Download nu de hele video!

Liefdevolle sex met een sexy en beeldschone jonge vrouw

0 views
0%

Beeldschone jonge vrouw wordt aangenaam verrast

De knappe brunette is blij met haar nieuwe vriend. Hij weet haar regelmatig te verrassen met romantische acties, die meestal eindigen in erotische sex. Niet dat hij het om het laatste gedeelte doet, dat is alleen maar mooi meegenomen, voor allebei. Haar vriend heeft haar een keer meegenomen op een avondstrandwandeling en vond “per ongeluk” een fles wijn, tupperware doosjes met heerlijke tapas en uiteindelijk in de duinen een complete picknick-mand.

Sex in de duinen

Het werd een memorabele avond, want ze genoten van de wijn en het heerlijke eten terwijl de zon langzaam in de zee verdween. Het was rustig op het strand en ze zaten op een plek die goed beschut was en waar geen pottenkijkers waren. De beeldschone jonge vrouw vond de verrassing fantastisch en ze werd er zelfs een beetje opgewonden van. Ze vond dat haar vriend wel iets verdiend had voor zijn inspanningen en ze had nog nooit sex in de duinen gehad. Ze besloot om die twee te combineren en het werd een erotische belevenis die ze allebei bij zou blijven.

Aftrekken in het reuzenrad

De week erop had hij haar onverwacht meegenomen naar een grote kermis, een paar stadjes verderop, waar een enorm reuzenrad stond. Ze had hem ooit verteld dat ze het heerlijk vond om in een reuzenrad te zitten en over de stad uit te kijken. Hij had haar eerst mee uit eten genomen en ze waren pas het reuzenrad ingegaan toen het donker was geworden en overal de lichtjes aan waren. Hij had drie kaartjes voor elk gekocht en aangezien het niet superdruk was, konden ze rustig blijven zitten. Marina, de knappe brunette, genoot van de verrassing en ergens halverwege de tweede rit besloot ze om het fysiek te maken. Ze legde haar jas over de schoot van Frank, haar vriend, heen en maakte zo onzichtbaar als mogelijk was, zijn broek open. Ze had zijn stijve pik al snel gevonden en begon hem zachtjes af te trekken.

Ze deed alsof ze van het uitzicht aan het genieten was, terwijl ze bezig was om op haar beurt Frank een onvergetelijke avond te bezorgen. Ze maakte zich even druk hoe het met zijn zaad zou gaan als hij klaar zou komen, want ze had geen zin om haar jas naar de stomerij te brengen en uit te leggen wat voor vlekken het waren. Al snel had ze de oplossing en pakte ze een zakdoekje uit haar handtasje en ging onverstoorbaar verder waar ze mee bezig was. Het zag er even naar uit dat ze hem niet op tijd klaar kon laten komen, want de rit was bijna ten einde. Daar had Marina een oplossing voor, want ze nestelde zich tegen hem aan en fluisterde in zijn oor wat ze allemaal van plan was te gaan doen als ze thuis waren. Nog geen minuut later had ze het zakdoekje over zijn eikel gelegd, omdat ze hem voelde schokken en spoot hij zijn sperma er met kracht uit. Ze was blij dat ze geen papieren zakdoekje had gebruikt, want daar hij had gewoon doorheen gespoten.

Een diner met een erotische afloop

Vanaf dat moment wist ze het zeker, ze raakte opgewonden van romantiek, zeker als het eindigde in liefdevolle sex. Haar vriend had dat schijnbaar al eerder door, maar het wilde niet zeggen dat hij alleen romantisch was om goede sex te hebben. Het zat gewoon in hem en de liefdevolle sex was mooi meegenomen. Ze waren nu al een tijdje samen en Marina keek elke week weer uit naar wat hij nu weer uitgedokterd had. Dit keer had hij een halve middag in de keuken gestaan om een romantisch diner voor haar te verzorgen. Ze hoefde niets te doen, dan alleen maar te zitten en genieten. Terwijl ze nog aan het genieten was van een goed glas wijn, ruimde hij alles af, deed de afwas en maakte de keuken weer blinkend schoon. Nadat hij was gaan zitten en nog een slokje van zijn wijn had genomen, zei Marina zachtjes dat het een goed idee zou zijn als hij alvast naar de slaapkamer zou gaan en zich uit zou gaan kleden. Dan moest hij op de stoel bij het bed gaan zitten en wachten tot zij er aan zou komen.

Romantische en liefdevolle sex

Frank had al het vermoeden dat ze liefdevolle sex zouden gaan hebben na het diner, en hij verheugde zich over de erotische afloop. Ze genoten van de heerlijke sex die ze hebben en allebei proberen ze het voor de ander zo opwindend mogelijk te maken. Dit keer wist Marina hem op haar beurt te verrassen, want toen ze naakt de kamer kwam binnenlopen, dacht hij dat ze op bed zouden gaan eindigen. Waar hij niet op gerekend had, was dat de beeldschone jonge vrouw een nieuw standje in gedachten had. Ze liep naar hem toe en zoals altijd genoot hij van het heerlijke figuur van zijn mooie vriendin, waar hij geen genoeg van kon krijgen. Ze draaide zich met haar lekkere kontje naar hem om en liet zich vervolgens over zijn pik zakken en begon hem te berijden. Hij wist niet of hij dit als voorspel mocht rekenen, maar het was fantastisch. Het werd nog beter toen hij moest gaan staan van haar en ze voor hem op haar knieën ging zitten.

Heerlijk pijpen en de liefde bedrijven

Ze begon hem te pijpen, terwijl ze af en toe omhoog keek. Het was een heerlijk gezicht en zeer opwindend, hij zag zijn pik tussen haar lippen verdwijnen en ze wisselde het af met hem aftrekken of ze likte hem van zijn ballen tot zijn eikel. Ze had het moment bereikt dat zijn pik bijna op knappen stond en ze voelde dat perfect aan. Ze had zitten twijfelen of ze hem klaar zou pijpen, maar ze besloot om het nog geiler voor hem te maken. Hij ging op zijn rug op het bed liggen en toen ze zeker wist dat zijn gevoel om klaar te komen enigszins was verdwenen, liet ze zich voor een tweede keer over zijn pik zakken en begon hem te berijden. Dit keer sneller dan in de stoel, want ze wilde niet alleen dat Frank klaar zou komen, zelf zat ze ook dichtbij het randje. Ze was met haar hand naar haar kutje gegaan om zichzelf te vingeren. Niet alleen omdat ze daardoor sneller klaar zou komen, maar ook omdat Frank het heerlijk vond om naar te kijken.

Orgasmes en een welverdiend dutje

Hij zat eersterangs te genieten van haar mooie borsten en haar strakke figuur, terwijl ze hem aan het berijden was. Hij stond bijna op het punt om zijn hete zaad in haar kutje te spuiten, toen ze haar eerste orgasme van die avond kreeg. Ze bleef net zo lang zijn pik berijden, tot ze niet meer kon. Ze liet zijn pik uit haar kutje glijden en Frank dacht dat hij gek werd, want hij was nog maar een paar momenten verwijderd van zijn eigen orgasme. Marina wist dit en ze ging snel met haar hoofd naar zijn pik toe en begon hem klaar te pijpen. Ze wilde zijn zaad proeven en binnen een minuut had ze het voor elkaar. Ze slikte keurig alles door, terwijl ze hem bleef aankijken en dat zorgde voor een nog intenser orgasme bij haar vriend. Het leek wel alsof hij bleef spuiten, terwijl hij lag te schokken op bed. Marina nam nog één keer zijn eikel in haar mond en met haar tong likte ze die zachtjes schoon en zoog de laatste restjes zaad uit zijn pik.

Ze lagen allebei na te genieten van de heerlijke sex en al snel lag het hoofd van Marina op de borstkas van Frank en waren ze in een heerlijke slaap gezwijmeld. Het werd een kort dutje, waaruit ze tegelijkertijd wakker werden. Ze hunkerden naar een nacht met liefdevolle sex, waar ze pas mee zouden stoppen als de zon opkwam.

Visited 257 times, 8 visit(s) today
From:
Date: juni 9, 2020

One thought on “Liefdevolle sex met een sexy en beeldschone jonge vrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *