, maar wist ook dat ze niet al te lang moest doorgaan met pijpen, want anders kon ze ook zijn zaad slikken. Niet dat ze dat erg had gevonden, maar ze wilde snel zijn lekkere pik in haar kutje hebben. Ze deed haar strakke jurkje wat naar beneden, zodat hij haar stevige borsten te zien kreeg en ging vervolgens op haar handen en knieën klaar zitten op bed.

Eindelijk, zijn pik in haar kutje

“Neem je me lekker van achteren, knappe vent van me, ik wil die pik van je in me voelen”, zei ze met een hese stem en haar stiefzoon liet geen moment op zich wachten. Hij voelde eerst of ze nat genoeg was. Dat bleek geen enkel probleem te zijn, dus kon hij zijn pik diep in haar stoten. Hij neukte haar in een rustig tempo en dat was precies wat zijn stiefmoeder nodig had. Die was was langzaam naar een orgasme aan het toewerken en ze wilde zelf bepalen wanneer ze klaarkwam. Dat kon het beste als ze zijn pik aan het berijden was, dus wisselden ze snel van standje en liet ze zich over zijn pik zakken. Ze voerde het tempo een beetje op en uiteindelijk hield ze het niet meer, ze kwam hard klaar en het liefst had ze zijn zaad in haar kutje gevoeld, maar dat moest wachten tot een volgende keer.

Ze trekt hem af tot hij klaarkomt en een date

Ze gaf zichzelf heel even om bij te komen van haar orgasme en begon vervolgens haar stiefzoon af te trekken. De knappe stiefmoeder vond het verbazingwekkend dat hij het zo lang uit kon houden zonder klaar te komen, iets dat ze niet had verwacht na haar pijpbeurt. Daar zou ze die avond dankbaar gebruik van maken, want haar man was het hele weekend op pad, dus haar stiefzoon kon die nacht bij haar slapen. Als ze tenminste aan slapen toe zouden komen. Ondertussen was ze hem iets sneller gaan aftrekken en ze voelde hoe zijn eikel begon op te zwellen, ze ging nog een paar keer snel met haar hand heen en weer en ze kreeg een mini-orgasme toen hij begon te spuiten en ze zijn zaad op haar hand voelde. Ze bleef hem zachtjes aftrekken tot er niets meer uit zijn pik kwam en stond toen op. Ze deed haar jurkje weer goed en zei toen met een zwoele stem, net voordat ze de deur van zijn slaapkamer uitliep:

“Ik moet nog even wat dingen regelen, maar vanavond hebben we een date. Bij mij in de slaapkamer op bed, om acht uur, zorg dat je op tijd bent.”

 

 

Visited 324 times, 5 visit(s) today
From:
Date: oktober 14, 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *